2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Haklısın cnm, bende senin gibiyim. İğnelerimi hep eşim yaptı, alarmlı dakik şekilde. Kimseciklere söylemeden, belli etmeden yaptık işte. Yarın yarıııın bakalım neler olacak. Heyecan dorukta, tuvalete gitmeye korkuyorum, ayyy o kırmızıları görücem diye. Iki gündür karnım çoook ağrıyor, her an hasta olacakmışım gibi

Prolaktin! Tabiki baktır, doktorlarına söylemedin mi, belkide bakılmıştır ama emin de değilim, kan testlerinde o varmı içinde. Bir ara bendede yüksek çıkmıştı. İlaçla tedavisini olmuştum.

Son düzenleme:
kızlar yarın idrar testi yapsam çıkarmı sizce yapan oldumu 8.gün idrar testi

Bence hiç idrar testi yapma direk kan testi yaptir inş. Ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü 1 haftalık gebelik kanda çıkıyor 12.gun katlanmış oluyor Allahın izniyle benimde P.tesi günü 8 . Günüm inşallah yapmak istiyorum ♥♥

kızlar yarın idrar testi yapsam çıkarmı sizce yapan oldumu 8.gün idrar testi

Eğer huzur bulacaksan yap, beim dün 9. Günümdü yaptım ve negatif çıktı. En azından negatif alırsam, kendimi buna hazırlamış olurum diye düşündüm. Ama üzülmeden olmuyor, insan kendini yıpratıyor, yapmasak iyi ama insanoğlu sabırsız işte. Yarın sabah kan testim var, inşallah herşeyin hayırlısı olur hakkımızda. Karmakarışığım şu an, herhalde bana uyku yok bu gece

canım çok teşekkürler.. inşallah hiçbirimizin emeği boşa çıkmaz. Allah sağlık sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin :) bizde eşimde sayı çok düşüktü ve sıfır hareket vardı tüp bebekten başka şansınız yok dendi. acıbadem maslakta başladık bizde.. 1 sene bekledikten sonra başladık tedaviye hayırlısı olur inşallah.. bi taraftan keçiboynuzu kürü yapıyoruz ama 3 aydan önce faydası olmaz diolar..

canım inşallah Allah razı olsun Rabbim hepimizede anne olmayı nasib etsin...sen hangi aşamadasın ? sabrediyorum ne yapayım O'na sığındık............................

kaç tane blast transfer edildi cnm sana banada bgn 2 tane 3.gün 8 hücreli verildi donmuş kalmadı

Benim bugun transfer oldu yuzlerce hucreli 5.gun ötekilerin kalitesi iyi değilmiş işte ama doktor transfer edilene süper süper diye tepki verdi :/ allah verirse olmazsa yola devam üzzülmek yok kızlar

canım cok tesekkur ederım verdıgın bılgı ıcın gayet acıklayıcı oldu benı aydınlattıgın ıcın sana mınnettarım allahım ınsallah bende bır an once hamıle kalırım su aralar psıkolojık olarak ııı degılım etrafımdakı herkes hamıle eeee sende yokmu demelrı benı cok cok uzuyor ne cektıgımı kımse bılmıyor allahım sen yardım et senın adına cok sevındım canım allahım sag salım kucagına almayı nasıp etsın

Canım ya bikaçgündür bakıyorum sana, idrarda silik çıkınca çok sevinmiştim, hatta bizim temmuz topiğine de yazmıştım... şimdi de üzüldüm açıkçası.... sen tabi daha önce de kimyasal gebelik yaşadığın için öyle düşünüyorsun ister istemez, inşallah değerin yükselir hiç belli olmaz, Rabbim yüzünü güldürsün canım...

canım inşallah Allah razı olsun Rabbim hepimizede anne olmayı nasib etsin...sen hangi aşamadasın ? sabrediyorum ne yapayım O'na sığındık............................

öyle canım kaderde var ise Mevla verecek elbet.dualarına amin ecmaindondurulmuş embriyo tedavisine başlayacağım adet olmayı bekliyorum gecikme oldu doktorumu aradım yarın sabah randevum var,bakalım ne diyecek

canım ilk sayfanıza bakınca gördüm geçmiş olsun daha önce de var mıydı miyom? kaç cm miş illa ameliyat olman mı gerekiyormuş? bakarsın ameliyattan sonra kendiliğinden gelir kuzun Rabbim yardımcın olsun Allah'a emanet ol canım...

Kizlarrr bugun transferim oldu bu gece yatak odasinda mi yatsam salonda koltukta mi kararsizin devamli sirt ustu mu yatmak lazim yoksa yanda yatabilir miyiz kanepe daha dar ya ondan cok hareket edemem diye kanepede yatiyim diyorum da esim de cok abartiyosun felan siz naaptiniz veya naapicaksiniz

Son düzenleme:
başarısız 3 denemeden sonra doktorumun ısrarıyla ilaçsız tüp bebik yapmaya karar verdık.. kendılığınden oluşan yumurtalarımı tolplayıp yapılıcak bu saatte kadar da uyumadım saat 03.30 da çatlatma iynemi yaptırıcaz .. cumartesi de opu var .. bakalım hayırlısı dua edın bana arkadaşlar

Romacim iyi haberlerini bekliyoruz insallahhh

gunaydin kizlar.. bi kac kere gelip yazmistim size ama sonra cok aktif olamadim.ben de kasimda pozitifi aldim fakat henuz keseye gitmedim.

cnm sana sonuna kadar katiliyorum ven de hulusi hocanin hastasiyim . boyle bi insan kalmamis bence yeryuzunde ya ondan baska . buyuk ihtimal karsilasmisizdir orda .. bende son adetle hesaplarsam 4+5 gunluk hamileyim.hoca bana 10 gun sonra git keseye dedi.bende oo hocam cok gec 2-3 sonra gitsem olmaz mi dedim. tabi lafi yedim sonrasinda :) sanirim o gitmisken kese kalp filan hepsi gorulsun istiyo bi kerede.sen gittin mi?

Dün yumurta topalamam yapıldı 27 adet 11 tanesi döllenmiş. Arkadaşlar benim hala ağrılarım çok var normal mi acaba.
cnm yumurtan cok oldugu icin normal agrin benimde gunlerce surdu.transfer zamaninda bile dik duramadim batti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…