2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hoşgeldin kuzucum
inşallah güzel haberlerle gelicen bi konuş bakalım yarın ne diyecekler

Kızlar bugün 7. Gün dayanamıyorum idrar testi yapsam mı ????? Bir haftam var çünkü kan testime.. Dayanamıyorum , biliyorum acele etmek iyi değil . Ama ben yurt dışındayım burda 14. Gün kan veriyorsun . İki gün daha geç yani . 27. Sinde transferim oldu ???

Transferin yarınmı cnm benimde yarın olucak inş 3. gün transferi benim senin kaçın gün

canım yarın 3. günüm evet yarın hastaneye gitcem yarın belli olcak neye göre karar veriyolar bilmiyom ya yarın yani 3. gün olcak ya da 5. gün de olabilirmiş bakalım hayırlısı inşallah hakkımızda canım heycan dorukta :18:

Allah büyük canım bak herşey de nasıl da olunda gidiyor Allah ıma şükürler olsun.ben iğnelere başladığım da sen sonucunu almış olursun

inşallah Allah ım hayırlı haberlerle karşılıaştırsın canım olmazsa da pes etmicez elimizden ne geliyosa yapıcaz tabi ki gerisi Allah ın takdiri

kız o aldığımız iğneler beta hcg yüklü 7.gün sonucu kesinlikle çok yanıltıcıdır.az daha sabret kız

evet ben sonucu alcam sen iğnelere başlican.olumluda olsa olumsuzda olsa yılmicaz rabbim ne verirse razıyız

canım boşuboşuna canını sıkma.. ben 8 günde idrar testi baktırdım cıkmadı ama kan tahlilinde cıktı.. oyüzden kendini üzüp bebişide kasma.. agrılarınmda yoktu bence pozitif düşün bebşinle senle..

Canım iyiyim Allah a şükür yatıyorum bol boll tabi aramazlar artık cnm sana saat vermedimi şu saatte gelin diye sen hazırlıklı git inşallah hangi gün hayırlı ise o gün olsun transfer in ♥

mrb.ben de ankara genart tup bebek mer.de tedavime basladim.over yetmezlik ve oligospermi nedeniyle baslayan tedavide su anda transferimin.2.gunundeyim.opu sonrasi 5yumurta toplandi ancak 2.gun, tek embriyo transferi yapildi.hekleyisteyim.umarim hepimize hayirlisi olur.biz ve doktorlarimiz elimiZden geleni yapsak da takdir yaradanin.

Aa o zaman hiç bir şey olmaz cnm çünkü ben 3. Gün transfer olmaya gittiğimde jeli kullanmadan gel dedi sonra 5.gun blastosist deyince eve gidince sık jeli dedi benimde eve gitmem akşamı buldu cnm hiç bişey olmaz inşallah ♡

bekleyiş zor ama olsun sonu güzel olsundaaaaaaa.sabret gülüm

Mrb cnm sana uzun bi Msj yazdım sonra yeni olduğum için Msj hakkın yok dediler😊😊😊ben memnun kaldım fakat benim Dr eray çalışkan özel muayenesi transfer için orayla anlAşmış o yüzden orda oldum hatta dondurdumda bu ay galiba tutmadı önümüzdeki aylarda yine orda yaptırcam orda tanıştığım arkadaşlar çok memnundu ama

evet transfer günü sıktırmıyolar jeli
o zaman sorunyok sağol canım
neden sizi 3. gün çağırıyolar ki beni transferim hangi gün olacaksa o zaman çağırıyolar

Son düzenleme:
evet ben sonucu alcam sen iğnelere başlican.olumluda olsa olumsuzda olsa yılmicaz rabbim ne verirse razıyız

öyle canım ben belki olumsuz alırsam donmuşla denerim inşallah olur da.yoksa bi 2.yi denemeye gücüm yetmez maddi

olarak allah ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Çok sağol cnm sabah bütün dünyam yıkıldı görünce o kadar ilaç alıyoruz dikkat etmiycem artık dedim zaten yıllık iznimide full kullandım son birkaç gün gezicem artık dedim evde yatmaktan psikolojim bozuldu birde cnm bende hiçbişey hissetmiyorum iyice ümitlerim tükendi ama Rabbim en doğrusunu bilir vardır herşeyde bir hayır

bugün sonuç alacak olan arkadaşlar inşallah Rabbim yüzünüzü güldürür hayırlısı ile :)

bugün 11.günüm yarın kan testim var bu sabah ki idrar testimin fotosu çok silik bi 2. çizgi var sanki sizce?

Eklentiler

• $P1060564.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…