2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

amayaaa ama yaaaaa demiştin evet diye diye getirdiniz ikizleri..şimdii ben de sana dicemmm!! inşallah Allah sana da nasip etsin çift çift ooohh
hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinler..

aaaaminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhh..... hepimizinki sğlıkla gelsin, hayırlı olsunlar hem bizlere hem de vatana millete.....

canım ben de tekmiş gibi konuşuyodum hep,aklıma gelmiyodu iki tane olabileceği..

değerlere çok takılma bence,yine de belli olmaz,burda çok şey okudum..
en önemlisi,tuttu ya,buna şükür
hayırlısı ne ise o olsun..sağlık olsun öncelikle

Şimdi hanımlar bir sorum var, benim yarın transfer olacak. Pazartesi toplanmıştı yumurtalarım. Transferden sonra test tarihine kadar evde keyif yapayacağım :) dışarı çıkamayacağım için bu süre zarfında neler lazım olabilir sizce? Keşke şu olsaydı dediğiniz bir şey oldu mu? Biraz garip bir soru oldu ama idare edin :) her türlü fikre açığım :) :)

olamadı kızlar maalesef Allah nasip etmedi... içimde kocaman bi boşluk tarifsiz bi acı Rabbim dayanma gücü versinde biraz önce atlatayım...

üzülmek de sevinmek de bizler için işte....
Allah sabır versin duanın karşılık bulmadığını sakın düşünme olur mu,zamanı var demekki,bir an önce kendini toplayıp yeniden tedaviye başla inşallah..gönül isterki tedavisiz gelsin bebeğin sana..Allah nasip etsin yeterki..

Kodalcım benim totemim de sendinn sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inş

olamadı kızlar maalesef Allah nasip etmedi... içimde kocaman bi boşluk tarifsiz bi acı Rabbim dayanma gücü versinde biraz önce atlatayım...

canım ne denir çok zor bi kere yaşadım
ama yeni umutlar yeşeriyo inş tedaviye gerek kalmadan gelir bebeğin yada 2. tedavinde inşallah ilk denemenmi

canı benim Allah kaldıramayacağımız yükü yüklemez elbet sabrınıda veriyo yoksa nasıl dayanıcaz bunca şeye çok zor olduğunu bliyorum ama önemli olan vazgeçmeden buyola devam etmek ben 4.5 yıllık evliyim evlendiğim ilk günden beri hep bi bebeğim olsun istedim ilki 1.5 yıl sonra kendiliğinden geldi hamile kaldım ama çok problemli bir gebelik geçirdim aylarca hastane hastane gezdik günlerce hastanede yattım 28 haftalık sezeryanla bir kızım dünyaya geldi 6 gün yaşadı vefat etti sonrasında çok uğraştım bitürlü hamile kalamadım en sonunda tüp tedavisine başladın 6 ay önce ilki hiç tutmadı ikincisi tuttu sevindik havalara uçtuk sonra kimyasal gebelkmiş düştü şimdi 3. denemem Allah'ım inşallah bu sefer bebeğimizi bize nasip eder ama bu seferde olmazsa biliyorum ki ben maddi manevi gücümün yettiği yere kadar denemeye devam edicem devam edicem ki yıllar geçip yinede elim boş olsada en azından ben elmden geleni yaptım demekki Rabbimin taktiri buymuş diyebileyim Rabbim en hayırlı zamanda seni yavruna kavuştursun inşallah için gönlünü ferah tut ....

Canım allah sabır versin. Bu cok zor bir süreç. Iyide olsa kabulumuz kotude olsa kabulumuz. Tez zamanda rabbim o içindeki koca boşluğu doldursun. ..

Allah sabır versin canım, Rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın inşallah.

canım ne denir çok zor bi kere yaşadım
ama yeni umutlar yeşeriyo inş tedaviye gerek kalmadan gelir bebeğin yada 2. tedavinde inşallah ilk denemenmi

hepinize çok teşekkürler kızlar... Allah hepinizden razı olsun... Ne denilebilirki şuan sadece üzgünüm hiç bi şey düşünemiyorum ama özel sektörde olduğum için bu sene tekrar deneyemem galiba izin problem oluyo... zaten en çok da bu beni üzüyo...

Bu zamanda inşallah bir mucize ile normal yollardan olur , allah sabır versin .

Arkadaşlar bugün transferden sonra 9. Günüm dayanamayıp bende idrar testi yaptım (biliyorum yanıltıcı, yapmamam lazım) maalesef negatif çıktı. (4 gün öncesine kadar gösteriyor ama normal yolla hamile kalanları sanırım gösterir alet, elektronik olanlardan, yani çizgi az mı çok mu diye bir düşüncem olmadı) Ama üzülmedim en azından negatif çıkacaksa böyle kendimi avutuyorum. Cuma sabah test günüm, hakkımızda herşeyin hayırlısını diliyorum.

Negatif alan arkadaşlarım inşallah yine söylüyorum doğal yolla hamilelik nasip olsun. Allah sabır versin hepimiZe.

Allah en erken şekilde toparlanmanıza yardım etsin inşallah.... inşallah tedaviye gerek kalmadan göndersin meleklerinizi..... söyleyecek pek fazla bir şey bulamıyorum, üzülüyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Olmadı kızlar nasip değilmiş. Allah bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah. 2. Denememde belki olur

KIZLAR ALLAH IM SABIR VE DAYANMA GÜCÜ VERSİN.SAKIN İSYAN ETMEYİN ALLAH IM DOĞRU ZAMAN DA VERECEKTİR. HEPİMİZ OLUMLU OLUMSUZ BİÇOK ŞEY YAŞADIK HALA DA YAŞIYORUZ. BİZE DÜŞEN SABRETMEK VE BEKLEMEK BU ARADA DA ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAK TEDAVİLER İLAÇLAR VS. ALLAH IM HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN

ultrasondan geldim.....

ikizler geliyoooooooorrr

diye diye getirttiniz bana ikizleriiii!!!!

ayy çok tuhafımm..iki kese göründü
15 gün sonra da kalp atışına gidicem...

MAŞALLAH CANIM ALLAH IM HEPİMİZE BÖYLE HABERLER VERMEYİ NASİP ETSİN ALLAH IM NAZARDAN KORUSUN DİKKAT ET KENDİNE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…