2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

günaydınlar....

bugün haber alacak arkadaşlar inşallah pozitif haberlerle dönerler :)))))))))))))

olamadı kızlar maalesef Allah nasip etmedi... içimde kocaman bi boşluk tarifsiz bi acı Rabbim dayanma gücü versinde biraz önce atlatayım...

Canım.. Allah büyük ol dediği zaman olacak inşallah... ne olur üzülme... yoluna devam et hayırlısı ile .... dua ile...

Ağlattın beni kalinkam... inşallah arkadaşım... adet olduğum için okuyamıyorum yoksa okumaya devam edeceğim bebişleriniz için... ama dualarım hep sizinle... çok öpüyorum arkadaşım.. ve bu kez bebeğini kucağına alacağına inanıyorum canı gönülden...

Bizde seni çoooook seviyoruz canım... kuzucuklarınla birlikte sende hep mutlu ol... dualarında bizleri de unutma ne olur...

canım tandoğanda magnet var benim işyerimede yakın.telefonu veriyorum 221 35 45.farkı 20 tl diye biliyorum sen yinede sor hemen bilgi verirler :)))

haticim, kodalcım magneti boşverin canım... ben orada 2 kez gonal f vurdurdum nasıl vurulacağını bilmiyorlardı.. doktorları da çok iyi değil... ankaralı değilim ama kızım oraya çok yakın oturuyordu... komşularda magneti hep kötülüyordu... etrafında oturanlar oraya gitmiyordu valla..

Son düzenleme:

Allahım ne güzel haberler böyle ... bugün ikinci ikiz müjdemizi almışız... persim allah kucağına, büyütmeyi de almayı nasip etsin inşallah..... çok çok mutlu oldum arkadaşım bu güzel habere... darısı bizlere de inşallah... dualarımdasınız hepiniz...

canım inşaALLAH bugün senin müjdeni alıp oynayacağız hep birlikte... dua ediyorum hepiniz için... çok öptüm

Merhaba kızlar,

sizleri uzun süredir takip ediyorum. bugün ilk defa yazıyorum. 28.12.2013 cuma günü 4. denememde dondurulmuş tek (5ab) kalite embriyo transferim yapıldı. Dün akşam yani 5. günüm dayanamadım kan testi yaptım.
Sonuç 8.2 galiba hamileyim kızlar. Sevinsem mi bilemedim. Nolurr dua edin bebim benimle kalsın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

aaaammmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn. canım bizleri de unutma dualarında ne olur....:))

Arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti. İnşallah 16.12.2013 tarihinde belli olacak. Çok heyecanlıyım. İnşallah bu sefer tutar. hepimizin bebeklerının tutunması dileği ile ...

transferin hayırlı olsun inşaALLAH 16 Aralıkta müjdeli haberini alırız.

İnşallahhh arkadaşım.... bebişlerinle sağlıklı bir şekilde evine dönersin... Allah yar ve yardımcın olsun....

Transferden sonraki 7. Günüm zaman durdu geçmiyor artık...

Benim de 9. günüm arkadaşım, pazartesi işe başladığımdan beri vakit daha çabuk geçti sanki
Sen de oyalanacak birşey bulmaya çalış, içini ferah tut, bir bakacaksın test günün gelmiş:)

Benim de 9. günüm arkadaşım, pazartesi işe başladığımdan beri vakit daha çabuk geçti sanki
Sen de oyalanacak birşey bulmaya çalış, içini ferah tut, bir bakacaksın test günün gelmiş:)

Ben evdeyim canım bu süreyi rahat rahat geçireyim diye yıllık iznimi kullandım keşke bende senin gibi süre dinlenip işe başlasaymışım.senin test gününe az kalmış canım inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alır banada umut olursun:18:

Bizim ailede ikiz var yıllardır hep ikizim olsun isterdim, doğal yolla olmadı inşallah tedavi ile olduğunu görürüm
Nasıl olsa ikinci çocuğu da isterim diye düşünüyorum, işe ara vermişken ikisini birden büyütmüş olurum, bir de ben tezcanlıyım yerimde duramam, hep kısacık zamana bir sürü iş sığdırmaya çalışırım sanırım ondan istiyorum biraz da:)

29.11.2013 tarihi yanlış yazmışım kızlar

Çok sağol canım inşallah ikimiz için de hayırlısı olur,
İnşallah pazar günü müjdemi alırsam haftaya bir iki gün izin alacağım ben de rahatlamaya ihtiyacım var:)

canım bana lazım olabilir özelden yazdım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…