2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Aminnn allahım sen bize yardım et.

Arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah 16.12.2013 tarihinde belli olacak. Çok heyecanlıyım. İnşallah bu sefer tutar. hepimizin bebeklerının tutunması dileği ile ...

Ve ankara yoluna çıktım kızlar. Sabah klinigi ben açacağım. İnşallah 10 gün sonra bu otobüste bebislerimle donucem. Allahım yardım et. Dualarınizi esirgemeyin. Bu arada otobüsü test ediyorum. Bayağı sallıyor. Tranfer sonrası umarım zararı olmaz.

Aminnnnnnnn canım cok güzel bir dua

bilmiyorum canım 8.günümdeyim...ağrılarım var ara ara...hayırlısı Allah ne derse O olur

evet canım ALLAH'ın dediği olur inşaALLAH senin yavruna da can verir hayat verir.vajinal jel kullanıyorsan fazlasını dışarı atıyor olabilir

Arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah 16.12.2013 tarihinde belli olacak. Çok heyecanlıyım. İnşallah bu sefer tutar. hepimizin bebeklerının tutunması dileği ile ...

İnşallah tutar canım.

Iyi yolculuklar canım hayırlı haberle dön merak etme Rabbim bebişleri korur içini rahat tut

transferden sonra 2 gün dinlenip yola çıkarsan bir şey olmaz inşaALLAH.tedavin hayırlı olsun hadi bakalım bebişlerini al da evinize götür

Heyecan basladi,artik kan testi gunu yarin heyecandan ne yapacagimi bilemiyorum,kendimi ne olursa olsun diye de hazirlamaya calisiyorum,allahimmm ne olur can ver embiryomuza hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip et...

İnşallah pozitif çıkmıştır. çok merak ettim şimdi :) benimde transfer bugun yapıldı. 16.12.2013 tarıhınde belli olacak inşallah. cok heyecanlıyım . zaman nasıl geçecek bilmiyorum :)

transferden sonra 2 gün dinlenip yola çıkarsan bir şey olmaz inşaALLAH.tedavin hayırlı olsun hadi bakalım bebişlerini al da evinize götür

Yarın belli olacak bakalim yumurtalar ne kadar büyümüş. Gonal f in 4. Yaptım ve yola çıktım. Yetisirse 3 günde dinlenirim. Ağzından bal damliyor. İnşallah bebisleride alıp döneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…