- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
kalbim durucak valla okadar çok heyecanlıyım ki telefon elimde kumanda elimde aradıklarında hemen tv yi kapatıcam diye elim ayağım buz kesti kalbim küt küt arayın artık noluuuurrrr..............
peki 9 mm lik bir yumurta 350 gonal f ile kaç günde 20 olur ki yaa...
Kizlar hafta sonu gecirdigim ani bi kanamayla ne yazzikki 5 haftalik bebegimi kaybettim ve suan hala dusugum devam ediyor cok uzgunum daha yeni yeni kendime geliyorum
İnsss allah tedavide olan ve suan hamile olan butun arkadaslarin tamamini erdirsin bulupta kaybetmek cok zor arkadaslar ben bi sure gelemiyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin
Olmadi kizlar tutmadi
Olmadi kizlar tutmadi
Olmadi kizlar tutmadi
Kizlar hafta sonu gecirdigim ani bi kanamayla ne yazzikki 5 haftalik bebegimi kaybettim ve suan hala dusugum devam ediyor cok uzgunum daha yeni yeni kendime geliyorum
İnsss allah tedavide olan ve suan hamile olan butun arkadaslarin tamamini erdirsin bulupta kaybetmek cok zor arkadaslar ben bi sure gelemiyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin
Olmadi kizlar tutmadi
canım ankara hangi hastaneye geliyorsun ? bende adetin 2.günü cuma başladım..puregon 150+menopur 1toz 1 su...6 gün böyle devam etti.dün muayeneye gittim 12 mm olmuş en büyüğü.iğneleride şöyle değiştirdi.puregon 150 devam.menopur 2 toz 1 su oldu.ve yumurta çatlamasın diye orgalutran iğne..dünde bunları vurdum...yani gayet normal seninkiler.6.veya 7.günlerde doz değşiyor
bende pek güzel bi sonuç almadım azönce aradı doktorum değerim 8 küsür çıkmış sanırım tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik yine yapacak bişey yok olmayınca olmuyo doktor yinede cumartesi tekrar test istedi belkide bi mucize olur kimbilir...
bende pek güzel bi sonuç almadım azönce aradı doktorum değerim 8 küsür çıkmış sanırım tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik yine yapacak bişey yok olmayınca olmuyo doktor yinede cumartesi tekrar test istedi belkide bi mucize olur kimbilir...
canımm geçmiş olsun ne diyebilirim ki Rabbim en kısa zamanda göndersin bebeğini Rabbim sabrını ve mükafatını versin
canım üç gün öncede ben yaşadım bu duyguyu zor ama geçmeyecek birşey değil geçecek elbet geçecek ve bizimde yavrularımız olacak inşallah Rabbim sabrını ve mükafatını versin
Olmadi kizlar tutmadi
hiç bilmiyorum canım.. herkesin bünyeside farklı birde.. günde 1-2 mm büyüyordur heralde :44:
sağol canım benim. peki yumurtanın hızlı gelişmesi büyümesi için yenecek bişey biliyormusun.
hiç bilmiyorum canım.. herkesin bünyeside farklı birde.. günde 1-2 mm büyüyordur heralde :44:
sağol canım benim. peki yumurtanın hızlı gelişmesi büyümesi için yenecek bişey biliyormusun.
Canım kuru incir yiyebilirsin
canım kaçıncı gün embiryosu koymuşlardı sana ve bugün transferin kaçıncı günüydü? birde kimyasal gebelik olduğunu nerden anladın?? benimde teste silik çizgi çıkıp negatif kan testi oldu.. meğer kullandığım certain marka test öyle hatalı pozitif sonuç veriyormuş.. benim değerim 5,2 çıkmıştı bukadar düşük değerlerde (yani 10 un altında değerlerde) kimsayasal gebelikten söz edilebilirmiki? sonuçta hamile olmayan kadında da 10 un altında değer normal kabul ediliyor sanırım:26:..
Canım kuru incir yiyebilirsin
sağol bitanem kuru incir yiyorum ceviz yiyorum birde hurma yiyorum. Allahım bir an evvel kaliteli bir şekilde büyüsünler inşallah.
Olmadi kizlar tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?