- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.061
Eki Görüntüle 810900 çorap sepeti yaptımmmmm
Eki Görüntüle 810901
Eki Görüntüle 810903 keçe den süsülediğim altın yastığımızEki Görüntüle 810904 keçeden süslediğim battaniyemiz
Eki Görüntüle 810905 kapı süsümüzzz Eki Görüntüle 810906 anı defterimizzzzz Eki Görüntüle 810907 Eki Görüntüle 810908 magnetlerimizzzzzz Eki Görüntüle 810902 buda lohusa tacımmmmm
hepsi kendi emeğim çok büyük zevkle yaptımmmmm(normalde böyle becerilerim yoktu oğluşum sağolsun evlat aşkı neler yaptırıyo)
Kizlar ani defteri,ayak izi,lohusa taci,kapi susunu nerden aldiniz.uygun fiyata guzel biseyler ariyorum...
Kızlar nevresim takımı alacaklar varsa butikbebede kids home a bakın. Cotton box ın nevresimlerinden ben aldım, memnun kaldım 30 TL hem de.
Albüm, anı defteri konuşmuştuk ilklerini yazacaktık, naptınız aldınız mı arkadaşlar?
Kizlar ani defteri,ayak izi,lohusa taci,kapi susunu nerden aldiniz.uygun fiyata guzel biseyler ariyorum...
İstersen yardımcı olabilirim cnm çalışmalarımı gönderebilrim...Fiyat konusunda şüphen olmasın...
Merhaba annelerrr
annanemizin ördüğü hırka ve yeleklerimizi paylaşıyorum belki model için fikir olur sizlerede
]
Merhaba annelerrr
annanemizin ördüğü hırka ve yeleklerimizi paylaşıyorum belki model için fikir olur sizlerede
]
İstersen yardımcı olabilirim cnm çalışmalarımı gönderebilrim...Fiyat konusunda şüphen olmasın...
izninle alıyorum gri yeleğinin modelinden :) kayınvalidem pudra pembesi ile yapacak, ona gösterdim.
çok güzeller...
Izninle alıyorum gri yeleğinin modelinden :) kayınvalidem pudra pembesi ile yapacak, ona gösterdim.
Eki Görüntüle 815122 Eki Görüntüle 815123 Eki Görüntüle 815124 Eki Görüntüle 815125
Arkadaşlar Sizlere hayırlı doğumlar bebeklerinize sağlık dileyerek sizlere örnek çalışmalarımı göstermek istedim...Anne ve bebek üzerine her konuda sizlere yardımcı olmak isterim...Detaylar için özeldende ulaşabilirsiniz...
Eki Görüntüle 815122 Eki Görüntüle 815123 Eki Görüntüle 815124 Eki Görüntüle 815125
Arkadaşlar Sizlere hayırlı doğumlar bebeklerinize sağlık dileyerek sizlere örnek çalışmalarımı göstermek istedim...Anne ve bebek üzerine her konuda sizlere yardımcı olmak isterim...Detaylar için özeldende ulaşabilirsiniz...
selam, size özel mesaj atamiyorum benimle iletisime gecebilir misiniz calismalarinizi ve fiyatlari nasil ögrenebiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?