2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Neşecim, sana denilirse denilsin yüreğin volkan canım biliyorum.geçmiş olsun canım ALLAH C.C sabır versin,çabuk atlatıp tekrar başlarsın inşaALLAH...verende ALLAH alanda....taktiri ilahi ALLAH sabır versin...

Olmadi kizlar tutmadi

ALLAH sabır versin inşaALLAH ,kısa zamanda toparlanıp tekrar başlarsın evlatlarını hayırlısı ile kucağına alırsın...

herşey olabilir arkadaşım "ALLAH OL DER VE OLUR"olmaz ise eğer vardır bunun da bir hikmeti.şerdeki hayırları yaşatsın ALLAH 'ım
(canım ben bir sürü genetik testler yaptırdım sonuç kağıtlarını istersen seninle paylaşabilirim.liste uzun)

transfer olmak için ve transfer sonrası gün sayan sevgili arkadaşlarım ALLAH işinizi rast getirsin inşaALLAH her aşamada güzel haberlerinizi alırız..
1.aşama:
2.aşama:49:
3.aşama:
4.aşama:

Son düzenleme:
cnm ya seni merak ettim nete girdim.çok üzüldüm.inşallah mucize olur ve yavruna kavuşursun.Benim en son 9.58 çıkmıştı.Ama 5 küserde hamile kalanı duymuştum.inşallah rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin...Cnm arkadaşım dualarım seninle...

canım yaa inşaALLAH yavrun seninledir,üzülme elimizden birşey gelmiyor pozitif düşünmek zorundayız.Rabbim sana da mucizesini versin.mübarek cuma gecesi ALLAH'ım dualarımızı kabul etsin hayır gördüklerimizdeki şerleri de hayra çevirsin

Kizlarrrrr bugun 2 adet 3. Gun embriyosu yerlestirildi bana hayirlisi insallah rabbim yuzumuze gulsun simsiki tutunurlar bana umarim hayirlisi ile allah yar ve yardimcimiz olsun
Hayırlı olsun canım inş güzel haberlerini bekliyoruz bebişleri annelerine sımsıkı tutunsunlar

Canim ben hulusi hocanin hastasiyim. Muayene ucreti 122tl. Sonraki 10gun ucret odemiyorsun. 11.gun tup bebek hastasi oldugun icin 60tl aliyorlar bir dahaki 11.gunde 122 diye devam ediyor. Rapor cikarildiysa 1670tl oduyorsun yumurta toplama gunu. Rapor yoksa 2700 sanirim. Hastanenin karsisindaki eczaneden de odunc alabiliyorsun ilaclari.Hastane cok kalabalik, beklerken sinirden patlayabilirsin. Senden sonra gelenler muayene oluyor sana bi türlü sira gelmiyor diye dusunebilirsin.ama oyle degil. Hastanenin bir dinamigi var tikir tikir işliyor. Tek problemi bu duyan geliyor. Bence de gelmeli

Hulusi hocanin o kadar hastasina ragmen herkese ismiyle hitap etmesi, telasli ve tedirginken insani rahatlatmasi, kizina tedavi uyguluyormus gibi sevkatinden bahsetmiyorum bile. Oyalamamasi, dogru teshisi ve yonlendirmesi de tercih sebebimdir.
once Allahimin izni sonra da doktorumun vesilesiyle 5 haftalik hamileyim suanda. Allahim saglikla tamamina erdirir insallah. hayirlisila sanada isteyen herkese de nasip olur.

Otele gelince hsstaneye yakin degil ama seker is misafirhanesi var. Saglik sokakta sihhiye ile kizilay arasinda. Devlet memurlarina 35tl canim. En uygun orasi. Netten bakabilirsin misafirhanelere. Bahçelievler de tedasin misafirhanesi falan da var. Oda 40liraydi sanirim.

Sormak istedigin baska bi sey olursa seve seve yardimci olmaya calisirim.

Dün yumurta topalamam yapıldı 27 adet 11 tanesi döllenmiş. Arkadaşlar benim hala ağrılarım çok var normal mi acaba.

Dün yumurta topalamam yapıldı 27 adet 11 tanesi döllenmiş. Arkadaşlar benim hala ağrılarım çok var normal mi acaba.

tedavin hayırlı olsun canım.ağrılarının olması normal iğne ile topluyorlar yumurtalarını haliyle yerleri acıyor geçmiş olsun inşaALLAH bölünmeleri ve sağlıkları yerlerinde olur transferin gerçekleşir güzel haberlerini alırız...

Canım cumartesiyi bekle inş mucize olur dualarım seninle üzülmek yokk

kaç tane blast transfer edildi cnm sana banada bgn 2 tane 3.gün 8 hücreli verildi donmuş kalmadı

benmde 2 adet 8 hücreli cnm sorun neydi sizin 8 yumurtadan 2 tane kaldı bnm bide progesteronu ne kadar günde kaç kez ve ne sekil kullanıyosun

Ben crinone jel kullanıyorum sabahları tek olarak canım. Ama transferden sonra tuvalete gidip silindikçe çok koyu renkte az az parçalar geliyor. Acaba neden olur? Toplamada olan kanama kanalda mı kaldı acaba, jeli sıktıkta onla bir geliyor olabilir mi? Birde sen sürekli yatıyor musun? Ama ilk 3 gün tuvalet dışında kalkmak yok dediler.

Son düzenleme:

Canim bosver artik hic bunlari dusunup uzme kendini tatlim artik olan her neyse oldu donusu yok oyle dusun tatlim ben de bugun transfer oldum benim 3. Gun transferi hem de yani ve 2 tane kaliteli transfer edildi 2 tane orta kalite kaldi onlar dondurmaya musait degilmis yani benim de dondurulmusum olamayacak insallah karnimuzdakiler tutunur tatlim iyi dudun kafani bunlarla mesgul etme ya soyle olsaydi ya boyle olsaydi diye tamam mi tatl

canım benim sağolasın benim yükselecek diye bir ümidim yok canım önüme bakıcam artık şuan sadece acaba hangi testleri yaptırmalıyım derdindeyim acaba rahimde mi bi sorun var diye düşünüyorum cumartesi günü alev hanımla bi görüşücem bakalım ne diycek sen nezaman başlıyosun tatlım inşallah seninki tutar hayırlısı ile artık benimde dondurulmuşum yok sıfırdan başlıycaz yani.allah'tan paket program seçmişiz en azından maddi yönden kafamız biraz rahat allah yardımcımız olsun inşallah gelişmelerden haberdar et canım çook öpüyorum seni...

Amin canım inş. Ne bileyim dünden fazla ağrım olunca korktum.

be sbh öğle aksam 2ser fitil kullanyodum geri geliyor dedim iğneye geçtim bana yat demediler yorulma dediler ama yatıyorum ymkleri fln nasıl yiyosun yerken otruyomusun yoksa uzanarakmı senin sebeb neydi cnm

Jelin bir kısmı akar bir kısmıda içerde kalabilir ve parça şeklinde gelebilir rengi önemli tabii test gününe yakınsa kahverengi ya da pembemsi geliyorsa jel gebeliği düşündürebilir transferden hemen sonra bu tarz geliyorsa işlemler esnasındaki ufak kanamalardan kalan eski kandır.ilk 3 günde tutunma gerçekleştiğinden bir çok doktor ilk 3 güne dikkat edin der...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…