2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

analadim canim, neyse alistik kirmaya karsitirmaya falan, bebisler gelsinde saglicakla:)..isyerindemi valla bravo, bizimki her aksam yarim saat seramoni seklinde oluyor..esim benden heyecanli:)

çok şanslısın.eşiyle birlikte bu aşamaları geçirenler çok şanslı imreniyorum sizlere gerçkten benim herşeyim işyerinde oluyor iğneler ilaçlar vs... neyse çıkıyorum yarın yazarım öptmmmmmmmmmmmmmmmmm

slm arkadaşlar ben mersin özel tüp bebek merkezinde tedaviye başladım transfer oldu bu gün 4.günü heycanla bekliyoruz dualarınızı eksik etmeyin benim gibi bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum inş hepimiz pozitif sonuç alırız :)

sizde saslisiniz canim aileleriniz arkadaslariniz yaninizda..biz yurtdisindayiz birbirimize destek oluyoruz hep, ama cok sansliyim gercekten:) bu sansimiz sonuna kadar gitsin hepimiz bebelerimizi kucagimiza alalim..bende cikiyorum randevuma..gorusurzz

al bendede okadar yani noluyoruz ya durun bi kızlar kendinize gelin daha yolun başındayız bende bugün zeynepkamile gittim 2.ci raporumu çıkarmak için doktor dosyama bi baktı 2012 kinin kanları tekrar kan istedi adetin 3. cü günü ultrason falan yani anlıcanız ben tedaviye bu ay 21 de başlama hevesim kursağımda kaldı 1 .aya takıldım ben napimşimdi bide benim 5.ci denemem olucaktı yapmayın canlar hemen yıkılmayın tm kolay değil bizden daha kötüleri var emin olun hastanenin kapısında ağladım aradım eşimi 1 aya kaldı dedim tekrar tahlil yapmam gerekliymiş dedim adam beniteselli ediyo vardır bi hayır dedi tlfnu kapatınca bi sirkelendim kızım kendine gel toparlan dedim yani canlarım kendiinizi toplayın yola devam hepinizi çokkkkkkk seviyoruzzzzzzz......

Kızlar bugün transfer oldu, doktor estrofem ve coreaspirin verdi. Bunları kullanmaya bugün mü başlayacam yarın mı? Heyecandan ne dedi hemşire hatırlamıyorum

Aukadaşlar transferim oldu blastosist durumundayken ama diğer iki embriyo gelişimi durmuş dondurmak için kalmamış ..aklıma gelmiyor değil buda aynı ise üzmemek için transfer yapmışlarsa sonuçta 5. Gune kadar bekleme riskine onlar girdi kafamda soru işaaretleri off

canım çok sağolasın dualarımız bir olsun bitanem. ben annemde kalıyorum annem burada yaşıyor. buralara yakın polisevi var. beşevlerde öğretmenevide var. ben 1,5 yıl öncesine kadar ankarada yaşıyordum evlendim muğlaya yerleştim. onun için ankarayı biliyorum yardımcı olmaya çalışırım sana...

Kızlar bugün transfer oldu, doktor estrofem ve coreaspirin verdi. Bunları kullanmaya bugün mü başlayacam yarın mı? Heyecandan ne dedi hemşire hatırlamıyorum

hayırlı uğurlu olsun canımm. allahım kucağına almayı nasip eder inşallah

Allah sabır versin. Inşallah en yakın zamanda sen de bebişini kucağına alırsın

güzel dilekleriniz dualarınız için Allah böyle istedi demekki elden ne gelir ki... adet olup temizlendikten sonra histereskopi yaptırmak istiyorum bide gerekli başka ne test varsa artık 3 denememizdede çok kaliteli embriyolar yerleştirildi ama olmadı acaba diyorum rahimde tutunmayı engelleyen başka bi sorun mu var şimdiye kadar yapılan testlerimiz rutin hormonlar amh kanda pıhtılaşma sperm analizi hepsi temiz çıktı bunların dışında acaba hangi testler yapılmalı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? bide daha önce süt hormonunu ölçtürmüştüm ama benim 2 yıldır yani doğum yaptığımdan beri sağ göğsümde hala süt üretimi var acaba tekrar mı baktırsam o yüksek oluncada gebeliği engelliyomuş ya elimden gelen ne varsa yapmak istiyorum

tam adamına düştün ya maddi açıdan soruyorum en fazla ne kadar verirsnz ben yardımcı olurum :)

canım fıyatı en uygun olan yer olursa cok sevınıcem 1özel 1raporlu yaptırdık maddı acıdan iyi degılız yanı anne baba destegı yok kendımızız bu yolda allahım gör artık bizide...canım hulusi bülent zeyneloğlunu arastırdım guzel seyler duydum baskent üniversitesınde yaptıran varsa bılgı verebılırlermı rica etsem...hatıbulut bu konuda yardımcı olursan sevınırım canım

slm kızlar tranferi olan arkadaşlarıma rabbim hayırlı evlatlar versin mevlam boşcevirmesin inş hamile olan arkadaşlarımada rabbim sağlıkla kucağına almayı naşi etsin inş benimde bu gün tranferim oldu 5. gün yalpıldı
ıkı emryom konuldu umarım sım sıkı tutunullar

tesekkur ederımcanım ögretmen evinı dusundum canım bu ay bı gıdıp geleyım tekrardan dönerım sana allahım tez zamnda herkese hamılelık nasıp et...

hayırlı uğurlu olsun canımm. allahım kucağına almayı nasip eder inşallah

Âmin canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize. Aklım almıyor zaten, bire yerleştiklerinde yaşıyor oluyorlar, gerisi ise sadece Allah'ın takdiri. Yaşamaya devam da edebiliyor, tutunamayabiliyor da. Allahım sen güzelliklerinden rızıklarından mükâfatlarından bizleri esirgeme. Âmin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…