Canim 12 gun boyunca hiccc kulaklikla konusmadim. Direkt dayadim essek kadar telefonu kulagima. Ve surekli internete girdim. Girmeseydim kafayi yerdim çünkü. Ve Allahima şükürler olsun ki simdi hamileyim. Sen icini rahat tut canim. Allaha emanet ol dualarimdasiniz.
kızlar ben bugün sabah jeli unuttum :18: akşam yapsam bişey olurmu
Saat 10:00 da gebelik testi için kan verdim. Dr um 2 saat sonra sonucu bildirecekmiş...........
Saat 10:00 da gebelik testi için kan verdim. Dr um 2 saat sonra sonucu bildirecekmiş...........
hımm.çok anlamıyorum ama ameliyat kararı için hakkınızda hayırlısı olsun.tüp yaptır muhakkak boşver devleti bebişler bizimle olsun
ben 6.gnümdeyim en büyüğü 12 mm olmuş normalmi ya :26:
canım iş yerindeyim :18: eve gidemem kiHemen yap bence akşamı bekleme cnm
5. günümde 11mm, 8. günümde 15mm idi canım sen kıyasla artıkyani bence gayet normal gidiyorsun sıkma kendini ben son iki gündür çok rahatladım ve 4 mm büyümüşler birden
yaptıracağım inşallah canım bu arada Allah ım nasip etmezse de 10 ay sonra tüp raporum çıkar onla da 3 kere şansım var onla devam
ederim :44: ayın 23 ünde adet olacağım sen baya ilerlemiş olursun tecrübelerinden yaralanırım
canım iş yerindeyim :18: eve gidemem kibi sorun olurmu ki acaba
canım iş yerindeyim :18: eve gidemem kibi sorun olurmu ki acaba
5. günümde 11mm, 8. günümde 15mm idi canım sen kıyasla artıkyani bence gayet normal gidiyorsun sıkma kendini ben son iki gündür çok rahatladım ve 4 mm büyümüşler birden
Olmaz Allah ın izniyle birşey arsaydin merkezi yinede cnm birde senin kaçıncı günün transfer den sonra bizimde kendi iş yerimiz var eşim gel çalış diyor kafan dağılır bende cesaret edemiyorum daha gerçi 3. Gün bugün Napsam kii
TSK ederim canımcanım ben kullanmıştım ilaç bitince genelde 4.yada 5.gün adet oluyorum..
Olmaz Allah ın izniyle birşey arsaydin merkezi yinede cnm birde senin kaçıncı günün transfer den sonra bizimde kendi iş yerimiz var eşim gel çalış diyor kafan dağılır bende cesaret edemiyorum daha gerçi 3. Gün bugün Napsam kii
bende aşılama zamanı fitil progestan kullanıyordum 2-3 kere unutmuştum.zaten tutmamıştı o yyüzden sıkıntı olmadı.sende allaha bırak korkma sakin ol.nasibinde o bebek varsa sen o jeli kullansanda seninle kullanmasanda
canım nasılsın nasıl oldun dinlen bol bol aman dikkat et kendine ben yarın gidicem bakalım ne olacak yarın karar verilcekmiş bugün aramazlar beni değil mi heralde dün aramışlardı şükran hanım perşembe gelin dedi dün aradığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?