- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
kahverengi akıntılarım başladı
kahverengi akıntı tutunma lekelenmesidir,stres yapma ALLAH gönlündekini sana hayırlı va sağlıklı versin inşaALLAH
kahverengi akıntılarım başladı
Benim 5.gun cnm kalsın 5 e daha iyimişcanım bana da 10.30 da gel dediler ama benim yarın olacağı kesin değil embriyoların durumuna göre 5. güne de kalabilirmiş hayırlısı diyorum artık tatalım
Tutunma akıntısı olmuyor mu o ?????
bu tedavi aşamaları stres ve bekleyişle geçiyor yumurtam gelişecek mi?kaç tane olacak,döllenecek mi?bölünmesi kaliteli mi?olacak.kaç tane transfer olacak?12 gün sorunsuz geçecek mi?beta-hcg yüksek çıkacak mı?kese gözükecek mi?kalp atışları var mı?v.s v.s ALLAH'IM güzel ALLAH'ım hazinesi geniş rahmeti bol ALLAH'ım bizlerin kaderinde de evlatlar olsun hayırlı sağlıklı ömrümüze doğsunlar transferi olanların yeni hamile kalmışların ve tedaviye başlayacak benim gibi kullarının dualarını kabul et.bizlere de cennet kokulu yavruları koklamayı nasip et.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn nnn
çok tatlısın :) napıcan kız şu da al desek bunuda da ye desek filmde izlesen örgüde örsen senin kafanda tek bişi olucak test günü o yüzden boşver anı yaşa stresten uzak dur ..benim nacizane tavsiyemde bu ...allah yardımcın olsun..
Sağol canım, İnan içim açıldı :) bir ferahladım sorma, eşim benden daha stres zaten. Yarın transfer var, ondan sonraki 10 gün nasıl geçecek diyor :)
Canim ne guzel iste benim adam da tam tersi rahat adam gram heycan yok adamda vallahi deli etcek beni yaaaa:18: hep oyleydi ama yapisi bu yani adam rahat keske azcik ona benzesem
Benim 5.gun cnm kalsın 5 e daha iyimiş
Arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah 16.12.2013 tarihinde belli olacak. Çok heyecanlıyım. İnşallah bu sefer tutar. hepimizin bebeklerının tutunması dileği ile ...[/QU
transferin hayırlı olsun inşaALLAH 16 Aralıkta müjdeli haberini alırız.
Aminnnnnnnn canım cok güzel bir duabu tedavi aşamaları stres ve bekleyişle geçiyor yumurtam gelişecek mi?kaç tane olacak,döllenecek mi?bölünmesi kaliteli mi?olacak.kaç tane transfer olacak?12 gün sorunsuz geçecek mi?beta-hcg yüksek çıkacak mı?kese gözükecek mi?kalp atışları var mı?v.s v.s ALLAH'IM güzel ALLAH'ım hazinesi geniş rahmeti bol ALLAH'ım bizlerin kaderinde de evlatlar olsun hayırlı sağlıklı ömrümüze doğsunlar transferi olanların yeni hamile kalmışların ve tedaviye başlayacak benim gibi kullarının dualarını kabul et.bizlere de cennet kokulu yavruları koklamayı nasip et.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn nnn
bilmiyorum canım 8.günümdeyim...ağrılarım var ara ara...hayırlısı Allah ne derse O olur
Arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah 16.12.2013 tarihinde belli olacak. Çok heyecanlıyım. İnşallah bu sefer tutar. hepimizin bebeklerının tutunması dileği ile ...
Iyi yolculuklar canım hayırlı haberle dön merak etme Rabbim bebişleri korur içini rahat tutVe ankara yoluna çıktım kızlar. Sabah klinigi ben açacağım. İnşallah 10 gün sonra bu otobüste bebislerimle donucem. Allahım yardım et. Dualarınizi esirgemeyin. Bu arada otobüsü test ediyorum. Bayağı sallıyor. Tranfer sonrası umarım zararı olmaz.
Ve ankara yoluna çıktım kızlar. Sabah klinigi ben açacağım. İnşallah 10 gün sonra bu otobüste bebislerimle donucem. Allahım yardım et. Dualarınizi esirgemeyin. Bu arada otobüsü test ediyorum. Bayağı sallıyor. Tranfer sonrası umarım zararı olmaz.
Iyi yolculuklar canım hayırlı haberle dön merak etme Rabbim bebişleri korur içini rahat tut
Heyecan basladi,artik kan testi gunu yarin heyecandan ne yapacagimi bilemiyorum,kendimi ne olursa olsun diye de hazirlamaya calisiyorum,allahimmm ne olur can ver embiryomuza hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip et...
İnşallah tutar canım.
transferden sonra 2 gün dinlenip yola çıkarsan bir şey olmaz inşaALLAH.tedavin hayırlı olsun hadi bakalım bebişlerini al da evinize götür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?