ünitenin değişmemesi büyümelerinin orantılı ve güzel olduğunu gösteriyor, aniden büyüme yaparsa doz düşümü oluyor, belli bir zamanda büyümeleri gerek, hızlı büyüyüp içi boş olması daha kötü bi durum. o yüzden bence acele etme, sakin ol... hemen büyüsünler diye düşünme. veee 10 gün demişsin ama 10 gün yeterli bir süre değil, kısa protokol için bile.....
tamamen hak veriyorum sana. aslında stres olmamam lazım. herkes gün beklerken stres oluyor ben daha en baştan başladım napim. ama iş yeri sorunlarım var canım izin alamadım rapor aldım onuda 10 gün alabildim ve buradan da rapor götürsem ortalık birbirine girer. ben muğladayken ankarada çıkıcam düşünsene işyerini...
hayırlı olsun cnm banada bgn 2 adet 3.gün embriyosu yerleştirildi bnmki 8er hücreli idi seninkiler nasıldı bide opudan sonra kaç embiryon oldu kaçı bugüne ulaşıldı donduruldumu hiç çok soru sordum kusuruma bakma birbirimize umut olalım diye soruyorum işalah ikimizinde tutar bebişlerimiz
.pazartesi yada salı yumurta toplanır dediler bugün :)
canım sanırım doktor araştırıyorsun.
geçende yazışmıştık hatırlarsan.bende eşimin varikosel olduğunu öğrenmeden bebeğim olacağı ümidiyle bayağı araştırmıştım.
nerde oturuyorsun bilmiyorum ama.balgatta akropol hastanesinde bülent alp aydın diye bi doktor var.bayağı memnun olan var diye duydum.çok yakın bir arkadaşımda 9 ay boyunca gebelik kontrollerini ve doğumunu o hocaya yaptı.çok memnun kaldı.
hastanede muayene fiyatları da doğum fiyatlarıda fena değil.hep fiyat almıştım ama varıkosel ve sıfır sperm olayını öğrenince dünyam yıkıldığı için inan hep unuttum.ararsan yardımcı oluyorlar.
Kizlar hafta sonu gecirdigim ani bi kanamayla ne yazzikki 5 haftalik bebegimi kaybettim ve suan hala dusugum devam ediyor cok uzgunum daha yeni yeni kendime geliyorum
İnsss allah tedavide olan ve suan hamile olan butun arkadaslarin tamamini erdirsin bulupta kaybetmek cok zor arkadaslar ben bi sure gelemiyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin
Olmadi kizlar tutmadi
Benimkilerde 8 hucreli canim valla benden 18 yumurta toplandi 13u olgun cikmis 10 tanesi dollenmis bugune 4 tane kalmis 2 tanesi iyi kalite 2 tanesi orta dedi orta kalite olanlar 5. Gune kalirsa dondurulcaklar kalamazlarsa hic dondurulmusum olmicak insallah tutar da gerek kalmaz canimm benim hikaye boyle velhasil hakkimizda hayirlisi rabbim ol desin insallah
Kizlarrrrr bugun 2 adet 3. Gun embriyosu yerlestirildi bana hayirlisi insallah rabbim yuzumuze gulsun simsiki tutunurlar bana umarim hayirlisi ile allah yar ve yardimcimiz olsun
hayırlı olsun arkadaşım..
benim de 8 hücreli 2 adet 3. gün embriyosu koyulmuştu..
sonucum pozitif,iki kese göründü dün...
inşallah senin de pozitif olur canım
kızlar merhaba ben geldimm haber veremedim kusura bakmayın internetimiz bozuk kaç güündür giremedim benı merak eden arkadaslarıma çok teşşekür ederiim sizi seviyorum ve yumoslarım toplandı pazartesi tane 22 tane 19 olgun bu gun 3 gunu 9 tane kaliteli yumoşum kaldı bu gun donduruldu adet olunca hastaneye gidicem eşim test ameliyatı oldu durumumuz çok iyi sizi çok özledim annemlerdn giriyorum internette hala sorun var o yuzden bıı sure giremeye biiliriim haber verim dedim sizi öpüyorumhamile olan arkadaslarıma gözleri aydın darısı başımıza opü olan arkadaslarıma geçmiş olsun hayırlı sonuclar ve iyi olmalarını diliyorum hepiniiizii sevıyorum görüşmek üzere by .
bende pek güzel bi sonuç almadım azönce aradı doktorum değerim 8 küsür çıkmış sanırım tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik yine yapacak bişey yok olmayınca olmuyo doktor yinede cumartesi tekrar test istedi belkide bi mucize olur kimbilir...
.
Anladımm canım hayırlısıyla toplanır inşallah. Yani iğneye başladıktan 12 gün sonra oluyor.
benimde 10 yumurta 9 olgun 8 döllenen 4 bugüne kalan yani 3.güne 2si iyi kalite 2si orta kalite orta kaliteler dondurulmadı işalah ikimizinde tutar test günün ne zaman dediler acaba bide sebeb neydi sizin rabbim ol desin işalah
Canim durumumuz tamamen ayni insallah rabbim ol der ve oluverir tatlim hayirlisi hakkimizda benim de dondurulmusum olmicak gibi allah aratmasin canimm test gunum 17si canim sebep esimde hareket sayi ve mirfoloji hepsi sorunlu yanii
Kizlarrrrr bugun 2 adet 3. Gun embriyosu yerlestirildi bana hayirlisi insallah rabbim yuzumuze gulsun simsiki tutunurlar bana umarim hayirlisi ile allah yar ve yardimcimiz olsun
Canim durumumuz tamamen ayni insallah rabbim ol der ve oluverir tatlim hayirlisi hakkimizda benim de dondurulmusum olmicak gibi allah aratmasin canimm test gunum 17si canim sebep esimde hareket sayi ve mirfoloji hepsi sorunlu yanii
ünitenin değişmemesi büyümelerinin orantılı ve güzel olduğunu gösteriyor, aniden büyüme yaparsa doz düşümü oluyor, belli bir zamanda büyümeleri gerek, hızlı büyüyüp içi boş olması daha kötü bi durum. o yüzden bence acele etme, sakin ol... hemen büyüsünler diye düşünme. veee 10 gün demişsin ama 10 gün yeterli bir süre değil, kısa protokol için bile.....
tamamen hak veriyorum sana. aslında stres olmamam lazım. herkes gün beklerken stres oluyor ben daha en baştan başladım napim. ama iş yeri sorunlarım var canım izin alamadım rapor aldım onuda 10 gün alabildim ve buradan da rapor götürsem ortalık birbirine girer. ben muğladayken ankarada çıkıcam düşünsene işyerini...
Bence isyerini dusunup stres yapma arkadasim..kendine odaklan tedavine odaklan bebegine odaklan sanki sen gitmesen duracakmi butun isler..kendini dusun bugunler senin icin cok onemli, isyerinde cikabilecek sorun nasilsa unutulur ama bugunler snein hayatini degistirecek..boyle dusun..
canım herkesinki farklı.benimki uzadı bence :)
canım bana 2 adet 5.gün dondurulup çozülmüş embriyo transfer edildi bugünde 12.günümdü kimyasla gebelikte az yükselip sonra düşüyo benim 2.çizgilerim hep silik çıktı mesela dün daha koyuydu bugün daha silikti yani sanırım önce biraz yükseldi sonra düşmeye başladı benim klinik 5 in altını gebelik yok olarak değerlendiriyo yani sınırda olduğunu söyledi ne pozitif ne de negatif dedi...
bende toplamda 10 gun ilac kullanicam 11.gun catlatma ignesi ve 13. gun yumurta toplama olacak sanirim..bugun yumilerim kac mm cikacak merakliyim:)
ben gittimde hiç sormadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?