2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Benimkilerde 8 hucreli canim valla benden 18 yumurta toplandi 13u olgun cikmis 10 tanesi dollenmis bugune 4 tane kalmis 2 tanesi iyi kalite 2 tanesi orta dedi orta kalite olanlar 5. Gune kalirsa dondurulcaklar kalamazlarsa hic dondurulmusum olmicak insallah tutar da gerek kalmaz canimm benim hikaye boyle velhasil hakkimizda hayirlisi rabbim ol desin insallah

Son düzenleme:

Canim Sağol aradim ama Bülent bey haziran ayına kadar doluymus...birde hastanenin yeni dogan unitesi yokmuş. ..

Nesecim çok geçmiş olsun. ..gerçekten çok üzgünüm. Neden boyle oldu ama?rabbim sana sağlık versin şifa versin tatlım. ..

benimde 10 yumurta 9 olgun 8 döllenen 4 bugüne kalan yani 3.güne 2si iyi kalite 2si orta kalite orta kaliteler dondurulmadı işalah ikimizinde tutar test günün ne zaman dediler acaba bide sebeb neydi sizin rabbim ol desin işalah

hayırlı olsun arkadaşım..
benim de 8 hücreli 2 adet 3. gün embriyosu koyulmuştu..
sonucum pozitif,iki kese göründü dün...
inşallah senin de pozitif olur canım

Benimde ayni bu kriterlerde idi ve hamileyim..

Hayırlı olsun arkadaşım. Güzel haberler alırsın inşallah. ..

Kalinkacim arkadaşım. Nedemek lazim bilemedim vallahi.ben negatif sonuç alınınca çok üzülüyorum. Allah yardımcıniz olsun. Esine ve sana Maddi ve manevi sabır diliyorum. Rabbim bir dahakine nasip etsin inşallah.

Canim durumumuz tamamen ayni insallah rabbim ol der ve oluverir tatlim hayirlisi hakkimizda benim de dondurulmusum olmicak gibi allah aratmasin canimm test gunum 17si canim sebep esimde hareket sayi ve mirfoloji hepsi sorunlu yanii

Canim durumumuz tamamen ayni insallah rabbim ol der ve oluverir tatlim hayirlisi hakkimizda benim de dondurulmusum olmicak gibi allah aratmasin canimm test gunum 17si canim sebep esimde hareket sayi ve mirfoloji hepsi sorunlu yanii

canım bende bundan korkuyorum bizim de sayı ve hareket sorunu var morfolojimiz düzgün tedaviye 24 ünde felan başlayacağım bakalım neler olacak neler yaşayacağız?Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize. Eşin ilaç felan kullandı mı?

Benim de test günüm 17 si :) inşallah tutunurlar. Birlikte gün sayarız :)

bizdede ayni sorunlar var ama aklima hiccccccc kotu birsey getirmiyorum, nasilsa saglam birkac tane bulunur dimi bizede lazim olan bu, moralimizi yuksek tutualim lutfen, Allah hepimizin yuzunu guldursun...

anladım canım eğer 5. gün embiryosuysa 12. gün için bu değer yükselip düşmüş bir değer olabilir evet.. çünkü 2. gün embiryosu, 3. gün embiryosu ve 5. gün embiryosunda transafer günleri çok fark ediyor..yani mesela senin 12. günün benim transfer sonrası 8. günüme felan denk geliyor.. (embiryonun başından geçenler içerde olsun dışarda olsun farketmiyor çünkü)

inşallah değerin yükselir canım.. hakkında hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…