bir kadının en sabırlı olduğu nadide zamanlar tüp bebek tedavisi olmalı ömürden ömür gidiyor ALLAH C.C cümlemizin yüzünü güldürsünherşey iyi olacak az kaldı
en güzeli bebem kanını ver güzel haberlerini getir inş bize hep beraber sevinçten napıcazzzzz.........tey tey tey tey
teşekkür ederim canım cok saol sende hayırlısıyla kucağına alırsın işalah bu arada sana kaç tane embriyo transferi yapılmıştı
sevgiKızlar yatına güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz
Bide kızlar bişey dicem biliyom kızcanız bana benim 5.gün transferi olacak drum cuma daha da netleşir kaliteleri dedi bölünmeleri devam ediyo dedi
durumları kötü gitse transferimi yaparfdı dimi yarın 5.güne beklemezdi dimi bana cuma günü ara beni c.tesi yaparız transferini dedi
:2:Ağlamak geliyo içimdennnn neden bilmiyeeem.
arkadaşlar merhaba bgn embiyolarım 2.gününü bitirdi yarın 3.gün embriyou olarak transferim yapılcak opuda 8 embriyom çıkmıştı bgn aradılar 4ü kaliteli 4ü 2. kaliteliymiş yarın 11de trafnsfer olucak sizce transfer için 3.gün embriyo transferi şansız azaltıyormu bide sizce kaliteli embriyo sayım çokmu azalmış
amin inşallah canım...2 embriyo yapıldı
sevgi
rahat ol güzel arkadaşım..
biz onlardan iyi mi bilecez Allahaşkına,sabret,bak böyle germe kendini,ağlıcaksan şimdi ağla yarından itibaren daha rahat olmanı rica ediyorum,bebelerini de germe aaaa
Canım canımEl:18:imde degil ama rahat olmaya çalışcam bu huyumu hiç sevmiyorum eşimde kızıyo bana
Hatta eşime dedimki dru bide sen araİyi degilim ben ya
inş cnmyaa aslında ben de senin gibiyim pimpirikli endişeli karamsarım..ama bu konuda böyle olmamak lazım..
inanki onlar daha çok düşünüyo ve profesyonel olan onlar,biz ne bilcez ki...
seni transferden sonra görücem ben:18::18::18::18:
o zaman da gel buraya,seni eğlendirelimrahatça geçsin şu dönemin,sonra da halay çekeriz güzel haberle
inş cnm
inş bıkmassınız bendengerçekten sizlere çok ihtiyacım olcak inş bebişlerimide cumartesi hayırlısı ile alsaydım zaman durdu sankii
niye bıkalım sevgicim hepimiz aynı yollardayız
zaman şuan durmadı,moral bozmak gibi olmasın da zaman durmasını sen transferden sonra görcen malesef...
ayy neyse ben de destek mi oluyorum moral mi bozuyorum belli değil..kızma bana
Canım canımEl:18:imde degil ama rahat olmaya çalışcam bu huyumu hiç sevmiyorum eşimde kızıyo bana
Hatta eşime dedimki dru bide sen araİyi degilim ben ya
Kizzz yapma boyle tatlim amaa biraz relax ol gerilme hayatim her sey olacagina variyo bu hayatta biz ne yaparsak yapalim alnimiza ne yazildiysa o be gulum o yuzden bosuna hirpalama kendini rahatla dusunme bunlari tamam mi canim
Ben bu arada hamile kalmadan fena yiyorum ,şimdiden ne oluyorsa , sonuç negatif olursa iki şeye yanarım alınan kilolar üstüne bebiş olmayışı !!!!!! Hayırrrrrrr !!!!!!!!
Aynen bend senin gibi düşünüyorum cnm.
Çok yeme dışında ilaçlarda yapıyor, ben de kilo konusunda acayip takıntılıyım. 9 Kasım'da iğnelere başlamıştım, bu kadar zaman içerisinde neredeyse 2 kilo aldım.Hamile kalsak da kilo alsak keşke
bu tedavi aşamaları stres ve bekleyişle geçiyor yumurtam gelişecek mi?kaç tane olacak,döllenecek mi?bölünmesi kaliteli mi?olacak.kaç tane transfer olacak?12 gün sorunsuz geçecek mi?beta-hcg yüksek çıkacak mı?kese gözükecek mi?kalp atışları var mı?v.s v.s ALLAH'IM güzel ALLAH'ım hazinesi geniş rahmeti bol ALLAH'ım bizlerin kaderinde de evlatlar olsun hayırlı sağlıklı ömrümüze doğsunlar transferi olanların yeni hamile kalmışların ve tedaviye başlayacak benim gibi kullarının dualarını kabul et.bizlere de cennet kokulu yavruları koklamayı nasip et.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn nnn
çok tatlısın :) napıcan kız şu da al desek bunuda da ye desek filmde izlesen örgüde örsen senin kafanda tek bişi olucak test günü o yüzden boşver anı yaşa stresten uzak dur ..benim nacizane tavsiyemde bu ...allah yardımcın olsun..
Sağol canım, İnan içim açıldı :) bir ferahladım sorma, eşim benden daha stres zaten. Yarın transfer var, ondan sonraki 10 gün nasıl geçecek diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?