2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Canım bende senin gibi yıkayıp ütüledim dolaba kaldırdım. Kendi eksiklerimi de tamamladım sayılır, ufak tefek şeylerimiz kaldı. Henüz çantamı hazırlamadım ama önümüzdeki hafta büyük ihtimal hazırlarım. Herşey iyi güzelde şu anda bizim tek sorunumuz kızıma isim konusu:S Hala bir isme karar veremedik. Benim beğendiğimi eşim beğenmiyor, onun beğendiğini ben beğenmiyorum ne olacak sonumuz bilmiyorum :) Siz isim bulabildiniz mi?

insaalllahhhh canim benimm.. ben 37 yasindayim, esim 41. Bu saatten sonrasi bebegimiz icin artik;:))
Ben de bugun esyalarinin ancak yarisini yikayip utuleyebildim, sonra dolaba yerlestirirken esim bunlar 1 ay burada bekleyecek, cam kapi acik, durdugu yerde toz olur dedi, benim de icime sinmedi ikeadan aldigim bir kutu vardi, onun icine yerlestirip bazaya kaldirdim

Kıyafetleri takım takım buzdolabı poşetine koymanı tavsiye ederim canım, hem çanta hazırlarken hem hastanede rahat edersin. Biz reyyan koycaz. Rabiayı da düşünüyoruz. Aynen biz de uzun süre anlaşamadık isim konusunda :)

Kızlar bugün bebeğimin beşiği geldi. Çoook beğendim görmeden almıştım. Çok içime sindi. Sallanmayan ve derin beşik düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Yatağını da yataştan miniko modelini aldım. O da çok güzel ve kaliteli. Beşik peşin 470 lira, yatağı ise peşin 240 liraya gelmiş oldu :))

canım reyyan harikaa bir isim, bende çok beğeniyorum..

ya ne guzel butun hazırlıklar bıtmıs sızın ben sadece kıyafet hazırlıklarını bıtırdım o kadar odası falan duruyo hala bakalım nasıl yetişecek mi cok merak edıyorum ((

yaa bisey olmaz yika ütüle as.. Icin acilsin baktikca:) toz oldugunu düsünürsen br daha yikarsin:)

saol canim Allah daha iyisini sizlere versin. Yalniz bisi deyim cok güzel, cok icime sindi. her kurusu hak etmisler. Deri yerleri öyle kaliteliki bayildim desem yeridir.

Ne güzel icine sinmesi ben biraz maymun istahliyim. Cok severek alirim sonra kesin bir hata bulurum, hic sevmiyorum bu huyumu :).

Biz esimle teutonia cosmo ya karar verdik ama hala siparis vermedim.

Canim araban cift yönlümü???

Kızlar her şey üst üste geliyor canım çoook sıkkın Annelütfen sitesinden alışveriş yaptım kaç gün önce hala kargoya verilmedi ....siz siz olsun bu siteden alışveriş yapmayın

ayyyyy reyyan koyun benim ismimde reyhan çok seviyorum ismimi acaba bende kızıma reyyan mı koysam

Kızlar her şey üst üste geliyor canım çoook sıkkın Annelütfen sitesinden alışveriş yaptım kaç gün önce hala kargoya verilmedi ....siz siz olsun bu siteden alışveriş yapmayın

Canım hiç sıkma canını hiç ben 9 eylülde aldım annelütfenden, 16 eylülde elime ulaştı. Ürünler göründüğü gibi çıktı. Aynı gün unnadodan alışveriş yaptım ama ürünler hala gelmedi daha kötüleri de var yani :).

ay kıslar iki siteyede girdim ama inanın elim hiç bişey almaya gitmedi bende bebekhattı diye bi sitden alışveriş yaptım sipariş durumuna göre kargoya verilmiş bugün elimde olması lazım eger elimde olmazsa gercekten bende magdur bi alıcı olacam en güzel site butikbebe kızlar kanpanyaları uzun sürüyo ama dedikleri zamanda kargo elimize ulaşıyo ve çok ilgili bi site tavsiye ederim

kızlar bayıldım bayıldım resmen çok güzel herşey güle güle güzel sağlıklı günlerde kullanın bebişlerinizle

Ne güzel icine sinmesi ben biraz maymun istahliyim. Cok severek alirim sonra kesin bir hata bulurum, hic sevmiyorum bu huyumu :).

Biz esimle teutonia cosmo ya karar verdik ama hala siparis vermedim.

Canim araban cift yönlümü???

Annem gibisinnnnnn:)) Annem daha kötü huyu var birde geri veriri yada degisime gider... Ben ise biseyi begenirim alirim, eskiyinceye hatta parcalanincaya kadar onu kullanirim:)) Annem de dedigim seyde su; anneeeee sen babami nasil degistirmedin bu kadar sene sasiyorum valla:)))

canim benim maxi cosi aldi bir arkadasim kalitesinden memnun, ama ben baktim karsilastirdim kalite olarak Geisslein gibi degil. Derileri yumusacik, tekstili ise cok kaliteli..Iki ay kadar gezdim araba icin bakmadigim marka kalmadi. Evet cift yönkü ve kapaninca uzunlamasina degil kare ve kücücük kapaniyor. Tek basima oldugumda bagaja atmam kolay olucak gibi.

ama Teutonia da güze, bakmistim degisik modern modelleri var...

Merhaba sevgili anne adayları, Henüz bebek şekeri için bir karar veremediyseniz bir de benim yaptıklarıma göz atabilirsiniz, umarım beğenirsiniz, vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkürler, Hepinize her yönüyle sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik ve doğum diliyorum.. hadi baş baş

RNA TASARIM keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…