2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Selam kizlar sabahtan beri giremedim. Hastaneyle uğraşıyorum. Yarın klinikte kontrolüm var.izin alamadım işyerinden. Rapor almak için özel hastaneye gittim. Tüp Bebek icin ankaraya gidicem 15 gün rapor verirmisiniz. Gelince inşallah tutarsa siz takibini yapın lutfen dedim. 10 gün verdi 200tl de para aldi. Daha bir sürü ilac alicam yazarmisiniz dedim yazmadi. Otobüs ile gittiğim halde toplayinca ciddi yekun tutuyor. Sinir oldum... allah kimsenin eline dusurmesin. Sizce 10 gun yetermi ya cok stres oldum. Bugun hastaligimin 6.gunu lucrine baslayali 7 gun oldu. Gonal f e baslayalida bugunude sayarsam 4 gün olacak. Cok sisim kasiklarim inanılmaz ağrıyor. Gece yola çıkıyorum sabah 9da kontrolüm var sure yetermi bana dua edin nolur... opu sizce hangi gün olur?

ultrasondan geldim.....

ikizler geliyoooooooorrr

diye diye getirttiniz bana ikizleriiii!!!!

ayy çok tuhafımm..iki kese göründü
15 gün sonra da kalp atışına gidicem...

ultrasondan geldim.....

ikizler geliyoooooooorrr

Harika gözün aydın canım. Allahım nazardan korusun

aynen canım,silik çizgi var,hadi inşallah yarın kan tahlili ile de onaylansın da sevinelim..oldu bu iş bence ama hadi bakalım......

evet transfer günü sıktırmıyolar jeli
o zaman sorunyok sağol canım
neden sizi 3. gün çağırıyolar ki beni transferim hangi gün olacaksa o zaman çağırıyolar

Bizim hastane öyle yapıyor embriyolog ile görüştüyorlar bilgi veriyor lar aslında telf.ile bilgi verseler daha iyi ama olsun sonu güzel olsun inşallah :) Tabikisiii hepimiz için ♥♥♥♥

Cileklimonata canım çooook sevindim darısı bizim başımıza benimde 2 tane koydular 5 tane den ikisi 5 . güne gelmiş inşallah içimde devam ediyorlardır duâ et olurmu

Cileklimonata canım çooook sevindim darısı bizim başımıza benimde 2 tane koydular 5 tane den ikisi 5 . güne gelmiş inşallah içimde devam ediyorlardır duâ et olurmu

canım inşallah,Allah gönlüne göre versin,hep duamdasınız..
ben hiç ummuyodum,hep tekmiş gibi konuşuyo dua ediyodum ama çiftmiş yahuu
hadi darısı başına arkadaşım..inşallaaaaahhhhh

Harika gözün aydın canım. Allahım nazardan korusun
amin canım sağolasın..Allah sana da nasip etsin gönlündekini...

daha 2 ay önce çocuğum olmıcak mı diye düşünürken Allahım iki tane vericek galiba..çok şaşkınım değişik oldum

ultrasondan geldim.....

ikizler geliyoooooooorrr

maşalahh subanalahh çok sevindim allah tamamına erdirsin :) :)

tatlımm seni çok iyi anlıyorumm aynı şeyleri ben de yaşadım hiç stres olma benim de işyerinden çok sorun çıktı ilk gün kontrolde işim uzadı zaten hastane kalabalık yani çok bekliyosun yapacak bişey yok keyfimizden geç kalmıyoruz bir de ben işyerine söylemedim tüp bebek tedavisini hoş söylesem de fark etmezdi sadece dedikodu malzemesi olurdu yanii sonra ilaçları ayarlamak için eczaneye koştur derken saat 14.00 oldu müdür beyi aradım kusura bakmayın işim şimdi bitti geliyorum hemen diye müdür bey" mesainin bitmesine 3 saat kaldı artık gelmeyin size yıllık izin yazdık 1 günlük" dedi eyvallah dedim ertesi gün işe gidince yıllık izin almak istedim çok yoğunluk var yıl sonu diye izin vermediler işyerim hastaneye 2 saat sürüyo 3 vasıta değiştiryorum yetiştim yetişmedim saat kaç oldu stresi de cabası yanii. benim bu bebek olmaması döneminde psikolojim çok bozulmuştu psikiyatriste başlamıştım ilaç kullandım 6 ay felan muayene ücreti 300 tl en az 5 kere gitmişimdir yanii o doktoruma gittim bana rapor yazar mısısnız işyerinde çok sorun çıktı izin alamıyorum diye çok fazla yazamam dedi ki psikiyatri en kolay rapor yazılacak bölüm depresyon yazıp geçiyolar kafadan 15-20 gün ama yapmadı ben de tedavi gördüğüm hastanem ile görüştüm yani tedaviyi yaptığım hastane ile görüştüm çok sorun yaşadığımı söyledim onlar da ilk başta ık mık ettiler o zaman ben tedaviye devam edemicem bu durumda dedim o zaman yardımcı oldular rapor yazdılar eşim de işyerine götürdü tabii dumur oldular ama madem öyle işte böyle oldu yanii 2-3 saatin hesabını yapmasalar böyle olmazdı kendileri kaşındı.

kendi tedavi olduğun yerden rapor alma şansın yok mu? 10 gün yetmezse de ankaradan bir 10 gün daha alırsın yanii çok sinirleniyorum böyle yapınca işyerleri yaa :84:

Bence erken yapmışsın. Çünkü idrar testi yaniltiyor. ..

ne bileyim cnm ya bakıyorum topiklere hamile olanlar az da olsa hep 2.çizgiyi görmüşler çok nadir de olsa negatif görüp hamile olan yinede allahtan umut kesmemek lazım değilmi inş rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür maddi manevi yıprandım bende 5 yıllık evliyim 3buçuk yıldır istiyorum insanlara kem küm yapmaktan vede onların samimiyetsiz accıyormuş gibi konuşmalarından çok sıkıldım en yakının bile bazen incitebiliyor

maşalahh subanalahh çok sevindim allah tamamına erdirsin :) :)

Allah razı olsun yelizim,inşallah yaşarlar ve sağlıkla doğarlar..Allah sana da nasip etsin çifter çifter inşallah..

hiç umut yitirme sakın,hayal bile edemezdim ben bugün geldiğim noktayı.sana da verecek inşallah rabbim,zamanını bekliyoruz,inşallah hemencik versin..

ultrasondan geldim.....

ikizler geliyoooooooorrr

ay canımmm harika yaaaaa gözün aydınnnn ben de ikiz çok istiyom doktora söylicem 2 tane koyar mı acaba bana da rabbim 3ünüzü de korusun inşallahh

ultrasondan geldim.....

ikizler geliyoooooooorrr

Canımmmm çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) darısı bizlere olsun inşallah.
Benim de transfer yarın yapılacak.

Canim tedavi oldugum yer gurgan klinik direkt tup bebek merkezi. Bende senin gibi is yerine söylemedim. Raporu oradan alirsam anlaşılır. Cahil insanlar onlara malzeme olmak istemiyorum.

ay canımmm harika yaaaaa gözün aydınnnn ben de ikiz çok istiyom doktora söylicem 2 tane koyar mı acaba bana da rabbim 3ünüzü de korusun inşallahh

ayy Allahım sana da nasip etsin boncukum,inşallah senin de olsun
koyarlar belki canım,merkezin tutumuna bağlı artık,sen teklif et de

maşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin arkadaşım:)

amiiin,Allah senin de gönlüne göre versin arkadaşım

Canımmmm çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) darısı bizlere olsun inşallah.
Benim de transfer yarın yapılacak.

SAğol arkadaşım,darısı başına olsun inşallah,gönlüne göre..
inşallah başarılı bi transfer olur,sımsıkı tutunur bebeğin/bebeklerin :)
güzel haberlerini de almak nasip olur

Canim tedavi oldugum yer gurgan klinik direkt tup bebek merkezi. Bende senin gibi is yerine söylemedim. Raporu oradan alirsam anlaşılır. Cahil insanlar onlara malzeme olmak istemiyorum.

canım o zaman bu kliniğe söyle onlar dışardan 1 yerden ayarlasınlar sana illaki doktorun dışarda başka hastanede felan arkadaşı vardır yani. benimki büyük hastane tüp bebek merkezi içinde sadece tüp bebek merkezi değil yani zaten teşhise de tüp bebek yazmadılar başka bişey yazdılar

ultrasondan geldim.....

ikizler geliyoooooooorrr

Amanda aman çoook sevindim maşallah darısı başımıza sağlıkla kucağına al inşallah canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…