2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım cok gecmiş allah yardımcın olsun.. kendini toparlar toparlamaz aramıza dönmen dilegiyle..

canım allahtan ümit kesilmes içini ferah tut ve ilaçlarını kullanmaya devam et.. bu durumda olup degerleri yükselen cok insan var. bebişin sımsıkı tutunsun annesine daularım seninle canım..

kızlar herkese selamlar.. öncelikle Rabbim inşallah herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder. ben tüp bebek ve detaylarıyla yeni tanıştım, 3 gündür karnımdan iğne yapıyorum daha yolun başında olmama rağmen bi olumsuzluğa kapıldım.normaldir sanırım.forumlarda ilk seferde tutan görmedim acaba olmuyormu bikaç sefer denemek mi gerekiyor banada dua edin noluurrr

canım tedavin öncelikle hayırlı olsun.. allahım inşallah emeklerinizi boşa cıkarmasın.. tedavi süreci kişiden kişiye degisir canım.öncelikle pozitif ol inan olucagına cünkü moral cok önemli.. benim ilk deneme tuttu ama 2 aylıkken kalp atısları durdu ve kürtaj oldum.. sonra ikinci denemem ve cok sükür yine hamileyim.. rabbim inşallah sana da mutlulugu tatdırsın.. sizin sorun neydi kaç yıllık evlisin ve hangi merkezde yaptırıyosun tedavini..

dilegimiz ilk seferde tutmasi ve saglicakla kucagimiza almak insallah...hepimizin olumlu sonuclar almasi dilegiyle...

pardon ismini yanlis yazmisim:) kafam allak bullak bir yandan calisyorumda:) ben bu gece baslicam catlamayi onleyen ilaca ismi cetrotide imis:)

evet oda olur dedilerde bu orgalutran daha kolay vuruluyo ondan aldım.az önce oldum bende delik deşik mor şiş hehe az kaldı ya bitiyo iğnelerimiz oleyyyyyyyyyyyyyyyy

evet oda olur dedilerde bu orgalutran daha kolay vuruluyo ondan aldım.az önce oldum bende delik deşik mor şiş hehe az kaldı ya bitiyo iğnelerimiz oleyyyyyyyyyyyyyyyy

evet az kaldi cok sukur her gece koca bir carpi atiyor esim:) ama sen benden once alican sonucu hadi insallah guzel haberlerini alalim..benimki dondurulmus transfer olacak..tabi zaman ne gosteriri bilemeyiz..deme kizzzz insalla bu cetrotide da kolay vuruluyordur:)

cnm mrb mesajını şimdi okudum sana onu diyen merkez baya baya bi abartmış adetinin 3 günü aç karnnına eşinle birlik hastaneye gidiyosun kanlarınızı veriyosunuz muayne oluyosun eşinde ürolojiide oluyo rahim filmi simir kültür senin 4 eşinin 1 resmievlilik cüzdanı aslı ve fotokopisi kimlik fotokopileri eşinin sskhizmet dökümü müdürlükten onaylıeşinle senin nufüs kayıt örnekleri bunların hepsini tamamlıyosun eşinle birlikte dosya açtırmaya gidiyosun 10 günede raporunu alıyosun yazdıklarım sana çok uğraştırıcı bAya zaman alıcakmış gibi gelebilir ama hayır öle gelmesin en fazla adetinle başladığın an ay sonuna alırsın bitanem....

benimde ilk denemem benimde iğnede 5. günüm karamsarlaştım arkadaşım...

benim eşim hiç orali bile değil :26: işyerinde oluyorum iğneleri ruhu bile duymuyo neyse sonucu güzel olsunda cetrotide de kolay kız sadece bu benim kullandığımda karışım olmuyo hazır iğne ondan dedim

Yazmaya korkuyorum kızıcaksınız ama 8. Gün idrar testi yaptım sonuç negatif , kan testime 6 gün var beklemem lazımdı dayanamadım ... Kaşındım sanırım ama insan engel olamıyor , çünkü yoruldum iğneler ve gel gitlerde . Bu ikinci denemem benden daha çok çok uğraşan var biliyorum da herkeze yaşadığı kendine zor valla ...

.........sabrını ver yarabbim

benim eşim hiç orali bile değil :26: işyerinde oluyorum iğneleri ruhu bile duymuyo neyse sonucu güzel olsunda cetrotide de kolay kız sadece bu benim kullandığımda karışım olmuyo hazır iğne ondan dedim

analadim canim, neyse alistik kirmaya karsitirmaya falan, bebisler gelsinde saglicakla:)..isyerindemi valla bravo, bizimki her aksam yarim saat seramoni seklinde oluyor..esim benden heyecanli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…