2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

Butikbebe . com 'dan da unnado.com'dan da alisveris yaptim. İkisi de guvenilir ancak butikbebe'den yaptigim alisverisin gelmesi 15 gunu gecince aradim, ben arayinca siparis ettigim urunlerden birinin onu baskili olani yokmus onu beklioruz, isterseniz duz olanindan gonderelim dediler, ben aramasam daha ne kadar bekleyeceklerdi acaba???

Son düzenleme:
Bu arada evim . net sitesinde de hemen hemen hergun bebekle ilgili butikler acilio: babyjem, fisher price, kraft, kanz, chicco, avent, sunny baby ve suan aklima gelmeyen bussuru marka
Mesela ben 2-3 gun once baby jem marka emzirme ve destek minderi siparis etmistim, bugun geldi

Son düzenleme:

38.90 tl ye mi aldın güzel mi?

Kızlar her şey üst üste geliyor canım çoook sıkkın Annelütfen sitesinden alışveriş yaptım kaç gün önce hala kargoya verilmedi ....siz siz olsun bu siteden alışveriş yapmayın

Ben de çanta almıştım geçen cumartesi. Kaç gündür bakıyoru kargoya verildiği gözükmüyordu. Ben de biraz kuşkulandım ilk alışverişim o siteden. Neyse ben kargoya verilmedi diye sinir olurken bugün öğleden sonra kapı çaldı kargom geldi. Çok şaşırdım. İnternet sitelerinde sorun var galiba. Seninki de aniden gelir :)

Kaç gündür yoktun? . Hoşgeldin...

Bence de çanta çok güzel çıktı.

Hoşbulduk canım. Kaç gündür pazara git, turşu yap, şişe domates yap uğraşıp durdum. Arada yazılanlara baktım ama bişey yazamadım.
Bu arada bizim çantalar (stylo), butikbebe de kampanyada. Çanta arayan arkadaşlar bir gözatın isterseniz. Biz beğendik.

Canım ne almıştın?
Stylo siyah çanta, göğüs pompası, bebek telsizi ve biberon ıstıcı ve sterilize aldım canım

biraz önce baktım kargoya vermişler aradığımdan dolayı mı yolladılar bilemiyorum :)

Son düzenleme:
Stylo siyah çanta, göğüs pompası, bebek telsizi ve biberon ıstıcı ve sterilize aldım canım

biraz önce baktım kargoya vermişler aradığımdan dolayı mı yolladılar bilemiyorum :)

biz de aynı çantadan almıştık, hayırlı olsun, sinirin geçmiştir artık biraz önce unnadodan aldığım ürünler geldi. Butikbebeden bir sipariş daha verdim. Ayın 2sinde göndereceklermiş. Olduuu, doğurduktan sonra gönderselerdi bari.

Kızlar ben alt açma almadım daha bunu alsam mı ki?
Antialerjık Alt Açma-Krem
20,50TL 35,00TLden düşmüş

Son düzenleme:
Kızlar bebek arabası için erken mi sizce herkes erken diyor Kraft Travel twist Rlx i haftasonu alıcam ben siz ne yaptınız araba konusunda? ne düşünüyorsunuz?

Kızlar bebek arabası için erken mi sizce herkes erken diyor Kraft Travel twist Rlx i haftasonu alıcam ben siz ne yaptınız araba konusunda? ne düşünüyorsunuz?

Erken mı sekerım bızım babamız ılk ayımızda aldı 3ayındada besıgı alıstı :) esım cok heveslıydı gunlerce oturdu arastırdı bugobu dıye bı marka aldı ben hıc bakmadım bıle :) omur boyu garantı verdıler bakalım kullanınca gorucez :)

ne güzel benim hevesim kursağımda kalıyor erken fln denilince

havuzlu handan aldıklarım

bebek çantası: 90 tl
bebek yeleği :5 tl
alt üst patikli takım:35 tl
gecelik :50 tl
çoraplar : hatırlamıyorum
yazılı cıtcıtlı badiler 3 tanesi:10 tl
biberon :18 tl

Kızlar biraz alakasız olacak ama fikirlerinize ihtiyacım var. Ütüm uzun zamandır iyi çalışmıyor, braun marka aslında iyiydi ama buranın kireci bozdu sanırım. Şimdi yeni bir tane almak istiyorum. Almışken iyi birşey olsun de mi? Siz ne önerirsiniz? Şöyle güçlü birşey olsun, beni yormasın, ütü kısa sürsün :) Hatta kendi kendine yapsa keşke, beni hiç bulaştırmasa, o kadar nefret ediyorum yani ütüden...

Bende Tefal program 8 -500 var, gerci ben alali 7 yil oldu muhakkak yeni modeller cikmistir ama ben cok memnunum. Kullanan arkadaslardan duydugum buhar kazanli olanlardan cok memnunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…