2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benim ya ALLAH razı olsun yüreğine sağlık negüzel dua etmişsin Rabbim sanada yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'ım biliyorum içimize bu isteği verdiyse yavrularımızıda verecek bigün bugün olmassada yarın inşallah inşallah inşallah:))

Cnm supersin ne diyeyim

daha dur bunlar neki transferin yapılsın inş bi hamile kal allahın izniyle ohoooooo sevincez ağlaşcaz halay çekcez sonra sen bi kaç ay sonra böle olcan tabi şişcen yürüyemicen doğum zamanın gelcek veeeeeee bi yeğenimiz daha olcak ..... ve burdaki bi dünya teyzeleri olucak sevincek bellimi olur belkide görmeye gelcek...... bak 5 dakkada seni doğurttum bile..

Kızlar embriyolar 4. Gune girdi problem yok birşey duymuştum5. Gun embriyosu transferin şans yuksek diye doğru mu?

Yumurta ve sperm hücresinin döllenmesinde oluşan zigot (döllenmiş yumurta) bölünerek çoğalmaya ve gelişmeye başlar. Bu normal gebeliklerde de tüp bebek ile oluşan döllenmede de aynı şekilde olur. Yumurta döllenmeden sonra bölünerek 2 hücreli, 4 hücreli, 8 hücreli hücre topluluğu halini alır. İkinci, üçüncü günlerde 4-8 hücreli ve içerisinde boşluk olmayan bir hücre yumağı halindedir. Döllenmeden sonraki 5. güne gelindiğinde içerisinde bir boşluk içeren etrafı hücrelerle çevrili bir hal alır, bu haline blastokist (blastosist) denir. Normal yolla oluşan gebeliklerde blastokist embriyonun rahim duvarına tutunmadan hemen önce aldığı haldir.

Ne yazık ki her embriyo bu aşamaya kadar gelişimini devam ettirmez, daha erken bir dönemde gelişimini durdurur. Embriyoların ilerlemelerine devam etmeleri, onların rahime tutunma olasılıklarının artmasıyla ilişkilidir. Bu nedenle blastosist evresine ulaşmış embriyoların transfer edilmesi, gebelik şansını artırır. ‘Neden bazı embriyolar daha az gelişiyor?’sorusunun cevabı ise şudur… Embriyo, bir yumurta ile bir spermin birleşmesiyle oluşur. Eğer yumurta ve sperm kalitesi fazla düşük değilse embriyo, gelişimine devam eder. Vücut savunma mekanizması, düşük kaliteli hücrelerin birleşmesinden oluşan embriyoların gelişimini daha erken bir dönemde durdurur.

Son düzenleme:

Canim benim allahim hepimize yardimci olsun john hopkins anadolu saglik gebze turkiyede yaptirdik bizde 13 tane yumurta toplandi,7 si dollendi ,hersey cok guzel derken genetik arastirma yaptrdi doktorumuz bir tane saglikli embiryomuz oldugunu soyledi bize,o anda beynimden vuruldum,daha once normal yollarla hamile kaliyordum fakat sagliksiz bebek duser diyorlardi ya dogruymus,aglayarak girdim transfere allahim ins.. buna can verir hayirli omurler verir,yanisira sizin bebislerinize de ins...

amiiinnnnnn bitanem cümlemize burda annelik hasretiyle yanan herkeze rabbim tez zamanda bu mutluluğu tatdırsın inş hepimizin duası tek bi noktada tolanmıyomu bitanem buğün sanaysa yarında bana bize niçin burda toplandık birbirimize destek olmak için değilmi biz burda kocamannnnnn bi aileyiz unutma rahat ol ve allaha yalvar sana tek ondan fayda var vericek olan o bizler aracıyız gülüm sana sadece dua eder ve acınıda sevincinide paylaşırız sadece elimizden bu gelir farzedelimki olmadı ucunda ölüm yok yine denicez pes etmek asla yoooookkkkkkkkk........ seni seviyoruz güçlü ol bitanem duanı et ve bu gece rahat uyu

Cnm guzel dileklerin icin cok tsk ler. Allah hepimize yasatsin. Agzin ugurlu gelsin insallah. Cnm sen yasam kocu olmalisin

Cnm guzel dileklerin icin cok tsk ler. Allah hepimize yasatsin. Agzin ugurlu gelsin insallah. Cnm sen yasam kocu olmalisin

ohoooooo bende daha ne hünerler varda bakma fazla göştedmiyom...siz isteyin ben sizi bol bol motive ederim canlarımmmm yeterki pozitif olun ve pes etmeyin...anam ben neler yaşadım yinede durmak yok yola devam dedim adamımı her sene kestiyom valla ... bana o sipermleri vercen diyom yoksa gıtlağını sıkarım senin diyom garibimde dayanamıyo baskılarımı kestiyo kendini amacımızz hamile kalıp doğurmak inşşlll böle böle

hayırlı olsun sağlıkla döllensinler mutlu sonlarını görürsün inşallah canım benimde yaş 28, sebepsiz infertilite bana doktor uzun protokol dedi seninki nasıldı kısa mı uzun mu

İnşallah hepimizin canım
Benimde uzun protokoldü. Merak ettiğin bir şey olursa bildiğim kadarıyla yardım ederim.
Bakalım benim embriyolarım transfer edilebilecek mi?

Ayyy çok güzel anlattın hemen havaya girdim ,,, hamile haberini alırsam bir halayım var sağlam yani , başı çekiceö inşallah,,

Tek veya daha çok farketmiyor , olucaga varsa olur, o önemli değil.bir tane olsun sağlam olsun. Bir vaka var bunla ilgili duydun mu bilmiyorum ; adamda hiç sperm yok , tedavi görüyor zar zor bir tane alabiliyorlar , sonrası yok yani . Oda dölleniyor kadına koyuyorlar ve kadın hamileee !!! Bu bu kadar ilginç ve enteresan işte .

Kesinlikle oyle allahim ol derse olacak persembe 12 de gidecegim test yaptirmaya heyecanliyim allahim hepimizin yardimcisi olsun

benim 3 denemem olacak inş...yarın tedaviye başlıyoruz inş....kendimden bahsedeyim polikistik over hastasıyım 30 yaşındayım dondurulmuş embiriyo transferi olacak inş...istanbul eruofertil alev hanm doktorum.ilk denemem ekim 2012 de oldu 20 yumurta toplandı 8 tanesi kaliteli 4 birinci kalite dendi.3 donduruldu.2 denemem haziran 2013 oldu ve 3 deneme aralıkta ama yazması 2 dakika yaşaması anlatılmaz ilkinde daha kuvvetliydim olumsuz sonuç aldığımda yada etrafa öyle görünmeye çalıştım bilmiyorum.ama 2 deneme çok büyük bi hayal kırıklığlı şimdi 3 karar vermek tekrar başlamak okadar zor olduki rüyalarıma giriyo artık uyku ve ben iki kavuşamayan sevgili gibiyiz.dua edelim birbirimize inş....rabbim bizler için ol desin inş...OL DE YA RAB OL DE YA RAB BENM VE MUCİZENİ BEKLEYEN TÜM KARDEŞLERİM İÇİN...RABBİM sayımızı azaltsın inş....ve lütfen önce inanalım ki ceza değil bu yaşadığımız imtihan RABBİM bizleri verdiğinin yokluğuyla imtihan etmesin yeter ki...of ne yazdım dimi

Canim allahim yardimcimiz olsun,hersey guzel olsun,bende daha once 5 dusuk yaptigim icin seni cok iyi anliyorum,her tuvalete girdigimde dualar ediyorum lekelenme olmasin diye,tamamen psikolojik yasadigim ayni kotu tabloyu yasamak istemedigim icin ,bende gebze john hopkins de tup bebek yaptirdim yarin test yaptiracagim,karnim agriyor heyecandan

Günaydın kızlar

cicibebeden haber yokmuu :26:

sevgiaşkcm maşallah rabbim tamamını erdirsin sana sağlıkla tutunurlar inş darısı başımıza bitanem dua et bizlerede çok sevimdim

amin canım amin dualarım hepinizle
inş RABBİM 5. güne sağlıklı bi şekilde ulaşmalarını nasip eder inş

kızlar bir şey sormak istiyorum... Pazartesi sabahı adet oldum... tek damla kan geldi... dünde çok az pedim pembeleşmişti... bu ay normal kanama olmayacak mı acaba yumurtalarımız alındığı için... beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…