2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

sağol canım Amin nasip işte nasipten ötesi yok
bana heralde 5. güne yaparlar yarına çağırmadılar çünkü yarın 3. günleri

kalinkam Allah razı olsun,gönlündekini sana da nasip etsin inşallah..
inşallah hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da,güzel olur bir kız bir erkek
kan değerlerim 12. gün 299
14. gün 816
16. gün 2224 diye arttı canım..

demiştim demiştim demiştiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))) anammmmm nası sevindim ya ben..... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım

amayaaa ama yaaaaa demiştin evet diye diye getirdiniz ikizleri..şimdii ben de sana dicemmm!! inşallah Allah sana da nasip etsin çift çift ooohh
hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinler..

inşallah öyledir canım maaşallah sanada Allah'ım korusun sizi kucağına aldığın günleride görürsün inşallah inşallah hepimiz görürüz :))

ayy 3 de olmasın yaaa,riske girme o kadar
hayırlı sağlıklı olsun da ikiz olsun,sen ikiz annesi olmalısın,öyle hissediyorum..
hadi hayırlısı,güzel zamanlar geliyorr,büyüt büyüt yumurtaları,ver sonra döllemeye
dualarım seninle canım,her zaman..bekliyorum sabırla merakla heyecanla umutla..güzel olacak inşallah...

sağol canım Amin nasip işte nasipten ötesi yok
bana heralde 5. güne yaparlar yarına çağırmadılar çünkü yarın 3. günleri

hımm yarın gel demediğine göre dediğin gibi 5. gün olacak demekki..olsun..sonu güzel olsun da,onlar daha iyi bilir hadi hayırlısı,güzel olacak inşallah

Canım foto hiç net değil ama ikinci çizgi gayet net görülüyor, inşallah yarın kan testinde de emin olursun
Benim de bugün 8. günüm, pazar test günüm

inşallah canım inşallah sende pazar günü çok güzel sonuçlar alırsın burda svinir sevinir dururuz :)))

inşallah canım inşallah

amin hayırlısıyla ben hastaneye gidiyorum öptüm tekrar hayırlı olsun.müsait olduğunda şeyi yazarmıısn ya.1-eşine ilk gebe kaldığını nasıl söyledin ne tepki verdi 2- ikiz olduğunda ne dedi

daha duuurrr...göbek delik deşik olmaya devam edecek canııımm...ben de kalp atışı duyana kadar devam edicem meselaaa,hamile kalınca bitecek sanmıştım,çoook yanıldıımm

zaten göğşen hocada diyo ne tırsaksın sen muahhhhhhhhhhhhhh

çileklimonatacım sende pıhtılaşma iğnesi kullanıyordun dimi
göbekten mi kalçadanmı oluyoo

sağol kodalcım...
darısı başına mı desem acaba..
gönlündeki neyse o olsun inşallah senin de

Sağol canim.ben hep tekmiş gibi hissedip öyle konuşuyorum ama rabbim neylerse güzel eyler...
ama hep ikiz istedim bende.
16.gun değerim 762.
seninkilerle kiyaslaninca galiba tek gebelik...
aman ben bunada sukrediyorum hamileyim ya.birde olursa kabul ikide olursa kabul.
Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah

olamadı kızlar maalesef Allah nasip etmedi... içimde kocaman bi boşluk tarifsiz bi acı Rabbim dayanma gücü versinde biraz önce atlatayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…