2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhaba arkadaşlar bgn 2 adet 3.gün 8 hücreli embriyo naklim yapıldı sizce 8 hücreli olması nasıldır pozitif gelenlerin embriyoları nasıldı acaba işalah buradaki herkes pozitif sonuç alır

İnşallah allahın bir mucizesi olur ve değerin katlanır canım sonuçta hala bir umut var

merhaba arkadaşlar bgn 2 adet 3.gün 8 hücreli embriyo naklim yapıldı sizce 8 hücreli olması nasıldır pozitif gelenlerin embriyoları nasıldı acaba işalah buradaki herkes pozitif sonuç alır

hayırlı olsun arkadaşım..
benim de 8 hücreli 2 adet 3. gün embriyosu koyulmuştu..
sonucum pozitif,iki kese göründü dün...
inşallah senin de pozitif olur canım

sağol canım benim. peki yumurtanın hızlı gelişmesi büyümesi için yenecek bişey biliyormusun.
ünitenin değişmemesi büyümelerinin orantılı ve güzel olduğunu gösteriyor, aniden büyüme yaparsa doz düşümü oluyor, belli bir zamanda büyümeleri gerek, hızlı büyüyüp içi boş olması daha kötü bi durum. o yüzden bence acele etme, sakin ol... hemen büyüsünler diye düşünme. veee 10 gün demişsin ama 10 gün yeterli bir süre değil, kısa protokol için bile.....

Olmadi kizlar tutmadi

canlar, açık açık yazayım ben böyle durumlarda kelimelerimi bi yerlerde unutmuş gibi oluyorum. ne desem boş, bi ara bi arkadaş söylemişti..."bi kuldan medet umuyo olsak, yapışalım yakasına alalım bi şekilde, ama bu öyle değil...." malesef aynen öyle. Rabbim daha zorlu sınavlardan geçirmesin inşallah.... neşecim sana canım ayrı bi yandı, ne yalan söyliyim....Rabbim sizlere eşlerinize sağlık sıhat versin, en yakın zamanda toparlanma gücü versin (((

bence de iyi ki açmışım.... dediğin gibi geçiyo hafifliyo acısı, çok sıradan bir olaydan bahseder gibi bi kez negatif aldım ikinciyi denerken yarım kaldı ameliyat oldum diye sıralayabiliyoruz.... yine çok sıradan bi şekilde hamile kldım diyebilelim inşallah :))))

senin için hayırlı olsun tatlım. bazen 5. gün blast denilen sonsuz hücreli tabir edilen emriyolar tutunamazken 3. gün emriyosu tutunuyor o yüzden bence bunlara hiç takılma gebeliğinin tadını çıkar... teknik olarak negatif sonuç almadığın sürece artık hamilesin, ve tüm hamile haklarına sahipsin....

kızlar merhaba ben geldimm haber veremedim kusura bakmayın internetimiz bozuk kaç güündür giremedim benı merak eden arkadaslarıma çok teşşekür ederiim sizi seviyorum ve yumoslarım toplandı pazartesi tane 22 tane 19 olgun bu gun 3 gunu 9 tane kaliteli yumoşum kaldı bu gun donduruldu adet olunca hastaneye gidicem eşim test ameliyatı oldu durumumuz çok iyi sizi çok özledim annemlerdn giriyorum internette hala sorun var o yuzden bıı sure giremeye biiliriim haber verim dedim sizi öpüyorum hamile olan arkadaslarıma gözleri aydın darısı başımıza opü olan arkadaslarıma geçmiş olsun hayırlı sonuclar ve iyi olmalarını diliyorum hepiniiizii sevıyorum görüşmek üzere by .

neşecim tekrar geçmiş olsun..Allah sabır versin,öteki evladını bağışlasın sana..bir gün inşallah ikincisi de gelecektir..şimdi kendini topla,sana bişey olmasın..Allaha emanet ol..

Olmadi kizlar tutmadi

çok üzüldüm
hakkında hayırlısı olsun bmtürk,inşallah tez vakitte yeniden umutlar yeşerir ve bu kez sağlıklı bir evladın olur

kalinkam güzel arkadaşım,ne denir bilemiyorum gerçekten çok üzülüyorum şu durumlara..
Allahın mucizesi bol,inşallah kimyasal değildir,inşallah değerin artar..olmazsa da Allahın takdiri,elimizden keşke bişey gelse..kendini bırakma canım,sabır biraz daha...

pazartesi yada salı yumurta toplanır dediler bugün :)

Kizlarrrrr bugun 2 adet 3. Gun embriyosu yerlestirildi bana hayirlisi insallah rabbim yuzumuze gulsun simsiki tutunurlar bana umarim hayirlisi ile allah yar ve yardimcimiz olsun

Son düzenleme:
evet canım. muğladan ankaraya geldim. gürgan klinikte yaptırıyorum. başarı oranı çok yüksek diye... bana dua edin 10 gün yetmeyebilirmiş.

canım ınsallah hayırlısı olur senın ıcın benım 3.denemem olacak allahım ısteyen herkese nasıp etsın.canım kalma ısını nasıl ayarladın ben merkezde karar kıldım ancak kalma yerı problem baskent üniversitesi etrafında kalma yerı arıyorum ankaralı olan varsa yazabılırmı otel v.s dualarım senınle olucaaaaakkkk

Amin ins allahimin bbir bildigi vardir,benim embiryolarda sikinti var saglikli degiller ya down sendorumu yada baska hastaliklar,daha oncede normal yolla 5 kez kaldim artik bu sondu bizim icin...

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Yaratan Rabbinin adıyla oku!
2- İnsanı bir kan pıhtısından yarattı!
3- Oku! Rabbin sonsuz kerem sahibidir.
4- O Rab ki kalemle yazmayı öğretti.
5- İnsana bilmediği şeyleri öğretti.

hayırlısını dileyelim herzaman.hayırlısı buymuş.sabrıyla gelsin inşallahh...

Kizlarrrrr bugun 2 adet 3. Gun embriyosu yerlestirildi bana hayirlisi insallah rabbim yuzumuze gulsun simsiki tutunurlar bana umarim hayirlisi ile allah yar ve yardimcimiz olsun

rabbime bol bol dua et.hayırlı salih evlat versin sanada

oyyy kıyamam size maşallah hadi bakalım mutlu sona geri sayım başladı bebim

çook sevindim seni merak ediyordum maşallah yumoşlarınaaa

hayırlı olsun canımmmm

canımm ne denir bilmiyorum inş cumartesi mucize olur inş geç tutunmadır

canım ne diyeciğimi bilemedim ALLAH ım sabır versin tekrardan sağlıkla gelsin inş bebişin :2:

Olmadi kizlar tutmadi

canım inş en kısa zamanda meleğin sana süpriz yapar

hayırlı olsun cnm banada bgn 2 adet 3.gün embriyosu yerleştirildi bnmki 8er hücreli idi seninkiler nasıldı bide opudan sonra kaç embiryon oldu kaçı bugüne ulaşıldı donduruldumu hiç çok soru sordum kusuruma bakma birbirimize umut olalım diye soruyorum işalah ikimizinde tutar bebişlerimiz

tam adamına düştün ya maddi açıdan soruyorum en fazla ne kadar verirsnz ben yardımcı olurum :)

bekleme sürecinde nelere dikkat ettin cnm acaba nasıl yattınmı sürekli yattıysan kaç gün yattın neler yaptın

trasfer gününün akşamı 3 saatlik yola gittim canım kendi arabamızla,koltuğu yatırarak..
onun dışında evimde 3 gün boyunca hep yattım,wc ye kalktım sadece..
sonra evde gezindim 2 gün filan..
daha sonra da yemek yapmaya bile başladım,ama sık sık gidip dinlenerek..yani 10 dk molalar vererek,hiç yorulmadım..
ağır kaldırmadım,yere eğilirken dik olarak eğildim..
kabak çekirdeği yedim,2 tane ananas yedim,2 ananas da transfer öncesi yemiştim :)
kayısı yedim kabız olmamak için,aman sakın olma,o çok önemli..
bu kadar sanırım :)
bir de bol bol dua ettim,karnıma koyup elimi okudum hep..

nasipte varmış,oldu çok şükür..
sana da nasip olsun canım

hadi hayırlısı nazarcımm..Allahın izniyle sana tutunsunlar,seni evlat sahibi yapsınlar

hayırlı olsun canımya darısı başıma benim donduruldu bugün hadihayırlısı

hayırlı olsun cicim,buz bebeklerin sana şanslı gelsin,Allah anneliği nasip etsin onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…