- 14 Ekim 2012
- 621
- 48
- 73
benim 6 yumurtam toplanmış 5i döllenmişti..
3. gün embriyosu konuldu..
embriyologla iki gün boyunca telde görüştüm 5i de yaşıyodu..
ama transfer günü sadece 2 tanesi kaliteliydi,diğerleri dondurulmadı bile..
kötü bişey olsa söylerler canım,sen takma ona..
inşallah güzelce gelişirler,maşallah 8 taneymiş Allahım can versin inşallah
ayyyy canım benimmmmm maaşallah subhanallah Rabbim nazarlardan kem gözlerden saklasın sizi senin adına çok mutlu oldum Allah hayırlı sağlıklı kucağınada almayı nasip eder inşallah temmuz ağustos topiğinden bir arkadaş vardı onunda ikizdi geçenlerde okudum biri kız biri erkekmiş Allah'ım bu mutluluğu sanada yaşatsın inşallah kendine çook iyi bak :))))
peki senin kan değerlerin nasıl dı ?
demiştim demiştim demiştiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))) anammmmm nası sevindim ya ben..... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım
herşey bebişkolar için
ben daha kan sulandırıcı iğne kullanıcam transferden sonraa
Kalinkacim bence sen hamilesin. ..lutfen erkenden karamsarliga kapılmayın. ..
bu bir süreç ve hep beklemekle geçecek zaman. Onun icin arkadaslar lütfen sabirla ve dualar labekleyin.
hepinizin kucaklari dolsun,yumurtalari büyüsün. ..allah tamamına erdirsin :))
Bende bugün kan verdim 16.gun değerim 762 iyi dediler çok şükür. 16 aralik pazartesi kese bakacaklar. Insallah allahim bana da sizede hayırlısi neyse onu versin. ..hepinize Öpücükler
evet ya maşallah göğşen beyin hastaları hep ikiz.inşallah olsunda benimki tek 2 üç farketmez ya:26: bende iğnelerde bugün 6.günüm nasipse pazartesi yumurta toplanacakmış.hayırlara vesile olur inşallah.dualarını bekliyorum.
sağol canım Amin nasip işte nasipten ötesi yok
bana heralde 5. güne yaparlar yarına çağırmadılar çünkü yarın 3. günleri
o niyeki ya:26:
Canım foto hiç net değil ama ikinci çizgi gayet net görülüyor, inşallah yarın kan testinde de emin olursun
Benim de bugün 8. günüm, pazar test günüm
o niyeki ya:26:
ayy 3 de olmasın yaaa,riske girme o kadar
hayırlı sağlıklı olsun da ikiz olsun,sen ikiz annesi olmalısın,öyle hissediyorum..
hadi hayırlısı,güzel zamanlar geliyorr,büyüt büyüt yumurtaları,ver sonra döllemeye
dualarım seninle canım,her zaman..bekliyorum sabırla merakla heyecanla umutla..güzel olacak inşallah...
hımm yarın gel demediğine göre dediğin gibi 5. gün olacak demekki..olsun..sonu güzel olsun da,onlar daha iyi bilirhadi hayırlısı,güzel olacak inşallah
ayy 3 de olmasın yaaa,riske girme o kadar
hayırlı sağlıklı olsun da ikiz olsun,sen ikiz annesi olmalısın,öyle hissediyorum..
hadi hayırlısı,güzel zamanlar geliyorr,büyüt büyüt yumurtaları,ver sonra döllemeye
dualarım seninle canım,her zaman..bekliyorum sabırla merakla heyecanla umutla..güzel olacak inşallah...
Canım Bence pozitif benimde öyleydi kan testi yaptırdım pozitif çıkmıştı inş seninde güzel haberlerini alırız
Ayyyyy ne güzel bir haber...allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun. ..
daha duuurrr...göbek delik deşik olmaya devam edecek canııımm...ben de kalp atışı duyana kadar devam edicem meselaaa,hamile kalınca bitecek sanmıştım,çoook yanıldıımm
daha duuurrr...göbek delik deşik olmaya devam edecek canııımm...ben de kalp atışı duyana kadar devam edicem meselaaa,hamile kalınca bitecek sanmıştım,çoook yanıldıımm
cannım ilk denemem negatif olunca genetik test yaptırdım genetite hiç problem çıkmadı şükür
ama pıhtılaşma çıktı biraz heterezigot onun için
hayırlısı olsun kızzzzzzzzzzz
sağol kodalcım...
darısı başına mı desem acaba..
gönlündeki neyse o olsun inşallah senin de
çileklimonatacım sende pıhtılaşma iğnesi kullanıyordun dimi
göbekten mi kalçadanmı oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?