- 8 Eylül 2012
- 10.889
- 20.098
- 598
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.101
civilimden aldığım ürünlerden bazıları . fiyatlarıda çok uygun
canım bayıldım hepsıne o besık seklındekı sepetten bende var altın yastıgını nerden kaca aldın acaba bıde mevlut sekerlerının tanesı kaca geldı cok guzeller gule gule kullanın ınsallahhhh
Hepsi de cok cicilerrrrr, guzel gunlerde kullansin bebisin insallah
canım çok begendim iyi günlerde kullan nerden ve kaça aldın?
tesekkurler tatlım
canım bayıldım hepsıne o besık seklındekı sepetten bende var altın yastıgını nerden kaca aldın acaba bıde mevlut sekerlerının tanesı kaca geldı cok guzeller gule gule kullanın ınsallahhhh
Odanız çok güzel olmuş, cicileriniz de çok sevimli, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...
6 body normal canım zaten büyüdükçe yenileri gelecek ilk etapta 6 gayet iyi ..şapka kesinlikle gereken birşey bir de bizim bebekler kış bebeği..şapkası olmazsa olmazı şuanda oğlumun ..küvezde bile anne karnı sıcaklığında oldukları halde şapkalıydı ..hemşireler giydiriyordu..eldiven de yüzünü yolmaması için gerekiyor ama bizimki minik olduğundan eldivenler büyük geliyor çıkarıyor ..kesinlikle gerekli olan malzemelerden biri termometre diğeri de bebek tırnak makası..emzik hiç vermedik henüz emzik falan bilmiyor istemediği sürece de vermeyeceğim ..kucak yada sallama olayımız da yok küvezde kendi kendine uyuduğu için şuanda de öyle devam ediyor ..ben emziremiyorum hala sağıp biberonla veriyorum ama şuan sütüm gitti mama takviyesi yapıyoruz 3 saatte bir saat kurup kalkıp besliyorum.
Ben dijital (uzaktan ölçen) ateşölçer, dijital termometre(nem de ölçüyor) aldım. Bebedorun tırnak makası seti ile burun aspiratörünü, chicconun fırça tarağını aldım. Göbek bakım seti için dalininkini aldım.
Eki Görüntüle 819135 Eki Görüntüle 819136 Eki Görüntüle 819134 Eki Görüntüle 819137 Eki Görüntüle 819138
hepsi harika bebişin güle güle kullansın inşallah..göbek bakımını biz yapamadık göbeği düşmüştü hastaneden çıktığında miniğimin
Herseyiniz cok guzel, tam bir erkek odasi olmus. Duvar stickerlariniz cok hosuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?