- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Eki Görüntüle 806347 Eki Görüntüle 806346
Cok sükür arabamizda geldi. Esim icini ayiciklarla doldurdu, alistirma yapiyormus:))
güle güle giysin prensessimmmm.. cok sirin bayildimmmmm
ben daha çanta hazırlamıyorum da en azından bebek kıyafetleri hazır olsun dedim, bugün ütüledim artık, dolabına kaldırdım. daha kendi eksiklerimi ancak ay sonuna hazırlar, çantamı öyle düzenlerim artık.. sen hallettin mi
cnım çok güzeller eşinde çok şeker bi baba olacak anlaşılan güle güle kullansın miniginn.
saol kuzum inşallahhgüle güle giyeriz kızımlaa
Ben de bugun esyalarinin ancak yarisini yikayip utuleyebildim, sonra dolaba yerlestirirken esim bunlar 1 ay burada bekleyecek, cam kapi acik, durdugu yerde toz olur dedi, benim de icime sinmedi ikeadan aldigim bir kutu vardi, onun icine yerlestirip bazaya kaldirdiminsaalllahhhh canim benimm.. ben 37 yasindayim, esim 41. Bu saatten sonrasi bebegimiz icin artik;:))
Canım bende senin gibi yıkayıp ütüledim dolaba kaldırdım. Kendi eksiklerimi de tamamladım sayılır, ufak tefek şeylerimiz kaldı. Henüz çantamı hazırlamadım ama önümüzdeki hafta büyük ihtimal hazırlarım. Herşey iyi güzelde şu anda bizim tek sorunumuz kızıma isim konusu:S Hala bir isme karar veremedik. Benim beğendiğimi eşim beğenmiyor, onun beğendiğini ben beğenmiyorum ne olacak sonumuz bilmiyorum :) Siz isim bulabildiniz mi?
Kıyafetleri takım takım buzdolabı poşetine koymanı tavsiye ederim canım, hem çanta hazırlarken hem hastanede rahat edersin. Biz reyyan koycaz. Rabiayı da düşünüyoruz. Aynen biz de uzun süre anlaşamadık isim konusunda :)
Ben de bugun esyalarinin ancak yarisini yikayip utuleyebildim, sonra dolaba yerlestirirken esim bunlar 1 ay burada bekleyecek, cam kapi acik, durdugu yerde toz olur dedi, benim de icime sinmedi ikeadan aldigim bir kutu vardi, onun icine yerlestirip bazaya kaldirdim
Eki Görüntüle 806347 Eki Görüntüle 806346
Cok sükür arabamizda geldi. Esim icini ayiciklarla doldurdu, alistirma yapiyormus:))
Cok güzel canim güle güle kullanin.
saol canim Allah daha iyisini sizlere versin. Yalniz bisi deyim cok güzel, cok icime sindi. her kurusu hak etmisler. Deri yerleri öyle kaliteliki bayildim desem yeridir.
Kızlar her şey üst üste geliyor canım çoook sıkkın Annelütfen sitesinden alışveriş yaptım kaç gün önce hala kargoya verilmedi ....siz siz olsun bu siteden alışveriş yapmayın
Kıyafetleri takım takım buzdolabı poşetine koymanı tavsiye ederim canım, hem çanta hazırlarken hem hastanede rahat edersin. Biz reyyan koycaz. Rabiayı da düşünüyoruz. Aynen biz de uzun süre anlaşamadık isim konusunda :)
Kızlar her şey üst üste geliyor canım çoook sıkkın Annelütfen sitesinden alışveriş yaptım kaç gün önce hala kargoya verilmedi ....siz siz olsun bu siteden alışveriş yapmayın
Canım hiç sıkma canını hiç ben 9 eylülde aldım annelütfenden, 16 eylülde elime ulaştı. Ürünler göründüğü gibi çıktı. Aynı gün unnadodan alışveriş yaptım ama ürünler hala gelmedi daha kötüleri de var yani :).
Eki Görüntüle 801332 Kapı süsümüzEki Görüntüle 801333 Takı olur mu bilmem ama yastığımız var:)
Eki Görüntüle 801334 Dolabımız Eki Görüntüle 801339 Yatağı sonra odamıza alıcaz.
Eki Görüntüle 801589 Eki Görüntüle 801588 Eki Görüntüle 801587 Eki Görüntüle 801586 Eki Görüntüle 801585
Odamiz kuruldu, temizlendi havalaniyor
Ne güzel icine sinmesi ben biraz maymun istahliyim. Cok severek alirim sonra kesin bir hata bulurum, hic sevmiyorum bu huyumu :).
Biz esimle teutonia cosmo ya karar verdik ama hala siparis vermedim.
Canim araban cift yönlümü???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?