Yumoşlarının bazıları önde giden hastalara uzun protokol uygulanınca daha çok yumoş toplana biliyor. İki arkadaşda açık farka şahit oldum. Uzun protokol yumoşları baskılayarak önden gitmelerini engelliyor.
canım cvp için teşekkürler benim opu dündü canım beni bugün öğlen aradılar daha dölenmemiş 24 sat içinde dölenirmiş..benim rezerv azlığı olduğu için geç dölencek herhalde yada dölenmiycek..çünkü bizim gibi olanlarda yumoşlar kalitesiz olurmuş..benimde ilk tüp bebek deneyimim...panik oldum aradıkları zaman fazla soruda soramadım...
Kizlar dun transfetim yapildi iki tane birinci kalite embriyo.yerlestirildi iki gundur yemek ve wc ihtiyaci jaric yatiriorum sizler neler yapiosunuz transferden sonra yatis sekliniz nasil duz yatinca sirtim agrio
Hayir li olsun canım kac embriyo kac gunluk ve kac hucreli nakledildi sebeb neydi
Selam arkadaşlar hepinize umut olsun benim ilk tüp bebek denemem ve bu gün sonucumu aldım Hamileyim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
Selam arkadaşlar hepinize umut olsun benim ilk tüp bebek denemem ve bu gün sonucumu aldım Hamileyim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
Kizlar dun transfetim yapildi iki tane birinci kalite embriyo.yerlestirildi iki gundur yemek ve wc ihtiyaci jaric yatiriorum sizler neler yapiosunuz transferden sonra yatis sekliniz nasil duz yatinca sirtim agrio
Kocamaann tebriklerrr. Transfer sonrasi dinlendiniz mi? Neler yaptiniz?
Merhaba kızlar...
Bugün testi tekrarladım ve gebelik olmadığı kesinleştisanırım 3 gündür ağladığım için bugüne yaş kalmadı.. sonucu alıp dosyaya kaldırdım okadar.. şimdi herşeyi tekrar baştan yaşıcak olmak koyuyor insana.. birde onun sonucuda garanti değil sonuçta.. adetle bir doktora gidicem ve durumu ve bundan sonrasını konuşucam.. kaldığımız yerden devam anlıcağınız.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah..
aysenur hayırlı olsun yumuşlarn inş tutunur benım de bu gün 2. günüm 2 emriyo trasfer edildi inş sımsıkı tutunurlar meleklerimiz
Bnmde sebebsiz iki asilama snrasi iki sekizlik tup bakalim hayirlisi peki transfer snrasi nasilvdavraniyosun neler yapıyorsun yada yapmiyorsun
Canım benim tam 1 yıl sonra tekrardan yaptırıyorum çünkü 1. Tüpden sonra hemen ertesi ay doğal yolla hamilelik oldu malesef düşükle sonuçlandı kurtaj olduğum için 6ay kadarda ertelendi genetik tahlili filan yaptırdık onun sonuçları derken Aralık ayınA kaldık ama negatifden sonra Dr 3 Regli döneminden sonra 2. Ye başlayalım demişti gebelik olmasaydı başlayacaktık nasip bu zamana kaldıcanım ilk tüpten hemen sonramı başladın ne kadar süre verdin arada ???
Canım ben daha ilk 3 günü doldurmadım bugün transferin 2. Günü. Sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorum kanepeden. Onun dışında sırtüstü ve yan yatıyorum, bol bol acıkıyorum, bir de az önce sağ kasığımda bir batma hissettim ama çok ciddi bir şekilde değildi.canım baya sıkılıyor ama yapacak bir şey yok. Sen neler yapıyorsun?
Canım ben daha ilk 3 günü doldurmadım bugün transferin 2. Günü. Sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorum kanepeden. Onun dışında sırtüstü ve yan yatıyorum, bol bol acıkıyorum, bir de az önce sağ kasığımda bir batma hissettim ama çok ciddi bir şekilde değildi.canım baya sıkılıyor ama yapacak bir şey yok. Sen neler yapıyorsun?
Bana yan da yatabilirsin sorun olmaz dediler canım, sen de doktoruna sor da ona göre davran canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?