2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım sehır dısından gıdıorsun sanırım hangı klınıkte yaptırıyorsun ankarada ınş.hayırlısı olur senın ıcın

Güzbahar ablam sen ne kadar yüce gönüllü bir insansın, senin için dua ediyorum hep inşallah mucizen sana gelecek

yok gitmiyorum oraya zaten.fiyatı uygun diye söyledim bende gitmiyorum

tatlım çoook erken yapmışsın ama inşallah doğrudur

Canlar bugün transferi olan sonuç bekleyen herkese hayırlısını diliyorum. Allah yardımcıniz olsun. Güzel haberler alırsınız inşallah.
Haticim ce cileklimonata baskenti aradim ama hamile bakmıyoruz dediler.ben mi yanlış anladım ama 2 kere sordum.gogsen beyin Sekreterliğine sormak istedim onlarda cevao vermiyor.

hayyy senin o ağzını öpimmmm emiiiiii bitanem ağzına yüreğine sağlık kardeşim......amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......

canım gerçekten mi ? maşallah çok sevindim inşallah benimde öyle olur hepimize nasib olur...kan testi mi yaptın? erken değilmiydi?

günaydın kardeşlerimmmmm......bugün bi zeynepkamil maratonum daha başlıyo 2.ci raporumu çıkartmaya gidicem birazdan canlarım duaedin bana bi aksilik çıkmasın inş hepinizi çok seviyorum rabbim hepimizin yard ımcısı olsun güzel haberler almak nasip etsin...amiiinnnnn..

günaydınlarrr

heycan dorukta bende kızlarr ne yapim engel olamıyorum kendimeee eşime dedim bugünde dru sen ara öğlen arayacak utanıyorum artık hep arıyorum ne yapim merak ediyorum bebikleri birazdan hastaneden hemşirede arar

cicibebeden haber yokmu kızlar

bugün transferi olanalar test yaptıracaklar ALLAH ım yardımcınız olsun bebekleriniz sımsıkı tutunsun inşallah ikiz ikiz doğurun emiii

dualarımız seninleee

allah allah 232 44 00 dahilisi 306 sen yinede bi daha şansını dene.tanıdıklarım var size gelen ve hamileliğimi sizin takip etmenizi istiyorum de.keşke dün deseydin sabah gittim konuşurdum doktorla..

kanımı verip geldim öğleden sonra arayacaklar inşallah güzel çıkar sonuçlarımız bakalım ilk güzel haberi kim verecek bugün inşallah hepimizin test sonuçları pozitif olur kızlar bu arada dün geceden beri göğüslerim öyle sızlıyoki anlatamam bu sabahki idrar testim dünkinden daha silik çıktı ben yine kimyasal gebelik yaşamaktan endişeleniyorum Allah'ım sen yardım et bize yüzümüzü güldür senden başka sığınağımız yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…