2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hanımlar 13 tane yumurtam toplanmıştı. 9 tanesine işlem yapılmış, 6 tanesi döllenmiş. Transfer günü belli değil daha. Iyi mi sizce?

canım benimde 9 u işlem görmüş maşşallah iyi tabi canım inşallah ikimizinde en az 3 kaliteli bebişi olur 5. güne RABBİM dualarımızı kabul etsin inş

Hadi gozun aydin canim masallah masalllah nazar degmesin canim insallah kaliteli bebisler olup annelerine simsiki tutunurlar canimmm

Sağol canım amin amin inşallah 5. güne en az 3 kaliteli bebeğim kalır RABBİM nasip eder bu sefer inşallah

Bak ne güzel haberler gelmeye başladı. Sen sıkma kendini içini ferah tut . bol bol dua et Yüce Rabbim hepimize yardım edecek göreceksin. Hep olumlu düşün sonuçların hep olumlu olsun.

Bak ne güzel haberler gelmeye başladı. Sen sıkma kendini içini ferah tut . bol bol dua et Yüce Rabbim hepimize yardım edecek göreceksin. Hep olumlu düşün sonuçların hep olumlu olsun.

Evet canım Yüce RABBİM dualarımızı kabul etsin inş AMİN
ben biraz pimpiriğimdee

sıra nazarboncuk35 de hadi bakalım senden de güzel haberler gelir inşallah

aynen çok doğru söylüyorsun O'na teslim olmaktan başka bir seçeneğimiz yok çünkü O çok merhametli...vermemeside merhametinin tecellisi...ALLAH herşeye kadirdir...dualarım sizinle

Hanımlar 13 tane yumurtam toplanmıştı. 9 tanesine işlem yapılmış, 6 tanesi döllenmiş. Transfer günü belli değil daha. Iyi mi sizce?

hayırlı olsun sağlıkla döllensinler mutlu sonlarını görürsün inşallah canım benimde yaş 28, sebepsiz infertilite bana doktor uzun protokol dedi seninki nasıldı kısa mı uzun mu

evet canım ilk denememizdi şuanda inş 4.5 haftalık hamileyim.Benim dr Sare Davutoğlu muayenehanesi var tedavi sürecini medicalparkta ya da fatikde 29mayıs hastanesinin tüp bebek merkezinde yapıyor.

inşallah RABBİM mucizeni göndermiştir

idrar testine takılıp üzülmee bebiş varsa oda üzülcek annesi

güzel haberlerini bekliyoruzzz

inşallah Rabbim mucizesini gösterir dua etmekten ve allaha sığınmaktan başka bi şey gelmiyor elimden Nolur sizde dualarınızı eksik etmeyin. Annem ve babam geldi memlektten onların yanında üzülemiyorumda.... yarın napıcam bilmiyorum....

canım benimde 9 u işlem görmüş maşşallah iyi tabi canım inşallah ikimizinde en az 3 kaliteli bebişi olur 5. güne RABBİM dualarımızı kabul etsin inş

İnşallah canım benim, dün toplandı ya bizim yumurtalar, bana Çarşamba sabahı bir daha ara dediler, Çarşamba ya da Perşembe transfer olur dediler. Bu 5 günü neye göre hesap ediyoruz? Bir de bizim bebeler ne kadar bölünüyor? Ben bilmiyorum bunları? Bilen varsa bi yardım edin?

canım dualarımız seninle inşallah yarın güzel haberler verirsin bize ilk denemenmi benim 2. ilki negatif inş RABBİM daha çok bekletmez bizlerii 8 yıldır anne olmayı bekliyorum ben

canım hergün aramayacaklarmı seni neden ara dedilerkii :26:
5. gün olması yada 3. gün olması gelişimlerine göre belli oluyor
beni hergün arayacaklar gelişimlerini bildirecekler duruma göre 5. güne kadar transfere çağıracaklarını söylediler.
benim drum 5. gün transferi yapıyo genelde ilk denemem de 5. günoldu sadece biraz kalitesi düşüktü 2 tane kalmıştı
inş kaliteli olurlar inş RABBİM dualarımızı kabul etsin inş

testlerde 2.çizgi aramaktan gözlerim bozulacak son 2 gün Allah'ım sen sabır ver sen yardım et bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…