Herkese Merhaba,
Dün yumurtalarım toplandı. 9 taneymiş, şimdi aradılar 7 tanesi döllenmiş. Hedefimiz 5. güne ulaştırmak.
Aklıma takılan 1-2 şey var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
1- Şu narı ne zaman yiyorduk da ne zaman yemiyorduk?Transfer sonrası mı yemek sakıncalı diyordunuz?
2- Doktoruma hala "çift embriyo koysanız olmaz mı" diye soramadım, soramıyorum. Mevzuata göre uygun değilim ama sizce şansım olur mu istesem?
3- Cinsel ilişki için de bu forumda hem yasaklı bir dönemden bahsediliyordu, hem de iyi bile etkileyebiliyormuş dediğiniz bir dönem vardı. Bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim.
4- Transfere kadar neler önerirsiniz, beslenme vs. de nelere dikkat etmeliyiz? Ananas ve kabak çekirdeğine başlayalım mı? :)
Hepinize teşekkür ederim, sizlerin sayesinde daha az stresle ve kolay atlatıyorum bu dönemi İyi ki varsınız.
Allah hepimizden razı olsun tatlım
Link verdim ordan girip bak istersen test gününe kadar yaşananlar var orda en gerçek haliyle belki sorularına cevap bulursun...
***Reklam Amaçlı Yazı***
kizlar yumurta toplama oncesi vurdugum igneler bana mide bulantisi ve adet sancisi gibi bi agri yapti normalmidir bilen varmi ??
Merhaba kızlar...
Bugün testi tekrarladım ve gebelik olmadığı kesinleştisanırım 3 gündür ağladığım için bugüne yaş kalmadı.. sonucu alıp dosyaya kaldırdım okadar.. şimdi herşeyi tekrar baştan yaşıcak olmak koyuyor insana.. birde onun sonucuda garanti değil sonuçta.. adetle bir doktora gidicem ve durumu ve bundan sonrasını konuşucam.. kaldığımız yerden devam anlıcağınız.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah..
Bugun cok heycanliyim arkadaslar saat11de opum var bana dua edin yumisler guzel guzel toplansin.opuyorum hepinizi, sevgiler
kizlar yumurta toplama oncesi vurdugum igneler bana mide bulantisi ve adet sancisi gibi bi agri yapti normalmidir bilen varmi ??
şükür beklediğim an geldi yarın bebeklerimi almaya gidicem kızlarr 5.gün bebişi olacak
pazartesiden beri zaman durdu sankii
dualarınızı eksik etmeyin 9,30 da merkezde olucaz çok heycanlıyım karnıma ağrılar giriyor...
arkadaşlar bu işlemlerden yaptıran varsa bilgilerini ve çıkan sonuçları paylaşabilirlermi acaba
canim oncelikle hayirli olsun saglikli bebislerin olsun insallah :) ben hep ikiz istemisimdir gecen gittigimde sordum. yasal olarak uygun degil ama siz bi hatirlatin transfer gunu yapariz dediler :) bence soyle mutlaka eger istiyorsan :)
canım bende aynı şekildeyim kasıklarımın ve belimin ağrısından duramıyorum. dün bena klinikten normal dediler. normalmiş yumurtalıkların çalıştığını gösteriyormuş.
canım ben fındıkzade radyomar'da hsg çektirmiştim 1-2 ay önce. Internette çok kötü tecrübeler okudum, çok gözüm korktu ama alakası yok, 5 dakikalık bir işlem. Hissedeceğin de en fazla adet sancısı gibi bir sancı. Anestezi alma boşuna bence. Benim tüpler açıkmış sadece polip çıktı ama o da önemli değil dedi doktorum.
canım ben fındıkzade radyomar'da hsg çektirmiştim 1-2 ay önce. Internette çok kötü tecrübeler okudum, çok gözüm korktu ama alakası yok, 5 dakikalık bir işlem. Hissedeceğin de en fazla adet sancısı gibi bir sancı. Anestezi alma boşuna bence. Benim tüpler açıkmış sadece polip çıktı ama o da önemli değil dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?