2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

olamadı kızlar maalesef Allah nasip etmedi... içimde kocaman bi boşluk tarifsiz bi acı Rabbim dayanma gücü versinde biraz önce atlatayım...

Allah sabır versin. Böyle haberleri hic duymak istemiyorum. Umarım en kısa zamanda bebisine kavusursun.

Kızlar bugün rahmim ağrıyor , öyle kasık filan değil . Remem vajinam ağrıdı , kasıldı . Sizce nedir , aşağıya doğru iniyor durumumu acaba ...????

Heyecan basladi,artik kan testi gunu yarin heyecandan ne yapacagimi bilemiyorum,kendimi ne olursa olsun diye de hazirlamaya calisiyorum,allahimmm ne olur can ver embiryomuza hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip et...

ayyyyyy bizim için yarın heyecan dorukta benimde yarın test günüm inşallah yarın hepimiz buraya güzel şeyler yazarız hepbirlikte mutluluğumuzu paylaşırıztoplamda 3 kişiyiz galiba yarın testi olan çok heyecanlıyım ya :))))))))))))

kızlar negatif alan arkadaşlarımız adetlerini test gününden sonra mı geldi ? benim adet tarihim testten önce olmalı ? ilaçlar geciktirebilir belki

sudenazcım bekle test gününü sabırlı ol şimdi negatif görücen misal moralin bozulcak ne gereği var gününü bekle gülüm yaaa

canım inşaALLAH yarın müjdemizi alırız senden

oyyy kurban olduğum sen hamilesin kesinnnnn böle oldun işte bakkkk....

ayyy kıyamam sana bitanem gözün aydınnnnnnnn darısı başımızaaaaaa

oyyy kurban olduğum sen hamilesin kesinnnnn böle oldun işte bakkkk....

inşallah öyledir canım yaa bakalım yarın neler olacak hele bide kan verdikten sonra beklemesi yok mu öldürüyo beni sabah 8:00 de kan vericem 3-4 gibi sonuç çıkıyo sabretcez artık napalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…