Kızlar merhaba bana bir akıl verir mısınız .5gundur iğne oluyorum bugun ilk muayenede 8 adet yumurtam var ancak sol taraftakiler daha büyük 15,12,12,10 mm ama ulaşılamayacak bir yerde gibi gorunuyolarmis,sag taraftakiler ise 10,10,8 ve 7 mm doktorum istersen biradaki ay yapalım tedaviyi iptal edelim dedi . Sizin 5.gun kac mm dü yumurtalarınız ?15 mm çatlarsa digerleri gelişmez dedi cok kararsız kaldı bi fikir verir mısınız?
merhabalar
az önce regl oldum. tedaviye baslayacağım çok heyecanlandım. simdi izin yazmam gerek yarın doktora gideceğim. iğneler kaç gün vurunurum tahmini ne zaman opu olur. simdiden bu kadar heyecanlı olmak pek iyi değil ama elim ayağım titriyor.
Merhaba hanımlar az önce listeye baktım 7 tane hamişimiz varmış:) inşallah o sayı kat be kat artar :) birde transfer sonrası estrofem kullanan var mı? Bana doktor sabah akşam iç dedi.
Merhaba hanımlar az önce listeye baktım 7 tane hamişimiz varmış:) inşallah o sayı kat be kat artar :) birde transfer sonrası estrofem kullanan var mı? Bana doktor sabah akşam iç dedi.
Canim bende senin gibiydim. Biri bisey dese de belirti arasam bende de varmi diye. Bu dusunce cok yanlış ilk once onu soyleyeyim. Bireysel ozellekler herkeste farklılık gosteriyo. Bende sordugumda yok gogus hassasiyeti oluyo yok kasik agrisi yok bel agrisi diyorlardi. Beni aliyordu vesvese. Benim niye gogsum agrimiyo yok benim niye bel agrim yok. Aha da belim agridi hamilemiuim degil miyim diye kafayi yiyecektim. Amaaaann dedim nasibimde ne varsa o olur. Bol bol dua ettim. Bi yandan inandim olacagina bi yandan da Allahim benim icin hayirlisini nasip eder nasil olsa.olmamasi hayirlisiysa olmaz dedim. Hep boyle sakinlestirdim kendimi. 10gun test yapsam mi dedim vazgectim. 11de yapacagim dedim durdum. 12.gun kan verdigim halde sabrettim. Esimle birlikte bakmak icin. Neticede Allah sabrini veriyor. Ben bile hayret ettim kendime ama dayandim. Sende dayan canim. Zamanindan once test yapma. Hayirlisini dile. Allahima sukurler olsunki hamileyim suan.
Bide progestan fitil kullaniyordum ben onu aldiktsn sonra kasiklarim agriyordu. Hala agriyor. Kendini ne ksdar dinlersen endisen o kadar artar. Nar yenmemesi gerektigini de yedigim 2 buyuk nardan sonra ogrendim ama nasip iste. Ananssta yok rahmi kasiyormus dediler tutunmasina engel olabilir vs. Onuda yemistim valla.Olacaksa her turlu olur olmazsa olmaz.Bi arkadasima doktor sen kicini da kirsan bu bebek dusmez demisti. O yuzden sabir arkadasim. Bu iste en onemli sey oluruna birskmak stres yapmamak.Allah yar ve yardimcimiz olsun.
Evet cnm bende kullaniyorum senin 2 sekizdi dimi geriye hic kalmismiydi dondurmaya
Ben kullaniyorum cnm senin dondurulmuş kalmismiydi bide senin webeb neydi cnm
ALLAH ın izni ile yarın bende kullanmaya başlıcam
merhabalar
az önce regl oldum. tedaviye baslayacağım çok heyecanlandım. simdi izin yazmam gerek yarın doktora gideceğim. iğneler kaç gün vurunurum tahmini ne zaman opu olur. simdiden bu kadar heyecanlı olmak pek iyi değil ama elim ayağım titriyor.
kızlar sayfanızı uzun zamandır takip ediyorum..benim sorunum rezerv azlığı..bir kere aşılama negatif deneme oldu...fsh yüksek olduğu için hep tüp bebek tedavilerim yarım kaldı..ama bu ay bütün olumsuzluklara ramen bu ayki tüp bebek tedavimde iki yumoşum büyüdü ve dün opu işlemim oldu ve bugün aradilar bir tanesi gelişme göstermiş sadece..size bir sorum olucak kızlar tüp bebek tedavi sonrası opu işleminden kaç gün sonra sizin yumoşlar dölendi...bu habere sevinmelimiyim üzülmelimiyim bugün dölenmesi gerekmiyomudu yumoşum...bilgisi olan varsa sevinirim kızlar...
Kızlar merhaba bana bir akıl verir mısınız .5gundur iğne oluyorum bugun ilk muayenede 8 adet yumurtam var ancak sol taraftakiler daha büyük 15,12,12,10 mm ama ulaşılamayacak bir yerde gibi gorunuyolarmis,sag taraftakiler ise 10,10,8 ve 7 mm doktorum istersen biradaki ay yapalım tedaviyi iptal edelim dedi . Sizin 5.gun kac mm dü yumurtalarınız ?15 mm çatlarsa digerleri gelişmez dedi cok kararsız kaldı bi fikir verir mısınız?
canım buarada ücret ne kadar?
Merhaba kızlar...
Bugün testi tekrarladım ve gebelik olmadığı kesinleştisanırım 3 gündür ağladığım için bugüne yaş kalmadı.. sonucu alıp dosyaya kaldırdım okadar.. şimdi herşeyi tekrar baştan yaşıcak olmak koyuyor insana.. birde onun sonucuda garanti değil sonuçta.. adetle bir doktora gidicem ve durumu ve bundan sonrasını konuşucam.. kaldığımız yerden devam anlıcağınız.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah..
canım ben sorunu tam anlamadım :44: yani toplanan yumoşlar hemen dölleniyor neden beklesinki.. opunun ertesi günü arayıp kaçı döllendi diye bilgi veriyorlar işte..
evet doktorun söylediğinde haklı.. ama bunun sonu yok gibi.. yani bu yumoş denilen şeyler hemen aynı anda büyümeye başlamıyor bazıları önden bazıları geriden geliyor.. ve doktorlar bu yumoş büyüklükleri arasında çok fazla fark istemiyorlar.. çünkü 20 ye gelen çatlayabiliyor sanırım:44: yani tam o kısmı net bilmiyorum ama önde giden çatlamaya daha yakın olduğu için diğerleeri olgunlaşmamış oluyor.. benimde mesela opu da 10 yumurta toplandı ama 3 ü olgun çıktı.. bende de aynı sorun olduğunu düşünüyorum ama bu sorun nasıl çözülür bilemiyorum :26::26:
şükür beklediğim an geldi yarın bebeklerimi almaya gidicem kızlarr 5.gün bebişi olacak
pazartesiden beri zaman durdu sankii
dualarınızı eksik etmeyin 9,30 da merkezde olucaz çok heycanlıyım karnıma ağrılar giriyor...
Canım bizim sebepsiz infertiliteydi, 2 sekizlik yerleştirdiler. 4 tane dondurdular ama onlar 8 lik değildi.
Yaw kızlar benim bir derdim var acayip öksürük var bende grip oldum demiştim hatırlarsınız belki. Bu öksürük nasıl geçer? Ne yapsam iyi gelir? Birde öksürdükçe bir şey olacak diye korkuyorum
canım buarada ücret ne kadar?
canım ben sorunu tam anlamadım :44: yani toplanan yumoşlar hemen dölleniyor neden beklesinki.. opunun ertesi günü arayıp kaçı döllendi diye bilgi veriyorlar işte..
evet doktorun söylediğinde haklı.. ama bunun sonu yok gibi.. yani bu yumoş denilen şeyler hemen aynı anda büyümeye başlamıyor bazıları önden bazıları geriden geliyor.. ve doktorlar bu yumoş büyüklükleri arasında çok fazla fark istemiyorlar.. çünkü 20 ye gelen çatlayabiliyor sanırım:44: yani tam o kısmı net bilmiyorum ama önde giden çatlamaya daha yakın olduğu için diğerleeri olgunlaşmamış oluyor.. benimde mesela opu da 10 yumurta toplandı ama 3 ü olgun çıktı.. bende de aynı sorun olduğunu düşünüyorum ama bu sorun nasıl çözülür bilemiyorum :26::26:
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın yüzünü güldürsün. Güzel haberler bekliyoruz. ..yarın için güzelce dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?