2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım duymadım,gördüm henüz inş bir dağdakine duyarım ikisi farklı mıki, farklı zamanlarda mı duyuluyor ki yoksa de bana açmadımı ki ses☺️,folikuler kist sanırım bende öyle biliyorum ama önemli değil diyorsa boşver takma kuzu,senin Dr kimdi bu arada hadi darısı başına cnm inş ve tüm burdaki arkadaşlara rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin inş🙏

iğneleri hep başkasına yaptıryoduk çatlatma 12 de oldugundan açık bi yer bulamadıkkendimiz yapıcaz mecbur. ovitrelle içinde bi miktar hava var onu boşaltıyomuyuz??? yoksa direk uygulayacak mıyız???

bilmiyorum canım 8.günümdeyim...ağrılarım var ara ara...hayırlısı Allah ne derse O olur

kendini hiç üzme embriyo tutunması 7 ila 9. gün arasında oluyor. Bu günlerde ki kahverengi akıntı tutunma kanamasıdır. bu iyiye işaret. Öyle düşün. 8. günden sonra ağrıların devam edecek bende lekelenme olmadı ama ağrılarım gittikce arttı. Hamile olduğumu öğrendim. Üzme kendini.

iğneleri hep başkasına yaptıryoduk çatlatma 12 de oldugundan açık bi yer bulamadıkkendimiz yapıcaz mecbur. ovitrelle içinde bi miktar hava var onu boşaltıyomuyuz??? yoksa direk uygulayacak mıyız???

Ben iğnelerimin havalarını hep alarak vurdum kendime çok yavaş şekilde it iğneye yaklaştığında bırak. baloncuk oluşursada bir iki kere parmağınla tıklat iğneye. o kadardan birşey olmaz. hayırlısı olsun

bir-iki video baktım ovitrelle için kafamı karıştırdı kimi havayı alıyo kimi almayın diyo. çok teşekkür ederim canım vurcam şimdi.

Canım iğnenin ucunu tavana bakacak şekilde dik tut içindeki havayı yavaşça boşalt sonra 1 vaya 2 damla iğnenin ucundan çıktığını gör ve iğneyi vur bol bol yumuşların toplansın annişlerine tutunsun

Allah razı olsun canım, vurdum şimdiolmuştur inşallah Allahıma şükür iğne faslı kapanmış oldu, rabbim yardımcımız olsun yüzümüzü kara çıkarmasın. amin

Canim yok kesinlikle bu ignenin havasini almiyorsun hemsiremiz bize tembih etmisti,bende hep kendim vurdum

Sabah artikk kan testimi yaptirip sonucu ogrenme vaktim geliyor,heyecanliyim hemde cok nasil uyuyacagim ,ALLAHIM HAYIRLISINI VER HAKKIMIZDA

Arkadaslar elimde tup bebek tedavisinin tamamina yetecek kadar ilaclar bulunmaktadir.menogon,orgalutran ve ovitrelle.ilgilenen arkadaslar varsa maillerini bekliyorum.hepsi uygun kosullarda saklanmis ambalaji acilmamis ve son kullanim tarihleri 2015 dir.

Gecmis olsun hayirlisiyla olacaktir insallah. Gripten korkma ben hapsirdigim icin cok korkuyordum ama bunlar tamamen ic gudusel endiseler. Onun icin gribin olumsuz etkisine inanma keyfine bak. Kaynim cerrah o bana narkoz ve ameliyathane sartlarindan sonra olabilir demisti. Cogumuzun yakalanma nedeni bu soguk alginligi oldugu icin cabuk geçiyor benim 2 gun surdu. Bol c vitamini ve ıhlamur ilaci. Sakin ada cayi icme...

ultrasondan geldim.....

ikizler geliyoooooooorrr

diye diye getirttiniz bana ikizleriiii!!!!

ayy çok tuhafımm..iki kese göründü
15 gün sonra da kalp atışına gidicem...

ooooooooolleeeeeeeeeeyyyyy.. çilekçim ne güzel bir haber verdin bize... allah bebişlerinle mutlu sağlıklı huzurlu hayat nasip etsin inşallah... ne oynasak acaba... halay mı çeksek negitarla halay olmaz ama bunu buldum ne yapayım... çok çoook sevindim arkadaşım... bebişlere söyle bir sürü teyzeleri var onlar için dua eden...
çok öpüyorum allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…