Kizlarrr az once arandim 18 yumurtadan 13u olgun cikmis 10 tanesi dollenmisspersembe cagirdilar beni duruma gore persembe de olabilirmis transfer ctesiye de kalabilirmis o gun belli olacakmis hayirlisi insallah hakkimizda rabbim nasil hayirli olacaksa oylesini nasip etsin insallah
Selam kizlar. Ben forumda yeniyim bugune kadar disardan takip ediyordum ama bugun basima gelen bir olayi sizlerle de paylasmam gerektigini dusundum. Fulya Bahceci tupbebekte tedaviye basladim. Doktorun yazdigi ilaclari deskteki arkadaslara soyluyosunuz anlasmali eczaneden getiriyolar. 3 ilac icin 950 tl fiyat soyledi bana eczaci. Ustelik bin kusur liradan indirim yapmismis!!!! Hemen googlea yazdim ilaclari orada bakanligin belirledigi baz fiyat var nerdeyse yarisi. Geri gonderdim almadim tabi. Gittim evime yakin bi eczaneden hepsini 450 tlye aldim. Kizlar bu surec hem maddi hem manevi acidan zor ve biz gozumuzu acmazsak bazi simsarlar bu durumdan faydalaniyor. Bahceciye gidiyorsaniz aman ilaclari bildiginiz bi eczaneden alin. Yazik o kadar paraya. Bu eczacilarda hic vicdan kalmamis, keriz ariyorlar resmen.
Ne yaptın cnm betaya baktırcaktın tekrar,bu arada benim tüp bebk yaptırdığımdan uçan kuşun haberi var malum bir 3 üz vakası geçirdiğim için artık biliniyor.pers doktor gelirse inş gideceğim,inş sağlıcak görürürüz🙏🙏🙏
evet canım ilk denememizdi şuanda inş 4.5 haftalık hamileyim.Benim dr Sare Davutoğlu muayenehanesi var tedavi sürecini medicalparkta ya da fatikde 29mayıs hastanesinin tüp bebek merkezinde yapıyor.
merhaba kızlar, dün akşam üstü idrar testi yapmıştım ve hafif bir ikinci çizgi çıkmıştı.. bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım ve daha belirsiz olan zorla görülen bir çizgi çıktı.. acaba kimyasal gebelikmi oldu diye bugün kan verdim.. maalesef sonuç 5.2 çıktı..10. günümdü bugün eğer olsaydı en azından 25 in üzerinde bir değer çıkmalıydı diye düşünüyorum... certain marka gebelik testi kullanmayın derim.. (keşke bu topiği önceden görseydim http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...gebelik-testinde-yanlis-pozitif-gorenler.html )
belirtim yoktu çok umutlu değildim ama yinede çok üzüldüm.. benim için çok yıpratıcı bir süreçti ve tekrar başa döndüğümü bilmek beni çok üzüyor... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
merhaba kızlar, dün akşam üstü idrar testi yapmıştım ve hafif bir ikinci çizgi çıkmıştı.. bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım ve daha belirsiz olan zorla görülen bir çizgi çıktı.. acaba kimyasal gebelikmi oldu diye bugün kan verdim.. maalesef sonuç 5.2 çıktı..10. günümdü bugün eğer olsaydı en azından 25 in üzerinde bir değer çıkmalıydı diye düşünüyorum... certain marka gebelik testi kullanmayın derim.. (keşke bu topiği önceden görseydim http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...gebelik-testinde-yanlis-pozitif-gorenler.html )
belirtim yoktu çok umutlu değildim ama yinede çok üzüldüm.. benim için çok yıpratıcı bir süreçti ve tekrar başa döndüğümü bilmek beni çok üzüyor... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
canım benim hemen karaları bağlama hala bir umudun var inşallah 12.gün tekrar yaptır testini inşallah yükselir şimdiden kendine sıkıntı etmeye değmez.... ben o 5i bile görmeye razıydım ama koskaca bir 0 la karşılaştım lütfen daha yolun başındasın 12.güne kadar dinlen ve testini yenile inşallah buradan güzel haberler verirsin bize
canım acaba 12. gün yine mi yapsanki..
bir umut belki artacaktır değerin,neden olmasınki..
benim bir arkadaşım normal yolla hamile kaldı,adeti geçti,kan tahlili yaptı,ve negatif çıktı..1 hafta sonra pozitif çıktı,şuanda maşallah 7 aylık bebeği var..
yani sen yine de yaptır derim ben,hayırlısı hakkında..olmazsa da biliyosunki Allahın takdiri,zamanı gelince olacak..o zaman senin için gelmiş olsun,inşallah
Çok üzüldüm. Ben çok bilmiyorum ilk denemem olduğu için ama 10. gün için erken diyorlar 12. gün daha kesin sonuçmuş. Lütfen kendini üzme bir ümittir, 12. günü kan testi yaptırsan belki sonuç değişir...
Yarın yumurtalarım toplencek çok stresliyim... Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi... Ne kadar sürer işlem sonrasında ağrı olur mu?
cnm hiç korkma 30 dk lık işlem zaten uyutuyolar seni benim pek ağrım olmadı açıkçası hatta işlemden 1,5 saat sonra hastaneden ayrılıp eşimle bana bot bakmaya gittik gezdim dolaaştım yüreğini ferah tut
Yarın yumurtalarım toplencek çok stresliyim... Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi... Ne kadar sürer işlem sonrasında ağrı olur mu?
Canım işlem sırasında ağrı hissetmiyorsun, sonrasında benim ağrım çok oldu ama herkesin olacak diye bir kanun yok. Gözük korkmasın zaten gerekli önlemi alıyorlar. Ağrı kesici falan da verirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?