canım sen kalp atışlarını duydun ya,nasıldı,yani ikiz olunca farklı mı acaba,o geldi aklıma
ikisinin birden aynı ritimle mi atıyo,anlatır mısın biraz;
bir de bende bir iki tane folikül kisti varmış,doktor sorun değil dedi..ama varmış..doktora tabii güvendim ama ne bilim niye varki..
folikül kisti,çatlamayan yumurta değil miydi,yanlış mı biliyorumki..ayy öyle işte :)
Canim ne guzel iste benim adam da tam tersi rahat adam gram heycan yok adamda vallahi deli etcek beni yaaaa:18: hep oyleydi ama yapisi bu yani adam rahat keske azcik ona benzesem
Valla ben karar veremedim, streslisi mi iyi yoksa rahat olanı mı ? :) hakkımızda hayırlısı. Yarın için dualarınızı esirgemeyin kızlar. Inşallah transferde yapışır, doğuma kadar kalırlar sağlıkla inşallah.
bilmiyorum canım 8.günümdeyim...ağrılarım var ara ara...hayırlısı Allah ne derse O olur
iğneleri hep başkasına yaptıryoduk çatlatma 12 de oldugundan açık bi yer bulamadıkkendimiz yapıcaz mecbur. ovitrelle içinde bi miktar hava var onu boşaltıyomuyuz??? yoksa direk uygulayacak mıyız???
Ben iğnelerimin havalarını hep alarak vurdum kendime çok yavaş şekilde it iğneye yaklaştığında bırak. baloncuk oluşursada bir iki kere parmağınla tıklat iğneye. o kadardan birşey olmaz. hayırlısı olsun
Canım iğnenin ucunu tavana bakacak şekilde dik tut içindeki havayı yavaşça boşalt sonra 1 vaya 2 damla iğnenin ucundan çıktığını gör ve iğneyi vur bol bol yumuşların toplansın annişlerine tutunsuniğneleri hep başkasına yaptıryoduk çatlatma 12 de oldugundan açık bi yer bulamadıkkendimiz yapıcaz mecbur. ovitrelle içinde bi miktar hava var onu boşaltıyomuyuz??? yoksa direk uygulayacak mıyız???
Canım iğnenin ucunu tavana bakacak şekilde dik tut içindeki havayı yavaşça boşalt sonra 1 vaya 2 damla iğnenin ucundan çıktığını gör ve iğneyi vur bol bol yumuşların toplansın annişlerine tutunsun
iğneleri hep başkasına yaptıryoduk çatlatma 12 de oldugundan açık bi yer bulamadıkkendimiz yapıcaz mecbur. ovitrelle içinde bi miktar hava var onu boşaltıyomuyuz??? yoksa direk uygulayacak mıyız???
Yarın inş büyük harflerle hamileyimmmmmSabah artikk kan testimi yaptirip sonucu ogrenme vaktim geliyor,heyecanliyim hemde cok nasil uyuyacagim ,ALLAHIM HAYIRLISINI VER HAKKIMIZDA
Yarın inş büyük harflerle hamileyimmmmmYazısını bekliyoruz
Dualarımız seninle canım inş yarın doğacak güneş umutlarına hayallerine doğacakDusuncesi bile yuzumu gulduruyor insssss bol bol dua edinnnnnnn arkadaslar,karnima agrilar giriyor heyecandan....
Ayyy cokk sagol canim icimi umutla doldurdun ,allah razi olsun ,mutluluk hepseninle olsun, vallla cok sagol umut verdin bana,rahatca uyuyabilecegim galiba bu umutla ...Dualarımız seninle canım inş yarın doğacak güneş umutlarına hayallerine doğacak
Canim yok kesinlikle bu ignenin havasini almiyorsun hemsiremiz bize tembih etmisti,bende hep kendim vurdum
Aminn canım mutluluk hepimizin olsunAyyy cokk sagol canim icimi umutla doldurdun ,allah razi olsun ,mutluluk hepseninle olsun, vallla cok sagol umut verdin bana,rahatca uyuyabilecegim galiba bu umutla ...
catlatma ignesi yine gobek kismindan mi oluyor yoksa kalcadan mi?
Valla canım başka türlü zaman geçmiyor :)
Sağl canım tecrübeler önemli, bende elimden geldiğince zamanı doldurmaya çalışacam. Ankara'da bir üniversite hastanesinde yaptırıyorum canım. İnşallah çok güzel haberlerini alırız canım
Tavsiyelerin için sağlık canım, dediğin aynen çıktı yumurta toplamamın olduğu gün ameliyathanede dondum, çok soğuktu ve grip oldumherhalde bağışıklığımız düşüyor.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hanımlar :) tüm arkadaşlarıma sesleniyorum, burda hem güzel hem de üzücü haberlerinizi okuyorum. Inanın hepsini yüreğimde hissediyorum. Bu zor günler biraz geyik muhabbeti yapmadan da geçmiyor. Benim de 2 aşılamam tutmadı, bende çok üzüldüm. Şimdi ilk tüp bebeği yaptırıyoruz. İnşallah tutunurlar, ama kendimi buna kesin olacak gözüyle alıştırırsam, tutmaması durumunda yıkımım çok ağır oluyoro yüzden hem bekleyelim, hemde gülelim eğlenelim.
ultrasondan geldim.....
ikizler geliyoooooooorrr
diye diye getirttiniz bana ikizleriiii!!!!
ayy çok tuhafımm..iki kese göründü
15 gün sonra da kalp atışına gidicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?