2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kalbim durucak valla okadar çok heyecanlıyım ki telefon elimde kumanda elimde aradıklarında hemen tv yi kapatıcam diye elim ayağım buz kesti kalbim küt küt arayın artık noluuuurrrr..............

yapma o kadar heyecan canım sakin ol ki her türlü duruma hazırlıklı ol bize hemen haber ver olmazsa da umudunu kaybetme sakın lütfen ama inanıyorum ki güzel haberler vereceksin bize

peki 9 mm lik bir yumurta 350 gonal f ile kaç günde 20 olur ki yaa...

hiç bilmiyorum canım.. herkesin bünyeside farklı birde.. günde 1-2 mm büyüyordur heralde :44:

canım Allah sabır versin.. ben olumsuz sonuç aldığımdan beri enerjim çekildi sanki.. kim bilir bulupta kaybetmek ne zordur..Allahım güç versin inşallah..

bende pek güzel bi sonuç almadım azönce aradı doktorum değerim 8 küsür çıkmış sanırım tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik yine yapacak bişey yok olmayınca olmuyo doktor yinede cumartesi tekrar test istedi belkide bi mucize olur kimbilir...

canımm geçmiş olsun ne diyebilirim ki Rabbim en kısa zamanda göndersin bebeğini Rabbim sabrını ve mükafatını versin

Olmadi kizlar tutmadi

canım üç gün öncede ben yaşadım bu duyguyu zor ama geçmeyecek birşey değil geçecek elbet geçecek ve bizimde yavrularımız olacak inşallah Rabbim sabrını ve mükafatını versin

canım benim ankara gürgan kliniğe geliyorum. sağol cevap verdiğin için ben bir de zamanla yarışıyorum biliyorsun.seninkileri ne zaman toplayacakları ile ilgili bişey söylemişlerdi değilmi canım. ben 1 kutu daha gonal f aldım.

canım üzülme sakın Rabbim ne derse o olur Allahtan ümit kesilmez cumartesi gününe kadar güzel gelişir inşallah herşey sakın umudunu yitirme canım

canım kaçıncı gün embiryosu koymuşlardı sana ve bugün transferin kaçıncı günüydü? birde kimyasal gebelik olduğunu nerden anladın?? benimde teste silik çizgi çıkıp negatif kan testi oldu.. meğer kullandığım certain marka test öyle hatalı pozitif sonuç veriyormuş.. benim değerim 5,2 çıkmıştı bukadar düşük değerlerde (yani 10 un altında değerlerde) kimsayasal gebelikten söz edilebilirmiki? sonuçta hamile olmayan kadında da 10 un altında değer normal kabul ediliyor sanırım:26:..

Amin ins allahimin bbir bildigi vardir,benim embiryolarda sikinti var saglikli degiller ya down sendorumu yada baska hastaliklar,daha oncede normal yolla 5 kez kaldim artik bu sondu bizim icin...

Allahım sabrını versin canım... Kelimelerin yetersiz kaldığı bir an. Canım Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah.

canım bana 2 adet 5.gün dondurulup çozülmüş embriyo transfer edildi bugünde 12.günümdü kimyasla gebelikte az yükselip sonra düşüyo benim 2.çizgilerim hep silik çıktı mesela dün daha koyuydu bugün daha silikti yani sanırım önce biraz yükseldi sonra düşmeye başladı benim klinik 5 in altını gebelik yok olarak değerlendiriyo yani sınırda olduğunu söyledi ne pozitif ne de negatif dedi...

canlarım şu aralar peş peşe test sonuçlarımızı aldık,alıyoruz ve almaya devam edeceğiz. bazılarımız sevindi bazılarımızda arkadaşlarımızın sevinciyle kendi üzüntülerini unuttu bazılarımızda hala sonuçlarını almadılar ve umutla inşallah o güzel sonuçlarını alacaklar...

hergün umutla giriyorum topiğe amayaa iyiki açmışsın canım böyle bir konu...

acılar tazeyken geçmeyecekmiş gibi geliyor ama inanın bana dünyada çok daha büyük acılar var... daha büyük acılarla sınanmayalım inşallah birgün burdan o güzel haberi hepimiz vericez ben buna inanıyorum daha çoooook teyze olucam ben bu topikte:))))

tez zamanda güzel haberler al inşallah. Allah yardımcın olsun canım.

neşe görünce çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun biran önce toparlanmanı dilerim

Olmadi kizlar tutmadi

arkadaşlarım çok üzüldüm ama umudumuzu yitirmek yok allahın izniyle bizde kavuşacağız bebişlerimize inşalaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…