Bencede çok fazla
ama nereye gidebilirim bilmiyorum.internetten biraz baktım bazi doktorların 150 den başlıyor muayne ucretleri.
canım cevabın için cok sağol...bana sabah akşam demediler valla.orgalutran 0,25 diğerleriyle birlikte vur dediler.muhtemelen pazartesi opu olur çok sağol yapeki çatlatma iğnenizi vurdunuz ya.sonra yumurta toplama gününe hatta transfer gününe kadar iğne yok dimi
OPU ile transfer arası iğne kullanmadım, transferden sonra da progestanı fitil, kan sulandırıcıyı hap olarak verdiği için yine kullanmadım
ama bu dediklerimi iğne olarak veren doktorlar da var
sonucunuz ne oldu peki :))))))))))))
Pazar günü test yapacağım inşallah bir kız bir erkek ikiz olur:)))))
canım tandoğanda magnet var benim işyerimede yakın.telefonu veriyorum 221 35 45.farkı 20 tl diye biliyorum sen yinede sor hemen bilgi verirler :)))
Sağol hatibulut cum. Aradim fiyatlar uygun ama doktor bayan degil ben bay istiyorum. Erkek Jinekolog lar bana herzaman daha tecrübeli gibime geliyor.arastiricam birazcik bakalım. ..
takılmayın bence bunlara boşverin nasip işi bunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kız bende sabah gittim doktora yumurtalar yavaş büyüyor dedi nedense.yani yumurta var şükür ama en son 12 mm olan hala 12 mm.iğnede oluyorum anlam veremedim.acaba geçen yanlışmı söyledi doktor.neyse e2 ve lh için kan verdim.ona göre iğne everilecek yine
uzulme arkadasim ignenin dozunu arttirir heralde..benim gecende e2 biraz dusuk cikti 81 dedi sanirim, gonal f i 150 den 225 e cikardi bakalim yarin gorucez neler olmus..
Kızlar hastaneden beklenenen haber geldi yarın transfer 11 30 da ..tavsiyeleriniz var mı transfer sonrası için özellikle ,eşimin annesi gelecek istanbula yardımcı olmak için..
Kızlar hastaneden beklenenen haber geldi yarın transfer 11 30 da ..tavsiyeleriniz var mı transfer sonrası için özellikle ,eşimin annesi gelecek istanbula yardımcı olmak için..
Seninde 11.gün bukadaş silikmiydi testin...
hiçbirşey kalmamış harikasın bende ikiz istiyorum.rabbim gönlüne göre versin ya
Canım sagolasın amin insallah..Canım ikizlerin hayırlı olsun kalp atışlarınıda sağlıcakla duyman dileğiyle. benim 12.gün değerim 386.4 çıktı ama tek embriyo transfer edildi. Tek embriyo transfer edilip ikiz olan var mıdır acaba :)) gerçi değerlere takılmamak lazım. Keseleri 12. gün den kaç gün sonra gördün?
Herkes ikiz istiyo ya bi ben miyim korkan:)) Haticim biz ilaclara ayni gun basladik senin pazartesimi olacak opu? benim takvimde carsamba gorunuyor..eger degismezse tabi..toplamda 10 gun ilac kullaniyorum ki pazar bitiyor..pazartesi catlatma ignesi, bildigim kadariylada 36 saat sonra yumurta toplama ki buda carsamba sabahina denk gelecek muhtemelen..
ultrasondan geldim.....
ikizler geliyoooooooorrr
diye diye getirttiniz bana ikizleriiii!!!!
ayy çok tuhafımm..iki kese göründü
15 gün sonra da kalp atışına gidicem...[/QUOTEGözünaydın canım mutlu oldum sağlıkla bebişlerine kavuşursun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?