olamadı kızlar maalesef Allah nasip etmedi... içimde kocaman bi boşluk tarifsiz bi acı Rabbim dayanma gücü versinde biraz önce atlatayım...
Yok korkulcak bişey değil bence , düşse hissedilmez küçücük şey zaten , böyle olması bence iyi gibi :44::44::44:
Yok korkulcak bişey değil bence , düşse hissedilmez küçücük şey zaten , böyle olması bence iyi gibi :44::44::44:
kafaya takmamak lazım ama olmuyor işte
Üzülme canım nasipse 2.de inş yüzün gülerolamadı kızlar maalesef Allah nasip etmedi... içimde kocaman bi boşluk tarifsiz bi acı Rabbim dayanma gücü versinde biraz önce atlatayım...
İnşallah inşallah , bide ben fransadayım tutarım hemşirelerin elinden hahahaa anlamazlarda yazık yabancılar ... Kaçarlar heralde benden ..
Cumaya kan vericem öyle kararlaştırdık eşimle))
inşallah öyledir canım yaa bakalım yarın neler olacak hele bide kan verdikten sonra beklemesi yok mu öldürüyo beni sabah 8:00 de kan vericem 3-4 gibi sonuç çıkıyo sabretcez artık napalım:))
ayyy kıyamam sana bitanem gözün aydınnnnnnnn darısı başımızaaaaaa
darısı başınıza kızlar..sağolun,hayırlısıyla size de nasip olsun inşallaaaaaahhhhçok sevindim Rabbim sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin.ALLAH C.C size ikimeyveden de tattırsın
arkadaşlar merhaba bgn embiyolarım 2.gününü bitirdi yarın 3.gün embriyou olarak transferim yapılcak opuda 8 embriyom çıkmıştı bgn aradılar 4ü kaliteli 4ü 2. kaliteliymiş yarın 11de trafnsfer olucak sizce transfer için 3.gün embriyo transferi şansız azaltıyormu bide sizce kaliteli embriyo sayım çokmu azalmış
evet bende ikiz istiyorum korkmuyorumcanım valla doktor öyle dedi.iğnede 6.günümüz bizim senle 4 günlük iğne aldırdı.cumartesi yada pazar çatlatma iğnesi vurulur salıya kalmaz bu iş dedi.sen niye öyle geç oluyorki.benmde yumurtalar geç büyümesine rağmen en geç salı dedi.
çok tatlısın :) napıcan kız şu da al desek bunuda da ye desek filmde izlesen örgüde örsen senin kafanda tek bişi olucak test günü o yüzden boşver anı yaşa stresten uzak dur ..benim nacizane tavsiyemde bu ...allah yardımcın olsun..Valla kızlar soruyu sordum da cevap veren yok. Herkes başının çaresine baksın :) :) :)
ilaçları kullandığın sürece adet olmuyon sanırım çünkü ben negatif öğrendiim gün doktor ilaçlarını bırak dedi zaten ertesi gün adet oldumkızlar negatif alan arkadaşlarımız adetlerini test gününden sonra mı geldi ? benim adet tarihim testten önce olmalı ? ilaçlar geciktirebilir belki
canım sen kalp atışlarını duydun ya,nasıldı,yani ikiz olunca farklı mı acaba,o geldi aklıma
ikisinin birden aynı ritimle mi atıyo,anlatır mısın biraz;
arkadaşlar merhaba bgn embiyolarım 2.gününü bitirdi yarın 3.gün embriyou olarak transferim yapılcak opuda 8 embriyom çıkmıştı bgn aradılar 4ü kaliteli 4ü 2. kaliteliymiş yarın 11de trafnsfer olucak sizce transfer için 3.gün embriyo transferi şansız azaltıyormu bide sizce kaliteli embriyo sayım çokmu azalmış
hayırlı bir transfer olsun inşallah canım..
benim de 3. gün transferiydi şuan hamileyim işte..sen takma kafana bunu,olacağı varsa bu iş olacaktır
ve benim de kaliteli embriyom 2 taneydi,hatta biri daha kaliteliydi..diğerleri bitti gitti..
yani yarına kadar ferah tut içini,olumlu düşün
hadi hayırlısı....
kafaya takmamak lazım ama olmuyor işte
Tatlım kafani böyle şeylerle meşgul etme.guzelce dualarıni et,rahatla.
benim 5 tane kaliteli embriyom vardı. 2 si transfer edildi 3 ü donduruldu.
Benimde 3.gün embriyosu idi ve ben hamileyim..
rahat ol sen,pozitif düşün ve bosalttim yap şu zihninde biraz...senin icin guzel bir süreç başlıyor tadını çıkar)
bence de iyi bir şeyyyheeeyyy ben burdayım seninleyim anne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?