2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

evet doğru olabilir :44: ama birde şu var benim doktor bana önce uzun protokol yapmak istedi.. sonra laf arasında şunu dedi.. yumurtaları zor uyarılan kadınlara uzun protokol uygulayamıyoruz, zaten zor uyarıldığı için uzun protokol işe yaramıyor dedi.. sonra bende ee benimkilerde zor uyarılmıyormu dedim.. aşıda e2 değerimi yükseltmek için habire ilacımı arttırdık dedim.. zorla 1 yumoşum oldu dedim.. ondan sonra dosyaya baktı size kısa yapalım dedi gidince bunların hepsini sorucam.. soru bombardımanına tutulacak tabi unutmazsam

anladım.. çok detayı bende bilmiyorum canım.. yanlış bilmiyosam önce spermle yumurtayı aynı kaba koyup doğal yolla döllenme olup olmadığını gözlüyorlar eğer doğal yolla olmuyorsa spermi yumurtanın içine koyup birde öyle deniyorlar sanırım:26: belki seninki içinde önce doğala bakıyorlardır. inşallah döllenirde büyür canım

Selam arkadaşlar hepinize umut olsun benim ilk tüp bebek denemem ve bu gün sonucumu aldım Hamileyim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...

Kizlar dun transfetim yapildi iki tane birinci kalite embriyo.yerlestirildi iki gundur yemek ve wc ihtiyaci jaric yatiriorum sizler neler yapiosunuz transferden sonra yatis sekliniz nasil duz yatinca sirtim agrio

aysenur hayırlı olsun yumuşlarn inş tutunur benım de bu gün 2. günüm 2 emriyo trasfer edildi inş sımsıkı tutunurlar meleklerimiz

canım uzulmek yok sen demıstın bana allahtan herseyın hayırlısını dıle.daha vaktı zamanı degıldı ondan rabbım nasıp etmedı ınsallah bıdahakıne nasıp eder.sen adet oldugunda saıt beyın yanına gıt bı gorus fundurtancım canım ımkanın varsa ankarayı bır arastır derım ben baskent üniversıtesınde karar kıldım en kotusu olayların sıl bastan yasanacak olması ama olsun buda bızım sınavımız olacak ınsallah tez zamanda hepimizin...

Bnmde sebebsiz iki asilama snrasi iki sekizlik tup bakalim hayirlisi peki transfer snrasi nasilvdavraniyosun neler yapıyorsun yada yapmiyorsun

Canım ben daha ilk 3 günü doldurmadım bugün transferin 2. Günü. Sadece yemek ve tuvalet için kalkıyorum kanepeden. Onun dışında sırtüstü ve yan yatıyorum, bol bol acıkıyorum, bir de az önce sağ kasığımda bir batma hissettim ama çok ciddi bir şekilde değildi.canım baya sıkılıyor ama yapacak bir şey yok. Sen neler yapıyorsun?

canım ilk tüpten hemen sonramı başladın ne kadar süre verdin arada ???
Canım benim tam 1 yıl sonra tekrardan yaptırıyorum çünkü 1. Tüpden sonra hemen ertesi ay doğal yolla hamilelik oldu malesef düşükle sonuçlandı kurtaj olduğum için 6ay kadarda ertelendi genetik tahlili filan yaptırdık onun sonuçları derken Aralık ayınA kaldık ama negatifden sonra Dr 3 Regli döneminden sonra 2. Ye başlayalım demişti gebelik olmasaydı başlayacaktık nasip bu zamana kaldı

Kizlar dun transfetim yapildi iki tane birinci kalite embriyo.yerlestirildi iki gundur yemek ve wc ihtiyaci jaric yatiriorum sizler neler yapiosunuz transferden sonra yatis sekliniz nasil duz yatinca sirtim agrio

Bana yan da yatabilirsin sorun olmaz dediler canım, sen de doktoruna sor da ona göre davran canım.

selaaaaammm :) bugün transferimin 4. günü yarın e2 ve progesteron testim var acayip bi gazım var ve karnımdada şişlik var.... ha bu arada benim donmuş embriyo transferim 2 tanecik... haydi inşallah hep beraber hamiş olalım....

Embriyo tutunmasi ilk 2 gun icinde ya da en gec 3. Gunun sabahi sonuclaniyormus. Dr dedi. Size de dendi mi?

Bende cok acikiyorum.benimde transferin ikinci gunu normalmi acaba

Selam arkadaşlar hepinize umut olsun benim ilk tüp bebek denemem ve bu gün sonucumu aldım Hamileyim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindimmmm :)

Tüm deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz :)

Bizlerden esirgeme :) belirtilerin var mıydı? Ne zaman başladılar? Şimdilik bu iki sorunun cevabını alabilir miyim? :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…