2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Nazarboncuk35 cnm hadi hayırlısı olsun inşallah ♥ bütün arkadaşlarımızın ve benim Allah yardımcımız olsuun cileklimonata ve diğer tutan arkadaşlarım bu 12 gün dinlenme sürecinde telefonla ne kadar Konustunuz ben telden giriyorum annemler eline alma radyasyon diyorlar bilgilendirirseniz sevinirim. .

Aynen canim telefonla ben cok konusmuyorum ama gun icinde sikintidan internete giriyorum,allahim hepimiz icin hayirlisini versin,ama hemsire belli oluncaya kadar kapat insanlarimiz cok meraklidir demisti bana

canım maalesef uzak duramıyoruz şu aletlerden..telefon olmasa bilgisayar,illa bi yerden giriyorum nete ben de
eşim araştırmış benim telefonum baya radyasyon yayıyomuş,durduğu yerde...konuşunca daha az yayıyomuş hatta..
ben bu süreçte -aklıma geldikçe- telefondan uzak durdum,illa nete girceksem pc den girdim..telefon dokunmatik olunca bi de ellerimle iyice kavradığım için daha mı zararlı olur diye uzak durdum..konuşmalarımı ise kulaklıkla yaptım,çok insanı da aramadım hatta,zararından değil de bekleme sürecinde kimseyle konuşmak istemediğimden..
Allaha emanet artık,şu çağda bunlardan uzak kalmak çok zor,elimizden geldiğince.......

Katiliyorum sana ne hamilesin ne degilsin gibi bir durum ,psikolojim bozuldu az kaldi 5 aralik test gunumu bekliyorum heyecanla,birde belum ve sag bacagim cok agriyor kramp gibi

benim tedavi gördüğüm merkezlerden biri (toplam 4 merkez)bilgisayar ve cep telden uzak dur demişti ne kadar sonucu etkiliyor bilemiyorum.ne derlerse yapıyoruz yat diyorlar yatıyoruz,kalk diyorlar kalkıyoruzbeklemek zor ama beklenen gelecekse başım üstüne ALLAH pozitif sonuç almanızı nasip etsin

Valla arkadaşım internete ancak telefonum araciligiyla bağlanıyorum zaten oda olmasa kafayı yerim.konusma yapmıyorum fazla...
ama gün içinde elimden düşmez. ..

Hepinize çok teşekkür ediyorum bilgilendiridiniz beni benimde başımdan 4 talihsiz sonuç geçince insan umutlanmak istiyor ** gerçekten çok sıkıcı bir süreç 12 gün ama ben bu sefer kafaya koydum 10. Günde yaptircam kan testi

yaptırma desem boş :)
yaptır canım madem istiyosun..inşallah olumlu hayırlı sonuç olsun

Selam guzel anne nasıl gidiyor. Birkaç birşey sorcam.sonucta sen daha kıdemlisin.
adet olacak gibi hissediyorum sende de oluyormu.karnim ve belim ağrıyor.
surekli tuvaletim geliyor.
sabahları canim hiç bişey istemiyor
bide ben grip oldum.takir takir öksürük. Valla korkuyorum birşey olcak diye.

iyi gidiyo canım çok şükür,çok ufak sıkıntılarım var o kadar da olsun razıyım

aynen,hala adet olcak gibi ağrılarım oluyo,bazen dayanamıyorum kodalcım,o derece,ciddi ciddi ağrıyo yani,gece ağrıya uyandığım oldu,korktum..
sürekli tuvaletim geliyor,10 dk da bir sıkışıyorum desem abartmış olmam..
ve ben sık acıkıyorum,acıkınca da midem bulanıyo anında yemeliyim,yoksa kötü oluyorum..
azcık ayakta durayım nefes nefese kalıyorum,sanki 9aylığım,çabuk yoruluyorum..
sen iştahsızsın demekki,bense tam tersi,sürekli aç
dikkat et kendine atlat bir an önce gribi,ilaç almadan atlatmaya bak,nane limon iç dicem ama naneden uzak dur bi süre,düşük tehlikesi yaparmış bi yerde okudum ne derece doğru bilmem ama..geçmiş olsun canım..

İn şee Allah hiç bir şeycik olmaz. İçini ferah tut. O saydıkların çoğu kişinin başına gelen şeyler. Merak etme.

Sana yazmakta asıl amacım, hamilelik takvimini doğru yapmamışsın. Tam zamanını diyemem, ancak en az 4.-5. hafta içinde olmanız lazım. KK da gebelik haftası hesaplama var, bir bak istersen. Sendeki takvime göre daha opu olmamış

Ben bu takvimi çok seviyordum, zamanında her gün mutlaka okuyordum. Ola bilecek şeyleri önceden okumuş olmak gerçekten çok rahatlatıcı oluyor.

Vucutta sisme vs oldu mu? Carpinti yapti mi sizde?

Çarpıntı hatırlamıyorum ama zaten yumurta toplamadan sonra vermişlerdi tadı çook kötüydü 4 gün olduğu için zorla içmiştim şişkinlik oldu ama hangi ilaçtan tam bilemiyorum tetradoxla beraber içmiştim o da günde 2 taneydi

Katiliyorum sana ne hamilesin ne degilsin gibi bir durum ,psikolojim bozuldu az kaldi 5 aralik test gunumu bekliyorum heyecanla,birde belum ve sag bacagim cok agriyor kramp gibi

Kesinlikle ama siz daha şanslısız benimki 10 aralık daha çok var((

Arkadaslar yumurta toplama ve embriyo dollenmesine 1 hafta kaldi, esinde morfoloji sorunu olanlar ne yedirdiniz ne icirdinzi son 1 haftada? yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler..

Canim 12 gun boyunca hiccc kulaklikla konusmadim. Direkt dayadim essek kadar telefonu kulagima. Ve surekli internete girdim. Girmeseydim kafayi yerdim çünkü. Ve Allahima şükürler olsun ki simdi hamileyim. Sen icini rahat tut canim. Allaha emanet ol dualarimdasiniz.

Canimmm benim oncelikle hayirli ugurlu olsun. Allahim saglikla kucagina almani, almamizi nasip etsin.
Benim belim ve sirtim agriyordu. Sirt agrim hafifledi. Cok su iciyoruz ondan tuvaleti asindiriyoruz uyaninca karnim kaziniyor. Kahvalti yapmadan evden cikmamaya gayret ediyorum. Ben yumurta toplamadan 3gun oncesinden simdiye kadar transfer dahil deli gibi oksuruyordum. Allahin izniyle hiiiiiccc biseycikler olmaz canim. Takma kafana. İçini ferah tut.

Benim 11 aralık :-//// inşallah senden iyi haberler alırız önce , bazı belirtiler var aynı şekilde ama bunlar çok kesin olmuyor maalesef .

Cilekliiiiiimmm bende cok yoruluyorum. Isten eve gelip 1 kap yemek zor yapiyorum hemen uyuklamaya basliyorum. 17.gun sonucum 2038. Bugunde 18.gunum bitiyor Hulusi hoca 10gun sonra gel dedi. Progestana ve kan sulandiriciya devam. Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin. Hayirli, saglikli evlatlarimiz olsun insallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…