günaydın canım arkadaşım...
ben de dualarına katılıyorum... bu gün burası kahkahalardanhavalara uçsun inşallah...
29.11.2013 tarihi yanlış yazmışım kızlar
Aminnnn birazdannn kann testi yaptircam bol boll duaaa koca harflerle hamileyim yazacagimmm
Ve ankara yoluna çıktım kızlar. Sabah klinigi ben açacağım. İnşallah 10 gün sonra bu otobüste bebislerimle donucem. Allahım yardım et. Dualarınizi esirgemeyin. Bu arada otobüsü test ediyorum. Bayağı sallıyor. Tranfer sonrası umarım zararı olmaz.
Ağlattın beni kalinkam... inşallah arkadaşım... adet olduğum için okuyamıyorum yoksa okumaya devam edeceğim bebişleriniz için... ama dualarım hep sizinle... çok öpüyorum arkadaşım.. ve bu kez bebeğini kucağına alacağına inanıyorum canı gönülden...
Ayyyy çok heyecanlı, inşallah müjdeni alıp gelirsin merakta bırakma bizi:=)
benim en basta takvimimi oyle yapmislardi, ama bakalim yarin ne diyecek..belki yasimdan oturudur:) ben 33 yasindayim, sen?
haticim, kodalcım magneti boşverin canım... ben orada 2 kez gonal f vurdurdum nasıl vurulacağını bilmiyorlardı.. doktorları da çok iyi değil... ankaralı değilim ama kızım oraya çok yakın oturuyordu... komşularda magneti hep kötülüyordu... etrafında oturanlar oraya gitmiyordu valla..
Merhaba kızlar,
sizleri uzun süredir takip ediyorum. bugün ilk defa yazıyorum. 28.12.2013 cuma günü 4. denememde dondurulmuş tek (5ab) kalite embriyo transferim yapıldı. Dün akşam yani 5. günüm dayanamadım kan testi yaptım.
Sonuç 8.2 galiba hamileyim kızlar. Sevinsem mi bilemedim. Nolurr dua edin bebim benimle kalsın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Aminnnn birazdannn kann testi yaptircam bol boll duaaa koca harflerle hamileyim yazacagimmm
Allahhhh teyyyy teyyyy teyy .... Yok ciddi ciddi siz bana halayı çektirceksiniz fransa sokaklarında !!!!!
bu tedavi aşamaları stres ve bekleyişle geçiyor yumurtam gelişecek mi?kaç tane olacak,döllenecek mi?bölünmesi kaliteli mi?olacak.kaç tane transfer olacak?12 gün sorunsuz geçecek mi?beta-hcg yüksek çıkacak mı?kese gözükecek mi?kalp atışları var mı?v.s v.s ALLAH'IM güzel ALLAH'ım hazinesi geniş rahmeti bol ALLAH'ım bizlerin kaderinde de evlatlar olsun hayırlı sağlıklı ömrümüze doğsunlar transferi olanların yeni hamile kalmışların ve tedaviye başlayacak benim gibi kullarının dualarını kabul et.bizlere de cennet kokulu yavruları koklamayı nasip et.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn nnn
yok gitmiyorum oraya zaten.fiyatı uygun diye söyledim bende gitmiyorum
kendini hiç üzme embriyo tutunması 7 ila 9. gün arasında oluyor. Bu günlerde ki kahverengi akıntı tutunma kanamasıdır. bu iyiye işaret. Öyle düşün. 8. günden sonra ağrıların devam edecek bende lekelenme olmadı ama ağrılarım gittikce arttı. Hamile olduğumu öğrendim. Üzme kendini.
günaydın kardeşlerimmmmm......bugün bi zeynepkamil maratonum daha başlıyo 2.ci raporumu çıkartmaya gidicem birazdan canlarım duaedin bana bi aksilik çıkmasın inş hepinizi çok seviyorum rabbim hepimizin yard ımcısı olsun güzel haberler almak nasip etsin...amiiinnnnn..
Canlar bugün transferi olan sonuç bekleyen herkese hayırlısını diliyorum. Allah yardımcıniz olsun. Güzel haberler alırsınız inşallah.
Haticim ce cileklimonata baskenti aradim ama hamile bakmıyoruz dediler.ben mi yanlış anladım ama 2 kere sordum.gogsen beyin Sekreterliğine sormak istedim onlarda cevao vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?