kanımı verip geldim öğleden sonra arayacaklar inşallah güzel çıkar sonuçlarımız bakalım ilk güzel haberi kim verecek bugün inşallah hepimizin test sonuçları pozitif olur kızlar bu arada dün geceden beri göğüslerim öyle sızlıyoki anlatamam bu sabahki idrar testim dünkinden daha silik çıktı ben yine kimyasal gebelik yaşamaktan endişeleniyorum Allah'ım sen yardım et bize yüzümüzü güldür senden başka sığınağımız yok...
dualarımız seninleee
kanımı verip geldim öğleden sonra arayacaklar inşallah güzel çıkar sonuçlarımız bakalım ilk güzel haberi kim verecek bugün inşallah hepimizin test sonuçları pozitif olur kızlar bu arada dün geceden beri göğüslerim öyle sızlıyoki anlatamam bu sabahki idrar testim dünkinden daha silik çıktı ben yine kimyasal gebelik yaşamaktan endişeleniyorum Allah'ım sen yardım et bize yüzümüzü güldür senden başka sığınağımız yok...
allah allah 232 44 00 dahilisi 306 sen yinede bi daha şansını dene.tanıdıklarım var size gelen ve hamileliğimi sizin takip etmenizi istiyorum de.keşke dün deseydin sabah gittim konuşurdum doktorla..
Sağol canim. Arıyorum ama açan yok.daha zamanım var zaten.yani ilk ultrason için kendi doktoruma giderim belki.ama sonrası icin lazım. Bir daha gittiginde sorarmisin zahmet olmazsa. Öptüm
Arkadaşlar benim bugün 9.gün dün idrar testi yaptım negatifti bugün sabah dayanamadım yine yaptım silik çizgi çıktı acayip heyecan yaptım göğüslerim ağrıyordu ağrısı azaldı ama böyle sertler bayağı hamilemiyim ki bu kimyasal gebelik ne ya allahım sen yardım et hepimize test günüm cmrtsi ama ben yarın gidicem
Arkadaşlar benim bugün 9.gün dün idrar testi yaptım negatifti bugün sabah dayanamadım yine yaptım silik çizgi çıktı acayip heyecan yaptım göğüslerim ağrıyordu ağrısı azaldı ama böyle sertler bayağı hamilemiyim ki bu kimyasal gebelik ne ya allahım sen yardım et hepimize test günüm cmrtsi ama ben yarın gidicem
Canim bende kan verdim bekliyorum heyecanla sonucu)) hastanedeyim offf cokheyecanli allahim yardim ett
günaydın kardeşlerimmmmm......bugün bi zeynepkamil maratonum daha başlıyo 2.ci raporumu çıkartmaya gidicem birazdan canlarım duaedin bana bi aksilik çıkmasın inş hepinizi çok seviyorum rabbim hepimizin yard ımcısı olsun güzel haberler almak nasip etsin...amiiinnnnn..
Canlar bugün transferi olan sonuç bekleyen herkese hayırlısını diliyorum. Allah yardımcıniz olsun. Güzel haberler alırsınız inşallah.
Haticim ce cileklimonata baskenti aradim ama hamile bakmıyoruz dediler.ben mi yanlış anladım ama 2 kere sordum.gogsen beyin Sekreterliğine sormak istedim onlarda cevao vermiyor.
canım inşallah hamilesindir sorma bende kafayı yedim idrar testleri ile benim bugün kanda belli olucak bugünki idrar testim çook silik çıktı bakalım kanda ne çıkacak çok merak ediyorum...ben bir önceki denememde kimyasal gebelik geçirdim ondada 6.gün itibarı ile silik çıkmıştı çizgi kimyasal gebelikti ama şimdiki testimden çok daha belliydi belkide her begelikte farklı oluyodur kimyasal gebelikte artış yavaş oluyo sonra düşmeye başlıyo 9.gün 89 11.gün 110 13.gün 70'ti sonrasında yaptırmadım 2-3 gün sonra zaten adet olmuştum yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum Allah'tan hayırlısı artık beklemedeyim inşallah çizgin gün geçtikçe koyulaşır ve kanda da pozitif alırsın canım ...
canım sehır dısından gıdıorsun sanırım hangı klınıkte yaptırıyorsun ankarada ınş.hayırlısı olur senın ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?