2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

çok sağol canım, cümlemize inşallah..
en iyisi böyle yapmak gibi geldi bana da, hem yalnız ben de değilmişim böyle düşünen teşekkür ederim..

Kızlar merhaba,

Uzayabilen yataklardan aldık, hem uygun fiyatlı hem de bebeğimin sağlığına uygun uyku seti öneriniz var mı?
Çok pahalılar ya. Annem yan korumaları yapmak zor değil ben yaparım dedi. Uyku seti alasım yok hiç ya.
Aranızda diktiren hazır almayan var mı?

gitti gidiyora bak. ben tac in ürünlerini gördüm bayagi uygun fiyat

[h=3]Bebek için yorgan kullanabilir miyiz?[/h]Bebeklerde yorgandan daha hafif olduğundan battaniye daha kullanışlıdır. Bebekleri uykuda çok sıcak tutmanın, ani bebek ölümü için bir risk faktörü olduğu da biliniyor. Ancak, iklim özelliklerine, evin sıcaklığına göre ihtiyaç olursa doğumdan itibaren de yorgan kullanılabilir. Ancak ağır ve kalın olmamalı, yatağın alt tarafından sabitlenmeli ve bebeğin en fazla göğüs hizasına kadar örtülmelidir.

Bebek odası hazırlarken sık sorulan sorular @ SaglikliCocuk.Com

Limangoda bebek nevresim takimlari indirimde cocuk bolumunde isim dunyasi/tatli uykular kampanyasi var, kenar korumalar da var 19 tl-24 tl ama kampanya bu gece bitiyor sanirim, annen yan korumalari yapicaksa tacin bio organik nevresim takimlari da yine limangoda indirimde onlara bakabilirsin, uyku setleri de var ama tabi pahali biraz

Biz uyku seti almadık annem daha önceden yorgan almış bamboo dan. Bizde iki tane nevresim almıştık çarşıdan. Yan korumalarımızı da annem dikti ama zor oldu kumaştan ötürü. Pamuk saten kumaştan yaptık krem renkli. Tadilatları falan filan çok yorucu anneme. Bir de annemin aldığı yorgan nevresimlere küçük gelmez mi. Yorgan 85e 145 miş. Bizim nevresimler 95e 145. Herşeyi tek tek yapınca uyku setinden daha pahalıya geldi. Ama ölçülerine uygun alışveriş yapar yan korumalarda anneni uğraştırmazsa daha uyguna da getirebilirsin...

selam annişler nasılsınızzzz uzun süredir oğluşuma aldığım ve kendi yaptığım şeyleri paylaşamıyordum dün gardırobumuzuda düzenleyip bitirdik işlerimizi minnak minnak cicilerimizi yıkadık ütüledik odamızın resmini daha önce atmıştım zaten şimidide dolap düzenimiz Eki Görüntüle 810860 Eki Görüntüle 810861 Eki Görüntüle 810862 Eki Görüntüle 810863 Eki Görüntüle 810864 Eki Görüntüle 810865 Eki Görüntüle 810866 Eki Görüntüle 810867 Eki Görüntüle 810868 Eki Görüntüle 810869 Eki Görüntüle 810870

allahımmm cümlemizin evlatlarını sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Eklentiler

• $erenimoooooo.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $1238761_611936978850171_538674028_n.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $526847_611937045516831_1300076093_n.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $539063_611936995516836_311232820_n.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $3-lu-pijama-set-penye-mood-7022.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $1234707_615017561875446_2095878798_n.webp
    30 KB · Görüntüleme: 37
  • $557483_615017528542116_192103844_n.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $1098235_615238228520046_766646897_n.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $1175735_621211511256051_1854611141_n.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 32

hepsi harika canım iyi günlerde kullansın oğluşun inşallah bayıldım hepsine.
ben de keçeden kapı süsü v.s yapmak istiyorum hiç becerikli değilim senin dikiş makinen var belli ki...
ooof oofff hiç bişey yapamadım oğluma.

teşekkürederim cnaım benimmmm bende sırf bunları yapmak için aldım dikiş makinemi ben dahil annem dahil herkes beceremezsin dedi ama bitince çok güzel şeyler çıktı ortaya hem bu bahaneyle makinem olmuş oldu şimdi pant. paçası falan yapıyorum biraz yamuk ta olsa idare ediyorum zamanla ustalaşırım herhalde

gerçekten zahmetli ama ben ağırlaşmadan yaptım herşeyi daha dün ütüsü yerleştirmesi bitti şimdi bu saatten sonra oturup bekleyeceğiz inşallah oğlumuzu

şimdiden sonra yapmak zor olabilir ama sadece kapı süsü yapıcaksan çok yormaz yavaştan yapabilirsin canım benimmm

dikiş makinesi olmadan yapılmaz mı kapı süsü falan ?
benim daha 2 ayım var kasım sonu bekliyoruz inşallah mithat can'ımızı, evdeyken yapayım istiyorum

dikiş makinesi olmadan yapılmaz mı kapı süsü falan ?
benim daha 2 ayım var kasım sonu bekliyoruz inşallah mithat can'ımızı, evdeyken yapayım istiyorum

yaparsın canım benim ben kapı süsü ve magnetlere dikiş makinesi kullanmadım dikilicek yerleri elimle diktim misal kapı süsünün boncuk silikonla doldurduğum için makinede çeviremedim elle diktim herşeyini bence yaparsın oğluşunun ismide çok güzelmişşş

yavaştan yapabilirsin yani annesi

flyrey canım çok güzel olmuş herşey. Bende keçe aldım bebek şekerleri için umarım becerebilirim. Ne zamandır aklımdaydı yapmak istiyordum. Bir de canım penye mood.dan aldığın pijama takımını kaç beden aldın. Benimde beğendiğim şeyler vardı orda ama hamile olunca bilemedim kiloya göre nasıl olur kalıpları diye

Bu arada nevresimi soranlar olmuş. Taçın kendi sitesinde 2. ürüne %50 indirim var. Ben bi tane GS lisanslı nevresim takımı bir de pike takımı aldım 90 TL tuttu. İsteyenler inceleyebilir.

Dalan roxy.e gelince ben yanlış hatırlamıyorsam 30 derecede yıkadım genelde çoğu kıyafetin üzerinde 30 derecede yıkayınız ibaresinden olsa gerek Ekstra durulama yaptırdım. Gayet güzel bir deterjan bence.

Son düzenleme:

canım benim çok teşekkürederimmm insan kendi yapınca daha bi keyif alıyor ben penye moaddan beğendim ama almadım o resim oraya yanlışlıkla karışmış yüklenincede silemedim beden sıkıntısı çekerimd ie görmeden almak istememiştim ama çok beğenmiştim

Anladım canım teşekkürler. bende karar veremedim lohusa pijamaları satan yerlerde genellikle hamilelikten önceki beden neyse onu alıyorum şimdiye kadar bi sorun yaşamadım ama bunlar normal olduğu için emin olamadım. Birde kalıplarını bilmediğim için kararsız kaldım

aynen cnaım bende o yüzden hiç netten almaya ilişmedim gidip görüp almak en iyisi

teşekkür ederiz teyzesi senin oğluşunun da çok güzel ismi...
karizmatik olacak bizim oğlanlar

kalın keçe alıp içini doldurup elinle diktin yani.
peki boncuk silikon nedir acep ben bir araştırayım en iyisi,
ismini yazmak istiyorum böyle ama bakalım ne olacak

canım yaptıkların aldıkların hepside birbirinden güzeller rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inş mavi çiçekli gecelik takımına bayıldım nerden aldığını öğrene bilirmiyim canım

canım keçe normal aldım ben ne çok kalın ne çok ince boncuk silikon dediğinde elyaf gibi bişey ama elyaftan daha yumusak bişey kolaylıkla yaparsın canım benimmm

canım yaptıkların aldıkların hepside birbirinden güzeller rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inş mavi çiçekli gecelik takımına bayıldım nerden aldığını öğrene bilirmiyim canım

teşekkürederim canım benim ben kompedandan aldım hesalıydıda beğendiysen bi bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…