Şimdi hanımlar bir sorum var, benim yarın transfer olacak. Pazartesi toplanmıştı yumurtalarım. Transferden sonra test tarihine kadar evde keyif yapayacağım :) dışarı çıkamayacağım için bu süre zarfında neler lazım olabilir sizce? Keşke şu olsaydı dediğiniz bir şey oldu mu? Biraz garip bir soru oldu ama idare edin :) her türlü fikre açığım :) :)
Valla kızlar soruyu sordum da cevap veren yok. Herkes başının çaresine baksın :) :) :)
Bugun 6+4 günlüktük ilk ultrasonumuza gittik ve iki kese vardı çok şükür kalp atışlarımızda gördük .değerlerim 12. Gün 304 15. Gün 802 17. Gün 1769,yalnız keselerin biri küçük biri büyük,inş sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur.hepinize dua ediyorum arkadaşlar ,inş rabbim hepimizi en güzel annelerden eyler bizleri .🙏
Ayyy persciiim hayırlı olsun canım yaaa.senden haber bekliyodum ben de..Bugun 6+4 günlüktük ilk ultrasonumuza gittik ve iki kese vardı çok şükür kalp atışlarımızda gördük .değerlerim 12. Gün 304 15. Gün 802 17. Gün 1769,yalnız keselerin biri küçük biri büyük,inş sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur.hepinize dua ediyorum arkadaşlar ,inş rabbim hepimizi en güzel annelerden eyler bizleri .🙏
Valla kızlar soruyu sordum da cevap veren yok. Herkes başının çaresine baksın :) :) :)
Şimdi hanımlar bir sorum var, benim yarın transfer olacak. Pazartesi toplanmıştı yumurtalarım. Transferden sonra test tarihine kadar evde keyif yapayacağım :) dışarı çıkamayacağım için bu süre zarfında neler lazım olabilir sizce? Keşke şu olsaydı dediğiniz bir şey oldu mu? Biraz garip bir soru oldu ama idare edin :) her türlü fikre açığım :) :)
İyi akşamlat kızlar
perscim tebrikler tekrarsaglıkla al kucagına
nazarboncukcum inş yarın güzel haberler le gelirsin
bende biraz önce drumu arafım ben bugün 8 ine de baktım bölünmeleri iyi gidiyor dedi
cuma günü daha da netleşir beni ara zaten c.teside transferin olur dedi
kızlar ben çok korkuyorum inş kaliteleri iyi olur inş cuma günü de güzel haberlerini alırım en azından inşallah 3 ü istenilen kalite de olur inş Rabbim ne olur dualarımızı kabul et Amin :18:
kabak çekirdeği ve ananas bol bol ye. fitil kullanabilirsin ve hijyen için günlük pet depola. baş ucunda bir sürahi ve ıslak mendil. bir çoğumuz çabuk grip oluyoruz ben atlattım onun için muhakkak iyi giyin ve üşütme. kabız olmaman için dolabına bol sebze al hamur işlerinden sakın. kabızken ıkınmak zarar verebilir bunu unutma. çok telefon kullanma bilgisayarla biraz vakit geçirebilirsin keyifli filmler izle korku ve çok ağır komedi olmasın bazen kahkaha atmakta insanı ürkütüyor.sonuçta gülerken de karın kaslarını kasıyorsun. şimdilik aklıma gelenler bunlar...
korkma dua etannem en küçük kardeşime hamileyken babam vefat etmiş.tabi bunu ben doğuramam bakamam deyip ordan oraya zıplamış annem.kardeşimde o zman daha 1 aylık yepyeni daha..neler yapmış neler.ama düşmemiş çocuk.günlerce ağlamış.doktora gidecek parasıda yokmuş kürtaj için..aradan yıllar geçti kardeşim 23 yaşına girdi eşşek kadar oldu :)) düşünün biz düşmesn diye yerimizden kalkmıyoruz dimi ??? öylesine bir hikaye işte...biraz sabır tevekkül ve dua..nasibimizdeyse hepsi boşşşşşşşşşşşş
Valla canım başka türlü zaman geçmiyor :)bilmiyorum ama çok komiksin
Canimm merhaba yarin test yapticam kan testini,ne yaparsan yap bence vakit gecmiyor,kitap ,tv ,biraz bilgisayar bazende dost sohbeti oluyor,hadi hayirli olsun,nerede yaptiriyorsun tup bebegi
kabak çekirdeği ve ananas bol bol ye. fitil kullanabilirsin ve hijyen için günlük pet depola. baş ucunda bir sürahi ve ıslak mendil. bir çoğumuz çabuk grip oluyoruz ben atlattım onun için muhakkak iyi giyin ve üşütme. kabız olmaman için dolabına bol sebze al hamur işlerinden sakın. kabızken ıkınmak zarar verebilir bunu unutma. çok telefon kullanma bilgisayarla biraz vakit geçirebilirsin keyifli filmler izle korku ve çok ağır komedi olmasın bazen kahkaha atmakta insanı ürkütüyor.sonuçta gülerken de karın kaslarını kasıyorsun. şimdilik aklıma gelenler bunlar...
ya gerçekten bunları yaptığı halde çocuğu düşmeyen varmı ? ben inanmıyorum hiçbirinide yapmicam valla
olamadı kızlar maalesef Allah nasip etmedi... içimde kocaman bi boşluk tarifsiz bi acı Rabbim dayanma gücü versinde biraz önce atlatayım...
Olmadı kızlar nasip değilmiş. Allah bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah. 2. Denememde belki olur
canlarım üzüldüm ALLAH C.C sabır versin,umut ediyoruz vücudumuzu dinliyoruz bu sefer oldu herhalde diyoruz ama sonuç negatif olunca üzülüyoruz.bütün dünya üzerimize yıkılıyor.çok zor inşaALLAH bu günlerde geride kalacak tekrar tedaviye başlayacaksınız ve bu son olacak ALLAH 'ın izniyle yavrularınızı kucağınıza alacaksınız....
Olmadı kızlar nasip değilmiş. Allah bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah. 2. Denememde belki olur
Ayyy çok güzel anlattın hemen havaya girdim ,,, hamile haberini alırsam bir halayım var sağlam yani , başı çekiceö inşallah,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?