2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

kızlar bunu butik bebeden aldım . geldiğinde gördümki markası wenice içi pamuklu incecik bi battaniye değil yani çok beğendim.

canım bayıldım hepsıne o besık seklındekı sepetten bende var altın yastıgını nerden kaca aldın acaba bıde mevlut sekerlerının tanesı kaca geldı cok guzeller gule gule kullanın ınsallahhhh

kişiye özel tasarımlar yapıyorum dogum ve mevlüd hazırlıklarında yardımcı olabilirim ....facebook şekerli dünyam

canım çok begendim iyi günlerde kullan nerden ve kaça aldın?

tesekkurler tatlım

canım bayıldım hepsıne o besık seklındekı sepetten bende var altın yastıgını nerden kaca aldın acaba bıde mevlut sekerlerının tanesı kaca geldı cok guzeller gule gule kullanın ınsallahhhh

kızlar gittigidiyordan aldım 65 tl ' 50 adet şeker(lavanta kokulu isim etiketli mıknatıslı) beşik sepet, ve altın yastığı ' yalnızz resmin üstündeki eymen nikah şekerlerini google a yazında sitesi varmış çıkıyor orda tek tek k fiyatları var sanırım sepet 20, yastık 10 liraydı, 50 şekerde 35 liraya gelmiş oldu, 70 krş oluyor tanesi

slm kızlar masallah cicilerimiz çok güzel devam edelim resim yüklemeye gözümüz açılsın :)
bu arada internetten mobilya besik alan varmı nerden ve kaça aldıgınızı yazabilirsiniz ?

Bunlarda bizim odamız ve cicilerimiz :)

Ben anne çantası almadım. Onun yerine bi tane çok gözlü sırt çantası ve bi tane de sporcuların valiz tipi çantalarından aldım. Toplam 50 TL tuttu ikisi.

Duvar stickerımız

Bunlarda bebek şekerlerimiz olacak inşallah. Henüz bitmedi baya uğraştırıyor bilmem yetiştirebilecekmiyim. Rengarek yapıcam inşallah :)

Oyuncaklarımızı amcamız aldı.

Bu takımı da internette sipariş ettim kırmızı olanı 60 TL. Diğer iki rengi daha hoşuma gitti aslında ama kumaşı inceymiş iyiki kırmızı olanı almışım yoksa içim çok belli olurmuş :)

Geceliğim pierre cardin.den 40 TL gri olanı aldım

Bu pembe pijamamı komşumdan aldım. Bu tarz şeyler satıyormuş. Çokta uyguna denk geldi 20 TL.ye aldım.

Ben dijital (uzaktan ölçen) ateşölçer, dijital termometre(nem de ölçüyor) aldım. Bebedorun tırnak makası seti ile burun aspiratörünü, chicconun fırça tarağını aldım. Göbek bakım seti için dalininkini aldım.

hepsi harika bebişin güle güle kullansın inşallah..göbek bakımını biz yapamadık göbeği düşmüştü hastaneden çıktığında miniğimin

Herseyiniz cok guzel, tam bir erkek odasi olmus. Duvar stickerlariniz cok hosuma gitti

Teşekkürler canım :) Aslında beyaz mobilya bebeklere çok yakışıyor çok beğeniyorum ama son anda bunlara karar verdik. Nasıl olsa biraz büyüyünce arabalı yatak diye tutturacak ufaklık Bizde şimdiden dolabıyla şifonyerini alalım sonrada yatağını alırız dedik kendimizce :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…