- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Âmin canım inş hayırlısı buymuş bakalım Pazartesi beni neler bekliyor :18:Melindam benfe pazartesi transfer için gidicektim ama sonraki aya erteledim Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürur inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindimmmm :)
Tüm deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz :)
Bizlerden esirgeme :) belirtilerin var mıydı? Ne zaman başladılar? Şimdilik bu iki sorunun cevabını alabilir miyim? :) :) :)
Ama öyle demediler sadece ilk 3 gün çok önemli dediler. Ama 17 sine kadar hiç tahlile çağırmadılar.Embriyo tutunmasi ilk 2 gun icinde ya da en gec 3. Gunun sabahi sonuclaniyormus. Dr dedi. Size de dendi mi?
Bende acayip acıkıyorum, birde bugün yemek yerken bir anda midem kalktı,Bende cok acikiyorum.benimde transferin ikinci gunu normalmi acaba
Banada yan yatabilirsin dediler ama o zamanda kasiklarim agrio progestan fitil aliomusun
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsinSelam arkadaşlar hepinize umut olsun benim ilk tüp bebek denemem ve bu gün sonucumu aldım Hamileyim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Ama öyle demediler sadece ilk 3 gün çok önemli dediler. Ama 17 sine kadar hiç tahlile çağırmadılar.
Bende acayip acıkıyorum, birde bugün yemek yerken bir anda midem kalktı,
Bende crinone jel kullanıyorum canım.
Canım bende bugün Regli oldum sanırım tedaviye beraber başlıcaz benim 2. Deneme iğneler kişiye göre değişiyor genelde 12 gün vurulup opu oluyor transferde embriyoların gelişimine göre 3. Gün 5. Gün hangisi uygunsa sonrada 12gün bekleme ve kan testi ve sonuç inş pozitiffffffmerhabalar
az önce regl oldum. tedaviye baslayacağım çok heyecanlandım. simdi izin yazmam gerek yarın doktora gideceğim. iğneler kaç gün vurunurum tahmini ne zaman opu olur. simdiden bu kadar heyecanlı olmak pek iyi değil ama elim ayağım titriyor.
canım uzulmek yok sen demıstın bana allahtan herseyın hayırlısını dıle.daha vaktı zamanı degıldı ondan rabbım nasıp etmedı ınsallah bıdahakıne nasıp eder.sen adet oldugunda saıt beyın yanına gıt bı gorus fundurtancım canım ımkanın varsa ankarayı bır arastır derım ben baskent üniversıtesınde karar kıldım en kotusu olayların sıl bastan yasanacak olması ama olsun buda bızım sınavımız olacak ınsallah tez zamanda hepimizin...
saol cnm normal olmasina sevindm calissinlar da..
slm kızlar opumu oldum geldim Allaha şükür çoook rahat geçti hafif bi adet sancısı gibi ağrım var o kadar. opu olacaklara tavsiyem sakın kendinizi boşuna üzüp sıkıntıya sokmayın endişelenecek bişey yok inanın. 17 folikül boşaltılmış kaç yumurta çıktı kaçı olgun arayıp haber verceklermiş.dualarını esırgemeyen herkese tekrar tesekkur ederım.
inşallah canım, seninde sürecin su gibi akıp geçsin sonra bi bakmışsın toplanmış yumişler, bebişler olmuş da annelerini bekliyolarmış. Allahım ellerimizi boş çevirmesin inşallah,amin
Hamile olan hanımlar özellikle ikizi olanlar size 2 embriyo mu yerleştirildi? Tek mi? Meraklıyım da :)
merhabalar
az önce regl oldum. tedaviye baslayacağım çok heyecanlandım. simdi izin yazmam gerek yarın doktora gideceğim. iğneler kaç gün vurunurum tahmini ne zaman opu olur. simdiden bu kadar heyecanlı olmak pek iyi değil ama elim ayağım titriyor.
Selam arkadaşlar hepinize umut olsun benim ilk tüp bebek denemem ve bu gün sonucumu aldım Hamileyim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...
2 embriyo konulan bir arkadaşımızın bir embriyosu öldü biri yaşadı o yaşayan embriyo ikiz oldu yani tek yumi ikizi oldu
genelde ikizi olanlar 2 embriyo konulması sonucu oluyor.
Canım en can alıcı cevapları senden alıyorum tekrardan Allah razı olsun:) benimde 2 yerleştirdiler, inşallah cemil cümlemiz ikizlerimize kavuşuruz.
2 embriyo konulan bir arkadaşımızın bir embriyosu öldü biri yaşadı o yaşayan embriyo ikiz oldu yani tek yumi ikizi oldu
genelde ikizi olanlar 2 embriyo konulması sonucu oluyor.
canım yanlış hatırlamıyorsan sen benden bir gün sonra başlamışsın değilmi iğnelere ? lucrin için 8. günüm gonal-f inde 6. günü ben öyle böyle sancılanmıyorum. felaket durumdayım ilaçta içemiyorum aslında parol iç dediler ama ben sıkıntı olmasın 3-5 gün dişimi sıkayım dedim. neyse sen kontrole gidiyormusun yumurtaların mm leri belli mi?
ben sali gunu basladim canim ignelere bugun 4. gunum gonal-f 150lik yapiyorum sizlama gibi olmaya basladi agrilar belime de vuruyor dayanicaz artik emeklerimizin karsiligini alalim hepimiz ins :) yarin kontrolum var bakalim nolmus benimkiler belli olucak
Hamile olan hanımlar özellikle ikizi olanlar size 2 embriyo mu yerleştirildi? Tek mi? Meraklıyım da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?