- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.041
canım merhaba öncelikle aldıkların çok güzel Rabbim güzel günlerde kullanmak nasip etsin
bende senin gibi düşündüm 5 liraya kullanıp atmak üzere 5 li takım aldım hemşireler iyi temizlemiyor bebeği yada doğum hanede kaybolabiliyor bu yüzden hastane cikisini odaya gelince giydircez bizde
Kızlar merhaba,
Uzayabilen yataklardan aldık, hem uygun fiyatlı hem de bebeğimin sağlığına uygun uyku seti öneriniz var mı?
Çok pahalılar ya. Annem yan korumaları yapmak zor değil ben yaparım dedi. Uyku seti alasım yok hiç ya.
Aranızda diktiren hazır almayan var mı?
Kızlar merhaba,
Uzayabilen yataklardan aldık, hem uygun fiyatlı hem de bebeğimin sağlığına uygun uyku seti öneriniz var mı?
Çok pahalılar ya. Annem yan korumaları yapmak zor değil ben yaparım dedi. Uyku seti alasım yok hiç ya.
Kızlar merhaba,
Eki Görüntüle 810900 çorap sepeti yaptımmmmm
Eki Görüntüle 810901
Eki Görüntüle 810903 keçe den süsülediğim altın yastığımızEki Görüntüle 810904 keçeden süslediğim battaniyemiz
Eki Görüntüle 810905 kapı süsümüzzz Eki Görüntüle 810906 anı defterimizzzzz Eki Görüntüle 810907 Eki Görüntüle 810908 magnetlerimizzzzzz Eki Görüntüle 810902 buda lohusa tacımmmmm
hepsi kendi emeğim çok büyük zevkle yaptımmmmm(normalde böyle becerilerim yoktu oğluşum sağolsun evlat aşkı neler yaptırıyo)
hepsi harika canım iyi günlerde kullansın oğluşun inşallah bayıldım hepsine.
ben de keçeden kapı süsü v.s yapmak istiyorum hiç becerikli değilim senin dikiş makinen var belli ki...
ooof oofff hiç bişey yapamadım oğluma.
teşekkürederim cnaım benimmmm bende sırf bunları yapmak için aldım dikiş makinemiben dahil annem dahil herkes beceremezsin dedi ama bitince çok güzel şeyler çıktı ortaya hem bu bahaneyle makinem olmuş oldu şimdi pant. paçası falan yapıyorum biraz yamuk ta olsa idare ediyorum zamanla ustalaşırım herhalde
gerçekten zahmetli ama ben ağırlaşmadan yaptım herşeyi daha dün ütüsü yerleştirmesi bitti şimdi bu saatten sonra oturup bekleyeceğiz inşallah oğlumuzu
şimdiden sonra yapmak zor olabilir ama sadece kapı süsü yapıcaksan çok yormaz yavaştan yapabilirsin canım benimmm
dikiş makinesi olmadan yapılmaz mı kapı süsü falan ?
benim daha 2 ayım var kasım sonu bekliyoruz inşallah mithat can'ımızı, evdeyken yapayım istiyorum
flyrey canım çok güzel olmuş herşey. Bende keçe aldım bebek şekerleri için umarım becerebilirim. Ne zamandır aklımdaydı yapmak istiyordum. Bir de canım penye mood.dan aldığın pijama takımını kaç beden aldın. Benimde beğendiğim şeyler vardı orda ama hamile olunca bilemedim kiloya göre nasıl olur kalıpları diye
Bu arada nevresimi soranlar olmuş. Taçın kendi sitesinde 2. ürüne %50 indirim var. Ben bi tane GS lisanslı nevresim takımı bir de pike takımı aldım 90 TL tuttu. İsteyenler inceleyebilir.
Dalan roxy.e gelince ben yanlış hatırlamıyorsam 30 derecede yıkadım genelde çoğu kıyafetin üzerinde 30 derecede yıkayınız ibaresinden olsa gerekEkstra durulama yaptırdım. Gayet güzel bir deterjan bence.
canım benim çok teşekkürederimmm insan kendi yapınca daha bi keyif alıyorben penye moaddan beğendim ama almadım o resim oraya yanlışlıkla karışmış yüklenincede silemedim beden sıkıntısı çekerimd ie görmeden almak istememiştim ama çok beğenmiştim
Anladım canım teşekkürler. bende karar veremedim lohusa pijamaları satan yerlerde genellikle hamilelikten önceki beden neyse onu alıyorum şimdiye kadar bi sorun yaşamadım ama bunlar normal olduğu için emin olamadım. Birde kalıplarını bilmediğim için kararsız kaldım
yaparsın canım benim ben kapı süsü ve magnetlere dikiş makinesi kullanmadım dikilicek yerleri elimle diktim misal kapı süsünün boncuk silikonla doldurduğum için makinede çeviremedim elle diktim herşeyini bence yaparsın oğluşunun ismide çok güzelmişşş
yavaştan yapabilirsin yani annesi
teşekkür ederiz teyzesi senin oğluşunun da çok güzel ismi...
Karizmatik olacak bizim oğlanlar
Kalın keçe alıp içini doldurup elinle diktin yani.
Peki boncuk silikon nedir acep :d ben bir araştırayım en iyisi,
ismini yazmak istiyorum böyle ama bakalım ne olacak
canım yaptıkların aldıkların hepside birbirinden güzeller rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inş mavi çiçekli gecelik takımına bayıldım nerden aldığını öğrene bilirmiyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?