2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bazıları ağrı kesici bu süreçte yasak diyorlar.

Transfer daha yapılmadığı için bana içebilirsin dediler canım. Sana ne denirse sen onu yap, herkesin durumu farklı doktorun dediklerini yapmak çok önemli. Hayırlısı olsun hepimize.

Yarın yumurtalarım toplencek çok stresliyim... Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi... Ne kadar sürer işlem sonrasında ağrı olur mu?

Canim hic endiselenme zaten hic bisey anlamiyosun uyutuyolar uyandiginda azcik agrin oluyo hepsi bu o da geciyo ben de dun opu oldum bugun gayet iyiyim allahima cok sukur icini ferah tut kaliteli bol yumisler toplansin insallah

evet canim benim doktorumda dondurulmuslarla sans daha yuksek, kadin vucudunun dinlenmesi lazim bir suru hormon yuklemesi yapiliyor diyor..o yuzden ilk denememizi donmuslarla yapicaz hayirlisiyla...insallah saglicakla aliriz hepimiz bebislerimizi kucagimiza..donmus ya da fresh fark etmez:)

Evet canım katılıyorum sana bende tam 550 tl indirim yaptırdım ama 2. Tedavimde 1. De çoook acemiydim zaten tüp bebek dediklerinde korkmuştum hiç pazarlık aklıma gelmemişti. Bol şanslar canım

canım certain test her zaman hatalı çıkmıyor bana hep negatif çıkıyor çünkü moralini bozma doktorunla konuş.rabbim yardımcın olsun

Yarın yumurtalarım toplencek çok stresliyim... Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi... Ne kadar sürer işlem sonrasında ağrı olur mu?

Canım hiç korkma endişelenme ameliyat önlüğünü giydirip hafif anestezi veriyorlar doktorun hemşirelerin bide anestezi uzmanın pozitifse sana çok destek veriyorlar.ben çok korkuyordum hepsi ayrı ayrı sakinleştirdiler herkes gülüyordu bana sonradan düşününce bende kendime güldüm ama o anda çok gülemedim tabiki :))) harika bi uyku hali çöküyor kısa sürede işlem bitmiş oluyor zaten hemen ayılıyorsun bi bakmışsın odandasın eşinde yanında işlem bitmiş benim 2 gün ağrım oldu ama ağrı kesici kullanmadım demek dayanılabilecek düzeydeyniş inşallah seninde böyle geçer şimdiden başarılar

ben de ameliyat olmamak için çırpındım kaç ay en sonunda soğan kürü ve yasmin doğum kontrol hapıyla baskıladık biraz da olsa küçülmüştü bi de CA değerlerim yüksek çıkıyordu doktor ameliyat dedi 1 hafta sonra tekrar bakıldı CA larma ve düştüler. sonra da tüp bebeğe geçildi. ama yumurta kalitelerim çok iyi değildi galiba 8 yumurtadan 1 tanesi transfer ününe kadar kaldı. zaten o zaman baya bi moralim bozulmuştu. yine ameliyat olmamak için elimden geleni yaparım zaten rezervimin iyi olduğunu söylemişti dr. bakalım artık hayırlısı yarın belli olacak herşey. peki sen idrar testi yamış mıydın?

Ay hadi bakalım biraz dayanıcaz artık ağrılara ..

ben de patronlarıma ve müdürüme anlattım zaten tedaviyi ve öyle izin aldım hatta sene başında anlaşma yapmadan konuştuk bu yğzden de bi şey diyemediler. ama ikinciye ne derler bilmiyorum... inşallah gerek kalmaz yine de küçük de olsa bi umut var içimde Allahtn umut kesilmez... Rabbim ol der inşallah...

Bugun transferden sonra 6.gunum ve ustune ustluk grip oldum korkuyorum hapsirdikca ve belimde biraz agrim var bu bekleme sureci cile gibi... insallah hayirlisiyla mutlu sona ulasirim... yoksa septik olucam herseydenbir anlam cikar ir oldum.

sevgili güzbahar;canım benim, senin sabrına hayranım kalbin çok güzel Rabbim sana çok bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar versin bu ruh durumunda bile hepimize dualar ediyorsun.Rabbim senin duanıda kabul etsineşine bebek sevgisini tekrar versinmalesef canım bazı erkekler içinde yanarken dışında bir taş oluyorlar.ben de anlamam nedenini ama senin sabrın umudun sevgin herşeyin üstesinden gelecek biraz daha sabır ve zaman gerekli "kün fe yekün"

ALLAH C.C sana mucizeni versin canım inşaALLAH bebeğin sonradan tutunmuştur değerin bir anda artarak gider

Merhaba bayanlar bende gebzede tup bebek yaptirdim bugun 10. Gun,biraz belim agriyor,persembe kandan test yaptiracagim lutfen bol bol dua edin ,normal yolla hamile kalabilyordum 5 kez dusuk yaptim,2 kimyasal dusuk,2 tane 4 aylik ,bir dis gebelik ?megerse rahimde sorun varmis ,rahim ici perde bu sefer ameliyt oldum,ama artik doktorlar normal yolla degilde tup bebek yapmanin gerekli oldugunu anlatinca ilk denmeyi yaptik. Ama bekleme sureci cok zormus

Arkadaslar opu sonrasi prednol 16 mg alaniniz var mi? Ben cikista dr goremedim hemsire ye not birakmis. Kortizon degil mi bu? Yan etkisi cok olmali.

aramıza hoşgeldin canım, çok üzücü tecrübeler edinmişsin inşaALLAH bu sefer sorunsuzca bebeğini kucağına alırsın.herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…