- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Kizlar hafta sonu gecirdigim ani bi kanamayla ne yazzikki 5 haftalik bebegimi kaybettim ve suan hala dusugum devam ediyor cok uzgunum daha yeni yeni kendime geliyorum
İnsss allah tedavide olan ve suan hamile olan butun arkadaslarin tamamini erdirsin bulupta kaybetmek cok zor arkadaslar ben bi sure gelemiyecegim kendinize iyi bakin hoscakalin
Olmadi kizlar tutmadi
bende pek güzel bi sonuç almadım azönce aradı doktorum değerim 8 küsür çıkmış sanırım tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik yine yapacak bişey yok olmayınca olmuyo doktor yinede cumartesi tekrar test istedi belkide bi mucize olur kimbilir...
cnm ya seni merak ettim nete girdim.çok üzüldüm.inşallah mucize olur ve yavruna kavuşursun.Benim en son 9.58 çıkmıştı.Ama 5 küserde hamile kalanı duymuştum.inşallah rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin...Cnm arkadaşım dualarım seninle...bende pek güzel bi sonuç almadım azönce aradı doktorum değerim 8 küsür çıkmış sanırım tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik yine yapacak bişey yok olmayınca olmuyo doktor yinede cumartesi tekrar test istedi belkide bi mucize olur kimbilir...
Üzülme canım pes etmek yok tekrar deneyip bu sefer oldu diyeceksin Rabbim ol dedikten sonra hersey olur bu kaçıncı denemeydi?
Kizlarrrrr bugun 2 adet 3. Gun embriyosu yerlestirildi bana hayirlisi insallah rabbim yuzumuze gulsun simsiki tutunurlar bana umarim hayirlisi ile allah yar ve yardimcimiz olsun
canım fıyatı en uygun olan yer olursa cok sevınıcem 1özel 1raporlu yaptırdık maddı acıdan iyi degılız yanı anne baba destegı yok kendımızız bu yolda allahım gör artık bizide...canım hulusi bülent zeyneloğlunu arastırdım guzel seyler duydum baskent üniversitesınde yaptıran varsa bılgı verebılırlermı rica etsem...hatıbulut bu konuda yardımcı olursan sevınırım canım
Dün yumurta topalamam yapıldı 27 adet 11 tanesi döllenmiş. Arkadaşlar benim hala ağrılarım çok var normal mi acaba.
Evet canım bugündü, 8lik 2 tane yerleştirildi. Senin ne durumda?
benmde 2 adet 8 hücreli cnm sorun neydi sizin 8 yumurtadan 2 tane kaldı bnm bide progesteronu ne kadar günde kaç kez ve ne sekil kullanıyosun
Canım cumartesiyi bekle inş mucize olur dualarım seninle üzülmek yokkbende pek güzel bi sonuç almadım azönce aradı doktorum değerim 8 küsür çıkmış sanırım tahmin ettiğim gibi kimyasal gebelik yine yapacak bişey yok olmayınca olmuyo doktor yinede cumartesi tekrar test istedi belkide bi mucize olur kimbilir...
Aukadaşlar transferim oldu blastosist durumundayken ama diğer iki embriyo gelişimi durmuş dondurmak için kalmamış ..aklıma gelmiyor değil buda aynı ise üzmemek için transfer yapmışlarsa sonuçta 5. Gune kadar bekleme riskine onlar girdi kafamda soru işaaretleri off
benmde 2 adet 8 hücreli cnm sorun neydi sizin 8 yumurtadan 2 tane kaldı bnm bide progesteronu ne kadar günde kaç kez ve ne sekil kullanıyosun
Aukadaşlar transferim oldu blastosist durumundayken ama diğer iki embriyo gelişimi durmuş dondurmak için kalmamış ..aklıma gelmiyor değil buda aynı ise üzmemek için transfer yapmışlarsa sonuçta 5. Gune kadar bekleme riskine onlar girdi kafamda soru işaaretleri off
cnm ya seni merak ettim nete girdim.çok üzüldüm.inşallah mucize olur ve yavruna kavuşursun.benim en son 9.58 çıkmıştı.ama 5 küserde hamile kalanı duymuştum.inşallah rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin...cnm arkadaşım dualarım seninle...
tedavin hayırlı olsun canım.ağrılarının olması normal iğne ile topluyorlar yumurtalarını haliyle yerleri acıyor geçmiş olsun inşaALLAH bölünmeleri ve sağlıkları yerlerinde olur transferin gerçekleşir güzel haberlerini alırız...
Ben crinone jel kullanıyorum sabahları tek olarak canım. Ama transferden sonra tuvalete gidip silindikçe çok koyu renkte az az parçalar geliyor. Acaba neden olur? Toplamada olan kanama kanalda mı kaldı acaba, jeli sıktıkta onla bir geliyor olabilir mi? Birde sen sürekli yatıyor musun? Ama ilk 3 gün tuvalet dışında kalkmak yok dediler.
Ben crinone jel kullanıyorum sabahları tek olarak canım. Ama transferden sonra tuvalete gidip silindikçe çok koyu renkte az az parçalar geliyor. Acaba neden olur? Toplamada olan kanama kanalda mı kaldı acaba, jeli sıktıkta onla bir geliyor olabilir mi? Birde sen sürekli yatıyor musun? Ama ilk 3 gün tuvalet dışında kalkmak yok dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?