2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

teşekkür ederim canım cok saol sende hayırlısıyla kucağına alırsın işalah bu arada sana kaç tane embriyo transferi yapılmıştı

amin inşallah canım...2 embriyo yapıldı

sevgi
rahat ol güzel arkadaşım..
biz onlardan iyi mi bilecez Allahaşkına,sabret,bak böyle germe kendini,ağlıcaksan şimdi ağla yarından itibaren daha rahat olmanı rica ediyorum,bebelerini de germe aaaa

Benimde öyle , bir bildikleri var ki böyle karar veriyorlar , düşünme çok üstüne bence :44::44::44:

Canım canım El:18:imde degil ama rahat olmaya çalışcam bu huyumu hiç sevmiyorum eşimde kızıyo bana
Hatta eşime dedimki dru bide sen ara İyi degilim ben ya

Son düzenleme:
Canım canım El:18:imde degil ama rahat olmaya çalışcam bu huyumu hiç sevmiyorum eşimde kızıyo bana

yaa aslında ben de senin gibiyim pimpirikli endişeli karamsarım..ama bu konuda böyle olmamak lazım..
inanki onlar daha çok düşünüyo ve profesyonel olan onlar,biz ne bilcez ki...

seni transferden sonra görücem ben :18::18::18::18:
o zaman da gel buraya,seni eğlendirelim rahatça geçsin şu dönemin,sonra da halay çekeriz güzel haberle

inş cnm
inş bıkmassınız benden gerçekten sizlere çok ihtiyacım olcak inş bebişlerimide cumartesi hayırlısı ile alsaydım zaman durdu sankii

inş cnm
inş bıkmassınız benden gerçekten sizlere çok ihtiyacım olcak inş bebişlerimide cumartesi hayırlısı ile alsaydım zaman durdu sankii

niye bıkalım sevgicim hepimiz aynı yollardayız
zaman şuan durmadı,moral bozmak gibi olmasın da zaman durmasını sen transferden sonra görcen malesef...
ayy neyse ben de destek mi oluyorum moral mi bozuyorum belli değil..kızma bana

Ben bu arada hamile kalmadan fena yiyorum ,şimdiden ne oluyorsa , sonuç negatif olursa iki şeye yanarım alınan kilolar üstüne bebiş olmayışı !!!!!! Hayırrrrrrr !!!!!!!!

Biliyorum cnm 1 sene önceki tedavide test gününe kadar dokuz doğurdum
İşte geçen tedavimde kaliteli olmadı korkuyorum inş bu sefer herşey yolunda gider inş Allah ım çok büyük

sana neden kızıyım canım bebBebİşkolarınıda senide kocaman

Kizzz yapma boyle tatlim amaa biraz relax ol gerilme hayatim her sey olacagina variyo bu hayatta biz ne yaparsak yapalim alnimiza ne yazildiysa o be gulum o yuzden bosuna hirpalama kendini rahatla dusunme bunlari tamam mi canim

Kizzz yapma boyle tatlim amaa biraz relax ol gerilme hayatim her sey olacagina variyo bu hayatta biz ne yaparsak yapalim alnimiza ne yazildiysa o be gulum o yuzden bosuna hirpalama kendini rahatla dusunme bunlari tamam mi canim

tamam cnm
Doğru diyosun tatlım bi öyle düşünüyom sonra işte Kızıyorum kendime herşeyin hayırlısı bol dua edip beklicez Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder

Ben bu arada hamile kalmadan fena yiyorum ,şimdiden ne oluyorsa , sonuç negatif olursa iki şeye yanarım alınan kilolar üstüne bebiş olmayışı !!!!!! Hayırrrrrrr !!!!!!!!

Aynen bend senin gibi düşünüyorum cnm.
Çok yeme dışında ilaçlarda yapıyor, ben de kilo konusunda acayip takıntılıyım. 9 Kasım'da iğnelere başlamıştım, bu kadar zaman içerisinde neredeyse 2 kilo aldım. Hamile kalsak da kilo alsak keşke

Öyle valla , iğnesi,ilacı kilo aldırıyor . Kesinlikle öyle , hamile olduğumu öğrensem umrumda olmıycak , yani ona göre bir düzene koyarım , şimdi arada kaldık

bu tedavi aşamaları stres ve bekleyişle geçiyor yumurtam gelişecek mi?kaç tane olacak,döllenecek mi?bölünmesi kaliteli mi?olacak.kaç tane transfer olacak?12 gün sorunsuz geçecek mi?beta-hcg yüksek çıkacak mı?kese gözükecek mi?kalp atışları var mı?v.s v.s ALLAH'IM güzel ALLAH'ım hazinesi geniş rahmeti bol ALLAH'ım bizlerin kaderinde de evlatlar olsun hayırlı sağlıklı ömrümüze doğsunlar transferi olanların yeni hamile kalmışların ve tedaviye başlayacak benim gibi kullarının dualarını kabul et.bizlere de cennet kokulu yavruları koklamayı nasip et.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn nnn

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn . Amin , amin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…