2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Benim 11 aralık :-//// inşallah senden iyi haberler alırız önce , bazı belirtiler var aynı şekilde ama bunlar çok kesin olmuyor maalesef .
Kesinlikle daha once bes gebelik gecirdim hepsi birbirinden farkliydi,sag tarafimda kramp gibi bir agri oluyor,kendimi umitlendirmek istemiyorum ,allahim her isteyene versin hayrli evlatlar,bu arada neredr yaptrdn tup bebegi

yarınıda atlatırsam inşallah bitecek bu işkence sanırım bu seferde olmadı idrar testleri negatif diyo vücut ısımda düştü sanki adet olucak gibiyim sanırım perşembe günü beni koca bir sıfırlı karne bekliyo Allah'ım sen büyüksün senden umut kesilmez sen bize yardım et...

bunlari dusunme,umidi kaybetme hic belli olmaz her hamilelik birbirinden farkli olur belitiler konusunda,benimde persembe belli olcak ins... guzel haberler verecegz

Sağol canim. Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.

Bende hep adet olacak gibi hissediyorum hala. Lütfen pozitif düşün. Evrene negatif düşünceler yayma. ..

Arkadaslar yumurta toplama ve embriyo dollenmesine 1 hafta kaldi, esinde morfoloji sorunu olanlar ne yedirdiniz ne icirdinzi son 1 haftada? yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler..

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.

Aslında bu kadar küçük bir zaman diliminde yapılacak pek bir şey yoktur, özellikle de eşin için. Erkeklerde her hangi bir sonuç almak için 3 ay öncesinden başlamak gerekiyordu. Yani bu gün bir şey yapmaya kalksan etkisini 3 ay sonra gösterir. Ancak sen kendin sağlıklı beslen, protein ağırlıklı, meyve sebze gibi, hazır gıdalardan uzak durmak gibi. Gerçi beslenmenin ne kadar etkili olduğunu bilen de yok. Her türlü beslenen insan hamile kalıyor.

Bu saatden sonra en iyi yapa bileceğin şey dua etmek.

Merhaba kızlar
Öncelikle hayırlı haber alanları gönülden tebrik ediyorum...
Bu sabah benimde transferim gerçekleşti 3.gün embriyosu.
Allah gönlümüze göre versin

Kesinlikle daha once bes gebelik gecirdim hepsi birbirinden farkliydi,sag tarafimda kramp gibi bir agri oluyor,kendimi umitlendirmek istemiyorum ,allahim her isteyene versin hayrli evlatlar,bu arada neredr yaptrdn tup bebegi

Fransadayım ben , burda hastanenin tüp bebek bölümü var ve her seferinde devlet karşılıyor , hastane çok büyük bu işte fransada en iyisi, ama herşey bahane allahtan herşey kaderde kısmette ne varsa o , tamam üzülüyorum belki ama illaki hayırlısı diyorum belki olır hasta olur belki olur beni başka bir şey bulur ... Böyle düşünüyorum düşünmeye çalışıyorum .,çok kaptırmıyorum kendimi , boş boş geçiriyorum bu anları .. Burda pek kimsem de yok . Baya zor oluyor . Allah inşallah yüzümüze güler , bundan sınamaz bizi.

Merhaba kızlar
Öncelikle hayırlı haber alanları gönülden tebrik ediyorum...
Bu sabah benimde transferim gerçekleşti 3.gün embriyosu.
Allah gönlümüze göre versin

Hayırlı olsun. Benimde aynı şekilde oldu bir hafta sonra sonuç alıcam inşallah .
Allah yar ve yardımcımız olsun .

sevgiaşkcm maşallah rabbim tamamını erdirsin sana sağlıkla tutunurlar inş darısı başımıza bitanem dua et bizlerede çok sevimdim

Kızlar embriyolar 4. Gune girdi problem yok birşey duymuştum5. Gun embriyosu transferin şans yuksek diye doğru mu?

Tesekkurler arkadasim..esim nerdeyse 4-5 aydir vitaminler antioksidanlar falan kullaniyor ..son bir hafta olunca biraz tutustum acikcasi:) keciboynuzu kuru uc ay oldu acaba son bir haftadada devam etsek mi karar veremedim..saglikli beslenmeye calisiyoruz tabi Allah herkesin yardimcisi olsun..cok heyecanli telasli bi surec sanki birseyler yapmam gerek gibi hissediyor insan yaklastikca:)

Arkadaslar opu sonrasi prednol 16 mg alaniniz var mi? Ben cikista dr goremedim hemsire ye not birakmis. Kortizon degil mi bu? Yan etkisi cok olmali.
cnm mrb evet prednol kortizon ilacı bende kullandım opudan sonra veriyolar ama 4 gün kullanıyosun transfere kadar ama o bile seni şişirmeye yetiyo cnm sağlık olsun bebeişlerini alda gerisi boş be cnm şişmişsin şişmemişsin amannnnn yeterki sağlıkla annelerine tutunsunlar dimi .........böle ol inşşlllhhhh emiiiiii....

Cnm supersin ne diyeyim

Kızlar embriyolar 4. Gune girdi problem yok birşey duymuştum5. Gun embriyosu transferin şans yuksek diye doğru mu?

5.gün embriyo transferi her zaman daha fazla şansa sahip gebelik daha fazla elde ediliyor.
sebebide 5.güne ulaşan embriyo kromozomal açıdan sağlıklı embriyolardır (büyük ihtimal ) ve ana rahmine tutunma şansları çoktur.

cnm asla pes etme neden hemen olumsuz düşünüyosun nerden biliyosun bakmışnki son günde değerlerin katlanmış rabbimin mucizeleri bitmez.......... kuru taşa bile can veren allahım sen büyüksün hikmetinden sual olunmaz sen veren sen alansın yolunda boynumuz kıldan ince sen kalinkam arkadaşımızın hakkında hayırlısını nasip eyle değerlerini yüksek eyle gönlündeki muradı nasip eyle sabır ve sükunet eyle aminnnnn

Kızlar cyclo progynova diye bir ilaç kullanıyorum dün bitti kullananlar varsa kac gün içinde adet oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…