2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hep aynı şeyleri duyduk bende öyle belirti arama dediler aramadım olmadıda zaten 8. günden beri adet ağrısı çekiyorum yani ben öyle sanıyordum çok şükür değilmiş :)

Embriyo tutunmasi ilk 2 gun icinde ya da en gec 3. Gunun sabahi sonuclaniyormus. Dr dedi. Size de dendi mi?
Ama öyle demediler sadece ilk 3 gün çok önemli dediler. Ama 17 sine kadar hiç tahlile çağırmadılar.

Bende cok acikiyorum.benimde transferin ikinci gunu normalmi acaba
Bende acayip acıkıyorum, birde bugün yemek yerken bir anda midem kalktı,

Banada yan yatabilirsin dediler ama o zamanda kasiklarim agrio progestan fitil aliomusun

Bende crinone jel kullanıyorum canım.

Canım bende bugün Regli oldum sanırım tedaviye beraber başlıcaz benim 2. Deneme iğneler kişiye göre değişiyor genelde 12 gün vurulup opu oluyor transferde embriyoların gelişimine göre 3. Gün 5. Gün hangisi uygunsa sonrada 12gün bekleme ve kan testi ve sonuç inş pozitiffffff

evet canım yapıcak bişey yok bizimde sınavımız böyleymiş.. Allah başka dert vermesin inşallah.. sait hocayla görüşücem evet.. adeti bekliyorum.. duruma göre bir program yapıcam artık.. gerekirse ankaraya istanbula giderim elbet ama daha birinci denememizdi nedir ne değildir bilmiyoruz ki ilk defa yaşadık iyice öğrenmek lazım sorun nerde olabilir ne yapmak lazım diye.. yani ekstra testlere felan ihtiyaç olurmu bilmiyorum.. bursada bir arkadaşım da iyi bir doktorda yaptı belki oraya giderim.. ailem orda çünkü sorun olmaz inşallah seninde ankaradan gelir bebişin

saol cnm normal olmasina sevindm calissinlar da..

canım yanlış hatırlamıyorsan sen benden bir gün sonra başlamışsın değilmi iğnelere ? lucrin için 8. günüm gonal-f inde 6. günü ben öyle böyle sancılanmıyorum. felaket durumdayım ilaçta içemiyorum aslında parol iç dediler ama ben sıkıntı olmasın 3-5 gün dişimi sıkayım dedim. neyse sen kontrole gidiyormusun yumurtaların mm leri belli mi?

harikasın opudan çok korkuyorum. şimdi bu kadar sancım varsa opuyu düşünemiyordum canım içimi rahatlattın. dualarım seninle bak gör transferinde opun kadar kolay olacak sonra gelsin bebişler... Ağzından ballar damlıyor inşallah hepimiz dediğin gibi bebeklerimizi kucağımıza alırız. allahım sen hepimize yardım et...

Hamile olan hanımlar özellikle ikizi olanlar size 2 embriyo mu yerleştirildi? Tek mi? Meraklıyım da :)

Hamile olan hanımlar özellikle ikizi olanlar size 2 embriyo mu yerleştirildi? Tek mi? Meraklıyım da :)

2 embriyo konulan bir arkadaşımızın bir embriyosu öldü biri yaşadı o yaşayan embriyo ikiz oldu yani tek yumi ikizi oldu
genelde ikizi olanlar 2 embriyo konulması sonucu oluyor.

canım ben hastalığımın 1. günü lucrine 3. günü ise gonal- f e başladım bugün hastalığımın 8. günü yarın sabah ultrasona gireceğim. cumartesi opu için net bişey söyleyebiliriz dediler. Allah tedavini hayırlı uğurlu etsin.

Selam arkadaşlar hepinize umut olsun benim ilk tüp bebek denemem ve bu gün sonucumu aldım Hamileyim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...

Allah saglik sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah cok moral oldu bu bana :) benimde ilk denemem olucak insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz :)

2 embriyo konulan bir arkadaşımızın bir embriyosu öldü biri yaşadı o yaşayan embriyo ikiz oldu yani tek yumi ikizi oldu

Canım en can alıcı cevapları senden alıyorum tekrardan Allah razı olsun:) benimde 2 yerleştirdiler, inşallah cemil cümlemiz ikizlerimize kavuşuruz.

Canım en can alıcı cevapları senden alıyorum tekrardan Allah razı olsun:) benimde 2 yerleştirdiler, inşallah cemil cümlemiz ikizlerimize kavuşuruz.

ne demek lafı bile olmaz..canım ara ara topikleri geziyorum son sayfada soru varsa hemen cevap yazıyorum hep te sana dek geldim
2 embriyo sana 2 bebek olarak geri dönsün inşallah

nasıl yani 2 embriyo konulursamı ikiz olma şansı var? en fazla kaç embriyo konulabiliyor.

ben sali gunu basladim canim ignelere bugun 4. gunum gonal-f 150lik yapiyorum sizlama gibi olmaya basladi agrilar belime de vuruyor dayanicaz artik emeklerimizin karsiligini alalim hepimiz ins :) yarin kontrolum var bakalim nolmus benimkiler belli olucak

canım haklısın.. benimde yarın sabah 11 de randevüm var inşallah güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…