kızlar bir şey sormak istiyorum... Pazartesi sabahı adet oldum... tek damla kan geldi... dünde çok az pedim pembeleşmişti... bu ay normal kanama olmayacak mı acaba yumurtalarımız alındığı için... beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...
günaydın kızlar,
kontrolden geldim. iğnelerin 10. gününde nihayet en büyüğümüz 20mm olmuş
çok şükür iğne aşaması bitti. bu akşam çatlatmaları vurucaz, Allah nasip ederse de cuma günü opum var. şimdi de onun heycanı başladı.
yavaş yavaş bekleme aşamasına geçiyoruz. gerçekten süreç çok zor ama umut öyle güzel bişey kii. Tutunacak dallarımız ve umudumuz hiç eksik olmasın kızlar. dualarınızdan beni de eksik etmeyin
bol bol kaliteli yumişlerin olur inş canım
takılmayın bence bunlara boşverin nasip işi bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrbenim tedavi gördüğüm merkezlerden biri (toplam 4 merkez)bilgisayar ve cep telden uzak dur demişti ne kadar sonucu etkiliyor bilemiyorum.ne derlerse yapıyoruz yat diyorlar yatıyoruz,kalk diyorlar kalkıyoruz beklemek zor ama beklenen gelecekse başım üstüne ALLAH pozitif sonuç almanızı nasip etsin
Arkadaslar yumurta toplama ve embriyo dollenmesine 1 hafta kaldi, esinde morfoloji sorunu olanlar ne yedirdiniz ne icirdinzi son 1 haftada? yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler..
Arkadaşlarımmmm, kardeşleriimmm nasılsınız?
Ben dün kontrole gittim, 15 civarı yumurtam varmış. Perşembe günü toplanacak. Çok heyecanlıyım.
Aynı gün opusu olan var mı?
teşekkür ederim canım sen de hep aklımdasın maşallah son bir adım kaldı transferini de ol al gel bebişlerini
takılmayın bence bunlara boşverin nasip işi bunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kız bende sabah gittim doktora yumurtalar yavaş büyüyor dedi nedense.yani yumurta var şükür ama en son 12 mm olan hala 12 mm.iğnede oluyorum anlam veremedim.acaba geçen yanlışmı söyledi doktor.neyse e2 ve lh için kan verdim.ona göre iğne everilecek yine
niye yavaş büyüyormuş bişey demediler mi canım? sıkma sen canını iğneyi fazla olursun büyür dert etme Allah ın izniyle herşey güzel olacak
günaydın kızlar,
kontrolden geldim. iğnelerin 10. gününde nihayet en büyüğümüz 20mm olmuş
çok şükür iğne aşaması bitti. bu akşam çatlatmaları vurucaz, Allah nasip ederse de cuma günü opum var. şimdi de onun heycanı başladı.
yavaş yavaş bekleme aşamasına geçiyoruz. gerçekten süreç çok zor ama umut öyle güzel bişey kii. Tutunacak dallarımız ve umudumuz hiç eksik olmasın kızlar. dualarınızdan beni de eksik etmeyin
Kızlar herkese selam benimde bugün transferim olduu 5. Gün 2 tane bebeğim göbişimde inşallah sıkı sıkıya tutunurlar bana duâ edin Allah a emanet olun ♥♥
kızlar bir şey sormak istiyorum... Pazartesi sabahı adet oldum... tek damla kan geldi... dünde çok az pedim pembeleşmişti... bu ay normal kanama olmayacak mı acaba yumurtalarımız alındığı için... beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...
yok canım iğne dozundan sanırım.der etmiyorum olsunda kız bunlar gelir geçer.sen ne yaptın
yok canım iğne dozundan sanırım.der etmiyorum olsunda kız bunlar gelir geçer.sen ne yaptın
hatim güzel haberlerini bekliyoruz inşallah gelişir yumişlerimiz dr ayarlar onu merak etme dualarım hepinizleeee
mrb canım senle aynı başlamışız, benim de cuma günü opum var. bu arada yumurta sayın çok güzel maşallah. Allah yardımcın olsun,iyi haberlerle gelirsin inşallah cnm
napim canım ya eurofertil de yaptırcağım sanırım tüp ü ama eşim için mikro tese de kararsızım gerekli mi değil mi? Ama sorduğum
kimseye yapmamışlar.biçok kişinin de hızlı hareketlisi yok ama yerinde ve yavaş hareketlisi var.normal tüp yapmışlar tese olmadan.
Bizim morfoloji de normal.dna hasarı da %27 fazla değil.sanırım yaptırmayız ameliyatı onun kararına varamıyorum ya :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?