2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ultrasondan geldim.....

ikizler geliyoooooooorrr

diye diye getirttiniz bana ikizleriiii!!!!

ayy çok tuhafımm..iki kese göründü
15 gün sonra da kalp atışına gidicem...

aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyy istiyordum sendede ikiz olsun bendede oley ya maşallah

canım para çok gidiyo ya bendde öyle.allah yardımcımız olsun.benmde iğnede 6.günüm bugün.pazartesi toplama yapılacakmış.seninde çarşamba olur haftaya

SAğol arkadaşım,darısı başına olsun inşallah,gönlüne göre..
inşallah başarılı bi transfer olur,sımsıkı tutunur bebeğin/bebeklerin :)
güzel haberlerini de almak nasip olur

Âmin canım inşallah, bugün görüştüm laboratuvarla. 6 tane döllenmişlerdi, iyi gidiyorlar dedi, bebeklerim bensin yaşıyor orda :) inşallah yarın transfer olsun ve tutunsun bebeklerim ya da bebeğim. Güzel haberler vermek hepimizin arzusu, Allah onu bize nasip eder inşallah, bu vesileyle bizde başka bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımıza umut ışığı oluruz. Rabbim bizlere annelik duygusunu nasip etsin inşallah. Sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olalım inşallah. Rabb'ime layık kullar doğurmak nasip olsun hepimize inşallah.

Biraz uzun yazmışım :) senin güzel haberin duygularımı depreştirdi :)

Amanda aman çoook sevindim maşallah darısı başımıza sağlıkla kucağına al inşallah canım benimmm

sevgicim darsıı başına o halde hayırlısı inşallah tamamına erer...

aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyy istiyordum sendede ikiz olsun bendede oley ya maşallah

ayy haticiim şimdi göğşen hocayla konuştum o da benim gibi tepki verdi...sevinemedi :) tek olsa iyiydi ama hayırlısı hiç olmamasından iyidir filan dedi..rezervim az olduğu için zor bir hastaymışım zaten..........
karışık duygular içindeyim..sen de çok istiyosun,sana da nasip olsun inşallah,cansunun da ikiz!biz göğşen hocanın hastaları olarak ikiz ikiz doğurup durcaz mı yaa
darısı başına olsun inşalllaaaahhh

,

ayyy keşke benide çağırsalar konuşsak embriyolar hakkında

yaz canım yaz,bizim duygularımızı anlatmaya yetmez buralar
6 tane yavrun var desene..Allahım can versin,orda yaşadıkları gibi sende de yaşasınlar inşallah..
Allah kimseye aratmasın,çok zor bişey...yine halimize şükür ki bu yönteme başvurabildik,deneyebildik..çok şükür....
gönlüm istiyor ki hepimizden güzel haberler gelsin,hepimizin göbekleri kucakları dolsun..inşallah zamanı geldikçe Allah tattıracaktır herkese..

Anladım canım yarın sabah muayenede yumurtalardan belli olur dimi ne zama opu olacağı. O na göre ayarlarım.sizlerede yazarım burdan sizlerinde bilginiz var.en azindan gidisat aşaması belli olur. gonal f i 4 gun kullanıp gitmis olucam. Allahım insallahyumurtalar büyümüş ve kalitelidir de arka arkaya ilerler islemler. Transferden hemen sonra yola ciksamda okur artık napim. Allahim görüyor çabaları bize yardım etsin nolur...

amin canım aminnnn
kaçıncı gün embriyosuydı kaç embriyon vardı
benim şuan 8 var gelişimleri başlamış inşallah devam ederler güzelceee yarın yine arayacaklar
kötü bişey oldumu söylüyorlar dimi

ultrasondan geldim.....

ikizler geliyoooooooorrr

ayyyy canım benimmmmm maaşallah subhanallah Rabbim nazarlardan kem gözlerden saklasın sizi senin adına çok mutlu oldum Allah hayırlı sağlıklı kucağınada almayı nasip eder inşallah temmuz ağustos topiğinden bir arkadaş vardı onunda ikizdi geçenlerde okudum biri kız biri erkekmiş Allah'ım bu mutluluğu sanada yaşatsın inşallah kendine çook iyi bak :))))
peki senin kan değerlerin nasıl dı ?

ultrasondan geldim.....

ikizler geliyoooooooorrr

demiştim demiştim demiştiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))) anammmmm nası sevindim ya ben..... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım

maşalahh subanalahh çok sevindim allah tamamına erdirsin :) :)

kuzum sen napıyosun nası geçiyo günler, yeniden başlıycakmısın, ne zaman başlıycaksın... bi sürü sorum var. akşam seni gördüm rüyamda ben. yani birini gördüm senmişsin, yeliz falan diyorum ben ona. hamileydin :)

evet ya maşallah göğşen beyin hastaları hep ikiz.inşallah olsunda benimki tek 2 üç farketmez ya:26: bende iğnelerde bugün 6.günüm nasipse pazartesi yumurta toplanacakmış.hayırlara vesile olur inşallah.dualarını bekliyorum.

canım çok değil benden bu sefer bi kere e2 için kan aldı o da 5. gün 400 küsür çıkmıştı birdaha da gerek yok dedi istemedi

haa iyi öyleyse lh de 5,24 çıkmış.10 dakikaya gidip göstercem iğneleri ona göre ayarlicak.teşekkr ederm ya.heryerim delik deşik olduda

benim 6 yumurtam toplanmış 5i döllenmişti..
3. gün embriyosu konuldu..
embriyologla iki gün boyunca telde görüştüm 5i de yaşıyodu..
ama transfer günü sadece 2 tanesi kaliteliydi,diğerleri dondurulmadı bile..
kötü bişey olsa söylerler canım,sen takma ona..
inşallah güzelce gelişirler,maşallah 8 taneymiş Allahım can versin inşallah

herkese tünaydın,rabbim tez zamanda bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin,kalinkamcım sanki hamilesin gibi kan verirsen çıkar hadi hayırlı olsun :)

inşallah canım cümlemiz hamile olalım inşallah hayırlı ve sağlıklısıyla kan testim yarın inşallah güzel bi sonuç çıkar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…