olamadı kızlar maalesef Allah nasip etmedi... içimde kocaman bi boşluk tarifsiz bi acı Rabbim dayanma gücü versinde biraz önce atlatayım...
kız bacım bi hamile kalalım topluca halay çekerizzzz anam bacım
Kızlar bugün rahmim ağrıyor , öyle kasık filan değil . Remem vajinam ağrıdı , kasıldı . Sizce nedir , aşağıya doğru iniyor durumumu acaba ...????
Heyecan basladi,artik kan testi gunu yarin heyecandan ne yapacagimi bilemiyorum,kendimi ne olursa olsun diye de hazirlamaya calisiyorum,allahimmm ne olur can ver embiryomuza hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip et...
Kızlar bugün 7. Gün dayanamıyorum idrar testi yapsam mı ????? Bir haftam var çünkü kan testime.. Dayanamıyorum , biliyorum acele etmek iyi değil . Ama ben yurt dışındayım burda 14. Gün kan veriyorsun . İki gün daha geç yani . 27. Sinde transferim oldu ???
Kızlar bugün rahmim ağrıyor , öyle kasık filan değil . Remem vajinam ağrıdı , kasıldı . Sizce nedir , aşağıya doğru iniyor durumumu acaba ...????
ayyyyyy bizim için yarın heyecan dorukta benimde yarın test günüm inşallah yarın hepimiz buraya güzel şeyler yazarız hepbirlikte mutluluğumuzu paylaşırıztoplamda 3 kişiyiz galiba yarın testi olan çok heyecanlıyım ya :))))))))))))
canım benim ya Allah senden razı olsun çok haklısın akşam zaten dedim kendi kendime böyle ağlanıp sızlanacağına git bı duş al bi namaz kıl dua et kendine gel öle kalktım pc nin başından sonrada biraz örgü ördüm öyle güzel uyumuşum ki :) sabah ki idrar testimdede çok silik bi 2. çizgi çıktı yine umutlandım inşallah yarın Allah'ım yüzümü güldürür bugünde kuaföre gidicem saçlarımı kestiricem biraz hiç yarını düşünmiycem bol bol da örgü örücem :)))
bilmiyorum canım yaaa belki bebek yerleşiyordur.sonu hayırdır inşaALLAH
yanma hisside var mıydı ?
canım inşaALLAH yarın müjdemizi alırız senden
sudenazcım bekle test gününü sabırlı ol şimdi negatif görücen misal moralin bozulcak ne gereği var gününü bekle gülüm yaaa
inşallah canım ya inşallah çook korkuyorum aslında Mevlam neyler neylerse güzel eyler ondan gelen herşeye razıyız elbet çoook öpüyorum sizi :)))
canım inşallah,Allah gönlüne göre versin,hep duamdasınız..
ben hiç ummuyodum,hep tekmiş gibi konuşuyo dua ediyodum ama çiftmiş yahuu
hadi darısı başına arkadaşım..inşallaaaaahhhhh
amin canım sağolasın..Allah sana da nasip etsin gönlündekini...
daha 2 ay önce çocuğum olmıcak mı diye düşünürken Allahım iki tane vericek galiba..çok şaşkınım değişik oldum
Yanma yok ama hala kramp gibi bir his var ..??
oyyy kurban olduğum sen hamilesin kesinnnnn böle oldun işte bakkkk....
hmmm benim o anlattığın hisle birlikte yanma oldu 2 gün sürdü korktum ama şimdi iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?