öyle canım ben belki olumsuz alırsam donmuşla denerim inşallah olur da.yoksa bi 2.yi denemeye gücüm yetmez maddi
olarak allah ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
bugün sonuç alacak olan arkadaşlar inşallah Rabbim yüzünüzü güldürür hayırlısı ile :)
bugün 11.günüm yarın kan testim var bu sabah ki idrar testimin fotosu çok silik bi 2. çizgi var sanki sizce?
amiiinnnnnn bitanem cümlemize burda annelik hasretiyle yanan herkeze rabbim tez zamanda bu mutluluğu tatdırsın inş hepimizin duası tek bi noktada tolanmıyomu bitanem buğün sanaysa yarında bana bize niçin burda toplandık birbirimize destek olmak için değilmi biz burda kocamannnnnn bi aileyiz unutma rahat ol ve allaha yalvar sana tek ondan fayda var vericek olan o bizler aracıyız gülüm sana sadece dua eder ve acınıda sevincinide paylaşırız sadece elimizden bu gelir farzedelimki olmadı ucunda ölüm yok yine denicez pes etmek asla yoooookkkkkkkkk........ seni seviyoruz güçlü ol bitanem duanı et ve bu gece rahat uyu
mrb cnm sana uzun bi msj yazdım sonra yeni olduğum için msj hakkın yok dediler😊😊😊ben memnun kaldım fakat benim dr eray çalışkan özel muayenesi transfer için orayla anlaşmış o yüzden orda oldum hatta dondurdumda bu ay galiba tutmadı önümüzdeki aylarda yine orda yaptırcam orda tanıştığım arkadaşlar çok memnundu ama
allahım inşallah ikimizde 2.ciye kalmayız bende maddi olarak yıpranırım yoksa:26:
bugün sonuç alacak olan arkadaşlar inşallah Rabbim yüzünüzü güldürür hayırlısı ile :)
bugün 11.günüm yarın kan testim var bu sabah ki idrar testimin fotosu çok silik bi 2. çizgi var sanki sizce?
kalinkam hakkında hayırlısı olsunda sen bu çizgiye silikmi diyorsun pespembe kız buuuuuuuuuuuuuuuuu
Saat 10:00 da gebelik testi için kan verdim. Dr um 2 saat sonra sonucu bildirecekmiş...........
ay gerçekten mi ben artık o testlere bakmaktan şeşi beş oldum :) inşallah yarın kanda tescilleyip 2 gün sonrasındada katlandığını görürüm Allah'ım sen bize yardım et dualarla kapına geldik elimizi boş çevirme sana el açmış yalvaran kullarının yüzünü güldür evlerini bebek sesleriyle neşelendir bereketlendir inşallah AMİN...
Benimde bugün 8.günüm dayAnamadım idrar testi yaptım ve sonuç negatif şuan moralim Altüst adet gibi sancılarım vardı onlarda kalmadı yine hayal kırıklığı olsa bugün çıkardı silikte olsa Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin bu tek çizgiyi görmek berbat bi duygu😭😭😭😭
Canım iyiyim Allah a şükür yatıyorum bol boll tabi aramazlar artık cnm sana saat vermedimi şu saatte gelin diye sen hazırlıklı git inşallah hangi gün hayırlı ise o gün olsun transfer in ♥
ben de 10.30 da verdim 12.45de belli olacakmış. hem olmayacak ibi eliyor hem de hala küçük de olsa bi umudum var.... Rabiim hayırlısını versin...
çok sağol cnm sabah bütün dünyam yıkıldı görünce o kadar ilaç alıyoruz dikkat etmiycem artık dedim zaten yıllık iznimide full kullandım son birkaç gün gezicem artık dedim evde yatmaktan psikolojim bozuldu birde cnm bende hiçbişey hissetmiyorum iyice ümitlerim tükendi ama rabbim en doğrusunu bilir vardır herşeyde bir hayır
evet transfer günü sıktırmıyolar jeli
o zaman sorunyoksağol canım
neden sizi 3. gün çağırıyolar ki beni transferim hangi gün olacaksa o zaman çağırıyolar
İnşben de 10.30 da verdim 12.45de belli olacakmış. hem olmayacak ibi eliyor hem de hala küçük de olsa bi umudum var.... Rabiim hayırlısını versin...
Canım Bence pozitif benimde öyleydi kan testi yaptırdım pozitif çıkmıştı inş seninde güzel haberlerini alırızbugün sonuç alacak olan arkadaşlar inşallah Rabbim yüzünüzü güldürür hayırlısı ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?