Bazıları ağrı kesici bu süreçte yasak diyorlar.
Yarın yumurtalarım toplencek çok stresliyim... Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi... Ne kadar sürer işlem sonrasında ağrı olur mu?
kzılar bugün kontrole gittim muayne oldum dr dedi sorun yok haftaya perşembe 12 gün gelin tekrar kontrole dedi ilaç falan vermedi buarada embriyologla karşılaştım dondurulmuşları sordum zaten kalitesi iyi olamsa dondurmazdık falan dedi birde bu tedavi daha güzel geçer şansın yüksek dedi ilk de vucudu yumurtaları çok uyardımız için yumurtalara yükleniyoruz bunda artık rahime yüklencez dedik ilk tüp bebek denemeleri olumsuzluk bu yüzden yüksek dedi işallah hayırlısı falan olur dedi :) bilmiyorum artık haftaya ne olcak bakalım hım birde rahimde ondan ilk denemelerde başarısızlık oluyomuş bakalım artık..........
Canim hic endiselenme zaten hic bisey anlamiyosun uyutuyolaruyandiginda azcik agrin oluyo hepsi bu o da geciyo ben de dun opu oldum bugun gayet iyiyim allahima cok sukur icini ferah tut kaliteli bol yumisler toplansin insallah
Selam kizlar. Ben forumda yeniyim bugune kadar disardan takip ediyordum ama bugun basima gelen bir olayi sizlerle de paylasmam gerektigini dusundum. Fulya Bahceci tupbebekte tedaviye basladim. Doktorun yazdigi ilaclari deskteki arkadaslara soyluyosunuz anlasmali eczaneden getiriyolar. 3 ilac icin 950 tl fiyat soyledi bana eczaci. Ustelik bin kusur liradan indirim yapmismis!!!! Hemen googlea yazdim ilaclari orada bakanligin belirledigi baz fiyat var nerdeyse yarisi. Geri gonderdim almadim tabi. Gittim evime yakin bi eczaneden hepsini 450 tlye aldim. Kizlar bu surec hem maddi hem manevi acidan zor ve biz gozumuzu acmazsak bazi simsarlar bu durumdan faydalaniyor. Bahceciye gidiyorsaniz aman ilaclari bildiginiz bi eczaneden alin. Yazik o kadar paraya. Bu eczacilarda hic vicdan kalmamis, keriz ariyorlar resmen.
bugün testtimi tekrarladım kızlar allahıma çok şükür ki herşey yolunda..
8. gün 72
10.gün 191.7
rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsinn..
merhaba kızlar, dün akşam üstü idrar testi yapmıştım ve hafif bir ikinci çizgi çıkmıştı.. bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım ve daha belirsiz olan zorla görülen bir çizgi çıktı.. acaba kimyasal gebelikmi oldu diye bugün kan verdim.. maalesef sonuç 5.2 çıktı..10. günümdü bugün eğer olsaydı en azından 25 in üzerinde bir değer çıkmalıydı diye düşünüyorum... certain marka gebelik testi kullanmayın derim.. (keşke bu topiği önceden görseydim http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...gebelik-testinde-yanlis-pozitif-gorenler.html )
belirtim yoktu çok umutlu değildim ama yinede çok üzüldüm.. benim için çok yıpratıcı bir süreçti ve tekrar başa döndüğümü bilmek beni çok üzüyor... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
bugün testtimi tekrarladım kızlar allahıma çok şükür ki herşey yolunda..
8. gün 72
10.gün 191.7
rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsinn..
Yarın yumurtalarım toplencek çok stresliyim... Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi... Ne kadar sürer işlem sonrasında ağrı olur mu?
Arkadaşım merhaba neden kendini bu kadar bunalıma soktun. İyi düşüneceksin ki iyi olsun. Bende de 2 tane çikolata kisti var bir de onun yanında yumurta rezervim az ama ilk denemede hamile kaldım. Kasık ağrıların iyiye işaret kötü düşünme ve pozitif ol. Benden sana tavsiye eğer bu denemende tutmazsa yumurta rezervine baktırmadan sakın ameliyat olma. Tüp bebeğe devam et. Ameliyat ile yumurtalıklarına zarar veriyorlar. Benim teyzem bu sebepten çocuğu olmadı. En son rahmini aldılar. Aman dikkat.
Canım hiç korkma endişelenme ameliyat önlüğünü giydirip hafif anestezi veriyorlar doktorun hemşirelerin bide anestezi uzmanın pozitifse sana çok destek veriyorlar.ben çok korkuyordum hepsi ayrı ayrı sakinleştirdiler herkes gülüyordu bana sonradan düşününce bende kendime güldüm ama o anda çok gülemedim tabiki :))) harika bi uyku hali çöküyor kısa sürede işlem bitmiş oluyor zaten hemen ayılıyorsun bi bakmışsın odandasın eşinde yanında işlem bitmiş benim 2 gün ağrım oldu ama ağrı kesici kullanmadım demek dayanılabilecek düzeydeyniş inşallah seninde böyle geçer şimdiden başarılar
Canım canımm inş olumlu olur güzel haberlerini bekliyoruz ama olmassa da kısmet nasip üzülürsün kolay değil ama RABBİM sabrını veriyor
bende negatifi aldığım gün akşama kadar ağladım dünya başıma yıkıldı zannettim
ama RABBİM güç kuvvet veriyor yeni heyecanlar yeni umutlar yeşeriyor
bugünümüze binlerce kez şükürler olsun
bende 1 sene sonra 2. denedim işte inş RABBİM nasip eder ...
ayrıca bende işyerimden izin alma durumum yoktu müşavirime tek tek anlattım sağolsun destek verdi bana
canım allah razı olsun... tüm duaların benim içinde hepimiz içinde gerçek olur inşallah... en çok da eşim için ettiğin duaya amin dedim canım :)) hayatım eşim için söylediklerini nasıl yanlış anlarım ki sonuçta ben onu ne kadar seversem seveyim gerçekte bana haksızlık yaptığını yadsıyamam... ama sevdiğim için hakkımı ona her ne olursa olsun helal ediyorum o başka.. beni en çok üzen benim için üzülse de yaşadığı rahatlama... ben bir yerde ağlarken o türküler söylüyor... bunları beni neşelendirmek içinde yapıyor ama ben yine de üzülüyorum.. bir de insanın içindeki acıyı kimseyle paylaşamaması da çok kötü.. birinin boynuna sarılırsın hıçkıra hıçkıra ağlarsın ve biri sana sarıarak seni teselli eder... bunları da yaşayamamak içini boşaltamamak.. rabbimle konuşuyorum sadece ve allahtan sizler varsınız... hepinizden allah razı olsun...
Arkadaşınla ilgili duruma çok üzüldüm... allah inşallah benim eşime de onun eşine de merhamet versin ve bize yaşattıklarını hissettirsin.. rüyalarında yaşatsın ne biliyim... ya da bizim içinde ol desin ve onlara muhtaç olmadan bebişlerimize hamile kalalım.. ve bizler de anne olalım...
çok öpüyorum arkadaşım.. dularımdasınız hep... arkadaşında... en güzeli bu zaten bu sürecin benim için... sizler gibi gerçek dostlar kazandırdı bana... allah hepinizden razı olsun... hepimizi anne etsin inşallah...
merhaba kızlar, dün akşam üstü idrar testi yapmıştım ve hafif bir ikinci çizgi çıkmıştı.. bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım ve daha belirsiz olan zorla görülen bir çizgi çıktı.. acaba kimyasal gebelikmi oldu diye bugün kan verdim.. maalesef sonuç 5.2 çıktı..10. günümdü bugün eğer olsaydı en azından 25 in üzerinde bir değer çıkmalıydı diye düşünüyorum... certain marka gebelik testi kullanmayın derim.. (keşke bu topiği önceden görseydim http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...gebelik-testinde-yanlis-pozitif-gorenler.html )
belirtim yoktu çok umutlu değildim ama yinede çok üzüldüm.. benim için çok yıpratıcı bir süreçti ve tekrar başa döndüğümü bilmek beni çok üzüyor... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
Arkadaslar opu sonrasi prednol 16 mg alaniniz var mi? Ben cikista dr goremedim hemsire ye not birakmis. Kortizon degil mi bu? Yan etkisi cok olmali.
Merhaba bayanlar bende gebzede tup bebek yaptirdim bugun 10. Gun,biraz belim agriyor,persembe kandan test yaptiracagim lutfen bol bol dua edin ,normal yolla hamile kalabilyordum 5 kez dusuk yaptim,2 kimyasal dusuk,2 tane 4 aylik ,bir dis gebelik ?megerse rahimde sorun varmis ,rahim ici perde bu sefer ameliyt oldum,ama artik doktorlar normal yolla degilde tup bebek yapmanin gerekli oldugunu anlatinca ilk denmeyi yaptik. Ama bekleme sureci cok zormus
Bende 4 gün içtim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?