2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canim oncelikle hayirli olsun saglikli bebislerin olsun insallah :) ben hep ikiz istemisimdir gecen gittigimde sordum. yasal olarak uygun degil ama siz bi hatirlatin transfer gunu yapariz dediler :) bence soyle mutlaka eger istiyorsan :)

Allah hepimizden razı olsun tatlım
Link verdim ordan girip bak istersen test gününe kadar yaşananlar var orda en gerçek haliyle belki sorularına cevap bulursun...

Canım sağolasın tekrardan. Topiği inceleyeceğim şimdi. Dün transferim yapılmıştı bugün daha 2. Günü ama ne yapayım ana yüreği merak ediyorum bebeklerimi :)

kizlar yumurta toplama oncesi vurdugum igneler bana mide bulantisi ve adet sancisi gibi bi agri yapti normalmidir bilen varmi ??

mayıs ayında 1. tüp denemem negatifle sonuçlandı. eylül ayında laparoskopi oldum rahimde yapışıklık ve perde görüldü temizlendi. şimdi 2. denemedeyim yarın opu var hayırlısı...

Merhaba kızlar...

Bugün testi tekrarladım ve gebelik olmadığı kesinleşti sanırım 3 gündür ağladığım için bugüne yaş kalmadı.. sonucu alıp dosyaya kaldırdım okadar.. şimdi herşeyi tekrar baştan yaşıcak olmak koyuyor insana.. birde onun sonucuda garanti değil sonuçta.. adetle bir doktora gidicem ve durumu ve bundan sonrasını konuşucam.. kaldığımız yerden devam anlıcağınız.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah..

şükür beklediğim an geldi yarın bebeklerimi almaya gidicem kızlarr 5.gün bebişi olacak

pazartesiden beri zaman durdu sankii

dualarınızı eksik etmeyin 9,30 da merkezde olucaz çok heycanlıyım karnıma ağrılar giriyor...

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun ilk denemenmi
nasıl zor bilirim bende bi kere negatif aldım
ALLAH ım bu sefer meleğini gönderir inşallah
hakkımızda hayırlısı

Bugun cok heycanliyim arkadaslar saat11de opum var bana dua edin yumisler guzel guzel toplansin.opuyorum hepinizi, sevgiler

allah yardımcın olsun. dualarımız seninle... bende en kısa zamanda o günleri görürüm inşallah.

kizlar yumurta toplama oncesi vurdugum igneler bana mide bulantisi ve adet sancisi gibi bi agri yapti normalmidir bilen varmi ??

canım bende aynı şekildeyim kasıklarımın ve belimin ağrısından duramıyorum. dün bena klinikten normal dediler. normalmiş yumurtalıkların çalıştığını gösteriyormuş.

dualarım seninle allah yardımcın olsun. hadi bebişleri al da gelll.

arkadaşlar bu işlemlerden yaptıran varsa bilgilerini ve çıkan sonuçları paylaşabilirlermi acaba

Canım ben Fındıkzade Radyomar'da HSG çektirmiştim 1-2 ay önce. İnternette çok kötü tecrübeler okudum, çok gözüm korktu ama alakası yok, 5 dakikalık bir işlem. Hissedeceğin de en fazla adet sancısı gibi bir sancı. Anestezi alma boşuna bence. Benim tüpler açıkmış sadece polip çıktı ama o da önemli değil dedi doktorum.

kızlar sayfanızı uzun zamandır takip ediyorum..benim sorunum rezerv azlığı..bir kere aşılama negatif deneme oldu...fsh yüksek olduğu için hep tüp bebek tedavilerim yarım kaldı..ama bu ay bütün olumsuzluklara ramen bu ayki tüp bebek tedavimde iki yumoşum büyüdü ve dün opu işlemim oldu ve bugün aradilar bir tanesi gelişme göstermiş sadece..size bir sorum olucak kızlar tüp bebek tedavi sonrası opu işleminden kaç gün sonra sizin yumoşlar dölendi...bu habere sevinmelimiyim üzülmelimiyim bugün dölenmesi gerekmiyomudu yumoşum...bilgisi olan varsa sevinirim kızlar...

canım sağolasın dünakşam orada film çektirmiş olan bir arkadaşımla konuştum oda aynı senin söylediğini söyledi sendende duyunca kesin kararımı verdim adet görüp bittikten sonra ilk iş film çektiricem sonra histereskopi yaptırıcam bide kromozom araştırması yaptırıcam başka ne yapmalıyım??????????

canım buarada ücret ne kadar?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…