- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Kızlar bugün alışverişe çıktık. Gitmemem gerekiyordu ama dayanamadım hiç gezmedik eşim araba ile götürdü hep.Mobilyalarımız hala yok..
Ama bebişimin artık beşiği var. Yalnız kurması acayip zormuş. Bu tarz işlerde çok beceriklidir aslında. Çok yoruldu eşim. Matkapla monte etmeye çalıştı. Matkabın ucu kırıldı. Onu kızı için uğraşırken görmek çok güzel gerçekten. Arabayı 900 tl ye aldık beşik 350 tl. Pijama takımı son bedeni varmış elinde 75 ten 50 ye indi. Hastane çıkışı indirimden 50 tl. Adidas ayakkabıları da geçen hafta eşim dayanamamış almış çok beğenmiş 2 yaşına falan geldiğinde kullanır ancak. Kordon kanı için de böyle bir kit veriyorlar. Yanındaki de hasta dosyası.Diğerleri de anaanne babaanne karışık aldı. Normalde güzel foto çekerim. Ama eğil doğrul yapamıyorum malum o yüzden bu kadar oldu.
Ben bunları yazarken canım kocam beşiği bitirdi. Bir güzel süsledik beşiği. Öyle duygulandım ki gözlerim doldu... :132:
Şimdi de araba montajı başlıyor evde ...
Eki Görüntüle 801589 Eki Görüntüle 801588 Eki Görüntüle 801587 Eki Görüntüle 801586 Eki Görüntüle 801585
Odamiz kuruldu, temizlendi havalaniyor
Eki Görüntüle 804600
ilk kez resim yüklüyorum kızlar eklendi mi bilmiyorum ama kendi el emegi bebek şekerlerim yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum :)
Güle güle kullan hepsi çok güzel beşiği mothercarry den mi aldım aynısının huş rengi var orada ama ben beyaz istiyorum başka yerden aldıysan merak ettim bende bakıyım o zaman.
Eki Görüntüle 804600
ilk kez resim yüklüyorum kızlar eklendi mi bilmiyorum ama kendi el emegi bebek şekerlerim yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum :)
çok teşekkür ederim canım :)El emegi olunca akan sular durur. Cok ama cokk guzel olmus canim, ellerine saglik
ellerine saglik cok degisik ve cok sirin olmus...Güle güle dagitmayi nasip etsin Rabbim insalllahhh
Bugün bebek arabamızı aldık nihayet. Peg perego pliko p3 travel sistem saraçhaneden 800 tl ye. Eski model olduğu için ucuza geldi. Yarın kargoya verilecek. Çok içime sindi, çok araştırmıştım ama içim rahatladı. Üstümden yük kalktı sanki çok kafaya takıyordum... Bu markayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Normal fiyatı 1300-1400 civarında...
Kızlar bende sizinle aynı durumdayım, kızımın kıyafetlerini, nevresimlerini yıkadım, ütüleyeceğim. Çantamı bu hafta hazırlamayı düşünüyorum. İnşallah bebişler erkenden gelmek istemezler ama ne olur ne olmaz çantalarımız elimizin altında bulunsun.
Kızlar bunlarda benim oğluşumun cicileri sizlerle paylaşmak istedim
maşşalllaahhh hepsi çok güzel ogluşunla birlikte güle güle kullanın canım
canım aldıklarının hepside muhteşem rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş
Eminönü bebe alışveriş merkezi, bebegiyimi, bebeçeyizi, bebekıyafet
kızlar burda uygun ürünler var ben hastane çıkışı sipariş verdim baya uygun fiyatı vardı elime gecdiginde buraya yazarım Eki Görüntüle 805108 Eki Görüntüle 805109 Eki Görüntüle 805110 Eki Görüntüle 805111 Eki Görüntüle 805112 Eki Görüntüle 805113
buda aldıgım hastane çıkışı inşallah elime gecincede memnun olurum
Canım ben de ordan almayı düşünüyorum. Modelin resmini koyar mısın varsa?
Çift yönlü mü? Portbebesi otokoltuğu sahil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?