2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ayy süpersin vallahi çok teşekkür ederim :) benim sanki hiç belirtim yok ama insanın canı sıkılıyor belirti arıyor Karnım falanda agrimiyor bugün 3. Günüm

hımm.çok anlamıyorum ama ameliyat kararı için hakkınızda hayırlısı olsun.tüp yaptır muhakkak boşver devleti bebişler bizimle olsun

yaptıracağım inşallah canım bu arada Allah ım nasip etmezse de 10 ay sonra tüp raporum çıkar onla da 3 kere şansım var onla devam

ederim :44: ayın 23 ünde adet olacağım sen baya ilerlemiş olursun tecrübelerinden yaralanırım

ben 6.gnümdeyim en büyüğü 12 mm olmuş normalmi ya :26:

5. günümde 11mm, 8. günümde 15mm idi canım sen kıyasla artık yani bence gayet normal gidiyorsun sıkma kendini ben son iki gündür çok rahatladım bugün 10. gün ve en buyuğü 20 mm yani 5 mm büyümüşler birden

Son düzenleme:
5. günümde 11mm, 8. günümde 15mm idi canım sen kıyasla artık yani bence gayet normal gidiyorsun sıkma kendini ben son iki gündür çok rahatladım ve 4 mm büyümüşler birden

ben 8. günde 19mm olmuştu en büyük yumişim ama kişiye ve ilaç kullanımına göre değişebiliyo dr lar doz ile ayarlıyorlarr

kızlar jeli sabah unuttum akşam yapıcam eve gider gitmez sorun olurmu ki

canım ya bende 1 aşılama oldum tutmadı biliyorsun.doktor 2.aşılama dediğinde olmaz demiştim.yani herşeye hazırlıklıydım tüp istiyordum çünkü.normal yolla çok zor olacağını biliyorum bende.sabrettim dua ettim. sonunda başladım nasipse pazartesi yumurtalarım toplanacak.bu aşamada kaynanamda bizde.normalde hiç anlaşamayız ama allah nasıl yardım ediyor.allah gönderdi diyorum ev temiz yemek hazır herşey bomba gibi.o olduğu için eşimlede tartışmıyoruz.rabbime hamdolsun herşeyi yoluna koyuyor.çalıştığım içinde günler çabuk geçiyor.umarım sonucuda böyle güzel olur.ve sonra sıra sana gelir

canım iş yerindeyim :18: eve gidemem ki bi sorun olurmu ki acaba

bende aşılama zamanı fitil progestan kullanıyordum 2-3 kere unutmuştum.zaten tutmamıştı o yyüzden sıkıntı olmadı.sende allaha bırak korkma sakin ol.nasibinde o bebek varsa sen o jeli kullansanda seninle kullanmasanda

canım iş yerindeyim :18: eve gidemem ki bi sorun olurmu ki acaba

Olmaz Allah ın izniyle birşey arsaydin merkezi yinede cnm birde senin kaçıncı günün transfer den sonra bizimde kendi iş yerimiz var eşim gel çalış diyor kafan dağılır bende cesaret edemiyorum daha gerçi 3. Gün bugün Napsam kii

5. günümde 11mm, 8. günümde 15mm idi canım sen kıyasla artık yani bence gayet normal gidiyorsun sıkma kendini ben son iki gündür çok rahatladım ve 4 mm büyümüşler birden

evet haklısın zaten bugün dozu arttıracağz dedi.oleyyyyyyyyy

Kuzum ben daha transfer olmadım embriyolarımın 2. günü :) pazartesi toplandı yumişlerim kısmetse 5. gün olacak gibi transferr

bence çalış kafan dağılır tabi bedense yorucu bir iş değilse
benim drum bi engel olmaz dedi geçen tedavimde 3 gün rapor verdi fazlasına gerek yok dedi :)

Son düzenleme:

canım nasılsın nasıl oldun dinlen bol bol aman dikkat et kendine ben yarın gidicem bakalım ne olacak yarın karar verilcekmiş bugün aramazlar beni değil mi heralde dün aramışlardı şükran hanım perşembe gelin dedi dün aradığında

çok doğru canım aman telaş yaptım gerçi transfer olmadım daha ama akşam yine hemen yaparım
RABBİM dualarımız kabul etsin inşallah

Transferin yarınmı cnm benimde yarın olucak inş 3. gün transferi benim senin kaçın gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…