2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

evet canım 2. çizgi silikde olsa görünüyor inşallah test sonucun pozitif olur ki görünüşe göre pozitif bugün kan tahlili verebirlirsin aslında

öyle canım ben belki olumsuz alırsam donmuşla denerim inşallah olur da.yoksa bi 2.yi denemeye gücüm yetmez maddi

olarak allah ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin

allahım inşallah ikimizde 2.ciye kalmayız bende maddi olarak yıpranırım yoksa:26:

kalinkam hakkında hayırlısı olsunda sen bu çizgiye silikmi diyorsun pespembe kız buuuuuuuuuuuuuuuuu

canım benim ya Allah senden razı olsun çok haklısın akşam zaten dedim kendi kendime böyle ağlanıp sızlanacağına git bı duş al bi namaz kıl dua et kendine gel öle kalktım pc nin başından sonrada biraz örgü ördüm öyle güzel uyumuşum ki :) sabah ki idrar testimdede çok silik bi 2. çizgi çıktı yine umutlandım inşallah yarın Allah'ım yüzümü güldürür bugünde kuaföre gidicem saçlarımı kestiricem biraz hiç yarını düşünmiycem bol bol da örgü örücem :)))

anladım canım umarım iyi bir karar vermiş olurum eurofertil için.allah ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin.ben de adetimi bekliyorum başlarım sanırım bu adetimle tüp bebek sürecine :18:

allahım inşallah ikimizde 2.ciye kalmayız bende maddi olarak yıpranırım yoksa:26:

amin canım benim inşallah tek seferde olur da allah ım bizlere de nasip eder :26:

herkese tünaydın,rabbim tez zamanda bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin,kalinkamcım sanki hamilesin gibi kan verirsen çıkar hadi hayırlı olsun :)

kalinkam hakkında hayırlısı olsunda sen bu çizgiye silikmi diyorsun pespembe kız buuuuuuuuuuuuuuuuu

ay gerçekten mi ben artık o testlere bakmaktan şeşi beş oldum :) inşallah yarın kanda tescilleyip 2 gün sonrasındada katlandığını görürüm Allah'ım sen bize yardım et dualarla kapına geldik elimizi boş çevirme sana el açmış yalvaran kullarının yüzünü güldür evlerini bebek sesleriyle neşelendir bereketlendir inşallah AMİN...

allahım önce kalinkamın sonra hepimizin yüzünü güldür bizleri kucağı boş bırakma.hayırlıs sonuçlarını bekliyorum dörtgözleeeeeeeeeeeeee

Bence erken yapmışsın. Çünkü idrar testi yaniltiyor. ..

ya kızlar e2 sonucum iğnelerin 6.günü 367 çıkmış :26: çokmu çıkmış ya :26:

Canım iyiyim Allah a şükür yatıyorum bol boll tabi aramazlar artık cnm sana saat vermedimi şu saatte gelin diye sen hazırlıklı git inşallah hangi gün hayırlı ise o gün olsun transfer in ♥

aman canım dinlen dikkat et kendine perşembe 12.30da gel dedi şükran hn canım o zaman embriyolarla ilgili bilgi verip transfer gününe mi karar veriyolar canım

canım gerçekten sıkma canını benimde 8.güm ki testim negatifti bugün 11.günüm busabahki testimde çok silik bi ikinc çizgi çıktı yeniden umutlandım bakalım yarın kanda ne çıkacak inşallah sanada umut olurum bende çoooook üzülmüştüm çook canımı sıktım hala bir umudumuz var :))

evet transfer günü sıktırmıyolar jeli
o zaman sorunyok sağol canım
neden sizi 3. gün çağırıyolar ki beni transferim hangi gün olacaksa o zaman çağırıyolar

canım aslında 3. gün transfer olcak gibi çağırıyolar ama o gün embriyologla yüz yüze görüştürüyolar o sana embriyolar hakkında bilgi veriyo ve işte bugün koyabilirim uygun diyo veya 5. güne bekleyelim daha iyi olur diyo embriyoların durumuna göre canımm

Kalinkacim bence sen hamilesin. ..lutfen erkenden karamsarliga kapılmayın. ..
bu bir süreç ve hep beklemekle geçecek zaman. Onun icin arkadaslar lütfen sabirla ve dualar labekleyin.
hepinizin kucaklari dolsun,yumurtalari büyüsün. ..allah tamamına erdirsin :))
Bende bugün kan verdim 16.gun değerim 762 iyi dediler çok şükür. 16 aralik pazartesi kese bakacaklar. Insallah allahim bana da sizede hayırlısi neyse onu versin. ..hepinize Öpücükler

Canım foto hiç net değil ama ikinci çizgi gayet net görülüyor, inşallah yarın kan testinde de emin olursun
Benim de bugün 8. günüm, pazar test günüm

Canım Bence pozitif benimde öyleydi kan testi yaptırdım pozitif çıkmıştı inş seninde güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…