2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ayyyy canm hayırlı olur inşallah...korkma hiç tamammı...

onu bunu bilmem arkadaş sen hamilesinnnnn okadarrr

allah allah 232 44 00 dahilisi 306 sen yinede bi daha şansını dene.tanıdıklarım var size gelen ve hamileliğimi sizin takip etmenizi istiyorum de.keşke dün deseydin sabah gittim konuşurdum doktorla..

Sağol canim. Arıyorum ama açan yok.daha zamanım var zaten.yani ilk ultrason için kendi doktoruma giderim belki.ama sonrası icin lazım. Bir daha gittiginde sorarmisin zahmet olmazsa. Öptüm

Günaydın canim.bence güzel haberler alıcaz.
Pozitif düşün tatlım. ..hadi bakalım bekliyoruz.

kızlar hastaneden aradı hemşire embriyolarınız büyümeye devam ediyo dedi
dedim 8 tane si de dimi dedim evet dedi gelişiminde gerileme olan varmı dedim yok dedi
eşim bide drumuzu arayacak bişey olsa söylerler dimi i cumartesi olcak galiba transferim dün drum cuma günü dahada belli olur dedi gelişimleri 4. günleri yaa ama şimdi iyilermiş şükür RABBİM e

Sağol canim. Arıyorum ama açan yok.daha zamanım var zaten.yani ilk ultrason için kendi doktoruma giderim belki.ama sonrası icin lazım. Bir daha gittiginde sorarmisin zahmet olmazsa. Öptüm

cumartesi sabah gitcem hemşireye söylerim tabiki :)))

Arkadaşlar benim bugün 9.gün dün idrar testi yaptım negatifti bugün sabah dayanamadım yine yaptım silik çizgi çıktı acayip heyecan yaptım göğüslerim ağrıyordu ağrısı azaldı ama böyle sertler bayağı hamilemiyim ki bu kimyasal gebelik ne ya allahım sen yardım et hepimize test günüm cmrtsi ama ben yarın gidicem

canım idrar testi yapmaya devam et ozaman sonuca kadar

acele etme en az 12 GÜN beklemek gerekiyor bazı hastanelerde ise 15 gün sonraya gün veriyorlar...fazla stres yapmamak gerekiyor

Canim bende kan verdim bekliyorum heyecanla sonucu )) hastanedeyim offf cokheyecanli allahim yardim ett

canım bende özel olarak yaptıracağım ilk tüpü inşallah 2.ye ihtiyaç kalmaz olursa da eylülde 3 yılım doluyor rapor çıkartcam.çok uğraştırıyorlar mı?ben 2 aşılamayı da orda oldum bütün dosyalarım var.tüp bebek merkezindeki kadın 3 yılı doldursan da 5-6 ay raporu alman sürer dedi öyle mi?

canım inşallah hamilesindir sorma bende kafayı yedim idrar testleri ile benim bugün kanda belli olucak bugünki idrar testim çook silik çıktı bakalım kanda ne çıkacak çok merak ediyorum...ben bir önceki denememde kimyasal gebelik geçirdim ondada 6.gün itibarı ile silik çıkmıştı çizgi kimyasal gebelikti ama şimdiki testimden çok daha belliydi belkide her begelikte farklı oluyodur kimyasal gebelikte artış yavaş oluyo sonra düşmeye başlıyo 9.gün 89 11.gün 110 13.gün 70'ti sonrasında yaptırmadım 2-3 gün sonra zaten adet olmuştum yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum Allah'tan hayırlısı artık beklemedeyim inşallah çizgin gün geçtikçe koyulaşır ve kanda da pozitif alırsın canım ...

kodalcım hiç bilmiyorum canım,neden bakmıyolarki,e ben mesela şimdi gitsem bakacak bana,kendisi dedi doktor,ne zaman istersen gel ultrasona diye..

hatibulut soracak herhalde,ben hastaneye gidemiyorum biliyosun..şaşırdım!
acaba orda mı hamile kalmak gerekiyo,böyle bişey olabilir mi...bakalım ne dicekler hatiye

Haklısın arkadaşım hayırlısı tabiki işte ilk defa gördüm silikte olsa heyecanlandım ama şimdi heyecanım gitti normale döndüm bi sürü olumsuz şey okudum sabahtan beri kısmet bakalım

arkadaşlar biraz önce doktora gittim kistim devam ediyormuş, malesef ben şu an için tüp bebek olamıycam artık kist patlarmı yada ne zaman patlar allah bilir, rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın sizler için dua edicem ama kendim için ne istediysem olmadı bu hayatta kendime duam yok artık, sizler inşallah sevinçli haberler alırsınız bi süre buralarda olmam heralde kendinize iyi bakın

canım sehır dısından gıdıorsun sanırım hangı klınıkte yaptırıyorsun ankarada ınş.hayırlısı olur senın ıcın

evet canım. muğladan ankaraya geldim. gürgan klinikte yaptırıyorum. başarı oranı çok yüksek diye... bana dua edin 10 gün yetmeyebilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…