- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
Maşallah canım... Allahım mutluluğunu daim etsin inşallah. Hep böyle güzel haberler alman dileğiyle...
Hanımlar 13 tane yumurtam toplanmıştı. 9 tanesine işlem yapılmış, 6 tanesi döllenmiş. Transfer günü belli değil daha. Iyi mi sizce?
KIZLARRRRRRR haber vaaarrrrrrrr
13ten 9 u olgun çıkmış 8 i döllenmişaradılar işyerinde zıplıyorum heycandan RABBİM 5. güne ulaşmalarını nasip eder inş kızlar sizce iyimi
geçen sene 12 de 8 i olgun çıkmış 5 i döllenmişti bu sene daha çok şükürler olsun RABBİM e
güzel haberleriniz daim olsun kızlar maşallah size sevgicim bak gördün mü bi sürü bebişin olmuş
Hadi gozun aydin canim masallah masalllah nazar degmesin caniminsallah kaliteli bebisler olup annelerine simsiki tutunurlar canimmm
amin canıım aminsenin kuzulardan da güzel haberler alırız inşallah
Sağol canım amin amininşallah 5. güne en az 3 kaliteli bebeğim kalır RABBİM nasip eder bu sefer inşallah
Bak ne güzel haberler gelmeye başladı. Sen sıkma kendini içini ferah tut . bol bol dua et Yüce Rabbim hepimize yardım edecek göreceksin. Hep olumlu düşün sonuçların hep olumlu olsun.
amin.....canım ne yapalım hep diyorum ki kuldan olsa gider yakasına yapışır alırım ama Yaradanın vardır bir hikmeti bu konudada zaten önümde iki seçenek vardı ya olacaktı ya olmayacaktı onuda Rabbim bilir elbet.... Allah tan hep isyana sürüklenmemek için yardım istiyorum hatta bugün çok ağlayınca Rabbimi üzdüm diye çok üzüldüm.... inşallah affeder ama insan beşer elbetteki şaşar demişler Rabbim şaşırtmadan muradlarımızı göndersin inşallah.... hep umudumu yeşerten bir ışık var "" Allah kabul etmeyeceği duayı kulun aklına düşürmez""
Hanımlar 13 tane yumurtam toplanmıştı. 9 tanesine işlem yapılmış, 6 tanesi döllenmiş. Transfer günü belli değil daha. Iyi mi sizce?
canım benim gecemi neşelendirdin sağol canım insan morali bozuk olunca sevgi sözlerini daha bir arıyor çok teşekkür ederim canım inşallah sende bu denemende bebişini kollarının arasına alırsında umudum olursun
canım sağol önerilerin için senin doktorun bunların hangisinde yada adını alabilir miyim biraz dinlendikten sonra hemen başlamak istiyorum o yüzden şimdiden kafamda birşeylerin şekillenmesi lazım senin ilk denemen miydi sanırım şimdi hamilesin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin zaten hep dualara sığınıyoruz canım başka çalacak kapımız yok zira
inşallah RABBİM mucizeni göndermiştir
idrar testine takılıp üzülmee bebiş varsa oda üzülcek annesi
güzel haberlerini bekliyoruzzz
canım benimde 9 u işlem görmüş maşşallah iyi tabi canım inşallah ikimizinde en az 3 kaliteli bebişi olur 5. güne RABBİM dualarımızı kabul etsin inş
inşallah Rabbim mucizesini gösterir dua etmekten ve allaha sığınmaktan başka bi şey gelmiyor elimdenNolur sizde dualarınızı eksik etmeyin. Annem ve babam geldi memlektten onların yanında üzülemiyorumda.... yarın napıcam bilmiyorum....
kızlar dün opu oldum sadece 7 tane yumurtam toplandıbugün bilgi vericekler onlarla ilgili
İnşallah canım benim, dün toplandı ya bizim yumurtalar, bana Çarşamba sabahı bir daha ara dediler, Çarşamba ya da Perşembe transfer olur dediler. Bu 5 günü neye göre hesap ediyoruz? Bir de bizim bebeler ne kadar bölünüyor? Ben bilmiyorum bunları? Bilen varsa bi yardım edin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?