2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhabalar benimde dün opum yapıldı 9 yumurta toplanmıştı 8i döllenmiş kalitesi ve bölünmeleri yarın belli olacak sizce nasıl dua edin ltfn

Yok canım, ben arıyorum. Inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı gelişir ve tutunurlar bize.

Kizlarrr az once arandim 18 yumurtadan 13u olgun cikmis 10 tanesi dollenmiss persembe cagirdilar beni duruma gore persembe de olabilirmis transfer ctesiye de kalabilirmis o gun belli olacakmis hayirlisi insallah hakkimizda rabbim nasil hayirli olacaksa oylesini nasip etsin insallah

Kuzucumm çok sevindim ben 8 sen 10 tane bebiş annesisin RABBİM sonuna kadar gitmemizi nasip etsin inş 5. güne kadar dayanırlarr

canım dualarımız seninle inşallah yarın güzel haberler verirsin bize ilk denemenmi benim 2. ilki negatif inş RABBİM daha çok bekletmez bizlerii 8 yıldır anne olmayı bekliyorum ben

ilk deneme canım benim ama çok heyecanlıydı sanki olacak gibi geliyordu şimdiyse kendimi kötü hissediyorum. psikolojik mi bilmiyorum adet olacakmışım gibi kasık ağrım başladı. tekrar aynı gücü kendimde ne zaman bulurum bilmiyorum embriyo kalmadığı için donduramadımda bi de çikolata kistim var zaten 2 tane tutmazsa ameliyat olma durumum çok yüksek. bi de özel sektörde öğretmenim bi daha izin alabilmem de pek mümkün görünmüyo çünkü bu tedavide 20gün rapor verdiler... baya karışık durumlar yani...

Canım bende yiyorum Allah in izniyle sizde yeyin birde kabak Çekirdeği faydaliymis tutunmasina ^-^

Canım canımm inş olumlu olur güzel haberlerini bekliyoruz ama olmassa da kısmet nasip üzülürsün kolay değil ama RABBİM sabrını veriyor
bende negatifi aldığım gün akşama kadar ağladım dünya başıma yıkıldı zannettim
ama RABBİM güç kuvvet veriyor yeni heyecanlar yeni umutlar yeşeriyor
bugünümüze binlerce kez şükürler olsun
bende 1 sene sonra 2. denedim işte inş RABBİM nasip eder ...
ayrıca bende işyerimden izin alma durumum yoktu müşavirime tek tek anlattım sağolsun destek verdi bana

Son düzenleme:
sevgiainsallah 26794 .!.:
Kuzucumm çok sevindim ben 8 sen 10 tane bebiş annesisin RABBİM sonuna kadar gitmemizi nasip etsin inş 5. güne kadar dayanırlarr

Amin bebisim insallah kaliteleri de guzel olsun insallah canimm heycan dorukta vallahi ben de narkoz olayini dusunuyorum transfer icin alsam mi almasam mi diye su sikisik olma durumu korkutuyo:18:

Son düzenleme:
Amin bebisim insallah kaliteleri de guzel olsun insallah canimm heycan dorukta vallahi ben de narkoz olayini dusunuyorum transfer icin alsam mi almasam mi diye su sikisik olma durumu korkutuyo:18:

inş canım önemli olan kaliteleri heycan bendede hat safhadaaa içim pırpırr

ya sıkışık olma olayı cidden kötü ben öncekinde evde sıkışıp gittim ordada bekledim patlama durumuna geldim
ama benimde hatam var neden evde sıkışıyon bu sefer evde boşaltcam orda sıkışmayı bekliceemm orda sıkışırsam dayanırım diye düşünüyorum çünkü ben o gün bi 8 10 saat çiş yapmamıştımm acemilik işte
narkoz uda bilemiyorumki 5 dk sürüyo transferr ben düşünmüyorum almayı sende drunla bi konuş bakalım

5 dk mi suruyo canim ee iyimis o zaman ya sikisik sonra oralarda salivermiyim diye korkuyorum yanidoktorun ustune salarmisim

Ayyy bizim doktor da cok ciddi adam transferden vazgwcer heralde

merhabalar benimde dün opum yapıldı 9 yumurta toplanmıştı 8i döllenmiş kalitesi ve bölünmeleri yarın belli olacak sizce nasıl dua edin ltfn

canım benimde13 yumiş toplanmıştı 9 u olgunmuş 8 i döllenmiş dün opu oldum bende
kaliteleride güzel olur inş yarını heycanla bekleyeceğizz

Son düzenleme:
kzılar bugün kontrole gittim muayne oldum dr dedi sorun yok haftaya perşembe 12 gün gelin tekrar kontrole dedi ilaç falan vermedi buarada embriyologla karşılaştım dondurulmuşları sordum zaten kalitesi iyi olamsa dondurmazdık falan dedi birde bu tedavi daha güzel geçer şansın yüksek dedi ilk de vucudu yumurtaları çok uyardımız için yumurtalara yükleniyoruz bunda artık rahime yüklencez dedik ilk tüp bebek denemeleri olumsuzluk bu yüzden yüksek dedi işallah hayırlısı falan olur dedi :) bilmiyorum artık haftaya ne olcak bakalım hım birde rahimde ondan ilk denemelerde başarısızlık oluyomuş bakalım artık..........

sen sen ol hastanede sıkışş

arkadaşımın biri söyledi oda evde sıkışmaya başlamış nerdeyse patlayacakdım dedi tam masaya yatacakdımki hemşire hanıma dedim çok sıkışık olduğumu dedi oda ayakta git biraz boşalt demiş.sakın çok aşırı sıkışık olmayın dedi tranver öncesi.çünkü idrarı tutmakda iyi değimiş transverden sonra

Evet canım test ettim onayladım hiç iyi değilmiş acemiliğime geldi
bu sefer hemşirede dedi hastanede sıkış sıra falan oluyo geç alabiliyoruz
bu sefer daha temnkinli olcam inş

canım şimdiden hayırlı olsun inş olumlu sonuç alırsın benim önceki tedavimde dondurulmuşum olmadı inş bunda olurr

bana da umut oldun canım bu yazdığınla.benimde ikici denemem dondurulmuşlarla olacak kısmet olursa.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Arkadaşım merhaba neden kendini bu kadar bunalıma soktun. İyi düşüneceksin ki iyi olsun. Bende de 2 tane çikolata kisti var bir de onun yanında yumurta rezervim az ama ilk denemede hamile kaldım. Kasık ağrıların iyiye işaret kötü düşünme ve pozitif ol. Benden sana tavsiye eğer bu denemende tutmazsa yumurta rezervine baktırmadan sakın ameliyat olma. Tüp bebeğe devam et. Ameliyat ile yumurtalıklarına zarar veriyorlar. Benim teyzem bu sebepten çocuğu olmadı. En son rahmini aldılar. Aman dikkat.

kızlar dün opu oldum sadece 7 tane yumurtam toplandı bugün bilgi vericekler onlarla ilgili

OPU hayırlı olsun. 7 tane yumurtam var diye sevinmelisin bence şükretmelisin. Üzülmek neden. İnsanlar 1 tane bile oldu mu bu bir umuttur. Önemli olan 1 tane de olsa sağlıklı ve kaliteli embrio. Benim 6 tane toplanmıştı 3 tanesi döllendi 1 i transfer edildi. 2 si donduruldu. Üzülme şükretmeye başla :)) 7 yumurta iyi hiç üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…