2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bencede çok fazla
ama nereye gidebilirim bilmiyorum.internetten biraz baktım bazi doktorların 150 den başlıyor muayne ucretleri.

canım tandoğanda magnet var benim işyerimede yakın.telefonu veriyorum 221 35 45.farkı 20 tl diye biliyorum sen yinede sor hemen bilgi verirler :)))

OPU ile transfer arası iğne kullanmadım, transferden sonra da progestanı fitil, kan sulandırıcıyı hap olarak verdiği için yine kullanmadım
ama bu dediklerimi iğne olarak veren doktorlar da var

OPU ile transfer arası iğne kullanmadım, transferden sonra da progestanı fitil, kan sulandırıcıyı hap olarak verdiği için yine kullanmadım
ama bu dediklerimi iğne olarak veren doktorlar da var

sonucunuz ne oldu peki :))))))))))))

canım tandoğanda magnet var benim işyerimede yakın.telefonu veriyorum 221 35 45.farkı 20 tl diye biliyorum sen yinede sor hemen bilgi verirler :)))

Sağol hatibulut cum. Aradim fiyatlar uygun ama doktor bayan degil ben bay istiyorum. Erkek Jinekolog lar bana herzaman daha tecrübeli gibime geliyor.arastiricam birazcik bakalım. ..

Kızlar hastaneden beklenenen haber geldi yarın transfer 11 30 da ..tavsiyeleriniz var mı transfer sonrası için özellikle ,eşimin annesi gelecek istanbula yardımcı olmak için..

Sağol hatibulut cum. Aradim fiyatlar uygun ama doktor bayan degil ben bay istiyorum. Erkek Jinekolog lar bana herzaman daha tecrübeli gibime geliyor.arastiricam birazcik bakalım. ..

evet mine hanım var orada.çilekin dediği gibi bizde var 122 tl muayene ücreti göğşen bey ve hulusi bey.tavsiye ederim devamlı gideceksen

uzulme arkadasim ignenin dozunu arttirir heralde..benim gecende e2 biraz dusuk cikti 81 dedi sanirim, gonal f i 150 den 225 e cikardi bakalim yarin gorucez neler olmus..

uzulme arkadasim ignenin dozunu arttirir heralde..benim gecende e2 biraz dusuk cikti 81 dedi sanirim, gonal f i 150 den 225 e cikardi bakalim yarin gorucez neler olmus..

hım benimde e2 6.günümde 367 çıktı.ilacım aynı sadece menopur arttı.ve orgalutran diye bi iğne daha yazdı.iğenelr 1,200 tutuyordu kızlar 800 e aldım nasıl iyimi. ??? 2 şer kutuydu puregon 600+menopur 75 üniteden 2 kutu+orgalutran 3 tane 0,25 lik..800 tlllllllllllll

Kızlar hastaneden beklenenen haber geldi yarın transfer 11 30 da ..tavsiyeleriniz var mı transfer sonrası için özellikle ,eşimin annesi gelecek istanbula yardımcı olmak için..

canım bana da 10.30 da gel dediler ama benim yarın olacağı kesin değil embriyoların durumuna göre 5. güne de kalabilirmiş hayırlısı diyorum artık tatalım

5. gün embriyosu olacak galiba canım hayırlı olsu sımsıkı tutunsunlar inş
kaç embriyon var :)

pozitif alan arkadaslari cani gonulden kutluyorum..darisi hepimziin basina insallah..negatif sonucunu gorenler uzulmeyin demek cok basit gelecek kulaga elbette uzulur insan, ama umudunuzu yitirmeyin lutfen, bugunleri ilerde yuzumuzde bir gulumsemeyle hatirlayacagiz:)

Canım ikizlerin hayırlı olsun kalp atışlarınıda sağlıcakla duyman dileğiyle. benim 12.gün değerim 386.4 çıktı ama tek embriyo transfer edildi. Tek embriyo transfer edilip ikiz olan var mıdır acaba :)) gerçi değerlere takılmamak lazım. Keseleri 12. gün den kaç gün sonra gördün?

hiçbirşey kalmamış harikasın bende ikiz istiyorum.rabbim gönlüne göre versin ya

Herkes ikiz istiyo ya bi ben miyim korkan:)) Haticim biz ilaclara ayni gun basladik senin pazartesimi olacak opu? benim takvimde carsamba gorunuyor..eger degismezse tabi..toplamda 10 gun ilac kullaniyorum ki pazar bitiyor..pazartesi catlatma ignesi, bildigim kadariylada 36 saat sonra yumurta toplama ki buda carsamba sabahina denk gelecek muhtemelen..

Canım sagolasın amin insallah..
Transferden sonraki 25. Gün bugun..
Yani 12.günden 13 gün sonra gördüm keseyi..daha önce görünür müydü bilmem,ben bugun gördüm canım. .
Senin degerin de yuksek masallah..degee ne derece dogru sonuç verir bilmiyorum burda çok farklı şeyler okudum..ama tek embriyo ile ikiz de olabilir neden olmasin.tek yumurta ikiz olur

Heyecan basladi,artik kan testi gunu yarin heyecandan ne yapacagimi bilemiyorum,kendimi ne olursa olsun diye de hazirlamaya calisiyorum,allahimmm ne olur can ver embiryomuza hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip et...

evet bende ikiz istiyorum korkmuyorum canım valla doktor öyle dedi.iğnede 6.günümüz bizim senle 4 günlük iğne aldırdı.cumartesi yada pazar çatlatma iğnesi vurulur salıya kalmaz bu iş dedi.sen niye öyle geç oluyorki.benmde yumurtalar geç büyümesine rağmen en geç salı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…