Kizlarrr bugun transferim oldu bu gece yatak odasinda mi yatsam salonda koltukta mi kararsizin devamli sirt ustu mu yatmak lazim yoksa yanda yatabilir miyiz kanepe daha dar ya ondan cok hareket edemem diye kanepede yatiyim diyorum da esim de cok abartiyosun felan siz naaptiniz veya naapicaksiniz
günaydın tatlım ben başlıyım yavaştan cevaplamaya....Herkese Merhaba,
Dün yumurtalarım toplandı. 9 taneymiş, şimdi aradılar 7 tanesi döllenmiş. Hedefimiz 5. güne ulaştırmak.
Aklıma takılan 1-2 şey var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
1- Şu narı ne zaman yiyorduk da ne zaman yemiyorduk?Transfer sonrası mı yemek sakıncalı diyordunuz?
2- Doktoruma hala "çift embriyo koysanız olmaz mı" diye soramadım, soramıyorum. Mevzuata göre uygun değilim ama sizce şansım olur mu istesem?
3- Cinsel ilişki için de bu forumda hem yasaklı bir dönemden bahsediliyordu, hem de iyi bile etkileyebiliyormuş dediğiniz bir dönem vardı. Bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim.
4- Transfere kadar neler önerirsiniz, beslenme vs. de nelere dikkat etmeliyiz? Ananas ve kabak çekirdeğine başlayalım mı? :)
Hepinize teşekkür ederim, sizlerin sayesinde daha az stresle ve kolay atlatıyorum bu dönemi İyi ki varsınız.
sizde saslisiniz canim aileleriniz arkadaslariniz yaninizda..biz yurtdisindayiz birbirimize destek oluyoruz hep, ama cok sansliyim gercekten:) bu sansimiz sonuna kadar gitsin hepimiz bebelerimizi kucagimiza alalim..bende cikiyorum randevuma..gorusurzz
canım fıyatı en uygun olan yer olursa cok sevınıcem 1özel 1raporlu yaptırdık maddı acıdan iyi degılız yanı anne baba destegı yok kendımızız bu yolda allahım gör artık bizide...canım hulusi bülent zeyneloğlunu arastırdım guzel seyler duydum baskent üniversitesınde yaptıran varsa bılgı verebılırlermı rica etsem...hatıbulut bu konuda yardımcı olursan sevınırım canım
Herkese Merhaba,
Dün yumurtalarım toplandı. 9 taneymiş, şimdi aradılar 7 tanesi döllenmiş. Hedefimiz 5. güne ulaştırmak.
1- Şu narı ne zaman yiyorduk da ne zaman yemiyorduk?Transfer sonrası mı yemek sakıncalı diyordunuz?
2- Doktoruma hala "çift embriyo koysanız olmaz mı" diye soramadım, soramıyorum. Mevzuata göre uygun değilim ama sizce şansım olur mu istesem?
3- Cinsel ilişki için de bu forumda hem yasaklı bir dönemden bahsediliyordu, hem de iyi bile etkileyebiliyormuş dediğiniz bir dönem vardı. Bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim.
4- Transfere kadar neler önerirsiniz, beslenme vs. de nelere dikkat etmeliyiz? Ananas ve kabak çekirdeğine başlayalım mı? :)
Hepinize teşekkür ederim, sizlerin sayesinde daha az stresle ve kolay atlatıyorum bu dönemi İyi ki varsınız.
canımmmmmmmmmmm merve cevap vermiş bende sana bi iki tel yazıyorum hangisini istersen git..haber-iş misafirhanesi 230 71 17-232 28 38....YOL-İŞ MİSAFİRHANESİ 230 29 46..BİRDE İŞKUR MİSAFİRHANESİ 230 25 67 BURADA EN SON FİYATLAR 20 TL İDİ. HEPSİNİ ARA ÖPTÜMMMMMMMMMMM..
KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI SABAHLAR HAYIRLI CUMALAR.ESRA EROL 2.ÇOCUĞUNA HAMİLEYMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞAY ÇOK HOŞUMA GİDİYO HAMİLE HABERLERİ ALINCA YA ÜZÜLMEYELİM DARISI BAŞIMIZAA DARISI BAŞIMIZAAA BAKIN BENİM ÇİKOLATA KİSTİM VAR REZERVİM AZ EŞİMDE MORFOLOJİ SORUNU VAR.MADDİ DURUMUMUZDA TÜP BEBEK YAPTIRACAK KADAR İYİ DEĞİL.AMA ÇOK ŞÜKÜR RABBİM HERŞEYİ YOLUNA KOYUYOR.EN ÖNEMLİSİ İNANMAK RABBİMİZE...BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN HÜRMETİNE HEPİMİZ HAMİLE OLALIM DİYE DUA EDELİM İNŞALLAH AMİNNNNNNNNNNNNNN
anammm benim bunlardan hic habrrim yoktu deli gibi gittim.merkezin ordaki otelde kaldim 120 ye.canımmmmmmmmmmm merve cevap vermiş bende sana bi iki tel yazıyorum hangisini istersen git..haber-iş misafirhanesi 230 71 17-232 28 38....YOL-İŞ MİSAFİRHANESİ 230 29 46..BİRDE İŞKUR MİSAFİRHANESİ 230 25 67 BURADA EN SON FİYATLAR 20 TL İDİ. HEPSİNİ ARA ÖPTÜMMMMMMMMMMM..
mutlaka git cnm insallah nasip.edercanım cok tesekkur ederım yardımcı oldugun ıcın bugun arayıp gorusucem ınsallah hayırlısı olur sızın sayenızde hulusı hocaya o kadar guvenım artıkı anlatamam kım onun hastasıysa hamıle konustugum herkes ama allahım banada nasıp eder ınsallah
Canım cumartesiyi bekle inş mucize olur dualarım seninle üzülmek yokk
Bugun cok heycanliyim arkadaslar saat11de opum var bana dua edin yumisler guzel guzel toplansin.opuyorum hepinizi, sevgiler
anammm benim bunlardan hic habrrim yoktu deli gibi gittim.merkezin ordaki otelde kaldim 120 ye.
mutlaka git cnm insallah nasip.eder
Herkese Merhaba,
cnm mrb mesajını şimdi okudum sana onu diyen merkez baya baya bi abartmış adetinin 3 günü aç karnnına eşinle birlik hastaneye gidiyosun kanlarınızı veriyosunuz muayne oluyosun eşinde ürolojiide oluyo rahim filmi simir kültür senin 4 eşinin 1 resmievlilik cüzdanı aslı ve fotokopisi kimlik fotokopileri eşinin sskhizmet dökümü müdürlükten onaylıeşinle senin nufüs kayıt örnekleri bunların hepsini tamamlıyosun eşinle birlikte dosya açtırmaya gidiyosun 10 günede raporunu alıyosun yazdıklarım sana çok uğraştırıcı bAya zaman alıcakmış gibi gelebilir ama hayır öle gelmesin en fazla adetinle başladığın an ay sonuna alırsın bitanem....
Kizlarrr bugun transferim oldu bu gece yatak odasinda mi yatsam salonda koltukta mi kararsizin devamli sirt ustu mu yatmak lazim yoksa yanda yatabilir miyiz kanepe daha dar ya ondan cok hareket edemem diye kanepede yatiyim diyorum da esim de cok abartiyosun felan siz naaptiniz veya naapicaksiniz
canım cok tesekkur ederım yardımcı oldugun ıcın bugun arayıp gorusucem ınsallah hayırlısı olur sızın sayenızde hulusı hocaya o kadar guvenım artıkı anlatamam kım onun hastasıysa hamıle konustugum herkes ama allahım banada nasıp eder ınsallah
anammm benim bunlardan hic habrrim yoktu deli gibi gittim.merkezin ordaki otelde kaldim 120 ye.
mutlaka git cnm insallah nasip.eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?