2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ultrasondan geldim.....

ikizler geliyoooooooorrr

diye diye getirttiniz bana ikizleriiii!!!!

ayy çok tuhafımm..iki kese göründü
15 gün sonra da kalp atışına gidicem...

Çilekcim çok sevindim arkadaşım Allah nazarlardan saklasın...
Tek hamilelikle inşallah iki bebeğine birden kavuşacaksın Allah'tan daha ne istenir :)
Tek embriyo kuralı olmasaydı da bana da bu şansı verselerdi keşke, o kadar isterdim ki.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, senin güzel haberlerin hepimize umut oluyor.

Arkadaşlarım Allah sizlere sabır versin, inşallah en kısa zamanda kendiliğinden geliverir yavrularınız. Çok üzüldüm ama kendinizi hırpalamadan yolunuza devam edin nolur biz sizin yanınızdayız...

Olmayan arkadaşlarım üzülmeyin bizimde ne olacağımzı allah bilir :26: Bende geldim doktordan puregon 150+menopur 2 toz+1 su devambirde orgalutran neyse ondan verdi.yarın sabah ultrason.hayırlısı olsun ya:26:

Çooook sevindim allah sağlıkla sıhatle analı babalı büyütmek nasip etsin benimde tarasferden sonraki 6. Günüm daha teste çooook var nolur banada dua edin rabbim sizin gibi hamilelerin dualarını geri çevirmez inşallah

hadi hayırlı olsun darısı yarın bana olsun , isteyen herkese nasip etsin allah...

Allah razı olsun monicacıım..Allah sana da sırayla versin insallah..
Burada olan olmayan herkes güzel haberler versin Allah daha fazla aratmasın insallah canım. .

Kızlar hepinizden Allah razı olsun..Allah hepimize güzel haberler sağlıklı hamilelikler hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Negatif alan arkadaşlarıma da sabır versin kurban olduğum..daha fazla bekletmeden gelsin bir an önce herkesin yavrusu..
Sizler çok iyisiniz,seviyorum sizi...iyi niyetli güzel melek anne adayları

Olmayan arkadaşlarım üzülmeyin bizimde ne olacağımzı allah bilir :26: Bende geldim doktordan puregon 150+menopur 2 toz+1 su devambirde orgalutran neyse ondan verdi.yarın sabah ultrason.hayırlısı olsun ya:26:

Orgalutran büyüyen yumurtalarının istenen zamandan önce çatlamasını önlemek için veriliyor. Bana 5 tane vermişti sabahları yapmıştım, 5. günün akşamı da çatlatma iğnemi yaptım arkadaşım

canım napimm sizin yazdıklarınızı okuyup okuyup sevinenle sevniyom üzülenle üzülüyorum...ya bende ölee hep sanki burda herkesi tanıyomuş gibi rüyamda konuşup duruyom herkesle ..çok garip bişi gerçekten hepimiz kalpten bağlandık mı ne ......ben hala ne yapacağımı bilmiyorum bu sayfada da sürekli reklamı konulan bi doktor var recai pabuççu herkes ısrarla ona gitmemi söylüyor bakalım ücreti çok fazla olduğu için çok zor olucak ama bulucam buluşturcam artık gidicem gibi gözüküyor adamın çözüm yolu ve ankarada başarı oranı baya bi yüksek ....bu ayda geçsin de maddi olarak hazırlanmayı bekliyorum senin anlıayacağın bu parasızlık ne zormuş yaaaa zaten bu başarız olan tedaviyide borçla yapmıştık...birikim yapmak için de yaşım çok ilerledi yani iki arada bi derede ne yapıcaz ne edicez diye düşünüp duruyorum
allah yardım etsin hepimize

rüyanda beni hamile hissetmen çok güzel vala nasıl umutlanıyorum biri bana böle diyince :):) inşalahhh o gördüğün hamile seninde hamile olacağına işarettir canımm...sevgilerrrr

Son düzenleme:

canım cevabın için cok sağol...bana sabah akşam demediler valla.orgalutran 0,25 diğerleriyle birlikte vur dediler.muhtemelen pazartesi opu olur çok sağol ya peki çatlatma iğnenizi vurdunuz ya.sonra yumurta toplama gününe hatta transfer gününe kadar iğne yok dimi

Son düzenleme:
Kizlar 10 gun sonra inşallah kese görmek için gitcem. Ama soyle bir durum var. Kliniktekiler ilk ultrasonu biz yapmak isteriz ama baska biryere gitmek isterseniz size kalmış dediler.ve 300 tl istiyorlar.esimle tamam geliriz dedik ama acaba baska bir yeremi gitsem.
tecrubeli arkadaşlar lütfen yorum yapın. ..
doktor da önereceğiniz varsa iyi olur

Canım sana tafsiyem pozitif sonucunu aldıktan 3 hafta sonra ultrasona gitmen. O zaman kalp atışları da duyuluyor, tabii kese görmek için sabırsızlanmıyorsan. Sadece keseyi görmek için o kadar para çok fazla. Sigortanın geçdiyi başka bir dr.a gide bilirsin.

Nerede oturuyorsun?

Sana medipol bağcılar da Mustafa Acet'i önere bilirim. Çok iyi bir dr. Gerçi tüp bebe bölümünde, ancak gebelik takibini çok iyi yapıyor (çok zor gebelikleri başarıyla göürdüğüne şahit oldum). Sigortanız varsa 75-95 tl gibi olması lazım.
Başka bildiğim iyi dr. Arda Lembet, riskli gebelikler uzmanı, alanında çok başarılı, bir az fiyatları tuzlu. Ataşehir Memorialde çalışıyor, sigorta geçiyor, sigortalı 170 tl falandı ücreti. Femical isimli kilinikde de çalışıyor, fiyatları tam bilmiyorum.
Bir de tanıdığım Özel çapa hastanesinde Şifa Ayşe Savaş var. O da iyi bir dr. Fiyatlar da çok uygun. Sigortasız 70 tl, sigortayla 15 tl gibiydi.

Güzel haberler almanı dilerim.

Son düzenleme:
Canım o ne öyle yaa..bence çok fazla bir fiyat..
Ben olsam gitmezdim..daha makul bir yere gitmeni öneririm. Yeterince para döktük zaten..

Canım benim Sağol ne güzel yazmışsın. Ama ben ANkara da oturuyorum. ..

olamadı kızlar maalesef Allah nasip etmedi... içimde kocaman bi boşluk tarifsiz bi acı Rabbim dayanma gücü versinde biraz önce atlatayım...

Canım benim kısmetten öte geçilmiyor Rabbim ne eylerse güzel eyler üzme kendini zor gerçekten ama biz bilemeyiz ondaki hayrı hiç umudunu kesme inş hepimiz çocuklarımızı kucaklarımıza alıcaz

Bencede çok fazla
ama nereye gidebilirim bilmiyorum.internetten biraz baktım bazi doktorların 150 den başlıyor muayne ucretleri.
Benim ankaradaki hastane de 120 lira..
Baska bildigim ozel hastane yok canim yaa..yani var da işim düşmedi hiç fiyat bilmiyorum..
Bence biraz sor sorustur.yani seninki de haddinden fazla..her seferinde böyle olursa cok zor..muayene bu kaarsa yarın öbür gün testlerimiz filan olcak onlar ne olcak..off zor isler yaa

canım inşallah bende senin gibi kandada pozitif alırım peki kanda değerin kaç çıkmıştı?
1250 ama 6 haftalıktı benim öğrendiğimde tüp bebiş yaptırmıştım negatifti ertesi ay doğal yolla oldu malesef bebiş beni bıraktı kürtaj oldum şimdi Regli olunca 2 .denemeye başlıcaz dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…