Olmadi kizlar tutmadi
bende pek güzel bi sonuç almadım azönce aradı doktorum değerim 8 küsür çıkmış sanırım tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik yine yapacak bişey yok olmayınca olmuyo doktor yinede cumartesi tekrar test istedi belkide bi mucize olur kimbilir...
tatlım çoook erken yapmışsın ama inşallah doğrudur
merhaba arkadaşlar bgn 2 adet 3.gün 8 hücreli embriyo naklim yapıldı sizce 8 hücreli olması nasıldır pozitif gelenlerin embriyoları nasıldı acaba işalah buradaki herkes pozitif sonuç alır
slm kızlar sizden acil yardım istiyorum. sakın demeyin bizle karşılaştırma diye nolur çok merak ediyorum... ben hastalığımın 3. gününden itibaren akşamları 20 de, 350 ünite gonal f yaptım. bugün ankaraya kontrole geldim. ultrason yaptılar bir tane sağda bir tanede solda iki olgun yumurta olduğunu ve 7-8 mm olduklarını söylediler. gonal-f e devam dediler. siz ne kadar bu tür iğneleri kullandınız benimle aynı durumda olan varmı kaç mm ken transfer olur bir de benim neden ünite miktarım değişmedi bazı arkadaşlarınkine bakıyorum değiştiriyorlar. acil cevap lütfen...
ünitenin değişmemesi büyümelerinin orantılı ve güzel olduğunu gösteriyor, aniden büyüme yaparsa doz düşümü oluyor, belli bir zamanda büyümeleri gerek, hızlı büyüyüp içi boş olması daha kötü bi durum. o yüzden bence acele etme, sakin ol... hemen büyüsünler diye düşünme. veee 10 gün demişsin ama 10 gün yeterli bir süre değil, kısa protokol için bile.....sağol canım benim. peki yumurtanın hızlı gelişmesi büyümesi için yenecek bişey biliyormusun.
Kizlar hafta sonu gecirdigim ani bi kanamayla ne yazzikki 5 haftalik bebegimi kaybettim ve suan hala dusugum devam ediyor cok uzgunum daha yeni yeni kendime geliyorum
İnsss allah tedavide olan ve suan hamile olan butun arkadaslarin tamamini erdirsin bulupta kaybetmek cok zor arkadaslar ben bi sure gelemiyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin
Olmadi kizlar tutmadi
bende pek güzel bi sonuç almadım azönce aradı doktorum değerim 8 küsür çıkmış sanırım tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik yine yapacak bişey yok olmayınca olmuyo doktor yinede cumartesi tekrar test istedi belkide bi mucize olur kimbilir...
canlarım şu aralar peş peşe test sonuçlarımızı aldık,alıyoruz ve almaya devam edeceğiz. bazılarımız sevindi bazılarımızda arkadaşlarımızın sevinciyle kendi üzüntülerini unuttu bazılarımızda hala sonuçlarını almadılar ve umutla inşallah o güzel sonuçlarını alacaklar...
hergün umutla giriyorum topiğe amayaa iyiki açmışsın canım böyle bir konu...
acılar tazeyken geçmeyecekmiş gibi geliyor ama inanın bana dünyada çok daha büyük acılar var... daha büyük acılarla sınanmayalım inşallah birgün burdan o güzel haberi hepimiz vericez ben buna inanıyorum daha çoooook teyze olucam ben bu topikte:))))
merhaba arkadaşlar bgn 2 adet 3.gün 8 hücreli embriyo naklim yapıldı sizce 8 hücreli olması nasıldır pozitif gelenlerin embriyoları nasıldı acaba işalah buradaki herkes pozitif sonuç alır
Kizlar hafta sonu gecirdigim ani bi kanamayla ne yazzikki 5 haftalik bebegimi kaybettim ve suan hala dusugum devam ediyor cok uzgunum daha yeni yeni kendime geliyorum
İnsss allah tedavide olan ve suan hamile olan butun arkadaslarin tamamini erdirsin bulupta kaybetmek cok zor arkadaslar ben bi sure gelemiyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin
Olmadi kizlar tutmadi
hayırlı olsun arkadaşım..
benim de 8 hücreli 2 adet 3. gün embriyosu koyulmuştu..
sonucum pozitif,iki kese göründü dün...
inşallah senin de pozitif olur canım
canım benim ankara gürgan kliniğe geliyorum. Sağol cevap verdiğin için ben bir de zamanla yarışıyorum biliyorsun.seninkileri ne zaman toplayacakları ile ilgili bişey söylemişlerdi değilmi canım. Ben 1 kutu daha gonal f aldım.
evet canım. muğladan ankaraya geldim. gürgan klinikte yaptırıyorum. başarı oranı çok yüksek diye... bana dua edin 10 gün yetmeyebilirmiş.
Kizlarrrrr bugun 2 adet 3. Gun embriyosu yerlestirildi bana hayirlisi insallah rabbim yuzumuze gulsun simsiki tutunurlar bana umarim hayirlisi ile allah yar ve yardimcimiz olsun
Amin ins allahimin bbir bildigi vardir,benim embiryolarda sikinti var saglikli degiller ya down sendorumu yada baska hastaliklar,daha oncede normal yolla 5 kez kaldim artik bu sondu bizim icin...
canım bana 2 adet 5.gün dondurulup çozülmüş embriyo transfer edildi bugünde 12.günümdü kimyasla gebelikte az yükselip sonra düşüyo benim 2.çizgilerim hep silik çıktı mesela dün daha koyuydu bugün daha silikti yani sanırım önce biraz yükseldi sonra düşmeye başladı benim klinik 5 in altını gebelik yok olarak değerlendiriyo yani sınırda olduğunu söyledi ne pozitif ne de negatif dedi...
Kizlarrrrr bugun 2 adet 3. Gun embriyosu yerlestirildi bana hayirlisi insallah rabbim yuzumuze gulsun simsiki tutunurlar bana umarim hayirlisi ile allah yar ve yardimcimiz olsun
kızlar merhaba ben geldimm haber veremedim kusura bakmayın internetimiz bozuk kaç güündür giremedim benı merak eden arkadaslarıma çok teşşekür ederiim sizi seviyorum ve yumoslarım toplandı pazartesi tane 22 tane 19 olgun bu gun 3 gunu 9 tane kaliteli yumoşum kaldı bu gun donduruldu adet olunca hastaneye gidicem eşim test ameliyatı oldu durumumuz çok iyi sizi çok özledim annemlerdn giriyorum internette hala sorun var o yuzden bıı sure giremeye biiliriim haber verim dedim sizi öpüyorumhamile olan arkadaslarıma gözleri aydın darısı başımıza opü olan arkadaslarıma geçmiş olsun hayırlı sonuclar ve iyi olmalarını diliyorum hepiniiizii sevıyorum görüşmek üzere by .
Olmadi kizlar tutmadi
canım ınsallah hayırlısı olur senın ıcın benım 3.denemem olacak allahım ısteyen herkese nasıp etsın.canım kalma ısını nasıl ayarladın ben merkezde karar kıldım ancak kalma yerı problem baskent üniversitesi etrafında kalma yerı arıyorum ankaralı olan varsa yazabılırmı otel v.s dualarım senınle olucaaaaakkkk
bekleme sürecinde nelere dikkat ettin cnm acaba nasıl yattınmı sürekli yattıysan kaç gün yattın neler yaptın
hayırlı olsun canımya darısı başıma benim donduruldu bugün hadihayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?