- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.001
Kızlar biraz alakasız olacak ama fikirlerinize ihtiyacım var. Ütüm uzun zamandır iyi çalışmıyor, braun marka aslında iyiydi ama buranın kireci bozdu sanırım. Şimdi yeni bir tane almak istiyorum. Almışken iyi birşey olsun de mi? Siz ne önerirsiniz? Şöyle güçlü birşey olsun, beni yormasın, ütü kısa sürsün :) Hatta kendi kendine yapsa keşke, beni hiç bulaştırmasa, o kadar nefret ediyorum yani ütüden...
kızlar dün aldım sağolsun saliha önermişti.disney hayranı olarak kızçemehastane çıkışını aldımmmm
hastane çıkışı 61.90 disney..tulum 12.90 star baby..ama toplam 67 tl ödedim..hemkargo bedavaya geldi hemde üye olunca %10 indirim yaptılar..tulumu ölesine aldım ama o da cici geldi gözüme
Ben de dün bunlara bayılmıştım. Çok şey aldım yoksa bende alırdım. Güle güle giysin kuzucuğun inşallah.
Kızlar biraz alakasız olacak ama fikirlerinize ihtiyacım var. Ütüm uzun zamandır iyi çalışmıyor, braun marka aslında iyiydi ama buranın kireci bozdu sanırım. Şimdi yeni bir tane almak istiyorum. Almışken iyi birşey olsun de mi? Siz ne önerirsiniz? Şöyle güçlü birşey olsun, beni yormasın, ütü kısa sürsün :) Hatta kendi kendine yapsa keşke, beni hiç bulaştırmasa, o kadar nefret ediyorum yani ütüden...
sağol cnm..ben daha ufak tefek bişeyler aldım..hediyeler geldı onlar da daha çok 3-6 6-9 ay falan..bugün annemle civilegidicez büyük bi mağazası var burada.inşallah bişeyler bulup alırım en azından yeni doğan içinalaım da ilerde alırız nasılsa
canım ben bir çok alışverişimi civilden yaptım hem fiyatları çok uygun ürünleri güzel hemde istediğin herşeyi bulabiliyorsun umarım zevkine göre bişeyler bulursun.
Kızlar dayanamayıp aldım battaniyeleri, çok oldu sanırım ama nohuttan istiyordum hep.
Eki Görüntüle 808402 Eki Görüntüle 808401 Havlu İçi Mermer Şahi aldım bir deEki Görüntüle 808400
Daha önce aldıklarım da vardıAlt açma ve battaniyesi
Eki Görüntüle 808404 Eki Görüntüle 808403
Eki Görüntüle 808406 Anaanesinin aldığı peluş mu deniyor bunlara kadife mi bilemedim
Eki Görüntüle 808405 Bunu da babaannesi örmüş
slm kızlar siz bebeklerin kıyafetlerini nasıl yıkıyosunuz hangi deterjanı kullandınız ve kıyafetleri ters cevirerekmi yoksa ön yüzüyle mi yıkadınız ve yumuşatıcı kullandınız mı:44:
Bu nohut battaniyeden ben de aldım bugün arkadaşımda görmüştüm çok güzel, çok battaniyesi oldu ama olsun :))
Havlu İçi Mermer Şahi den de aldım :).
Çok güzeller hepsi.:13:
slm kızlar siz bebeklerin kıyafetlerini nasıl yıkıyosunuz hangi deterjanı kullandınız ve kıyafetleri ters cevirerekmi yoksa ön yüzüyle mi yıkadınız ve yumuşatıcı kullandınız mı:44:
Kıyafetleri ters yıkayacağım yumusatıcıyı ise durulma suyuna da karıştığı için bebeklere özel olanı bile kullanmayacağım.
Eki Görüntüle 808415 bu deterjan da alıyorum Benim Sıvı Çamaşır Deterjanı 750 ml.5,90TL 9 tlden inmiş.
Bu üründen kazancınız3,10TL.
Ama bilerek almıyorum yani. Daha iyi bildiğiniz deterjan varsa onu alalım
Eki Görüntüle 808302 Eki Görüntüle 808304 Merhaba kızlar dün bir mağzadan beşik aldım ama renginde kararsız kaldım pembe pembe olmasın dedim ama iyi mi yaptım kötü mü bilemedim. Fikirlerinizi alabilir miyim acaba?
en iyisini yapiyosun canimm. Ben daha öncede söylemistim buradaki doktorlar yumusatici kullanmayin diyorlar...Ama arkadaslar güzel koksun yumusak olsun diye karsi cikmislardi. Bence saglik daha önemli. Iki yasina kadar yumusatici yok...
bende persil aldim bebek deterjani.
Aynen öyle kıyafetlerin kokusu bebeğimin mis gibi kokusunu da bastırmasın zaten :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?