- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.081
foto çekemiyorum bu ara ben de görsel ekliyorum kızlar.
çantayı polarısten aldım ama benimki bordo..çok geniş ve anne çantası olarak kullanışlı bisürü gözü var..ayrıca kendime çanta taşımama da gerek kalmayacak..fiyatı 60 tl..
nevresim takımlarını taç ın int sitesinden aldım indirim var tanesi 45 tl ye geldi çok beğendim kalıteli..daha bisürü şey aldımda inşallah bi ara ekleyebilirim
teşekkürler cnmmmçantan çok güzelmiş canım güle güle kullan...
foto çekemiyorum bu ara ben de görsel ekliyorum kızlar.
çantayı polarısten aldım ama benimki bordo..çok geniş ve anne çantası olarak kullanışlı bisürü gözü var..ayrıca kendime çanta taşımama da gerek kalmayacak..fiyatı 60 tl..
nevresim takımlarını taç ın int sitesinden aldım indirim var tanesi 45 tl ye geldi çok beğendim kalıteli..daha bisürü şey aldımda inşallah bi ara ekleyebilirim
Eki Görüntüle 815122 Eki Görüntüle 815123 Eki Görüntüle 815124 Eki Görüntüle 815125
Arkadaşlar Sizlere hayırlı doğumlar bebeklerinize sağlık dileyerek sizlere örnek çalışmalarımı göstermek istedim...Anne ve bebek üzerine her konuda sizlere yardımcı olmak isterim...Detaylar için özeldende ulaşabilirsiniz...
Çanta süpermiş, fiyatı da acayip uygun, iyi günlerde kullanın inşallah bebişinle...
Sagol cnm daha guzelleri sizin olsun insallah
Polarise hastane terligi almaya girmistim tesadufen gordum.bana da fiyati iyi geldi.nette baktiklarim cok pahaliydi..
Eki Görüntüle 817653 Eki Görüntüle 817667 Eki Görüntüle 817666 Eki Görüntüle 817665 Eki Görüntüle 817664 Eki Görüntüle 817663 Eki Görüntüle 817662 Eki Görüntüle 817661 Eki Görüntüle 817660 Eki Görüntüle 817659 Eki Görüntüle 817658 Eki Görüntüle 817657 Eki Görüntüle 817656 Eki Görüntüle 817655 Eki Görüntüle 817654 Eki Görüntüle 817668
bunlarda benim kızımın cicileri
Cok guzelmis minnacik yelegi! Canta cok buyuk degil canim, tam kivaminda benceEki Görüntüle 817829 Eki Görüntüle 817831
kızlar buda benim yeni bitirdigim yelek minicik yaptım ki hemen giyebilsin diye hastane çantasına koycam
digeride çantam biraz büyük aldım hastaneye giderken kendime ayrı çanta yapmak istemedim nasıl sizce ?
kızçeme 4. aydan beri örmeye çalıştığım battaniyem sonunda bittialtına kumaş geçirmem kaldı , birde kızıma minder ve yastık yapcam onlarında iç astarını bitirdim kumaş alcam bir baykuş minderimiz olcak inş.
kızçeme 4. aydan beri örmeye çalıştığım battaniyem sonunda bittialtına kumaş geçirmem kaldı , birde kızıma minder ve yastık yapcam onlarında iç astarını bitirdim kumaş alcam bir baykuş minderimiz olcak inş.
Eki Görüntüle 817999 Eki Görüntüle 818000 Eki Görüntüle 818001 Eki Görüntüle 818002
Uğraştığına değmiş. Mükemmel olmuş. Anneme gösterdim. Çok beğendi.
tşk kızlar , annen tamam dediyse tamamdırilk başladığımda laf söyleyen çok oluyo keşke bebe yünüyle değil lif ipiyle yapsaydın, parçalı yapmasaydın tüm yapsaydın falan deyip içimi kararttılar ama sonuçtan bende memnunum inş. halim varken bir an önce bititirim kumaş işlerinide tamamen biter doğurmadan
canım çok begendim iyi günlerde kullan nerden ve kaça aldın?
Cok guzelmis minnacik yelegi! Canta cok buyuk degil canim, tam kivaminda bence
Cokkk guzelmis cnm...
Allah allahhhhh, neymis bizim kasim annisleri be, masallah size, ne hamaratsiniz ya, cok guzel olmus battaniyesi, iyi gunlerde kullanin
Eki Görüntüle 817999 Eki Görüntüle 818000 Eki Görüntüle 818001 Eki Görüntüle 818002
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?