analadim canim, neyse alistik kirmaya karsitirmaya falan, bebisler gelsinde saglicakla:)..isyerindemi valla bravo, bizimki her aksam yarim saat seramoni seklinde oluyor..esim benden heyecanli:)
çok şanslısın.eşiyle birlikte bu aşamaları geçirenler çok şanslı imreniyorum sizlere gerçktenbenim herşeyim işyerinde oluyor iğneler ilaçlar vs... neyse çıkıyorum yarın yazarım öptmmmmmmmmmmmmmmmmm
benimde 17si cnm test günüm transferin ugnmü yapıldı kaç embriyo ve kaç hücreli transfer edildi sana cnm
canlarım şu aralar peş peşe test sonuçlarımızı aldık,alıyoruz ve almaya devam edeceğiz. bazılarımız sevindi bazılarımızda arkadaşlarımızın sevinciyle kendi üzüntülerini unuttu bazılarımızda hala sonuçlarını almadılar ve umutla inşallah o güzel sonuçlarını alacaklar...
hergün umutla giriyorum topiğe amayaa iyiki açmışsın canım böyle bir konu...
acılar tazeyken geçmeyecekmiş gibi geliyor ama inanın bana dünyada çok daha büyük acılar var... daha büyük acılarla sınanmayalım inşallah birgün burdan o güzel haberi hepimiz vericez ben buna inanıyorum daha çoooook teyze olucam ben bu topikte:))))
canım ınsallah hayırlısı olur senın ıcın benım 3.denemem olacak allahım ısteyen herkese nasıp etsın.canım kalma ısını nasıl ayarladın ben merkezde karar kıldım ancak kalma yerı problem baskent üniversitesi etrafında kalma yerı arıyorum ankaralı olan varsa yazabılırmı otel v.s dualarım senınle olucaaaaakkkk
Kızlar bugün transfer oldu, doktor estrofem ve coreaspirin verdi. Bunları kullanmaya bugün mü başlayacam yarın mı? Heyecandan ne dedi hemşire hatırlamıyorum
Kizlar hafta sonu gecirdigim ani bi kanamayla ne yazzikki 5 haftalik bebegimi kaybettim ve suan hala dusugum devam ediyor cok uzgunum daha yeni yeni kendime geliyorum
İnsss allah tedavide olan ve suan hamile olan butun arkadaslarin tamamini erdirsin bulupta kaybetmek cok zor arkadaslar ben bi sure gelemiyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin
tam adamına düştün yamaddi açıdan soruyorum en fazla ne kadar verirsnz ben yardımcı olurum :)
Kizlarrrrr bugun 2 adet 3. Gun embriyosu yerlestirildi bana hayirlisi insallah rabbim yuzumuze gulsun simsiki tutunurlar bana umarim hayirlisi ile allah yar ve yardimcimiz olsun
canım çok sağolasın dualarımız bir olsun bitanem. ben annemde kalıyorum annem burada yaşıyor. buralara yakın polisevi var. beşevlerde öğretmenevide var. ben 1,5 yıl öncesine kadar ankarada yaşıyordum evlendim muğlaya yerleştim. onun için ankarayı biliyorum yardımcı olmaya çalışırım sana...
hayırlı uğurlu olsun canımm. allahım kucağına almayı nasip eder inşallah
Kizlarrrrr bugun 2 adet 3. Gun embriyosu yerlestirildi bana hayirlisi insallah rabbim yuzumuze gulsun simsiki tutunurlar bana umarim hayirlisi ile allah yar ve yardimcimiz olsun
Üzülme canım pes etmek yok tekrar deneyip bu sefer oldu diyeceksin Rabbim ol dedikten sonra hersey olur bu kaçıncı denemeydi?Olmadi kizlar tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?