2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlarr yarın transferim olabilir tabii bir ihtimal cumartesiye de kalabilir embriyoların son durumunu yarın öğreneceğim ne tavsiye edecekler bilmiyorum yarın yani 3. gün embriyosu mu yoksa 5. gün embriyosu mu tedavi başından beri hatta opuya girerken de gayet iyiydim ama an itibariyle bir heycan bastı:18: transfer olacak tüm arkadaşların rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah su gibi geçsin hayırlara vesile olsun 9 ay hiç ayrılmasın bizden miniklerrr

Son düzenleme:

Valla kızlar soruyu sordum da cevap veren yok. Herkes başının çaresine baksın :) :) :)

Bugun 6+4 günlüktük ilk ultrasonumuza gittik ve iki kese vardı çok şükür kalp atışlarımızda gördük .değerlerim 12. Gün 304 15. Gün 802 17. Gün 1769,yalnız keselerin biri küçük biri büyük,inş sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur.hepinize dua ediyorum arkadaşlar ,inş rabbim hepimizi en güzel annelerden eyler bizleri .🙏

hay maşşallahhhhhhhhhhhhhhh amin gülüm aminnnn

Ayyy persciiim hayırlı olsun canım yaaa.senden haber bekliyodum ben de..
.hala aynı gidiyoruz bir de cinsiyetleri aynı olursa arkadaş yaparız bunları
Boyutlarını söylemedi bana seninki neden biri büyük biri küçük o ne demek acaba..ay hayırlısı olsun da..kalp atışı da duydun he..super darısı başıma artık

Valla kızlar soruyu sordum da cevap veren yok. Herkes başının çaresine baksın :) :) :)

Canimm merhaba yarin test yapticam kan testini,ne yaparsan yap bence vakit gecmiyor,kitap ,tv ,biraz bilgisayar bazende dost sohbeti oluyor,hadi hayirli olsun,nerede yaptiriyorsun tup bebegi

İyi akşamlat kızlar

perscim tebrikler tekrarsaglıkla al kucagına

nazarboncukcum inş yarın güzel haberler le gelirsin

bende biraz önce drumu arafım ben bugün 8 ine de baktım bölünmeleri iyi gidiyor dedi
cuma günü daha da netleşir beni ara zaten c.teside transferin olur dedi
kızlar ben çok korkuyorum inş kaliteleri iyi olur inş cuma günü de güzel haberlerini alırım en azından inşallah 3 ü istenilen kalite de olur inş Rabbim ne olur dualarımızı kabul et Amin :18:

kabak çekirdeği ve ananas bol bol ye. fitil kullanabilirsin ve hijyen için günlük pet depola. baş ucunda bir sürahi ve ıslak mendil. bir çoğumuz çabuk grip oluyoruz ben atlattım onun için muhakkak iyi giyin ve üşütme. kabız olmaman için dolabına bol sebze al hamur işlerinden sakın. kabızken ıkınmak zarar verebilir bunu unutma. çok telefon kullanma bilgisayarla biraz vakit geçirebilirsin keyifli filmler izle korku ve çok ağır komedi olmasın bazen kahkaha atmakta insanı ürkütüyor.sonuçta gülerken de karın kaslarını kasıyorsun. şimdilik aklıma gelenler bunlar...

korkma dua et annem en küçük kardeşime hamileyken babam vefat etmiş.tabi bunu ben doğuramam bakamam deyip ordan oraya zıplamış annem.kardeşimde o zman daha 1 aylık yepyeni daha..neler yapmış neler.ama düşmemiş çocuk.günlerce ağlamış.doktora gidecek parasıda yokmuş kürtaj için..aradan yıllar geçti kardeşim 23 yaşına girdi eşşek kadar oldu :)) düşünün biz düşmesn diye yerimizden kalkmıyoruz dimi ??? öylesine bir hikaye işte...biraz sabır tevekkül ve dua..nasibimizdeyse hepsi boşşşşşşşşşşşş

ya gerçekten bunları yaptığı halde çocuğu düşmeyen varmı ? ben inanmıyorum hiçbirinide yapmicam valla

Evet cnm nasibimizde varsa olacak yoksa kısmet Allah ım inş hayırlısı ile hepimize nasip eder başınız sagolsun cnm mekanı cennet olsun .

bilmiyorum ama çok komiksin
Valla canım başka türlü zaman geçmiyor :)

Canimm merhaba yarin test yapticam kan testini,ne yaparsan yap bence vakit gecmiyor,kitap ,tv ,biraz bilgisayar bazende dost sohbeti oluyor,hadi hayirli olsun,nerede yaptiriyorsun tup bebegi

Sağl canım tecrübeler önemli, bende elimden geldiğince zamanı doldurmaya çalışacam. Ankara'da bir üniversite hastanesinde yaptırıyorum canım. İnşallah çok güzel haberlerini alırız canım

Tavsiyelerin için sağlık canım, dediğin aynen çıktı yumurta toplamamın olduğu gün ameliyathanede dondum, çok soğuktu ve grip oldum herhalde bağışıklığımız düşüyor.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hanımlar :) tüm arkadaşlarıma sesleniyorum, burda hem güzel hem de üzücü haberlerinizi okuyorum. Inanın hepsini yüreğimde hissediyorum. Bu zor günler biraz geyik muhabbeti yapmadan da geçmiyor. Benim de 2 aşılamam tutmadı, bende çok üzüldüm. Şimdi ilk tüp bebeği yaptırıyoruz. İnşallah tutunurlar, ama kendimi buna kesin olacak gözüyle alıştırırsam, tutmaması durumunda yıkımım çok ağır oluyor o yüzden hem bekleyelim, hemde gülelim eğlenelim.

ya gerçekten bunları yaptığı halde çocuğu düşmeyen varmı ? ben inanmıyorum hiçbirinide yapmicam valla

Bunun garantisini kimse veremez ki canım zaten, illa bunları yedin içtin, öyle yaptın yapmadınla alakası tabiki yok. Allah'ın takdiri zaten. Bunları da herşeyde olduğu gibi fazlaya kaçmadan yersek herhalde bir zararı olmaz, hem transferden sonra yarı hamile sayılırız :) naz niyaz gırla gitsin :) onu da yiyecem bunu da yiyecem :) little little in to the middle :)

Hatibulutum,çileklilimonatam,sevgiaskım hepinize ayrı ayrı tesekkür. Ediyorum darısı başınıza inş.canım çileğim hadi bakalım sende ultrasonda kalp atışlarını inş duyarsın sağlıcakla,ve boyutlarını da sor merak ediyorum,çoğu kişi zaten farklı olur diyorlar düşünme fazla diyorlar.bende önceki üçüzlerimi düşük yaptığımda bir bebeğim kollu bacaklıydı,bir tanesi embriyo gibiydi kapa almıştım patolojiye vermek için,Dr söylemişti ikinciyi şu kafası şu gözleri diye ben pek anlamamıştım,sanırım gelişimleri farklı oluyormuş,inş hayırlısıyla sağlıcakla bu sefer rabbim vuslata erdirir👼👼🙏🙏

olamadı kızlar maalesef Allah nasip etmedi... içimde kocaman bi boşluk tarifsiz bi acı Rabbim dayanma gücü versinde biraz önce atlatayım...

Olmadı kızlar nasip değilmiş. Allah bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah. 2. Denememde belki olur

canlarım üzüldüm ALLAH C.C sabır versin,umut ediyoruz vücudumuzu dinliyoruz bu sefer oldu herhalde diyoruz ama sonuç negatif olunca üzülüyoruz.bütün dünya üzerimize yıkılıyor.çok zor inşaALLAH bu günlerde geride kalacak tekrar tedaviye başlayacaksınız ve bu son olacak ALLAH 'ın izniyle yavrularınızı kucağınıza alacaksınız....

çok sevindim Rabbim sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin.ALLAH C.C size iki meyveden de tattırsın

Allah yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…