Nazarboncuk35 cnm hadi hayırlısı olsun inşallah ♥ bütün arkadaşlarımızın ve benim Allah yardımcımız olsuun cileklimonata ve diğer tutan arkadaşlarım bu 12 gün dinlenme sürecinde telefonla ne kadar Konustunuz ben telden giriyorum annemler eline alma radyasyon diyorlar bilgilendirirseniz sevinirim. .
Nazarboncuk35 cnm hadi hayırlısı olsun inşallah ♥ bütün arkadaşlarımızın ve benim Allah yardımcımız olsuun cileklimonata ve diğer tutan arkadaşlarım bu 12 gün dinlenme sürecinde telefonla ne kadar Konustunuz ben telden giriyorum annemler eline alma radyasyon diyorlar bilgilendirirseniz sevinirim. .
Hepinize çok teşekkür ediyorum bilgilendiridiniz beni benimde başımdan 4 talihsiz sonuç geçince insan umutlanmak istiyor ** gerçekten çok sıkıcı bir süreç 12 gün ama ben bu sefer kafaya koydum 10. Günde yaptircam kan testi
Selam guzel anne nasıl gidiyor. Birkaç birşey sorcam.sonucta sen daha kıdemlisin.
adet olacak gibi hissediyorum sende de oluyormu.karnim ve belim ağrıyor.
surekli tuvaletim geliyor.
sabahları canim hiç bişey istemiyor
bide ben grip oldum.takir takir öksürük. Valla korkuyorum birşey olcak diye.
Selam guzel anne nasıl gidiyor. Birkaç birşey sorcam.sonucta sen daha kıdemlisin.
Vucutta sisme vs oldu mu? Carpinti yapti mi sizde?
Katiliyorum sana ne hamilesin ne degilsin gibi bir durum ,psikolojim bozuldu az kaldi 5 aralik test gunumu bekliyorum heyecanla,birde belum ve sag bacagim cok agriyor kramp gibi
Canim ewt az kalmiss gibi gorunsede surec vakit gecmiyor,sonuc umarim hepimiz icin cok iyi olurKesinlikle ama siz daha şanslısız benimki 10 aralık daha çok var((
Katiliyorum sana ne hamilesin ne degilsin gibi bir durum ,psikolojim bozuldu az kaldi 5 aralik test gunumu bekliyorum heyecanla,birde belum ve sag bacagim cok agriyor kramp gibi
iyi gidiyo canım çok şükür,çok ufak sıkıntılarım var o kadar da olsun razıyım
aynen,hala adet olcak gibi ağrılarım oluyo,bazen dayanamıyorum kodalcım,o derece,ciddi ciddi ağrıyo yani,gece ağrıya uyandığım oldu,korktum..
sürekli tuvaletim geliyor,10 dk da bir sıkışıyorum desem abartmış olmam..
ve ben sık acıkıyorum,acıkınca da midem bulanıyo anında yemeliyim,yoksa kötü oluyorum..
azcık ayakta durayım nefes nefese kalıyorum,sanki 9aylığım,çabuk yoruluyorum..
sen iştahsızsın demekki,bense tam tersi,sürekli aç
dikkat et kendine atlat bir an önce gribi,ilaç almadan atlatmaya bak,nane limon iç dicem ama naneden uzak dur bi süre,düşük tehlikesi yaparmış bi yerde okudum ne derece doğru bilmem ama..geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?