2013 Kasim Annelerinin Kiymetlileri icin Yapilan Alisverisleri

bızde besıgımızı aldık..erken ama ındırımde olunca alalım dedık.temmuzun 15 ı gıbı getırcekler anca zaten.
70*130 bu besık ortopedık yatakta uyku setıde dahıl 450 tl ye aldık.
belıs ın dove modelı ılgılen olursa dıye yazıyım dedım.ızmıtte ılgılenen olursa yerınıde soylerım.
bu dukkansdakı 60*120 olan ben 70*130 ıstedım aynı fıyattan yaptı.

güle güle kullanın mışıl mışıl uyusun inşallah Yer sıkıntın var mıydı bilmem ama hani yanına komidini koyuyo ilerde büyüyo ya yatak bende onları çok beğeniyom ama yer sıkıntım var ve oda yapmıycağım için park yatak aldım bende ...........

saol canım yer sıkıntım aslında yok bos odam varma cok terste kalıyor ev bıraz yapısı farklı olmıcaktı bende odama aldım.o odayı soyunma odası halıne getırıcem besık olucak bır tek benım odamda.bende buyuyenlerden ıstemıstım basta ama sonra dusununce bu daha mantıklı geldı 2 bucuk 3 yasına kadar bunu kullanabılırz on korkulukları cıkartıp.sonra zaten odasını yapıcam ozamn o ne ıstese o olur dedım.benım begendıgım buyuyenı belkı ıstemez bıde senelerce aynı seyı kullanmak benıde sıkardı heralde.buyuyene 500 daha fazla vercem kuru mobılyasına sadece.gene 3 sene kullanıcam ıleride guzel bı oda yaparız verdıgımız parayada kullanım suresınede deger dıye dusundum.

sende haklısın güle güle kullansın kuzun

biz yeni ciciler aldıkk

hepsini mothercareden aldık

bu mikili takım set halinde ben birbirinden ayırdım ki modelelrini görebilin diye
bu arada biz bebek odamızı da aldık 15 güne kadar teslim edilicek buda bebek odası için alt açma minderi yumuşacık
üçlü tulum set

Eklentiler

• $998267_572598649450671_487345367_n.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 83
(5'li setimizi Bebitof)
(5'li setimizi Bebitof)
(Üçerli setlerimizi Bebepan)
(Bebelina)
(Chicco-organik serisinden)
(Funny baby, sebi bebe,bahar bebe, Baby&Kids...)
(Bebetto 12'li ağız mendili)
(Bebitof-pazen battaniye)

(Avent Naturel serisi-yenidoğan,Mothercarede indirimdeydi 32 tl)

çok güzeller nehar allah sindirsin canım.gerçekten bayıldım canım.

çok güzeller hepsi. sana tavsiyem bebek ilk bir yaşı çabuk geliştiği için fazla da alma derim benimkızın bir defa bile giymediği çok kıyafeti kaldı.

canım hayırlı olsun güle güle giyinsin aventi sorcaktım cam mı?

teşekkür ederim kızlar daha iyileri sizlerin olsun
Duygucum Avent'in cam biberonu yok henüz, bu da en yeni ürünü

flyrey,nehar gule gule gıysın bebıslerınız cok cok guzellerrr bayıldım hepsıneeee....
ayyyyyyyyyyy bende cok ozenıyorum artık almak ıcın sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…