2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm benim seni cok iyi anliyorum bak beni dinle.. yataginda git yat kocanla adam ustune cikicak degil ya :) hic kasmiyisun kendini saga sola don.. en cok da soluna yatmaya calis. yuz ustu yatma yeter.normal hayatina bak surekli yatma arada kalk evde yuru . yuru ki bebege kan gitsin vucut dolasim yapsin.. aksamlari hosaf tarzi bise ye onemli olan kabiz olmamak.3-4 gun evde takil sonra cik.komsunda otur geri gel .. unut yani anladin mi? bi marketi dolas gel vs..
tamam mi? kendini de kasma kocani da ikinizde rahat olmaya calusin..

Herkese Merhaba,

Dün yumurtalarım toplandı. 9 taneymiş, şimdi aradılar 7 tanesi döllenmiş. Hedefimiz 5. güne ulaştırmak.
Aklıma takılan 1-2 şey var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

1- Şu narı ne zaman yiyorduk da ne zaman yemiyorduk? Transfer sonrası mı yemek sakıncalı diyordunuz?
2- Doktoruma hala "çift embriyo koysanız olmaz mı" diye soramadım, soramıyorum. Mevzuata göre uygun değilim ama sizce şansım olur mu istesem?
3- Cinsel ilişki için de bu forumda hem yasaklı bir dönemden bahsediliyordu, hem de iyi bile etkileyebiliyormuş dediğiniz bir dönem vardı. Bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim.
4- Transfere kadar neler önerirsiniz, beslenme vs. de nelere dikkat etmeliyiz? Ananas ve kabak çekirdeğine başlayalım mı? :)

Hepinize teşekkür ederim, sizlerin sayesinde daha az stresle ve kolay atlatıyorum bu dönemi İyi ki varsınız.

günaydın tatlım ben başlıyım yavaştan cevaplamaya....
1- narı transferden sonra yemesen daha iyi diyebiliyorum. normal yolla gebe kalan arkadaşıma doktoru nar, ananas ve maydanozdan uzak durmasını söylemişti doktoru.
2- bence şansını kesinlikle denemelisin. kaybedecek bişey yok sonuçta. olmaz derse peki dersin, en azından şansını dene
3- bazı merkezler tedavinin başından sonuna kadar yasaklarken bilmiyom neden benim merkez ne başından nede transfer sonrasına böyle bi yasak getirmemiş, hatta emriyolog transfer sonrası birlikteliğin olumlu etkilerinden bahsetmişti. açıkcası ben ilkinde cesaret edememiştim 10. günden sonra olmuştu bi kez... zaten tutunduysa artık sorun olmaz mantığıyla.... bunu da bence merkezine sor.
4- ananas ile ilgili fikrimi ilk maddede yazdım ama bazıları da günlük eşleri ananas alıyomuş yiyolarmış ve tutmuş... bilemiyom kardeş ben.... tersim dönüyo böyle, merkez sadece bana protein ağırlıklı beslenirsen iyi olur demişti transfer sonrası için. ancak benim merkez çok stres oluyosan 2-3 sigara iç de diyo... ona göre karar ver :)

canım benim ailen uzakta ama biz varız eşin var gülüm benim dert etme yakındada bebeğin olacak mıncıra mıncıra sevcen

canımmmmmmmmmmm merve cevap vermiş bende sana bi iki tel yazıyorum hangisini istersen git..haber-iş misafirhanesi 230 71 17-232 28 38....YOL-İŞ MİSAFİRHANESİ 230 29 46..BİRDE İŞKUR MİSAFİRHANESİ 230 25 67 BURADA EN SON FİYATLAR 20 TL İDİ. HEPSİNİ ARA ÖPTÜMMMMMMMMMMM..

KIZLAR HEPİNİZE HAYIRLI SABAHLAR HAYIRLI CUMALAR.ESRA EROL 2.ÇOCUĞUNA HAMİLEYMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ AY ÇOK HOŞUMA GİDİYO HAMİLE HABERLERİ ALINCA YA ÜZÜLMEYELİM DARISI BAŞIMIZAA DARISI BAŞIMIZAAA BAKIN BENİM ÇİKOLATA KİSTİM VAR REZERVİM AZ EŞİMDE MORFOLOJİ SORUNU VAR.MADDİ DURUMUMUZDA TÜP BEBEK YAPTIRACAK KADAR İYİ DEĞİL.AMA ÇOK ŞÜKÜR RABBİM HERŞEYİ YOLUNA KOYUYOR.EN ÖNEMLİSİ İNANMAK RABBİMİZE...BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN HÜRMETİNE HEPİMİZ HAMİLE OLALIM DİYE DUA EDELİM İNŞALLAH AMİNNNNNNNNNNNNNN

Ananas konusunda ben transfere kadar yiyip sonra birakmayi dusunuyorum opudan sonra kabak cek baslicam, bizim merkez de iliskiyi yasakladi ne diyolarsa uyuyoruz bu konudada dediklerini yapiyom ben. nar hic duymadim. gelecek tavsiyeleri bekliyoruz arkadaslar

canım cok tesekkur ederım yardımcı oldugun ıcın bugun arayıp gorusucem ınsallah hayırlısı olur sızın sayenızde hulusı hocaya o kadar guvenım artıkı anlatamam kım onun hastasıysa hamıle konustugum herkes ama allahım banada nasıp eder ınsallah

Bugun cok heycanliyim arkadaslar saat11de opum var bana dua edin yumisler guzel guzel toplansin.opuyorum hepinizi, sevgiler

amın canım benım inşallah hayırlısıyla bızde hamış olucaz

anammm benim bunlardan hic habrrim yoktu deli gibi gittim.merkezin ordaki otelde kaldim 120 ye.
mutlaka git cnm insallah nasip.eder

Canım cumartesiyi bekle inş mucize olur dualarım seninle üzülmek yokk

canım dualarım senınle uzulme mevlam neyler neyler bızım ıcın hayırlısını eyler dunyanın sonu degıl bız saglıklı olduktan sonra hepsi olur gıder tez zamanda bebklerımızı kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah...

kızlar inanılmaz heyecanlıyım yarın muhtemelen transferim vaar merkezden tel bekliyorum bebeklerimin bugün 4. günleri inşallah iyilerdirrr

canım nar yemeyin diyorlar rahmi kalınlaştırıyomuş ananas drum ne zararı ne yararı olur dedi maydonoz yemeyin derler
bence çift istemelisin şansını dene
cinsel ilişki tedavinin başından test gününe kadar yasaklandı bizeee

beslenme olarak protein sebze ve balık ağırlıklı beslenebilirsin

canım şimdi özelde deneyeceğim inşallah Allah ım nasip eder de 2.ye gerek kalmaz.raporlu fiyatın biraz üzerinde yaptrcğm yer buldum adetimi bekliyorum bismillah diyip başlayacağım tedaviye.eğer ki olmazsa 2.için herşeyim tüm şartlarım tam tek eksik evliliğin 3 yılı doldurması eylülde gel testleri tekrarla dediler kan ve ultrason diğerlerini istemediler bide nufüs kaydı ve ssk teşekkür ederim. Bu arada benim 900 günüm var ssk da ama eşimin yok o zamana da olmuyor.Anladığım kadarıyla benim varsa yeterli ama çalışmam mı gerekiyor onu çözemedim.zaten çalışıyorum şuan ama işten çıkmış olsam olmıcak mı yani anlamadım

Canım benim ev dubleks düşün ilk gece bile yatak odama çıktım ve rahaaat rahaaat her bir yere dönüp dönüp durdum yüz üstü hariç onlara hiç takılma olacağı varsa olur onlar

rica ederim canım ne demek.ortada kalmazsın merak etme..ben hulusi beyin değil göğşen beyin hastasıyım.ama bazen o muayene ediyor beni.mesela cumartesi benm doktorum yok hulusi bey muayene etcek.evet bu sitede elini sallasan hulusi beyin hastası var herkeste memnun. senin içinde hayırlısı olsun

anammm benim bunlardan hic habrrim yoktu deli gibi gittim.merkezin ordaki otelde kaldim 120 ye.
mutlaka git cnm insallah nasip.eder

sen saffron da kalmışsın kız ora 5 yıldızlı otel.sen zenginsin demekki şaka bi yana.ben geldiğiniz hastaneyle aynı sokakta çalışıyorum.ankaradada bilmediğim yer yok bana sormadan kalmayın biyerde bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…