2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

amanin onun kokusunu dünyalari versen satin alamazsinn zatennn. Ay valla görmeden cok özledim bennn:))

valla öyle bende 5 gün sonra görmeye gidecem ama çok uzun gibi geliyo bana bide bu sefer nedense korkuyorum bebegim son zamanlarda benim canımı çok yakar oldu hele bugün karnımın altı çok agrıdı bide ben 1 kilo almışım acaba kızım mı aldı ben mi aldım bilmiyorum eger ben aldıysam kızım 1 ayda hiç kilo almamış olack of valla kafam çok allak bullakkkk

ben 29. haftadan bero görmüyorum kizimi. Bizde ultrason bitti, bakmiyor artik.

benimde cok acitiyor bazen bos bulunup bagiriyorum disardaysam herkes bana bakiyor:))

ben 29. haftadan bero görmüyorum kizimi. Bizde ultrason bitti, bakmiyor artik.

benimde cok acitiyor bazen bos bulunup bagiriyorum disardaysam herkes bana bakiyor:))

ahh canım ahhh hele sag bögürüme vurunca anlatamam ANAMMM demekden kendimi alamıyorum. neden göremeiyosun zararlı diyemi drun önermiyo

ulrtason bebegi cok rahatsiz ediyormus cok uzun süre kendini toparlayamiyormus. bu yüzden bakmiyorlar ultrason ile acil bisi olmadikca

aaaaaaaaaa neden o zaman bizim bebeklerimize bakıyolar dur ben bi dra diyem zararlı madem bende baktırmam

aaaaaaaaaa neden o zaman bizim bebeklerimize bakıyolar dur ben bi dra diyem zararlı madem bende baktırmam

benim dr um her gidişimde bakıyor ama çok hızlı, ilk zamanlar bu ayağı bu midesi diye tek tek gösteriyodu şimdi 1 dk da bitiyo işi.

Son düzenleme:
benim dr um her gidişimde bakıyor ama çok hızlı, ilk zamanlar bu ayağı bu midesi diye tek tek gösteriyodu şimdi 1 dk da bitiyo işi.

devletteki dr da öyleydi hızlı bakıyodu ama ilgisizligindendi onunki .sonra özele gittim 2 sefer ilkinde bebegim pek kendini göstermedi kısa sürdü ikincide kızımı inceledi dr amcası midesi kalbi atar damarı herşeyini gösterdi işte 3. kontrölüm 5 gün sonra ama arkadaşım anlatıyodu işte önceki kadar uzun kontrol etmiyo diye bana şikayet ediyodu demek bi bildigi varmış neyse bakalım bana ne diyecek kızım i desinde valla gerisi önemli degil

slm kızlar siz bebeklerin kıyafetlerini nasıl yıkıyosunuz hangi deterjanı kullandınız ve kıyafetleri ters cevirerekmi yoksa ön yüzüyle mi yıkadınız ve yumuşatıcı kullandınız mı:44:

Ben de Dalan roxy kullandım canım. Yıkamadan önce baya araştırmıştım neyle yıkasam diye. Bulamasam dalinin sıvı deteranını kullanıcaktım. Nedense en çok içime Dalan roxy sindi. Hem üzerinde de yumuşatıcı gerektirmez %100 bitkisel yağlardan üretildiği için yumuşatıcı etkisi yapar yazıyordu. Yumuşatıcı durulama suyuna eklendiği için kullanmak istemedim. Ayrıca yıkarken 30 derecede yıkayıp ekstra durulama yaptırdım.

Canım ben Dalan Roxy toz sabununu kullanıyorum. Bebeğin bütün kıyafetlerini ve nevresimleri ters çevirip 30 derecede yıkadım. Açıkçası ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/346266-dalan-roxy-toz-deterjani-nerden-aldiniz.html

burda bayağı bi tartışılmış bu konu ben de dalan roxy toz sabun kullanacağım çamaşır makinesinde kullanımda bir fark var mı?

Son düzenleme:
İyi geceler tatli anneler ve bebislerii, bizim henuz yatagimiz yok ama buyuk ihtimal ilk aylar odamizda yatmasi icin bir park yatak alicaz, size sormak istedigim bebek icin kac nevresim takim almaliyim, limangoda indirimdeydi 2 tane siparis vermistim ama baska bi yerde cok begendigim bir tane daha buldum, 3 takim cok mu sonucta carsaf tamam da yorgan kullanmayi pek dusunmedigim icin bu setlerdeki yorgan kilifi gereksiz mi olucak? Siz kac tane aldiniz veya almayi dusunuyosunuz???

Son düzenleme:

valla ne yalan söyleyim.. ben bir tane almıştım oğlum 2 yaşını 2 ay geçti hala aynı nevresimi kullanıyorum... ikinci hiç lazım olmadı...şimdi kızıma elde diktim..

Son düzenleme:
en son aldıklarımı ekleme vakti..
ilk fotoğraftakileri arkadaşımın annesi örmüş hediye olarak, çok tatlılar..
banyo havlusu Mini Damla 23,85 tl..
5'li takım 15 tl, Bebitof tek alt 5 tl..
Kısa kollu çıtçıtlı badyler tanesi 4,5 tl, uzun kollu çıtçıtlı badyler tanesi 5 tl..
Bebitof 10'lu hastane çıkışı seti 60 tl..
Bunları Gebze'deki bebek mağazalarından aldım..

Gecelikler tanesi 18 tl..
5'li Zıbın Takımları tanesi 8 tl..
Çıtçıtlı zıbınlar tanesi 5 tl, 5'li Zıbın Takımı 6,5 tl..
Ciccim 5'li hastane çıkışı seti 20 tl..
Bunları da annem Eskişehir'den almış, dün gönderdi..

Şimdilik alış veriş tamam, sırada yıkama ve ütüleme var.. Daha hastane çantamı da hazırlamadım.. Doğum öncesi izne ayrıldım zaten, yavaş yavaş yaparım artık..

Bir de kızlar, hastanede hemşireye ilk başta ne verceksiniz? Ben aldığım 5'li veya 10'lu Hastane çıkışı setini vermeyi düşünmüyorum.. Annemin aldığı 5'li Zıbın Takımlarından birini yanında bir battaniye ile versem , oğlumu odaya getirdiklerinde kendim hastane çıkışını giydirsem olur mu ki?

Eklentiler

• $2013-09-18-0235.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $2013-09-21-0263.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $2013-09-21-0254.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $2013-09-21-0251.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $2013-09-21-0252.webp
    28 KB · Görüntüleme: 48
  • $2013-09-21-0255.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $2013-09-21-0256.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $2013-09-21-0257.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 58
  • $2013-09-21-0266.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $2013-09-21-0258.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $2013-09-21-0259.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 47
  • $2013-09-22-0271.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $2013-09-22-0268.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Yıkama için bende Dalan Roxy düşünmüştüm, sonra Dalin aldım.. Acaba Dalan alıp onunla mı yıkasam ki? kızlar siz kaç derecede yıkadınız, 40'ta yıkamayı düşünüyorum ben..
Bebek bezini de ilk başta Prima Premium Care 1 numara aldım.. Bazı bloglarda 1 numara çok küçük, 2 numara alın falan yazıyordu.. Kafam karıştı, gerçi sadece 1 paket aldım.. Bez stoklamayı düşünmüyorum, alerji yapabiliyormuş.. deneyip en uygununu bulurum heralde..

Son düzenleme:

Canım güle güle kullansın bebeğin cicilerini. Hepsi çok güzel.

Ben dalan roxy ile 40'ta yıkadım herşeyi, yumuşatıcı özellikle kullanmadım. Mis gibi kokuyor zaten dalan.
Bez olarak Prima Premium Care 2 numara aldım, 3-6 kg yazıyor üstünde. 3 kilodan küçük olmaz diye umut ediyorum. Ama 1 numara ile arada çok fark yok. Ben de stok yapmadım, denemek gerek bence de.

Sağol canım.. Bende Dalan Roxy alırım belki, zaten aklımda kalmıştı.. Yumuşatıcı bende kullanmayacağım, ben kendi çamaşırlarımıza bile kullanmıyorum yumuşatıcıyı.. 1 numaranın üstünde de 2-5 kg yazıyor.. ilk etapta yeterli olur heralde..

canım merhaba öncelikle aldıkların çok güzel Rabbim güzel günlerde kullanmak nasip etsin
bende senin gibi düşündüm 5 liraya kullanıp atmak üzere 5 li takım aldım hemşireler iyi temizlemiyor bebeği yada doğum hanede kaybolabiliyor bu yüzden hastane cikisini odaya gelince giydircez bizde

Kızlar çok mutluyum, bebek odamızı aldık.. Hem de on günde teslim edecekler. Havalanması pek gerekmiyor, fırınlanıyor mobilyalarımız dediler. Tabi ben yine de havalandıracağım. Bir dolap ve karyola. Şifonyeri çok beğendim, odaya sığdırabilir miyiz diye bir sürü çizim yaptık, ama sığdıramadık, koyacak yerimiz yok maalesef. Halımızı da aldık. Perde vardı zaten. Eksik birşey pek kalmadı. Doktorum çok kızacak çıktım dışarı diye ama. Ben gittim yine de alışverişe. Ama girdiğimiz ikinci yerden aldık. Hiç gezmedik gibi.

Eklentiler

• $66653755.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…