ultrasondan geldim.....
ikizler geliyoooooooorrr
diye diye getirttiniz bana ikizleriiii!!!!
ayy çok tuhafımm..iki kese göründü
15 gün sonra da kalp atışına gidicem...
Bizim hastane öyle yapıyor embriyolog ile görüştüyorlar bilgi veriyor lar aslında telf.ile bilgi verseler daha iyi ama olsun sonu güzel olsun inşallah :) Tabikisiii hepimiz için ♥♥♥♥
Selam kizlar sabahtan beri giremedim. Hastaneyle uğraşıyorum. Yarın klinikte kontrolüm var.izin alamadım işyerinden. Rapor almak için özel hastaneye gittim. Tüp Bebek icin ankaraya gidicem 15 gün rapor verirmisiniz. Gelince inşallah tutarsa siz takibini yapın lutfen dedim. 10 gün verdi 200tl de para aldi. Daha bir sürü ilac alicam yazarmisiniz dedim yazmadi. Otobüs ile gittiğim halde toplayinca ciddi yekun tutuyor. Sinir oldum... allah kimsenin eline dusurmesin. Sizce 10 gun yetermi ya cok stres oldum. Bugun hastaligimin 6.gunu lucrine baslayali 7 gun oldu. Gonal f e baslayalida bugunude sayarsam 4 gün olacak. Cok sisim kasiklarim inanılmaz ağrıyor. Gece yola çıkıyorum sabah 9da kontrolüm var sure yetermi bana dua edin nolur... opu sizce hangi gün olur?
SAğol arkadaşım,darısı başına olsun inşallah,gönlüne göre..
inşallah başarılı bi transfer olur,sımsıkı tutunur bebeğin/bebeklerin :)
güzel haberlerini de almak nasip olur
Amanda aman çoook sevindimmaşallah darısı başımıza sağlıkla kucağına al inşallah canım benimmm
aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyy istiyordum sendede ikiz olsun bendede oley ya maşallah
ultrasondan geldim.....
ikizler geliyoooooooorrr
ya kızlar e2 sonucum iğnelerin 6.günü 367 çıkmış :26: çokmu çıkmış ya :26:
,canım aslında 3. gün transfer olcak gibi çağırıyolar ama o gün embriyologla yüz yüze görüştürüyolar o sana embriyolar hakkında bilgi veriyo ve işte bugün koyabilirim uygun diyo veya 5. güne bekleyelim daha iyi olur diyo embriyoların durumuna göre canımm
Âmin canım inşallah, bugün görüştüm laboratuvarla. 6 tane döllenmişlerdi, iyi gidiyorlar dedi, bebeklerim bensin yaşıyor orda :) inşallah yarın transfer olsun ve tutunsun bebeklerim ya da bebeğim. Güzel haberler vermek hepimizin arzusu, Allah onu bize nasip eder inşallah, bu vesileyle bizde başka bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımıza umut ışığı oluruz. Rabbim bizlere annelik duygusunu nasip etsin inşallah. Sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip olalım inşallah. Rabb'ime layık kullar doğurmak nasip olsun hepimize inşallah.
Biraz uzun yazmışım :) senin güzel haberin duygularımı depreştirdi :)
canım o zaman bu kliniğe söyle onlar dışardan 1 yerden ayarlasınlar sana illaki doktorun dışarda başka hastanede felan arkadaşı vardır yani. benimki büyük hastane tüp bebek merkezi içinde sadece tüp bebek merkezi değil yani zaten teşhise de tüp bebek yazmadılar başka bişey yazdılar
çoookkk sevindim canım senin adına rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:
sevgicim darsıı başına o haldehayırlısı inşallah tamamına erer...
ayy haticiim şimdi göğşen hocayla konuştum o da benim gibi tepki verdi...sevinemedi :) tek olsa iyiydi ama hayırlısı hiç olmamasından iyidir filan dedi..rezervim az olduğu için zor bir hastaymışım zaten..........
karışık duygular içindeyim..sen de çok istiyosun,sana da nasip olsun inşallah,cansunun da ikiz!biz göğşen hocanın hastaları olarak ikiz ikiz doğurup durcaz mı yaa
darısı başına olsun inşalllaaaahhh
ultrasondan geldim.....
ikizler geliyoooooooorrr
ultrasondan geldim.....
ikizler geliyoooooooorrr
maşalahh subanalahh çok sevindim allah tamamına erdirsin :) :)
evet ya maşallah göğşen beyin hastaları hep ikiz.inşallah olsunda benimki tek 2 üç farketmez ya:26: bende iğnelerde bugün 6.günüm nasipse pazartesi yumurta toplanacakmış.hayırlara vesile olur inşallah.dualarını bekliyorum.ayy haticiim şimdi göğşen hocayla konuştum o da benim gibi tepki verdi...sevinemedi :) tek olsa iyiydi ama hayırlısı hiç olmamasından iyidir filan dedi..rezervim az olduğu için zor bir hastaymışım zaten..........
karışık duygular içindeyim..sen de çok istiyosun,sana da nasip olsun inşallah,cansunun da ikiz!biz göğşen hocanın hastaları olarak ikiz ikiz doğurup durcaz mı yaa
darısı başına olsun inşalllaaaahhh
canım çok değil benden bu sefer bi kere e2 için kan aldı o da 5. gün 400 küsür çıkmıştı birdaha da gerek yok dedi istemedi
amin canım aminnnn
kaçıncı gün embriyosuydı kaç embriyon vardı
benim şuan 8 var gelişimleri başlamış inşallah devam ederler güzelceeeyarın yine arayacaklar
kötü bişey oldumu söylüyorlar dimi
ultrasondan geldim.....
ikizler geliyoooooooorrr
herkese tünaydın,rabbim tez zamanda bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin,kalinkamcım sanki hamilesin gibi kan verirsen çıkar hadi hayırlı olsun :)
herşey bebişkolar içinhaa iyi öyleyse lh de 5,24 çıkmış.10 dakikaya gidip göstercem iğneleri ona göre ayarlicak.teşekkr ederm ya.heryerim delik deşik olduda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?