sizde saslisiniz canim aileleriniz arkadaslariniz yaninizda..biz yurtdisindayiz birbirimize destek oluyoruz hep, ama cok sansliyim gercekten:) bu sansimiz sonuna kadar gitsin hepimiz bebelerimizi kucagimiza alalim..bende cikiyorum randevuma..gorusurzz
güzel dilekleriniz dualarınız için Allah böyle istedi demekki elden ne gelir ki... adet olup temizlendikten sonra histereskopi yaptırmak istiyorum bide gerekli başka ne test varsa artık 3 denememizdede çok kaliteli embriyolar yerleştirildi ama olmadı acaba diyorum rahimde tutunmayı engelleyen başka bi sorun mu var şimdiye kadar yapılan testlerimiz rutin hormonlar amh kanda pıhtılaşma sperm analizi hepsi temiz çıktı bunların dışında acaba hangi testler yapılmalı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? bide daha önce süt hormonunu ölçtürmüştüm ama benim 2 yıldır yani doğum yaptığımdan beri sağ göğsümde hala süt üretimi var acaba tekrar mı baktırsam o yüksek oluncada gebeliği engelliyomuş ya elimden gelen ne varsa yapmak istiyorum
kızlar yarın idrar testi yapsam çıkarmı sizce yapan oldumu 8.gün idrar testi
canım tedavin öncelikle hayırlı olsun.. allahım inşallah emeklerinizi boşa cıkarmasın.. tedavi süreci kişiden kişiye degisir canım.öncelikle pozitif ol inan olucagına cünkü moral cok önemli.. benim ilk deneme tuttu ama 2 aylıkken kalp atısları durdu ve kürtaj oldum.. sonra ikinci denemem ve cok sükür yine hamileyim.. rabbim inşallah sana da mutlulugu tatdırsın.. sizin sorun neydi kaç yıllık evlisin ve hangi merkezde yaptırıyosun tedavini..
benimde ilk denemem benimde iğnede 5. günüm karamsarlaştım arkadaşım...
canım yaa inşaALLAH yavrun seninledir,üzülme elimizden birşey gelmiyor pozitif düşünmek zorundayız.Rabbim sana da mucizesini versin.mübarek cuma gecesi ALLAH'ım dualarımızı kabul etsin hayır gördüklerimizdeki şerleri de hayra çevirsin
kaç tane blast transfer edildi cnm sana banada bgn 2 tane 3.gün 8 hücreli verildi donmuş kalmadı
Canim ben hulusi hocanin hastasiyim. Muayene ucreti 122tl. Sonraki 10gun ucret odemiyorsun. 11.gun tup bebek hastasi oldugun icin 60tl aliyorlar bir dahaki 11.gunde 122 diye devam ediyor. Rapor cikarildiysa 1670tl oduyorsun yumurta toplama gunu. Rapor yoksa 2700 sanirim. Hastanenin karsisindaki eczaneden de odunc alabiliyorsun ilaclari.Hastane cok kalabalik, beklerken sinirden patlayabilirsin. Senden sonra gelenler muayene oluyor sana bi türlü sira gelmiyor diye dusunebilirsin.ama oyle degil. Hastanenin bir dinamigi var tikir tikir işliyor. Tek problemi bu duyan geliyor. Bence de gelmeli
Hulusi hocanin o kadar hastasina ragmen herkese ismiyle hitap etmesi, telasli ve tedirginken insani rahatlatmasi, kizina tedavi uyguluyormus gibi sevkatinden bahsetmiyorum bile. Oyalamamasi, dogru teshisi ve yonlendirmesi de tercih sebebimdir.
once Allahimin izni sonra da doktorumun vesilesiyle 5 haftalik hamileyim suanda. Allahim saglikla tamamina erdirir insallah. hayirlisila sanada isteyen herkese de nasip olur.
Otele gelince hsstaneye yakin degil ama seker is misafirhanesi var. Saglik sokakta sihhiye ile kizilay arasinda. Devlet memurlarina 35tl canim. En uygun orasi. Netten bakabilirsin misafirhanelere. Bahçelievler de tedasin misafirhanesi falan da var. Oda 40liraydi sanirim.
Sormak istedigin baska bi sey olursa seve seve yardimci olmaya calisirim.
canım bana 2 adet 5.gün dondurulup çozülmüş embriyo transfer edildi bugünde 12.günümdü kimyasla gebelikte az yükselip sonra düşüyo benim 2.çizgilerim hep silik çıktı mesela dün daha koyuydu bugün daha silikti yani sanırım önce biraz yükseldi sonra düşmeye başladı benim klinik 5 in altını gebelik yok olarak değerlendiriyo yani sınırda olduğunu söyledi ne pozitif ne de negatif dedi...
canım inşallah Allah razı olsun Rabbim hepimizede anne olmayı nasib etsin...sen hangi aşamadasın ? sabrediyorum ne yapayım O'na sığındık............................
Romacim iyi haberlerini bekliyoruz insallahhhHaklısın cnm, bende senin gibiyim. İğnelerimi hep eşim yaptı, alarmlı dakik şekilde. Kimseciklere söylemeden, belli etmeden yaptık işte. Yarın yarıııın bakalım neler olacak. Heyecan dorukta, tuvalete gitmeye korkuyorum, ayyy o kırmızıları görücem diye. Iki gündür karnım çoook ağrıyor, her an hasta olacakmışım gibi
cnm sana sonuna kadar katiliyorum ven de hulusi hocanin hastasiyim . boyle bi insan kalmamis bence yeryuzunde ya ondan baska . buyuk ihtimal karsilasmisizdir orda .. bende son adetle hesaplarsam 4+5 gunluk hamileyim.hoca bana 10 gun sonra git keseye dedi.bende oo hocam cok gec 2-3 sonra gitsem olmaz mi dedim. tabi lafi yedim sonrasinda :) sanirim o gitmisken kese kalp filan hepsi gorulsun istiyo bi kerede.sen gittin mi?Canim ben hulusi hocanin hastasiyim. Muayene ucreti 122tl. Sonraki 10gun ucret odemiyorsun. 11.gun tup bebek hastasi oldugun icin 60tl aliyorlar bir dahaki 11.gunde 122 diye devam ediyor. Rapor cikarildiysa 1670tl oduyorsun yumurta toplama gunu. Rapor yoksa 2700 sanirim. Hastanenin karsisindaki eczaneden de odunc alabiliyorsun ilaclari.Hastane cok kalabalik, beklerken sinirden patlayabilirsin. Senden sonra gelenler muayene oluyor sana bi türlü sira gelmiyor diye dusunebilirsin.ama oyle degil. Hastanenin bir dinamigi var tikir tikir işliyor. Tek problemi bu duyan geliyor. Bence de gelmeli
Hulusi hocanin o kadar hastasina ragmen herkese ismiyle hitap etmesi, telasli ve tedirginken insani rahatlatmasi, kizina tedavi uyguluyormus gibi sevkatinden bahsetmiyorum bile. Oyalamamasi, dogru teshisi ve yonlendirmesi de tercih sebebimdir.
once Allahimin izni sonra da doktorumun vesilesiyle 5 haftalik hamileyim suanda. Allahim saglikla tamamina erdirir insallah. hayirlisila sanada isteyen herkese de nasip olur.
Otele gelince hsstaneye yakin degil ama seker is misafirhanesi var. Saglik sokakta sihhiye ile kizilay arasinda. Devlet memurlarina 35tl canim. En uygun orasi. Netten bakabilirsin misafirhanelere. Bahçelievler de tedasin misafirhanesi falan da var. Oda 40liraydi sanirim.
Sormak istedigin baska bi sey olursa seve seve yardimci olmaya calisirim.
cnm yumurtan cok oldugu icin normal agrin benimde gunlerce surdu.transfer zamaninda bile dik duramadim batti.Dün yumurta topalamam yapıldı 27 adet 11 tanesi döllenmiş. Arkadaşlar benim hala ağrılarım çok var normal mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?