2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

foto çekemiyorum bu ara ben de görsel ekliyorum kızlar.
çantayı polarısten aldım ama benimki bordo..çok geniş ve anne çantası olarak kullanışlı bisürü gözü var..ayrıca kendime çanta taşımama da gerek kalmayacak..fiyatı 60 tl..
nevresim takımlarını taç ın int sitesinden aldım indirim var tanesi 45 tl ye geldi çok beğendim kalıteli..daha bisürü şey aldımda inşallah bi ara ekleyebilirim

Eklentiler

• $çanta.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $nev..webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 57
  • $nevv.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 51

çantan çok güzelmiş canım güle güle kullan...

Çanta süpermiş, fiyatı da acayip uygun, iyi günlerde kullanın inşallah bebişinle...

Sagol cnm daha guzelleri sizin olsun insallah
Polarise hastane terligi almaya girmistim tesadufen gordum.bana da fiyati iyi geldi.nette baktiklarim cok pahaliydi..

Aaaa terlik unutmuştum, hatırlattın çok sağol. Ben 50 tl ye internetten aldım ama az gözlü yine de güzel ama memnun kaldım.

kızlar buda benim yeni bitirdigim yelek minicik yaptım ki hemen giyebilsin diye hastane çantasına koycam
digeride çantam biraz büyük aldım hastaneye giderken kendime ayrı çanta yapmak istemedim nasıl sizce ?

kızçeme 4. aydan beri örmeye çalıştığım battaniyem sonunda bitti altına kumaş geçirmem kaldı , birde kızıma minder ve yastık yapcam onlarında iç astarını bitirdim kumaş alcam bir baykuş minderimiz olcak inş.

Cok guzelmis minnacik yelegi! Canta cok buyuk degil canim, tam kivaminda bence

Eki Görüntüle 817916 Eki Görüntüle 817903
bebeğimin bebek şekerleri sepeti altın yastığıı

Cokkk guzelmis cnm...

Allah allahhhhh, neymis bizim kasim annisleri be, masallah size, ne hamaratsiniz ya, cok guzel olmus battaniyesi, iyi gunlerde kullanin

Son düzenleme:
Uğraştığına değmiş. Mükemmel olmuş. Anneme gösterdim. Çok beğendi.

tşk kızlar , annen tamam dediyse tamamdır ilk başladığımda laf söyleyen çok oluyo keşke bebe yünüyle değil lif ipiyle yapsaydın, parçalı yapmasaydın tüm yapsaydın falan deyip içimi kararttılar ama sonuçtan bende memnunum inş. halim varken bir an önce bititirim kumaş işlerinide tamamen biter doğurmadan

Ben de öyle konuşanlara çok kızıyorum. Ben öyle birşey düşünsem bile artık bu kız başlamış bu işe kendime saklayayım fikirlerimi derim. Sen kendin beğendikten sonra gerisine bakmayacaksın. El emeği göz nuru battaniyeyi kullanmak da ayrı güzel olur

Yeni ciciler eklenmiş sonunda, bayıdım hepsine. İçim açılıyor mutlu oluyorum resimlere bakarken. Güle güle giydirin, kullanım hepsi birbirinden güzel. Burayı da boş bırakmayın :)

Eki Görüntüle 817916 Eki Görüntüle 817903
bebeğimin bebek şekerleri sepeti altın yastığıı
canım çok begendim iyi günlerde kullan nerden ve kaça aldın?

Cok guzelmis minnacik yelegi! Canta cok buyuk degil canim, tam kivaminda bence

Cokkk guzelmis cnm...

Allah allahhhhh, neymis bizim kasim annisleri be, masallah size, ne hamaratsiniz ya, cok guzel olmus battaniyesi, iyi gunlerde kullanin

tesekkurler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…