2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

arkadaşlar merhaba bgn embiyolarım 2.gününü bitirdi yarın 3.gün embriyou olarak transferim yapılcak opuda 8 embriyom çıkmıştı bgn aradılar 4ü kaliteli 4ü 2. kaliteliymiş yarın 11de trafnsfer olucak sizce transfer için 3.gün embriyo transferi şansız azaltıyormu bide sizce kaliteli embriyo sayım çokmu azalmış

canım sen kalp atışlarını duydun ya,nasıldı,yani ikiz olunca farklı mı acaba,o geldi aklıma
ikisinin birden aynı ritimle mi atıyo,anlatır mısın biraz;

bir de bende bir iki tane folikül kisti varmış,doktor sorun değil dedi..ama varmış..doktora tabii güvendim ama ne bilim niye varki..
folikül kisti,çatlamayan yumurta değil miydi,yanlış mı biliyorumki..ayy öyle işte :)

hayırlı bir transfer olsun inşallah canım..
benim de 3. gün transferiydi şuan hamileyim işte..sen takma kafana bunu,olacağı varsa bu iş olacaktır
ve benim de kaliteli embriyom 2 taneydi,hatta biri daha kaliteliydi..diğerleri bitti gitti..
yani yarına kadar ferah tut içini,olumlu düşün
hadi hayırlısı....

benim en basta takvimimi oyle yapmislardi, ama bakalim yarin ne diyecek..belki yasimdan oturudur:) ben 33 yasindayim, sen?

Kızlar yatına güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz

Bide kızlar bişey dicem biliyom kızcanız bana benim 5.gün transferi olacak drum cuma daha da netleşir kaliteleri dedi bölünmeleri devam ediyo dedi
durumları kötü gitse transferimi yaparfdı dimi yarın 5.güne beklemezdi dimi bana cuma günü ara beni c.tesi yaparız transferini dedi

:2:Ağlamak geliyo içimdennnn neden bilmiyeeem.

Son düzenleme:
Valla kızlar soruyu sordum da cevap veren yok. Herkes başının çaresine baksın :) :) :)
çok tatlısın :) napıcan kız şu da al desek bunuda da ye desek filmde izlesen örgüde örsen senin kafanda tek bişi olucak test günü o yüzden boşver anı yaşa stresten uzak dur ..benim nacizane tavsiyemde bu ...allah yardımcın olsun..

kızlar negatif alan arkadaşlarımız adetlerini test gününden sonra mı geldi ? benim adet tarihim testten önce olmalı ? ilaçlar geciktirebilir belki
ilaçları kullandığın sürece adet olmuyon sanırım çünkü ben negatif öğrendiim gün doktor ilaçlarını bırak dedi zaten ertesi gün adet oldum

canım sen kalp atışlarını duydun ya,nasıldı,yani ikiz olunca farklı mı acaba,o geldi aklıma
ikisinin birden aynı ritimle mi atıyo,anlatır mısın biraz;

çilekli seninkiler düm tek tek çalarlar artık annelerine :) :)

Tatlım kafani böyle şeylerle meşgul etme.guzelce dualarıni et,rahatla.
benim 5 tane kaliteli embriyom vardı. 2 si transfer edildi 3 ü donduruldu.
Benimde 3.gün embriyosu idi ve ben hamileyim..
rahat ol sen,pozitif düşün ve bosalttim yap şu zihninde biraz...senin icin guzel bir süreç başlıyor tadını çıkar )

teşekkür ederim canım cok saol sende hayırlısıyla kucağına alırsın işalah bu arada sana kaç tane embriyo transferi yapılmıştı

çok teşekkür ederim cnm sende işalah hayırlısıyla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…