2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Merhaba hanımlar az önce listeye baktım 7 tane hamişimiz varmış:) inşallah o sayı kat be kat artar :) birde transfer sonrası estrofem kullanan var mı? Bana doktor sabah akşam iç dedi.

canım 5. 15mm 16 mm di galiba en büyüğü 7.gün en son iğne vurundum 8. gün 19mm di en büyüğü ve çatlatma iğnesi yaptım

canım kişiye göre değişiyo ben 7 gün iğne vurundum 8. gün çatlatma iğnemi yaptım

Merhaba hanımlar az önce listeye baktım 7 tane hamişimiz varmış:) inşallah o sayı kat be kat artar :) birde transfer sonrası estrofem kullanan var mı? Bana doktor sabah akşam iç dedi.

ALLAH ın izni ile yarın bende kullanmaya başlıcam

Canım haklısın ne diyim :) Allah sabır versin hepimize, bende dua ediyorum. Rabbim tüm isteyenleri bebeklerine kavuştursun. Benim iki aşılamam da tutmadı, nedeni de bilmiyorum. İnşallah tüp bebeklerim tutunurlar. Ben onlarla sohbet ediyorum arada, la bebeler iyi yapışın annenizi utandırmayın diyorum :) Allah'tan hayırlısı, Rabbim kimseyi hayaller kurdurup sonra onları boşa çıkartmasın. Amiiinnn.

Evet cnm bende kullaniyorum senin 2 sekizdi dimi geriye hic kalmismiydi dondurmaya

Ben kullaniyorum cnm senin dondurulmuş kalmismiydi bide senin webeb neydi cnm

ALLAH ın izni ile yarın bende kullanmaya başlıcam

Canım bizim sebepsiz infertiliteydi, 2 sekizlik yerleştirdiler. 4 tane dondurdular ama onlar 8 lik değildi.

Yaw kızlar benim bir derdim var acayip öksürük var bende grip oldum demiştim hatırlarsınız belki. Bu öksürük nasıl geçer? Ne yapsam iyi gelir? Birde öksürdükçe bir şey olacak diye korkuyorum

aramıza hoşgeldin canım herkesinki farklı adetin 2.günü başladım 8.günümdeyim daha 15 mm olmadı benimki mesela.yaklaşık 10 gün iğne oluyorsun iğneden 1-2 gün sonra yumurta toplama oluyor.duruma döllenmeye görede transfer :) hakkında hayırlısı

canım ben sorunu tam anlamadım :44: yani toplanan yumoşlar hemen dölleniyor neden beklesinki.. opunun ertesi günü arayıp kaçı döllendi diye bilgi veriyorlar işte..

evet doktorun söylediğinde haklı.. ama bunun sonu yok gibi.. yani bu yumoş denilen şeyler hemen aynı anda büyümeye başlamıyor bazıları önden bazıları geriden geliyor.. ve doktorlar bu yumoş büyüklükleri arasında çok fazla fark istemiyorlar.. çünkü 20 ye gelen çatlayabiliyor sanırım:44: yani tam o kısmı net bilmiyorum ama önde giden çatlamaya daha yakın olduğu için diğerleeri olgunlaşmamış oluyor.. benimde mesela opu da 10 yumurta toplandı ama 3 ü olgun çıktı.. bende de aynı sorun olduğunu düşünüyorum ama bu sorun nasıl çözülür bilemiyorum :26::26:

canım buarada ücret ne kadar?

Kalinkam 380 TL ücreti, daha ucuza da bulursun ama riske atma bence canım. C kollu denilen modern bir cihaz sayesinde böyle sorunsuz acısız çekiyorlar. Her yerde bulamazsın. Başka ne yaptırmak gerekir bilemiyorum güvenilir bir doktora danışmak lazım. Sen böyle güçlü ol gerisi elbet er ya da geç hallolacaktır.

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim seninde yüzünü güldürsün tatlım. Gönlüne göre versin inşallah. .

Yumoşlarının bazıları önde giden hastalara uzun protokol uygulanınca daha çok yumoş toplana biliyor. İki arkadaşda açık farka şahit oldum. Uzun protokol yumoşları baskılayarak önden gitmelerini engelliyor.

Ben de kullaniyorum canim sabah aksam ben opudan itibaren basladim test gunune kadar icicem benim ilacin adi baska ama islevi ayni yani :))

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın yüzünü güldürsün. Güzel haberler bekliyoruz. ..yarın için güzelce dinlen

Bnmde sebebsiz iki asilama snrasi iki sekizlik tup bakalim hayirlisi peki transfer snrasi nasilvdavraniyosun neler yapıyorsun yada yapmiyorsun

canım buarada ücret ne kadar?

Sanırım dr. yönlendirmesine göre fiyatlar değişiyor. Bir çok arkadaş radyomarda 480 tl'ye çektirmişler, ancak başka biri dr. yönlendirmesiyle çok daha ucuza çektirmiş. Ben geçen haftalarda Özel Çapa hastanesinde çektirdim, 275 tl. Hiç bir şey hiss etmedim (dr. sıvı verilince adet ağrısı gibi ağrı ola bilir demişdi).

canım cvp için teşekkürler benim opu dündü canım beni bugün öğlen aradılar daha dölenmemiş 24 sat içinde dölenirmiş..benim rezerv azlığı olduğu için geç dölencek herhalde yada dölenmiycek..çünkü bizim gibi olanlarda yumoşlar kalitesiz olurmuş..benimde ilk tüp bebek deneyimim...panik oldum aradıkları zaman fazla soruda soramadım...

Kizlar dun transfetim yapildi iki tane birinci kalite embriyo.yerlestirildi iki gundur yemek ve wc ihtiyaci jaric yatiriorum sizler neler yapiosunuz transferden sonra yatis sekliniz nasil duz yatinca sirtim agrio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…