- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
canım benim de özellikle son zaman bulantım ve kasık ağrım çok oldu. olan da çok duydum.ilaçlardan kaynaklanıyo heralde normal yani.kizlar yumurta toplama oncesi vurdugum igneler bana mide bulantisi ve adet sancisi gibi bi agri yapti normalmidir bilen varmi ??
alacağımız bir sonraki nefes bile garanti değil bu hayatta o yüzden sakın öyle düşünme canım benim. hakkımızda hayırlısı olsun.sağlığına dikkat et bi an önce topla kendini,muradına tez zamanda kavuşursun inşallah.Merhaba kızlar...
Bugün testi tekrarladım ve gebelik olmadığı kesinleştisanırım 3 gündür ağladığım için bugüne yaş kalmadı.. sonucu alıp dosyaya kaldırdım okadar.. şimdi herşeyi tekrar baştan yaşıcak olmak koyuyor insana.. birde onun sonucuda garanti değil sonuçta.. adetle bir doktora gidicem ve durumu ve bundan sonrasını konuşucam.. kaldığımız yerden devam anlıcağınız.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah..
oyyy oyy maşallah sevgiask günler nasıl hızlı gecti değilmi iğneydi,yumurtaydı derken bak bebişini alıp geliceksin. rahat bi transfer geçirirsin ve bebekin sana sımsıkı tutunur inşallah.şükür beklediğim an geldi yarın bebeklerimi almaya gidicem kızlarr 5.gün bebişi olacak
pazartesiden beri zaman durdu sankii
dualarınızı eksik etmeyin 9,30 da merkezde olucaz çok heycanlıyım karnıma ağrılar giriyor...
allah yardımcın olsun. dualarımız seninle... bende en kısa zamanda o günleri görürüm inşallah.
Canlarım kırmızılar geldi cok mutluyum şimdi merkezi aradım Pazartesi gününe randevu verdiler her ay kırmızılar gelince üzülürdüm bu ay seviniyorum hayat işte :18:Lütfen bana dua edin 2. De yüzüm gülsün iyiki amayacım bu torpiği acmış Rabbim yavruna tez zamanda kavuştursun kızlar iyiki sizlerde varsınız destek oluyosun moral oluyosunuz
slm kızlar opumu oldum geldim Allaha şükür çoook rahat geçti hafif bi adet sancısı gibi ağrım var o kadar. opu olacaklara tavsiyem sakın kendinizi boşuna üzüp sıkıntıya sokmayın endişelenecek bişey yok inanın. 17 folikül boşaltılmış kaç yumurta çıktı kaçı olgun arayıp haber verceklermiş.dualarını esırgemeyen herkese tekrar tesekkur ederım.
Canım ben Fındıkzade Radyomar'da HSG çektirmiştim 1-2 ay önce. İnternette çok kötü tecrübeler okudum, çok gözüm korktu ama alakası yok, 5 dakikalık bir işlem. Hissedeceğin de en fazla adet sancısı gibi bir sancı. Anestezi alma boşuna bence. Benim tüpler açıkmış sadece polip çıktı ama o da önemli değil dedi doktorum.
şükür beklediğim an geldi yarın bebeklerimi almaya gidicem kızlarr 5.gün bebişi olacak
pazartesiden beri zaman durdu sankii
dualarınızı eksik etmeyin 9,30 da merkezde olucaz çok heycanlıyım karnıma ağrılar giriyor...
kızlar slm benimde tüp bebek oldu ilk denemede basarılı olduk.tavsiyem transferde idrara çok sıkısın.biz 3 kişi girdik diğer ikisi pek sıkısmamıslardı arada wc ye gittiler.olmamıştı onların.rabbim billir ama bu bi tavsiye.bide sonrasında 2,5 hafta hiç banyo yapmadım.inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız.bende bebeğimi kucağıma alırım
dualarım seninle allah yardımcın olsun. hadi bebişleri al da gelll.
Canlarım kırmızılar geldi cok mutluyum şimdi merkezi aradım Pazartesi gününe randevu verdiler her ay kırmızılar gelince üzülürdüm bu ay seviniyorum hayat işte :18:Lütfen bana dua edin 2. De yüzüm gülsün iyiki amayacım bu torpiği acmış Rabbim yavruna tez zamanda kavuştursun kızlar iyiki sizlerde varsınız destek oluyosun moral oluyosunuz
slm kızlar opumu oldum geldim Allaha şükür çoook rahat geçti hafif bi adet sancısı gibi ağrım var o kadar. opu olacaklara tavsiyem sakın kendinizi boşuna üzüp sıkıntıya sokmayın endişelenecek bişey yok inanın. 17 folikül boşaltılmış kaç yumurta çıktı kaçı olgun arayıp haber verceklermiş.dualarını esırgemeyen herkese tekrar tesekkur ederım.
canım benim de özellikle son zaman bulantım ve kasık ağrım çok oldu. olan da çok duydum.ilaçlardan kaynaklanıyo heralde normal yani.
alacağımız bir sonraki nefes bile garanti değil bu hayatta o yüzden sakın öyle düşünme canım benim. hakkımızda hayırlısı olsun.sağlığına dikkat et bi an önce topla kendini,muradına tez zamanda kavuşursun inşallah.
oyyy oyy maşallah sevgiask günler nasıl hızlı gecti değilmi iğneydi,yumurtaydı derken bak bebişini alıp geliceksin. rahat bi transfer geçirirsin ve bebekin sana sımsıkı tutunur inşallah.
inşallah canım, seninde sürecin su gibi akıp geçsin sonra bi bakmışsın toplanmış yumişler, bebişler olmuş da annelerini bekliyolarmış. Allahım ellerimizi boş çevirmesin inşallah,amin
canım eşin ne zaman sperm veriyor ??? hadi hayırlısı
canım opudan sonra işe gidebilirmiyim.oturuyorum zaten kalkmıyorum işyerinde ???
canım 2 gün perhiz yaptı opu günü verdi sperm
Canım bence o gün gitme dinlen ağrın oluyo yinede benim bunda çok ağrım oldu mesela ama az da olsa ağrın gitme dinlenmeni tavsiye ediyolarr
gülneva hoşgeldin tatlımSoru sordum kimse cvplamıycakmı arkadaşlar ya...
Kızlar merhaba bana bir akıl verir mısınız .5gundur iğne oluyorum bugun ilk muayenede 8 adet yumurtam var ancak sol taraftakiler daha büyük 15,12,12,10 mm ama ulaşılamayacak bir yerde gibi gorunuyolarmis,sag taraftakiler ise 10,10,8 ve 7 mm doktorum istersen biradaki ay yapalım tedaviyi iptal edelim dedi . Sizin 5.gun kac mm dü yumurtalarınız ?15 mm çatlarsa digerleri gelişmez dedi cok kararsız kaldı bi fikir verir mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?