- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Bu arada evim . net sitesinde de hemen hemen hergun bebekle ilgili butikler acilio: babyjem, fisher price, kraft, kanz, chicco, avent, sunny baby ve suan aklima gelmeyen bussuru marka
Mesela ben 2-3 gun once baby jem marka emzirme ve destek minderi siparis etmistim, bugun geldi
38.90 tl ye mi aldın güzel mi?
Kızlar her şey üst üste geliyor canım çoook sıkkın Annelütfen sitesinden alışveriş yaptım kaç gün önce hala kargoya verilmedi ....siz siz olsun bu siteden alışveriş yapmayın
38.90 tl ye mi aldın güzel mi?
Canım çanta gerçekten güzelmiş, hem de unduğumdan geniş. Baya işe yarayacak.
Kaç gündür yoktun?. Hoşgeldin...
Bence de çanta çok güzel çıktı.
Stylo siyah çanta, göğüs pompası, bebek telsizi ve biberon ıstıcı ve sterilize aldım canımCanım ne almıştın?
Canım hiç sıkma canını hiç ben 9 eylülde aldım annelütfenden, 16 eylülde elime ulaştı. Ürünler göründüğü gibi çıktı. Aynı gün unnadodan alışveriş yaptım ama ürünler hala gelmedi daha kötüleri de var yani :).
Stylo siyah çanta, göğüs pompası, bebek telsizi ve biberon ıstıcı ve sterilize aldım canım
biraz önce baktım kargoya vermişler aradığımdan dolayı mı yolladılar bilemiyorum :)
Kızlar ben alt açma almadım daha bunu alsam mı ki?Eki Görüntüle 807916
Antialerjık Alt Açma-Krem
20,50TL 35,00TLden düşmüş
Kızlar bebek arabası için erken mi sizce herkes erken diyorKraft Travel twist Rlx i haftasonu alıcam ben siz ne yaptınız araba konusunda? ne düşünüyorsunuz?
ne güzel benim hevesim kursağımda kalıyor erken fln denilinceErken mı sekerım bızım babamız ılk ayımızda aldı 3ayındada besıgı alıstı :) esım cok heveslıydı gunlerce oturdu arastırdı bugobu dıye bı marka aldı ben hıc bakmadım bıle :) omur boyu garantı verdıler bakalım kullanınca gorucez :)
ne güzel benim hevesim kursağımda kalıyor erken fln denilince
Kızlar biraz alakasız olacak ama fikirlerinize ihtiyacım var. Ütüm uzun zamandır iyi çalışmıyor, braun marka aslında iyiydi ama buranın kireci bozdu sanırım. Şimdi yeni bir tane almak istiyorum. Almışken iyi birşey olsun de mi? Siz ne önerirsiniz? Şöyle güçlü birşey olsun, beni yormasın, ütü kısa sürsün :) Hatta kendi kendine yapsa keşke, beni hiç bulaştırmasa, o kadar nefret ediyorum yani ütüden...
havuzlu handan aldıklarım Eki Görüntüle 808088 Eki Görüntüle 808089 Eki Görüntüle 808090 Eki Görüntüle 808091 Eki Görüntüle 808092 Eki Görüntüle 808093 Eki Görüntüle 808094
bebek çantası: 90 tl
bebek yeleği :5 tl
alt üst patikli takım:35 tl
gecelik :50 tl
çoraplar : hatırlamıyorum
yazılı cıtcıtlı badiler 3 tanesi:10 tl
biberon :18 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?