- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.021
amanin onun kokusunu dünyalari versen satin alamazsinn zatennn. Ay valla görmeden cok özledim bennn:))
valla öyle bende 5 gün sonra görmeye gidecem ama çok uzun gibi geliyo bana bide bu sefer nedense korkuyorum bebegim son zamanlarda benim canımı çok yakar oldu hele bugün karnımın altı çok agrıdı bide ben 1 kilo almışım acaba kızım mı aldı ben mi aldım bilmiyorum eger ben aldıysam kızım 1 ayda hiç kilo almamış olack of valla kafam çok allak bullakkkk
ben 29. haftadan bero görmüyorum kizimi. Bizde ultrason bitti, bakmiyor artik.
benimde cok acitiyor bazen bos bulunup bagiriyorum disardaysam herkes bana bakiyor:))
ahh canım ahhh hele sag bögürüme vurunca anlatamam ANAMMM demekden kendimi alamıyorum. neden göremeiyosun zararlı diyemi drun önermiyo
ulrtason bebegi cok rahatsiz ediyormus cok uzun süre kendini toparlayamiyormus. bu yüzden bakmiyorlar ultrason ile acil bisi olmadikca
aaaaaaaaaaneden o zaman bizim bebeklerimize bakıyolar dur ben bi dra diyem zararlı madem bende baktırmam
benim dr um her gidişimde bakıyor ama çok hızlı, ilk zamanlar bu ayağı bu midesi diye tek tek gösteriyodu şimdi 1 dk da bitiyo işi.
slm kızlar siz bebeklerin kıyafetlerini nasıl yıkıyosunuz hangi deterjanı kullandınız ve kıyafetleri ters cevirerekmi yoksa ön yüzüyle mi yıkadınız ve yumuşatıcı kullandınız mı:44:
Canım ben Dalan Roxy toz sabununu kullanıyorum. Bebeğin bütün kıyafetlerini ve nevresimleri ters çevirip 30 derecede yıkadım. Açıkçası ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum.
Ben de Dalan roxy kullandım canım. Yıkamadan önce baya araştırmıştım neyle yıkasam diye. Bulamasam dalinin sıvı deteranını kullanıcaktım. Nedense en çok içime Dalan roxy sindi. Hem üzerinde de yumuşatıcı gerektirmez %100 bitkisel yağlardan üretildiği için yumuşatıcı etkisi yapar yazıyordu. Yumuşatıcı durulama suyuna eklendiği için kullanmak istemedim. Ayrıca yıkarken 30 derecede yıkayıp ekstra durulama yaptırdım.
cok begendimmm, icine sindin. cokk güzel misisl misil uyusun bebeis insalllahh
ayyyyy reyyan koyun benim ismimde reyhan çok seviyorum ismimiacaba bende kızıma reyyan mı koysam
İyi geceler tatli anneler ve bebislerii, bizim henuz yatagimiz yok ama buyuk ihtimal ilk aylar odamizda yatmasi icin bir park yatak alicaz, size sormak istedigim bebek icin kac nevresim takim almaliyim, limangoda indirimdeydi 2 tane siparis vermistim ama baska bi yerde cok begendigim bir tane daha buldum, 3 takim cok mu sonucta carsaf tamam da yorgan kullanmayi pek dusunmedigim icin bu setlerdeki yorgan kilifi gereksiz mi olucak? Siz kac tane aldiniz veya almayi dusunuyosunuz???
Yıkama için bende Dalan Roxy düşünmüştüm, sonra Dalin aldım.. Acaba Dalan alıp onunla mı yıkasam ki? kızlar siz kaç derecede yıkadınız, 40'ta yıkamayı düşünüyorum ben..
Bebek bezini de ilk başta Prima Premium Care 1 numara aldım.. Bazı bloglarda 1 numara çok küçük, 2 numara alın falan yazıyordu.. Kafam karıştı, gerçi sadece 1 paket aldım.. Bez stoklamayı düşünmüyorum, alerji yapabiliyormuş.. deneyip en uygununu bulurum heralde..
Canım güle güle kullansın bebeğin cicilerini. Hepsi çok güzel.
Ben dalan roxy ile 40'ta yıkadım herşeyi, yumuşatıcı özellikle kullanmadım. Mis gibi kokuyor zaten dalan.
Bez olarak Prima Premium Care 2 numara aldım, 3-6 kg yazıyor üstünde. 3 kilodan küçük olmaz diye umut ediyorum. Ama 1 numara ile arada çok fark yok. Ben de stok yapmadım, denemek gerek bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?