cnm asla pes etme neden hemen olumsuz düşünüyosun nerden biliyosun bakmışnki son günde değerlerin katlanmış rabbimin mucizeleri bitmez.......... kuru taşa bile can veren allahım sen büyüksün hikmetinden sual olunmaz sen veren sen alansın yolunda boynumuz kıldan ince sen kalinkam arkadaşımızın hakkında hayırlısını nasip eyle değerlerini yüksek eyle gönlündeki muradı nasip eyle sabır ve sükunet eyle aminnnnn
Cnm supersin ne diyeyim
Kızlar embriyolar 4. Gune girdi problem yok birşey duymuştum5. Gun embriyosu transferin şans yuksek diye doğru mu?
Fransadayım ben , burda hastanenin tüp bebek bölümü var ve her seferinde devlet karşılıyor , hastane çok büyük bu işte fransada en iyisi, ama herşey bahane allahtan herşey kaderde kısmette ne varsa o , tamam üzülüyorum belki ama illaki hayırlısı diyorum belki olır hasta olur belki olur beni başka bir şey bulur ... Böyle düşünüyorum düşünmeye çalışıyorum .,çok kaptırmıyorum kendimi , boş boş geçiriyorum bu anları .. Burda pek kimsem de yok . Baya zor oluyor . Allah inşallah yüzümüze güler , bundan sınamaz bizi.
canım benim ya ALLAH razı olsun yüreğine sağlık negüzel dua etmişsin Rabbim sanada yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'ım biliyorum içimize bu isteği verdiyse yavrularımızıda verecek bigün bugün olmassada yarın inşallah inşallah inşallah:))
daha dur bunlar neki transferin yapılsın inş bi hamile kal allahın izniyle ohoooooo sevincezağlaşcaz halay çekcez sonra sen bi kaç ay sonra böle olcan tabi şişcen yürüyemicen doğum zamanın gelcek veeeeeee bi yeğenimiz daha olcak ..... ve burdaki bi dünya teyzeleri olucak sevincek bellimi olur belkide görmeye gelcek...... bak 5 dakkada seni doğurttum bile..
Cnm guzel dileklerin icin cok tsk ler. Allah hepimize yasatsin. Agzin ugurlu gelsin insallah. Cnm sen yasam kocu olmalisin
hayırlı olsun sağlıkla döllensinler mutlu sonlarını görürsün inşallah canım benimde yaş 28, sebepsiz infertilite bana doktor uzun protokol dedi seninki nasıldı kısa mı uzun mu
daha dur bunlar neki transferin yapılsın inş bi hamile kal allahın izniyle ohoooooo sevincezağlaşcaz halay çekcez sonra sen bi kaç ay sonra böle olcan tabi şişcen yürüyemicen doğum zamanın gelcek veeeeeee bi yeğenimiz daha olcak ..... ve burdaki bi dünya teyzeleri olucak sevincek bellimi olur belkide görmeye gelcek...... bak 5 dakkada seni doğurttum bile..
Canim benim allahim hepimize yardimci olsun john hopkins anadolu saglik gebze turkiyede yaptirdik bizde 13 tane yumurta toplandi,7 si dollendi ,hersey cok guzel derken genetik arastirma yaptrdi doktorumuz bir tane saglikli embiryomuz oldugunu soyledi bize,o anda beynimden vuruldum,daha once normal yollarla hamile kaliyordum fakat sagliksiz bebek duser diyorlardi ya dogruymus,aglayarak girdim transfere allahim ins.. buna can verir hayirli omurler verir,yanisira sizin bebislerinize de ins...
Kesinlikle oyle allahim ol derse olacak persembe 12 de gidecegim test yaptirmaya heyecanliyim allahim hepimizin yardimcisi olsunTek veya daha çok farketmiyor , olucaga varsa olur, o önemli değil.bir tane olsun sağlam olsun. Bir vaka var bunla ilgili duydun mu bilmiyorum ; adamda hiç sperm yok , tedavi görüyor zar zor bir tane alabiliyorlar , sonrası yok yani . Oda dölleniyor kadına koyuyorlar ve kadın hamileee !!! Bu bu kadar ilginç ve enteresan işte .
Kızlar cyclo progynova diye bir ilaç kullanıyorum dün bitti kullananlar varsa kac gün içinde adet oldunuz?
Kesinlikle oyle allahim ol derse olacak persembe 12 de gidecegim test yaptirmaya heyecanliyim allahim hepimizin yardimcisi olsun
inşaALLAH müjdeli haberini alacağız
benim 3 denemem olacak inş...yarın tedaviye başlıyoruz inş....kendimden bahsedeyim polikistik over hastasıyım 30 yaşındayım dondurulmuş embiriyo transferi olacak inş...istanbul eruofertil alev hanm doktorum.ilk denemem ekim 2012 de oldu 20 yumurta toplandı 8 tanesi kaliteli 4 birinci kalite dendi.3 donduruldu.2 denemem haziran 2013 oldu ve 3 deneme aralıkta ama yazması 2 dakika yaşaması anlatılmaz ilkinde daha kuvvetliydim olumsuz sonuç aldığımda yada etrafa öyle görünmeye çalıştım bilmiyorum.ama 2 deneme çok büyük bi hayal kırıklığlı şimdi 3 karar vermek tekrar başlamak okadar zor olduki rüyalarıma giriyo artık uyku ve ben iki kavuşamayan sevgili gibiyiz.dua edelim birbirimize inş....rabbim bizler için ol desin inş...OL DE YA RAB OL DE YA RAB BENM VE MUCİZENİ BEKLEYEN TÜM KARDEŞLERİM İÇİN...RABBİM sayımızı azaltsın inş....ve lütfen önce inanalım ki ceza değil bu yaşadığımız imtihan RABBİM bizleri verdiğinin yokluğuyla imtihan etmesin yeter ki...of ne yazdım dimi
sevgili güzbahar;canım benim, senin sabrına hayranım kalbin çok güzel Rabbim sana çok bekletmeden hayırlı sağlıklı evlatlar versin bu ruh durumunda bile hepimize dualar ediyorsun.Rabbim senin duanıda kabul etsineşine bebek sevgisini tekrar versin malesef canım bazı erkekler içinde yanarken dışında bir taş oluyorlar.ben de anlamam nedenini ama senin sabrın umudun sevgin herşeyin üstesinden gelecek biraz daha sabır ve zaman gerekli "kün fe yekün"
Amin arkadaşım.. Allah hepinizden razı olsun .. dediğin gibi Rabbim 'kün fe yekün' derse önüne kimse duramaz ... O gün hepimiz için gelir inşallah...
sevgiaşkcm maşallahrabbim tamamını erdirsin sana sağlıkla tutunurlar inş darısı başımıza bitanem dua et bizlerede çok sevimdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?