2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Benimde bugün 8.günüm dayAnamadım idrar testi yaptım ve sonuç negatif şuan moralim Altüst adet gibi sancılarım vardı onlarda kalmadı yine hayal kırıklığı olsa bugün çıkardı silikte olsa Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin bu tek çizgiyi görmek berbat bi duygu😭😭😭😭

canım benim negatiften sonra gelmişti normal sonraki ay 2 ay da zor olmuştum söktürücü ileee :44:

günaydın kızlar,
kontrolden geldim. iğnelerin 10. gününde nihayet en büyüğümüz 20mm olmuş
çok şükür iğne aşaması bitti. bu akşam çatlatmaları vurucaz, Allah nasip ederse de cuma günü opum var. şimdi de onun heycanı başladı.
yavaş yavaş bekleme aşamasına geçiyoruz. gerçekten süreç çok zor ama umut öyle güzel bişey kii. Tutunacak dallarımız ve umudumuz hiç eksik olmasın kızlar. dualarınızdan beni de eksik etmeyin

bol bol kaliteli yumişlerin olur inş canım

takılmayın bence bunlara boşverin nasip işi bunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Arkadaslar yumurta toplama ve embriyo dollenmesine 1 hafta kaldi, esinde morfoloji sorunu olanlar ne yedirdiniz ne icirdinzi son 1 haftada? yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler..

kız bende sabah gittim doktora yumurtalar yavaş büyüyor dedi nedense. yani yumurta var şükür ama en son 12 mm olan hala 12 mm.iğnede oluyorum anlam veremedim.acaba geçen yanlışmı söyledi doktor.neyse e2 ve lh için kan verdim.ona göre iğne everilecek yine

Arkadaşlarımmmm, kardeşleriimmm nasılsınız?

Ben dün kontrole gittim, 15 civarı yumurtam varmış. Perşembe günü toplanacak. Çok heyecanlıyım.
Aynı gün opusu olan var mı?

mrb canım senle aynı başlamışız, benim de cuma günü opum var. bu arada yumurta sayın çok güzel maşallah. Allah yardımcın olsun,iyi haberlerle gelirsin inşallah cnm

niye yavaş büyüyormuş bişey demediler mi canım? sıkma sen canını iğneyi fazla olursun büyür dert etme Allah ın izniyle herşey güzel olacak

niye yavaş büyüyormuş bişey demediler mi canım? sıkma sen canını iğneyi fazla olursun büyür dert etme Allah ın izniyle herşey güzel olacak

yok canım iğne dozundan sanırım.der etmiyorum olsunda kız bunlar gelir geçer.sen ne yaptın

şükür aradılar gelişimleri başlamış 8 taneside duruyomuş yarın yine bilgilendirecekler yolunda herşey dediler şükürler olsun Ya RABBİM
kızlar bişey olsa saklamazlar söylerler dimii aaay pimpirik oldum iiceee

ben 6.gnümdeyim en büyüğü 12 mm olmuş normalmi ya :26:

Kızlar herkese selam benimde bugün transferim olduu 5. Gün 2 tane bebeğim göbişimde inşallah sıkı sıkıya tutunurlar bana duâ edin Allah a emanet olun ♥♥

Merhaba canim.cok fazla cevap yazamiyorum ama sana yazmak istedim.genelde lekelenme seklinde adet olunuyormus bende sormustum arkadaslara ama benim pek öyle olmadi ilk gün lekelenme oldu sökülemedim ama sonra normal kanamaya döndü.biterkende lekelenme seklinde bitti ve normal adet döneminden biraz daha uzun sürdü.

yok canım iğne dozundan sanırım.der etmiyorum olsunda kız bunlar gelir geçer.sen ne yaptın

napim canım ya eurofertil de yaptırcağım sanırım tüp ü ama eşim için mikro tese de kararsızım gerekli mi değil mi? ama sorduğum

kimseye yapmamışlar.biçok kişinin de hızlı hareketlisi yok ama yerinde ve yavaş hareketlisi var.normal tüp yapmışlar tese olmadan.

bizim morfoloji de normal.dna hasarı da %27 fazla değil.sanırım yaptırmayız ameliyatı onun kararına varamıyorum ya :18:

mrb canım senle aynı başlamışız, benim de cuma günü opum var. bu arada yumurta sayın çok güzel maşallah. Allah yardımcın olsun,iyi haberlerle gelirsin inşallah cnm

Arwen canım çook teşekkür ederim, ikimiz de güzel haberler alalım inşallah. Beni haberdar et kendinden. Allah yardımcımız olsun. Çok heyecanlıyım ben de. Adet sancısı gibi ama daha kuvvetlisinden bir sancım var 2 gündür, karnım davul gibi. Dün gece 12'de çatlatma iğnesini yaptım, yarın da sabahtan gideceğiz opu için.

Kızlar hepiniz iyi ki varsınız. Kaç haftadır hep beraber acı tatlı ne çok şey yaşadık. 400 küsür sayfa doldurmuşuz. Ben sevinçten de üzüntüden de çok ağladım sizinle beraber. Kimseyle konuşamadıklarımızı paylaştık, başkasına anlatsak da anlamazlardı. Sonuç ne olursa olsun yanınızda olmaya ve dua etmeye devam edeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, çok seviyorum sizi.

Bu arada bizi birbirimizle buluşturan amayaacım, sana ne kadar teşekkür etsek az. Bugünlerde sesin hiç çıkmıyor merak ediyorum, umarım her şey yolundadır canım.

İnanıyorum ki listemiz bir gün tamamen böyle olacak:

hımm.çok anlamıyorum ama ameliyat kararı için hakkınızda hayırlısı olsun.tüp yaptır muhakkak boşver devleti bebişler bizimle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…