2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım senin adına çok üzüldüm. lütfen isyankar olma allahım hayatta hepimizi başka türlü sınıyor. Allahım bizimle birlikte sanada kolay sınavlar verir inşallah...

Canım görüştüm hastaneyle.su an için gebelik takibi yapmiyorlarmiş.baya bir yogunluk varmış. Bashekimlikten talimat gelmiş,bir sure ara vermişler. Olan hastalarla ilgileniyorlarmis.uzman doktor çağrı diye birine yinlendiriyorlar..bakalim herhalde kendi doktorumla devam edicem...hatibulut bir sorsun bakalım ne diyecek doktor.

sus kız sabret dua et

bakalım bende şansımı denicem cumartesi sorar yazarım.

slm kızlar sizden acil yardım istiyorum. sakın demeyin bizle karşılaştırma diye nolur çok merak ediyorum... ben hastalığımın 3. gününden itibaren akşamları 20 de, 350 ünite gonal f yaptım. bugün ankaraya kontrole geldim. ultrason yaptılar bir tane sağda bir tanede solda iki olgun yumurta olduğunu ve 7-8 mm olduklarını söylediler. gonal-f e devam dediler. siz ne kadar bu tür iğneleri kullandınız benimle aynı durumda olan varmı kaç mm ken transfer olur bir de benim neden ünite miktarım değişmedi bazı arkadaşlarınkine bakıyorum değiştiriyorlar. acil cevap lütfen...

canım adetin ilk 3 günü doktora git ve eğer patlamadıysa doğum kontrol hapı kullan bir ay.. benim doktor 5 cm lik kistim için öyle yapmıştı.. ve o ay gitmişti.. sana daha öncede söylemiştim.. inşallah yakında geçer merak etme.. çok önemli bişey değildir..

yumurtaların 20 mm olana kadar büyütücekler.. daha çok yolun var.. kaç gündür iğne vurunuyorsun ki.. ben 10 gün boyunca iğne vurulmuştum göbekten.. ilacını arttırmama sebepleri yeterli gördükleri içindir merak etme bence..

Canım herkesin tedavi suresi farklı. Benim gnolf 112.5 ile basladik 4gün sonra herhakde hizli buyudugune karar verdiler ki 75 e düşürdük ve 4 gun sonra yumurta toplandı.sen rahat ol doktordan daha iyi bilecek degiliz ya.vardir onların bir bildiği

canım sağol ama sinirlerim bozuldu ağlıyorum geldiğimden beri. benim geçen sene beyin pıhtı attı pıhtılaşma sorunum var. bana aspirin vermişlerdi. onu gonal f ile kullanmamam gerekiyormuş ama hemşire kullan dedi bugünde dr öyle şey olurmu nasıl aspirini gonal- f ile içersin dedi. ben kendi başıma içmedim onlar dediler bugünde hemen pıhtılaşma için iğneye başladılar sanıyorum aspirin tedaviye sıkıntı verdi ne bileyim yaaa...

peki 9 mm lik bir yumurta 350 gonal f ile kaç günde 20 olur ki yaa...

bugün sonuç alacak arkadaşlar hepiniz musmutlu haberlerle gelin inşallahhh hepimizin sevinmeye,gülmeye ihtiyacı var bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz merakla

Sağol hatibulut cum. Aradim fiyatlar uygun ama doktor bayan degil ben bay istiyorum. Erkek Jinekolog lar bana herzaman daha tecrübeli gibime geliyor.arastiricam birazcik bakalım. ..

canım sanırım doktor araştırıyorsun.
geçende yazışmıştık hatırlarsan.bende eşimin varikosel olduğunu öğrenmeden bebeğim olacağı ümidiyle bayağı araştırmıştım.

nerde oturuyorsun bilmiyorum ama.balgatta akropol hastanesinde bülent alp aydın diye bi doktor var.bayağı memnun olan var diye duydum.çok yakın bir arkadaşımda 9 ay boyunca gebelik kontrollerini ve doğumunu o hocaya yaptı.çok memnun kaldı.

hastanede muayene fiyatları da doğum fiyatlarıda fena değil.hep fiyat almıştım ama varıkosel ve sıfır sperm olayını öğrenince dünyam yıkıldığı için inan hep unuttum.ararsan yardımcı oluyorlar.

canım ankara hangi hastaneye geliyorsun ? bende adetin 2.günü cuma başladım..puregon 150+menopur 1toz 1 su...6 gün böyle devam etti.dün muayeneye gittim 12 mm olmuş en büyüğü.iğneleride şöyle değiştirdi.puregon 150 devam.menopur 2 toz 1 su oldu.ve yumurta çatlamasın diye orgalutran iğne..dünde bunları vurdum...yani gayet normal seninkiler.6.veya 7.günlerde doz değşiyor

Ankarada oturuyorum canim ve Sağol arastiricam.seninde allah yardımcın olsun.

Kizlar hafta sonu gecirdigim ani bi kanamayla ne yazzikki 5 haftalik bebegimi kaybettim ve suan hala dusugum devam ediyor cok uzgunum daha yeni yeni kendime geliyorum
İnsss allah tedavide olan ve suan hamile olan butun arkadaslarin tamamini erdirsin bulupta kaybetmek cok zor arkadaslar ben bi sure gelemiyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin

kalbim durucak valla okadar çok heyecanlıyım ki telefon elimde kumanda elimde aradıklarında hemen tv yi kapatıcam diye elim ayağım buz kesti kalbim küt küt arayın artık noluuuurrrr..............

Son düzenleme:

canım benim Allah sabrını dayanma gücünü versin inşallah çok zor bi duygu biliyorum bende yaşadım hemde dünya gözü ile gördükten ona dokunduktan sonra ama Rabbim okadar merhametli ki sabrınıda veriyo herşeyin inan bugünlerde geçecek ve bigün Allah'ın izniyle sende bebeğini kucağına alıcaksın inancını sakın kaybetme Allah'a emanet ol tatlım..

allah ım sabrını versin sana inşallah canım çok zor tabi ki ne desem de acın dinmez ama Allah ım tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah canım herşeyde vardır bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…