amayaaa ama yaaaaademiştin evet diye diye getirdiniz ikizleri..şimdii ben de sana dicemmm!! inşallah Allah sana da nasip etsin çift çift ooohh
hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinler..
Sağol canim.ben hep tekmiş gibi hissedip öyle konuşuyorum ama rabbim neylerse güzel eyler...
ama hep ikiz istedim bende.
16.gun değerim 762.
seninkilerle kiyaslaninca galiba tek gebelik...
aman ben bunada sukrediyorum hamileyim ya.birde olursa kabul ikide olursa kabul.
Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah
olamadı kızlar maalesef Allah nasip etmedi... içimde kocaman bi boşluk tarifsiz bi acı Rabbim dayanma gücü versinde biraz önce atlatayım...
canım para çok gidiyo ya bendde öyle.allah yardımcımız olsun.benmde iğnede 6.günüm bugün.pazartesi toplama yapılacakmış.seninde çarşamba olur haftaya
olamadı kızlar maalesef Allah nasip etmedi... içimde kocaman bi boşluk tarifsiz bi acı Rabbim dayanma gücü versinde biraz önce atlatayım...
Olmadı kızlar nasip değilmiş. Allah bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah. 2. Denememde belki olur
Allah sabır versin canım, Rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın inşallah.
canı benim Allah kaldıramayacağımız yükü yüklemez elbet sabrınıda veriyo yoksa nasıl dayanıcaz bunca şeye çok zor olduğunu bliyorum ama önemli olan vazgeçmeden buyola devam etmek ben 4.5 yıllık evliyim evlendiğim ilk günden beri hep bi bebeğim olsun istedim ilki 1.5 yıl sonra kendiliğinden geldi hamile kaldım ama çok problemli bir gebelik geçirdim aylarca hastane hastane gezdik günlerce hastanede yattım 28 haftalık sezeryanla bir kızım dünyaya geldi 6 gün yaşadı vefat etti sonrasında çok uğraştım bitürlü hamile kalamadım en sonunda tüp tedavisine başladın 6 ay önce ilki hiç tutmadı ikincisi tuttu sevindik havalara uçtuk sonra kimyasal gebelkmiş düştü şimdi 3. denemem Allah'ım inşallah bu sefer bebeğimizi bize nasip eder ama bu seferde olmazsa biliyorum ki ben maddi manevi gücümün yettiği yere kadar denemeye devam edicem devam edicem ki yıllar geçip yinede elim boş olsada en azından ben elmden geleni yaptım demekki Rabbimin taktiri buymuş diyebileyim Rabbim en hayırlı zamanda seni yavruna kavuştursun inşallah için gönlünü ferah tut ....
canım ne denir çok zor bi kere yaşadım
ama yeni umutlar yeşeriyo inş tedaviye gerek kalmadan gelir bebeğin yada 2. tedavinde inşallah ilk denemenmi
üzülmek de sevinmek de bizler için işte....
Allah sabır versin duanın karşılık bulmadığını sakın düşünme olur mu,zamanı var demekki,bir an önce kendini toplayıp yeniden tedaviye başla inşallah..gönül isterki tedavisiz gelsin bebeğin sana..Allah nasip etsin yeterki..
Kodalcım benim totemim de sendinnsağlıkla kucağına alırsın bebeğini inş
Olmadı kızlar nasip değilmiş. Allah bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah. 2. Denememde belki olur
hepinize çok teşekkürler kızlar... Allah hepinizden razı olsun... Ne denilebilirki şuan sadece üzgünüm hiç bi şey düşünemiyorum ama özel sektörde olduğum için bu sene tekrar deneyemem galiba izin problem oluyo... zaten en çok da bu beni üzüyo...
ultrasondan geldim.....
ikizler geliyoooooooorrr
diye diye getirttiniz bana ikizleriiii!!!!
ayy çok tuhafımm..iki kese göründü
15 gün sonra da kalp atışına gidicem...
Sağol arkadaşım. Insallah sende pozitif sonuç alırsın.rabbim seninde yüzünü güldürsün tatlım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?