2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canlarım kırmızılar geldi cok mutluyum şimdi merkezi aradım Pazartesi gününe randevu verdiler her ay kırmızılar gelince üzülürdüm bu ay seviniyorum hayat işte :18:Lütfen bana dua edin 2. De yüzüm gülsün iyiki amayacım bu torpiği acmış Rabbim yavruna tez zamanda kavuştursun kızlar iyiki sizlerde varsınız destek oluyosun moral oluyosunuz

slm kızlar opumu oldum geldim Allaha şükür çoook rahat geçti hafif bi adet sancısı gibi ağrım var o kadar. opu olacaklara tavsiyem sakın kendinizi boşuna üzüp sıkıntıya sokmayın endişelenecek bişey yok inanın. 17 folikül boşaltılmış kaç yumurta çıktı kaçı olgun arayıp haber verceklermiş.dualarını esırgemeyen herkese tekrar tesekkur ederım.

kizlar yumurta toplama oncesi vurdugum igneler bana mide bulantisi ve adet sancisi gibi bi agri yapti normalmidir bilen varmi ??
canım benim de özellikle son zaman bulantım ve kasık ağrım çok oldu. olan da çok duydum.ilaçlardan kaynaklanıyo heralde normal yani.

alacağımız bir sonraki nefes bile garanti değil bu hayatta o yüzden sakın öyle düşünme canım benim. hakkımızda hayırlısı olsun.sağlığına dikkat et bi an önce topla kendini,muradına tez zamanda kavuşursun inşallah.

oyyy oyy maşallah sevgiask günler nasıl hızlı gecti değilmi iğneydi,yumurtaydı derken bak bebişini alıp geliceksin. rahat bi transfer geçirirsin ve bebekin sana sımsıkı tutunur inşallah.

allah yardımcın olsun. dualarımız seninle... bende en kısa zamanda o günleri görürüm inşallah.

inşallah canım, seninde sürecin su gibi akıp geçsin sonra bi bakmışsın toplanmış yumişler, bebişler olmuş da annelerini bekliyolarmış. Allahım ellerimizi boş çevirmesin inşallah,amin

canım ilk tüpten hemen sonramı başladın ne kadar süre verdin arada ???

canım opudan sonra işe gidebilirmiyim.oturuyorum zaten kalkmıyorum işyerinde ???

bende polip aldırdırm histeroskopiyle

canım eşin ne zaman sperm veriyor ??? hadi hayırlısı

kızlar slm benimde tüp bebek oldu ilk denemede basarılı olduk.tavsiyem transferde idrara çok sıkısın.biz 3 kişi girdik diğer ikisi pek sıkısmamıslardı arada wc ye gittiler.olmamıştı onların.rabbim billir ama bu bi tavsiye.bide sonrasında 2,5 hafta hiç banyo yapmadım.inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınız.bende bebeğimi kucağıma alırım

Hatibulut arkadasim ben yinede evde olmani tavsiye ederim uzanmak isteyebilirsin belki.bide sperm opu gununde veriliyo

Son düzenleme:
Merhabalar;
ara ara girip okuyorum yazılanları. Birkaç bir şey söylemek istiyorum. Önemli olan tedavi sırasında çok fazla yumurta geliştirip, dölleyebilmek değil, keşke iş orda bitse ...
o yüzden her zaman 9 ay 10 gün boyunca karnımda taşıyacağım, eline ayağına sağlıkla kavuşacağım evlatlar olsun diye dua edin. evet tabi ki ilk aşamalar da çok önemli ama en önemlisi devamlılığı olan hamileliklerin nasip olması ...
eminim hepinize de nasip olacak inşallah :)
(benim bir negatifim, bir de düşüğüm var şimdi hamileyim 6 aylık, keşke düşük yerine iki tane negatifim olsaydı diyorum ...)

Ben iki sefer yaptım ama zaten havalar soğuk ılık şekilde yaptı hemende çıktım , 5 dk filan sürmüştür bu banyo çok mu etkili ???

dualarım seninle allah yardımcın olsun. hadi bebişleri al da gelll.

inşallah canım inşallah yarınıda hayırlısı ile atlatsamm

canım benimde 2. tedavim ilki negatif hadi hayırlı olsun inşallah 2.lerde sımsıkı tutunur bebişimiz

canıımm sorma o günler nasıl geçti hele pazartesiden beri hiç geçiremedim zaman durdu sanki bişey olcakmı onlara diye şükür RABBİM e inşallah yarında güzel haberlerle gelirim
seninde opun hayırlı olsun tatlım kaliteli yumoşların embriyoların olsun içimde sana karşı hep olumlu bişey var nedensee inşallah güzel olucak

canım eşin ne zaman sperm veriyor ??? hadi hayırlısı

canım 2 gün perhiz yaptı opu günü verdi sperm

Kızlar merhaba bana bir akıl verir mısınız .5gundur iğne oluyorum bugun ilk muayenede 8 adet yumurtam var ancak sol taraftakiler daha büyük 15,12,12,10 mm ama ulaşılamayacak bir yerde gibi gorunuyolarmis,sag taraftakiler ise 10,10,8 ve 7 mm doktorum istersen biradaki ay yapalım tedaviyi iptal edelim dedi . Sizin 5.gun kac mm dü yumurtalarınız ?15 mm çatlarsa digerleri gelişmez dedi cok kararsız kaldı bi fikir verir mısınız?

Melindam benfe pazartesi transfer için gidicektim ama sonraki aya erteledim Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürur inşallah

selamm arkadaslarr .. 2 tane yumurtam oluşmuş yarına kadar kaçmazlarsa bı yere tolanıcak .. işallah yerınde dururlar yarına kadar .. bu sefer bı sorun çıkmaz umarım:18::18:

canım benimki 5.gün 6.gün 12 mm civarındaydı.maşallah seninkiler güzel gelişiyor

merhabalar

az önce regl oldum. tedaviye baslayacağım çok heyecanlandım. simdi izin yazmam gerek yarın doktora gideceğim. iğneler kaç gün vurunurum tahmini ne zaman opu olur. simdiden bu kadar heyecanlı olmak pek iyi değil ama elim ayağım titriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…