çok doğru canım aman telaş yaptım gerçi transfer olmadım daha ama akşam yine hemen yaparım
RABBİM dualarımız kabul etsin inşallah
canım nasılsın nasıl oldun dinlen bol bol aman dikkat et kendine ben yarın gidicem bakalım ne olacak yarın karar verilcekmiş bugün aramazlar beni değil mi heralde dün aramışlardı şükran hanım perşembe gelin dedi dün aradığında
aynen böyle ne kadar rahat olursan o kadar kolay tutunur bebeklerimiz
Transferin yarınmı cnm benimde yarın olucak inş 3. gün transferi benim senin kaçın gün
canım ya bende 1 aşılama oldum tutmadı biliyorsun.doktor 2.aşılama dediğinde olmaz demiştim.yani herşeye hazırlıklıydım tüp istiyordum çünkü.normal yolla çok zor olacağını biliyorum bende.sabrettim dua ettim. sonunda başladım nasipse pazartesi yumurtalarım toplanacak.bu aşamada kaynanamda bizde.normalde hiç anlaşamayız ama allah nasıl yardım ediyor.allah gönderdi diyorum ev temiz yemek hazır herşey bomba gibi.o olduğu için eşimlede tartışmıyoruz.rabbime hamdolsun herşeyi yoluna koyuyor.çalıştığım içinde günler çabuk geçiyor.umarım sonucuda böyle güzel olur.ve sonra sıra sana gelir
kızlar bugün 7. Gün dayanamıyorum idrar testi yapsam mı ????? Bir haftam var çünkü kan testime.. Dayanamıyorum , biliyorum acele etmek iyi değil . Ama ben yurt dışındayım burda 14. Gün kan veriyorsun . Iki gün daha geç yani . 27. Sinde transferim oldu ???
allah büyük canım bak herşey de nasıl da olunda gidiyor allah ıma şükürler olsun.ben iğnelere başladığım da sen sonucunu almış olursun
inşallah allah ım hayırlı haberlerle karşılıaştırsın canım olmazsa da pes etmicez elimizden ne geliyosa yapıcaz tabi ki gerisi allah ın takdiri
Benimde bugün 8.günüm dayAnamadım idrar testi yaptım ve sonuç negatif şuan moralim Altüst adet gibi sancılarım vardı onlarda kalmadı yine hayal kırıklığı olsa bugün çıkardı silikte olsa Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin bu tek çizgiyi görmek berbat bi duygu😭😭😭😭
canım nasılsın nasıl oldun dinlen bol bol aman dikkat et kendine ben yarın gidicem bakalım ne olacak yarın karar verilcekmiş bugün aramazlar beni değil mi heralde dün aramışlardı şükran hanım perşembe gelin dedi dün aradığında
kız o aldığımız iğneler beta hcg yüklü 7.gün sonucu kesinlikle çok yanıltıcıdır.az daha sabret kız
Kuzum ben daha transfer olmadım embriyolarımın 2. günü :) pazartesi toplandı yumişlerim kısmetse 5. gün olacak gibi transferr
bence çalış kafan dağılır tabi bedense yorucu bir iş değilse
benim drum bi engel olmaz dedi geçen tedavimde 3 gün rapor verdi fazlasına gerek yok dedi :)
mrb.ben de ankara genart tup bebek mer.de tedavime basladim.over yetmezlik ve oligospermi nedeniyle baslayan tedavide su anda transferimin.2.gunundeyim.opu sonrasi 5yumurta toplandi ancak 2.gun, tek embriyo transferi yapildi.hekleyisteyim.umarim hepimize hayirlisi olur.biz ve doktorlarimiz elimizden geleni yapsak da takdir yaradanin.
yaptıracağım inşallah canım bu arada Allah ım nasip etmezse de 10 ay sonra tüp raporum çıkar onla da 3 kere şansım var onla devam
ederim :44: ayın 23 ünde adet olacağım sen baya ilerlemiş olursun tecrübelerinden yaralanırım
pekiii pekii:18:yapmıycam sakin sakin bekliycem artık
Aa o zaman hiç bir şey olmaz cnm çünkü ben 3. Gün transfer olmaya gittiğimde jeli kullanmadan gel dedi sonra 5.gun blastosist deyince eve gidince sık jeli dedi benimde eve gitmem akşamı buldu cnm hiç bişey olmaz inşallah ♡
evet ben sonucu alcam sen iğnelere başlican.olumluda olsa olumsuzda olsa yılmicaz rabbim ne verirse razıyız
canım boşuboşuna canını sıkma.. ben 8 günde idrar testi baktırdım cıkmadı ama kan tahlilinde cıktı.. oyüzden kendini üzüp bebişide kasma.. agrılarınmda yoktu bence pozitif düşün bebşinle senle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?