inşallah canım.Allah yardımcın olsun.
Kizlar hafta sonu gecirdigim ani bi kanamayla ne yazzikki 5 haftalik bebegimi kaybettim ve suan hala dusugum devam ediyor cok uzgunum daha yeni yeni kendime geliyorum
İnsss allah tedavide olan ve suan hamile olan butun arkadaslarin tamamini erdirsin bulupta kaybetmek cok zor arkadaslar ben bi sure gelemiyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin
bende pek güzel bi sonuç almadım azönce aradı doktorum değerim 8 küsür çıkmış sanırım tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik yine yapacak bişey yok olmayınca olmuyo doktor yinede cumartesi tekrar test istedi belkide bi mucize olur kimbilir...
bende 1 saat sonra gidicem merak ediyorumm:) bu gece erken catlamyi onleyici ilacide yani ovidrel kullanmaya baslicam...sen basladinmi?
Benim de test günüm 17 si :) inşallah tutunurlar. Birlikte gün sayarız :)
kızlar herkese selamlar.. öncelikle Rabbim inşallah herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder. ben tüp bebek ve detaylarıyla yeni tanıştım, 3 gündür karnımdan iğne yapıyorum daha yolun başında olmama rağmen bi olumsuzluğa kapıldım.normaldir sanırım.forumlarda ilk seferde tutan görmedim acaba olmuyormu bikaç sefer denemek mi gerekiyor banada dua edin noluurrr
ben dün başladım onu kullanmaya adı orgalutran :)))
kızlar herkese selamlar.. öncelikle Rabbim inşallah herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder. ben tüp bebek ve detaylarıyla yeni tanıştım, 3 gündür karnımdan iğne yapıyorum daha yolun başında olmama rağmen bi olumsuzluğa kapıldım.normaldir sanırım.forumlarda ilk seferde tutan görmedim acaba olmuyormu bikaç sefer denemek mi gerekiyor banada dua edin noluurrr
pardon ismini yanlis yazmisim:) kafam allak bullak bir yandan calisyorumda:) ben bu gece baslicam catlamayi onleyen ilaca ismi cetrotide imis:)
Bence isyerini dusunup stres yapma arkadasim..kendine odaklan tedavine odaklan bebegine odaklan sanki sen gitmesen duracakmi butun isler..kendini dusun bugunler senin icin cok onemli, isyerinde cikabilecek sorun nasilsa unutulur ama bugunler snein hayatini degistirecek..boyle dusun..
tamamiyle haklısın arkadaşım. bugün canım çok sıkıldı. birde yanlış ilaç meselesi olunca çıldıracaktım. Ben neleri göze aldım nerelerden geliyorum ankaraya ne kadar masraf yapıyorum. birçok kişi de vardır benim gibi eminim. bu önemli bir mesele hepimizin hormonlarıyla oynanıyor. sinir stres bizler erkekler gibi değiliz. bizim hormonlarımız farklı çalışıyor. ne için gidiyoruz oraya bebek için birçok şeyi göze alıyoruz. ufak dahi hata yapılmaması lazım. ama işte bugünüm rezil oldu boşver. aslında herkes herşey bahane Allahım ol derse olacak olma derse olmayacak bu kadar basit... hayırlısı...
evet oda olur dedilerde bu orgalutran daha kolay vuruluyo ondan aldım.az önce oldum bende delik deşik mor şiş heheaz kaldı ya bitiyo iğnelerimiz oleyyyyyyyyyyyyyyyy
tamamiyle haklısın arkadaşım. bugün canım çok sıkıldı. birde yanlış ilaç meselesi olunca çıldıracaktım. Ben neleri göze aldım nerelerden geliyorum ankaraya ne kadar masraf yapıyorum. birçok kişi de vardır benim gibi eminim. bu önemli bir mesele hepimizin hormonlarıyla oynanıyor. sinir stres bizler erkekler gibi değiliz. bizim hormonlarımız farklı çalışıyor. ne için gidiyoruz oraya bebek için birçok şeyi göze alıyoruz. ufak dahi hata yapılmaması lazım. ama işte bugünüm rezil oldu boşver. aslında herkes herşey bahane Allahım ol derse olacak olma derse olmayacak bu kadar basit... hayırlısı...
haklisin onca emek zaman para...insan tolere edemez baskalari tarafindan yapilacak hatayi..insallah guzel sonuclar alirsin emeklerin bosa cikmasin..
canım bende özel olarak yaptıracağım ilk tüpü inşallah 2.ye ihtiyaç kalmaz olursa da eylülde 3 yılım doluyor rapor çıkartcam.çok uğraştırıyorlar mı?ben 2 aşılamayı da orda oldum bütün dosyalarım var.tüp bebek merkezindeki kadın 3 yılı doldursan da 5-6 ay raporu alman sürer dedi öyle mi?
evet az kaldi cok sukur her gece koca bir carpi atiyor esim:) ama sen benden once alican sonucu hadi insallah guzel haberlerini alalim..benimki dondurulmus transfer olacak..tabi zaman ne gosteriri bilemeyiz..deme kizzzz insalla bu cetrotide da kolay vuruluyordur:)
Kizlar hafta sonu gecirdigim ani bi kanamayla ne yazzikki 5 haftalik bebegimi kaybettim ve suan hala dusugum devam ediyor cok uzgunum daha yeni yeni kendime geliyorum
İnsss allah tedavide olan ve suan hamile olan butun arkadaslarin tamamini erdirsin bulupta kaybetmek cok zor arkadaslar ben bi sure gelemiyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin
benim eşim hiç orali bile değil :26: işyerinde oluyorum iğneleri ruhu bile duymuyoneyse sonucu güzel olsunda cetrotide de kolay kız sadece bu benim kullandığımda karışım olmuyo hazır iğne ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?