arkadaşlar biraz önce doktora gittim kistim devam ediyormuş, malesef ben şu an için tüp bebek olamıycam artık kist patlarmı yada ne zaman patlar allah bilir, rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın sizler için dua edicem ama kendim için ne istediysem olmadı bu hayatta kendime duam yok artık, sizler inşallah sevinçli haberler alırsınız bi süre buralarda olmam heralde kendinize iyi bakın
kodalcım hiç bilmiyorum canım,neden bakmıyolarki,e ben mesela şimdi gitsem bakacak bana,kendisi dedi doktor,ne zaman istersen gel ultrasona diye..
hatibulut soracak herhalde,ben hastaneye gidemiyorum biliyosun..şaşırdım!
acaba orda mı hamile kalmak gerekiyo,böyle bişey olabilir mi...bakalım ne dicekler hatiye
arkadaşlar biraz önce doktora gittim kistim devam ediyormuş, malesef ben şu an için tüp bebek olamıycam artık kist patlarmı yada ne zaman patlar allah bilir, rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın sizler için dua edicem ama kendim için ne istediysem olmadı bu hayatta kendime duam yok artık, sizler inşallah sevinçli haberler alırsınız bi süre buralarda olmam heralde kendinize iyi bakın
Canım görüştüm hastaneyle.su an için gebelik takibi yapmiyorlarmiş.baya bir yogunluk varmış. Bashekimlikten talimat gelmiş,bir sure ara vermişler. Olan hastalarla ilgileniyorlarmis.uzman doktor çağrı diye birine yinlendiriyorlar..bakalim herhalde kendi doktorumla devam edicem...hatibulut bir sorsun bakalım ne diyecek doktor.
bakalım bende şansımı denicem cumartesi sorar yazarım.
slm kızlar sizden acil yardım istiyorum. sakın demeyin bizle karşılaştırma diye nolur çok merak ediyorum... ben hastalığımın 3. gününden itibaren akşamları 20 de, 350 ünite gonal f yaptım. bugün ankaraya kontrole geldim. ultrason yaptılar bir tane sağda bir tanede solda iki olgun yumurta olduğunu ve 7-8 mm olduklarını söylediler. gonal-f e devam dediler. siz ne kadar bu tür iğneleri kullandınız benimle aynı durumda olan varmı kaç mm ken transfer olur bir de benim neden ünite miktarım değişmedi bazı arkadaşlarınkine bakıyorum değiştiriyorlar. acil cevap lütfen...
slm kızlar sizden acil yardım istiyorum. sakın demeyin bizle karşılaştırma diye nolur çok merak ediyorum... ben hastalığımın 3. gününden itibaren akşamları 20 de, 350 ünite gonal f yaptım. bugün ankaraya kontrole geldim. ultrason yaptılar bir tane sağda bir tanede solda iki olgun yumurta olduğunu ve 7-8 mm olduklarını söylediler. gonal-f e devam dediler. siz ne kadar bu tür iğneleri kullandınız benimle aynı durumda olan varmı kaç mm ken transfer olur bir de benim neden ünite miktarım değişmedi bazı arkadaşlarınkine bakıyorum değiştiriyorlar. acil cevap lütfen...
Canım herkesin tedavi suresi farklı. Benim gnolf 112.5 ile basladik 4gün sonra herhakde hizli buyudugune karar verdiler ki 75 e düşürdük ve 4 gun sonra yumurta toplandı.sen rahat ol doktordan daha iyi bilecek degiliz ya.vardir onların bir bildiği
yumurtaların 20 mm olana kadar büyütücekler.. daha çok yolun var.. kaç gündür iğne vurunuyorsun ki.. ben 10 gün boyunca iğne vurulmuştum göbekten.. ilacını arttırmama sebepleri yeterli gördükleri içindir merak etme bence..
Sağol hatibulut cum. Aradim fiyatlar uygun ama doktor bayan degil ben bay istiyorum. Erkek Jinekolog lar bana herzaman daha tecrübeli gibime geliyor.arastiricam birazcik bakalım. ..
canım ankara hangi hastaneye geliyorsun ? bende adetin 2.günü cuma başladım..puregon 150+menopur 1toz 1 su...6 gün böyle devam etti.dün muayeneye gittim 12 mm olmuş en büyüğü.iğneleride şöyle değiştirdi.puregon 150 devam.menopur 2 toz 1 su oldu.ve yumurta çatlamasın diye orgalutran iğne..dünde bunları vurdum...yani gayet normal seninkiler.6.veya 7.günlerde doz değşiyorslm kızlar sizden acil yardım istiyorum. sakın demeyin bizle karşılaştırma diye nolur çok merak ediyorum... ben hastalığımın 3. gününden itibaren akşamları 20 de, 350 ünite gonal f yaptım. bugün ankaraya kontrole geldim. ultrason yaptılar bir tane sağda bir tanede solda iki olgun yumurta olduğunu ve 7-8 mm olduklarını söylediler. gonal-f e devam dediler. siz ne kadar bu tür iğneleri kullandınız benimle aynı durumda olan varmı kaç mm ken transfer olur bir de benim neden ünite miktarım değişmedi bazı arkadaşlarınkine bakıyorum değiştiriyorlar. acil cevap lütfen...
canım sanırım doktor araştırıyorsun.
geçende yazışmıştık hatırlarsan.bende eşimin varikosel olduğunu öğrenmeden bebeğim olacağı ümidiyle bayağı araştırmıştım.
nerde oturuyorsun bilmiyorum ama.balgatta akropol hastanesinde bülent alp aydın diye bi doktor var.bayağı memnun olan var diye duydum.çok yakın bir arkadaşımda 9 ay boyunca gebelik kontrollerini ve doğumunu o hocaya yaptı.çok memnun kaldı.
hastanede muayene fiyatları da doğum fiyatlarıda fena değil.hep fiyat almıştım ama varıkosel ve sıfır sperm olayını öğrenince dünyam yıkıldığı için inan hep unuttum.ararsan yardımcı oluyorlar.
Kizlar hafta sonu gecirdigim ani bi kanamayla ne yazzikki 5 haftalik bebegimi kaybettim ve suan hala dusugum devam ediyor cok uzgunum daha yeni yeni kendime geliyorum
İnsss allah tedavide olan ve suan hamile olan butun arkadaslarin tamamini erdirsin bulupta kaybetmek cok zor arkadaslar ben bi sure gelemiyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin
Kizlar hafta sonu gecirdigim ani bi kanamayla ne yazzikki 5 haftalik bebegimi kaybettim ve suan hala dusugum devam ediyor cok uzgunum daha yeni yeni kendime geliyorum
İnsss allah tedavide olan ve suan hamile olan butun arkadaslarin tamamini erdirsin bulupta kaybetmek cok zor arkadaslar ben bi sure gelemiyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?